B - D TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B - D TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.594.670

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0265-016
01/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 0862.594.670

Benaming (voluit) : B - D Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

c zetel : Brielstraat 6

8870 Izegem

Onderwerp akte : BVBA: VERVROEGDE ONTBINDING MET HET OOG OP DE INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 04 juli 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B  D Trading", waarvan de maatschappelijke zetel i" gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen te 8870 Izegem, Brielstraat 6, dat volgende jr besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

A. - BERAADSLAGING

1.  Bespreking van het voorste! tot ontbinding

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan is opgemaakt op 19 juni 2014. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voorlezing van dat verslag te geven. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd welke niet meer dan drie maanden v66r vandaag werd vastgesteld, in casu op 30 april 2014.

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de reohtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boes & C°, Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, RPR Kortrijk, ondernemings- en BTW-nummer BE 0444.441.231, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Joseph-Michel Boes, bedr'sjfsrevisor, over deze staat verslag opgemaakt op 03 juli 2014. Hierin wordt inzonderheid vermeld of voormelde staat van actief en passief, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"10. BESLUITVORMING

Tot besluit van het onderzoek verricht overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende:

De zaakvoerder heeft in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, een boekhoudkundige staat opgemaakt afgesloten op 30/04/2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaal opgeeft van 2.425.373,29 EUR en een netto-actief van 1.651.986,05 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar, onder` voorbehoud van het onroerend goed en het financieel actief dat gewaardeerd werd aan netto-boekwaarde en niet aan liquidatiewaarde.

Wij dienen op te merken dat er geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de fiscale administratie en met het effect van het eventuele uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van mogelijke bodemverontreiniging op het onroerend goed van de vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de ontbinding van de vennootschap, en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus te goeder trouw

opgesteld te Kortrijk, op 03/07/2014

(getekend)

BV o.v.v.e. BVBA BOES & CO

= BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

u4 : ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiac

" 19162 61

IlldlTEUR BELGE 2, 5 - 08 2014 3CH STAATSBLA

NEERGELEGD

1 5 1UUL1 2014

Rechtbank V ' HP NDEt-

Gent, afd,RIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zaakvoerder

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor"

De vennoot verklaart vóór huidige vergadering in het bezit gesteld te zijn van voormelde verslagen van het

bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor, alsmede van voormelde staat van actief en passief.

2. -- Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris,

vóór de authentieke beslissing tot ontbinding van de vennootschap, het bestaan en de externe wettigheid van

de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van

vennootschappen gehouden is.

Vervolgens neemt de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen.

B. - BESLUITEN

1. Eerste besluit: beslissing tot ontbinding en vereffening

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen gemaakt werden met betrekking tot voormelde verslagen en

besluit zich dan ook aan te sluiten bij de erin vervatte conclusies.

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en

in vereffening te stellen vanaf vandaag. Dientengevolge zal de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "B  D TRADING" vanaf vandaag enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2. - Tweede besluit: ontslag zaakvoerder - benoeming van de vereffenaar en de bepaling van zijn

machten

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder; met name voornoemde heer BARDOEL Guido.

De vergadering besluit bovendien om ter gelegenheid van de eerst volgende algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing voor de uitoefening van zijn beheer in het afgelopen boekjaar.

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaan de heer BARDOEL Guido, voornoemd, hier persoonlijk aanwezig en uitdrukkelijk verklarend deze opdracht te aanvaarden, alle waarborgen van rechtschapenheid te bieden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat. De benoeming van de aldus benoemde vereffenaar moet, overeenkomstig artikel 184, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, aan"de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van en te Kortrijk ter bevestiging voorgelegd worden.

Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184, § 2 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor het geval de Rechtbank van Koophandel de benoeming van voornoemde heer BARDOEL Guido niet zou bevestigen, beslist de vergadering met algemeenheid van stemmen om subsidiair aan te stellen tot vereffenaar: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WATERPOEL", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Waterpoel 8, RPR Kortrijk, ondemernings- en BTW-nummer BE 0881.383.273, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw SPILLEBEEN Hermien Ann, geboren te Menen op 05 oktober 1962, wonende te 8560 Wevelgem, Waterpoel 8.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd uitgeoefend wordt.

c. De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen. Meer bepaald zal de vereffenaar aile handelingen mogen verrichten voorzien in het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

d. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Ondergetekende notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsook een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren vóór. haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon voltooid worden.

e. Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van vennootschappen dient de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet vereffend worden) over te maken aan de bevoegde griffie van de

ti Voor-

behouden

dan het

' Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

Rechtbank van Koophandel, en dit op straffe van afzetting door de Rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, vóór de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers, bij eenzijdig verzoekschrift voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

f. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Bij de verdeling van het netto actief houdt hij rekening met hetgeen In artikel 29 van de statuten wordt uiteengezet. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

ledere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183 § 2 van het Wetboek van vennootschappen verboden. Een beslissing tot veplaatsinq van de zetel van zo'n vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde Wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank.

De sluiting van de verleti`enino wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

g. De vergadering wordt tijdelijk geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap te zorgen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passiva per 3010412014;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- kopie bevestiging benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþ mod11.1

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCELP:.,:-" L:)

1.4. 02. 2014

RÎCHT

4111fillinpl

bel

Be Sta

Ondernemingsnr 0862.594.670

!Benaming (voluit) : B - D Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brielstraat 6

8870 Izegem

! Onderwerp akte :BVBA: KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING EN COÖRDINATIE DER STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 13 februari 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B - D TRADING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8870 Izegem, Brielstraat 6, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen zesentachtig duizend achthonderd euro (E 1.086.800,00) om het te brengen van twee miljoen eenenzeventig duizend driehonderd euro (¬ 2.071.300,00) op negenhonderd vierentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 984.500,00), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de ! fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering volledig zal aangerekend worden op het gedeelte van het ! kapitaal dat fiscaal als werkelijk gestort kapitaal wordt beschouwd, en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap. Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek Vennootschappen besluit de vergadering het op deze manier vrijgekomen bedrag van één miljoen zesentachtig duizend achthonderd euro (¬ 1.086.800,00) voorlopig niet uit ; te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van onderhavige kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Dienvolgens besruit de vergadering tot de overeenkomstige aanpassing van artikel 5 der statuten door, vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea door de hierna volgende bepaling: "Het geheel; geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd vierentachtig duizend; vijfhonderd euro (¬ 984.500,00) en is verdeeld in achthonderd zesendertig (836) aandelen zonder aanduiding' van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Tweede besluit

De vergadering beslist vervolgens, naar aanleiding van voorgaand besluit tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, de wettelijke reserve in te perken tot de wettelijke tien procent (10%) in het voordeel van de buitengewone reserves.

Derde besluit

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering:

- in te stemmen met de onder het derde agendapunt, in het kader van een 'update' van de statuten

! voorgestelde aanpassingen aan de artikelen 1, 2,4, 13, 14, 17, 18, 19,20, 22,23, 27 en 29; tot aanvaarding van:

o de hernummering van het bestaande artikel 41 in artikel 42;

o het nieuwe, in te voegen nieuwe artikel 41 der statuten met betrekking tot de regeling van samenloop

van vorderingen tussen vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds.

Vierde en laatste besluit

De vergadering geeft:

opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

r op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

f

., V ' V000 behouden mod 11,1

aan het Belgisch Staatsbiad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 20.03.2013 13069-0344-018
23/08/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

*12145592*

Vo beho

aan

Belg Staat

u

M4N1TEU

14 -08 i.G[SGH S

BELGE

NEERGELEGD

2012 23, 07. 2012

rAATSBLAD RECHTîtii(n~Ri DOPH~i<ANDEL

Ondernemingsnr : 0862'.594.670

Benaming (voluit) ; B - D Trading

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brielstraat 6

8870 Izegem

Onderwerp akte : BVBA: FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BVBA "BARDOEL FINANCE" DOOR DE BVBA "B - D Trading"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathieen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 17 juli 2012, houdend de buitengewone algemene vergaderingen van:

1. de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B  D Trading", waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8870 Izegem, Brielstraat 6;

2 de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARDOEL FINANCE, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8870 Izegem,, Brielstraat 6,

dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

I.  VOORAF AANDE VERRICHTINGEN

§ 4. Verslagen

A. De voorzitter van de vergaderingen wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

1) het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van 01 juni 2012,

2) het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen door voornoemde bedrijfsrevisor op datum van 16 juli 2012.

B. De besluiten van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7. BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA BARDOEL FINANCE door de

BVBA B  D TRADING, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik

besluiten dat:

1. Op basis van een waardering gebaseerd op een eigen vemaogensbenaderende waarde, zoals deze blijkt uit de staten van actief en passief per 30 september 2011, voor de BVBA B  D TRADING en de BVBA BARDOEL FINANCE wordt een waarde per aandeel bekomen van respectievelijk 2.600,00 EUR en 100,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 26 aandelen van de BVBA BARDOEL FINANCE voor 1 aandeel van de BVBA B -- D TRADING. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen van de betrokken vennootschappen zijn niet gesteund op verschillende bedrijfseconomisch aanvaardbare waarderings-methoden. Aangezien evenwel de eigendomsstructuur van de beide bij de verrichting betrokken vennootschappen gelijklopend is, zodat de respectievelijke rechten van de aandeelhouders niet worden beïnvloed, kan ik mij, onder voorbehoud m.b.t. de afwijking van de reële waarden, akkoord verklaren met de toegepaste waarderingsmethode.

2. Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door de ingewonnen inlichtingen.

De termijn zoals bepaald in artikel 697§1 van het Wetboek van vennootschappen werden niet nageleefd. De

controlewerkzaamheden werden er niet door beïnvloed.

Waregem, 16 juli 2012

(getekend)

BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & C°

vertegenwoordigd door Geert Van Ryckeghem"

C. De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten van beide vergaderingen bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B varnmelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 mod 11.1



be vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemmen

met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal tezelfdertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de onderscheiden algemene vergaderingen over tot de

behandeling van de agenda's op volgende wijze:

Il.  BESLUITEN

Na onderzoek nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen,

ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

§ 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B  D Trading", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARDOEL FINANCE", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer letterlijk wat volgt:

"DE R ILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA BARDOEL FINANCE zal de aandeelhouder van de BVBA BARDOEL FINANCE voor zijn 16.900 aandelen 650 nieuw te creëren aandelen van de BVBA B -- D TRADING ontvangen.

Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandelen van de B  D TRADING voor 26 aandelen van de BVBA BARDOEL FINANCE.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND De zaakvoerder van de BVBA B  D TRADING zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 650 nieuwe aandelen creëren van de BVBA B  D TRADING (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap pro rata zijn aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen: 1 nieuw te creëren aandelen van de BVBA 13 -- D TRADING voor 26 aandelen van de BVBA BARDOEL FINANCE.

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de BVBA BARDOEL FINANCE zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA B  D TRADING à rata van de voornoemde ruilverhouding.

DEEL AME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA B  D TRADING gerealiseerd vanaf 1 oktober 2011.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATU VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENN" OTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 oktober 2011 verricht door de BVBA BARDOEL FINANCE worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA B  D TRADING.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten. BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisorzal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties.

§ 2. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B  D Trading" verhoogd wordt met één miljoen zeshonderd negentig duizend euro (¬ 1.690.000,00), om het aldus te brengen van driehonderd eenentachtig duizend driehonderd euro (¬ 381.300,00) op twee miljoen éénenzeventig duizend driehonderd euro (¬ 2.071.300,00), door uitgifte van zeshonderd vijftig (650) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARDOEL FINANCE" op de wijze als hiervoor vermeld.

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van voormelde vennootschap "BARDOEL FINANCE"

ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "B -- D Trading".

Het overgedragen vermogen van de overgenomen vennootschap "BARDOEL FINANCE" is uitvoerig

beschreven in voormeld bedrijfsrevisoraal verslag en bestaat uit: ACTIEF

1.Oprichtingskosten 1.593, 86

IV. Financiële vaste activa 1.761.629,93

IX. Liquide middelen 52,57

Totaal activa 1.763.276,36

PASSIEF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

,{'

v

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

I. Kapitaal 1.690.000,00 1.690.000,00

A. Geplaatst kapitaal 8.760,93 -19.083,72

V. Overgedragen winst /verlies 82.765, 00 8.760, 93

VIII. Schulden op meer dan één jaar 82.765, 00

D. Overige schulden 834.15

IX. Schulden op ten hoogste één jaar F. Overige schulden 1.763.276,36

X. Overlopende rekeningen

Totaal passiva

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de bestuursorganen.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van voormelde vennootschap "BARDOEL FINANCE" op de overnemende

vennootschap "B - D Trading" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1) alle roerende en eventueel onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2) De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dienen te dragen, evenals in het algemeen aile om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3) De schuidvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in aile rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4) Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5) De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de ovememende vennootschap deze te bewaren.

6) Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

§ 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging, om de bestaande tekst van artikel 5 der statuten van de overnemende vennootschap te vervangen door de hierna volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen éénenzeventig duizend driehonderd euro (t; 2.071.300,00) en is verdeeld in achthonderd zesendertig (836) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

§ 6. Beëindiging mandaat/ kwijting aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap

Ingevolge de ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARDOEL FINANCE" vervalt het mandaat van de zaakvoerder op heden.

Bij afzonderlijke stemming zal de vergadering van de ovememende vennootschap oordelen over het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en dit voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van 01 oktober 2011 tot op heden.

§ 7. Machtigingen

De vergaderingen machtigen de zaakvoerder van de overnemende vennootschap of haar gedelegeerde, en/of

de instrumenterende notaris tot uitvoering van de genomen besluiten, en onder meer om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de fusie deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de ovememende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

- gecoördineerde statuten van de BVBA "B - D Trading".

mod 11.1

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2012
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N E r : i`, ? " ±- 1- - ~ D

1 5, ECj, Z012

FsECNT ,e igb:JOPHANDEL

vncrPi sv,

I IIIIIIIYIIIIYIIIOs~lll YI

*12063745*

Vc behc aar Berl. Staal i





s

Ondernamingsnr : 0862.594.670

Benaming

(voluit) : B - D TRADING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brielstraat 6 te 8870 Izegem

Onderwerp akte t Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA BARDOEL FINANCE door de BVBA B - D TRADING in het kader van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Guido Bardoel

Zaakvoerder

Bijlagen bij fiëfSélgiseTi Sfaáfsb7id`- 27/Û312Ü1:2 - Annexes du lVYónïtëür6ë1gë

Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.03.2012, NGL 12.03.2012 12060-0159-016
14/01/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : B - D Trading

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brielstraat 6

8870 Izegem

Onderwerp akte : BVBA: KAPITAALVERHOGINGEN - WIJZIGING DATUM AFSLUITING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eÿnde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 29 december 2010, houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B  D Trading", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8870 Izegem, Brielstraat 6, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

" De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd (¬ 18.600,00) op.: zevenendertig duizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope.; van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Tweede besluit

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van en bespreekt de in het kader van artikel 313 van het.: Wetboek van Vennootschappen vereiste verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor; van welke:- verslagen voornoemde vennoot erkent kennis te hebben genomen om er voorafgaandelijk een kopie van ontvangen te hebben.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester E. Demunterlaan 5, RPR. ' Brussel, ondernemingsnummer 0875.430.443, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8500 Kortrijk, 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43a, besluit het volgende:

"7. Besluiten

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-D : TRADING" bestaat uit een inbreng van een gedeelte van de rekening couranten (lopende rekening) zowel op lange als op korte termijn vanwege de heer Guido Bardoel voor een totaal bedrag van driehonderd vierenveertigduizend honderd euro (344.100,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nI. 344.100,00 EUR, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. 144 dienen hierbij te benadrukken dat de enige aandeelhouder beslist heeft om geen nieuwe aandelen uit te geven. Bijgevolg verhoogt de fractiewaarde van de bestaande aandelen, na incorporatie van de beschikbare reserves, van 100,00 EUR naar 2.050, 00 EUR.

j willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

'."

111111J1111.111111t11111111

..;.Ondememingsnr : 0862.594.670

Vc behc aar Belt

" Stam



3 1. 12, 2010

RECH7BANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK







NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Î mod 2.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van

" de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de BVBA "B-D TRADING" en het huidig verslag

mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kortrijk 23 december 2010

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Jean-Michel. Dalle

Bedrijfsrevisor" "

De vergadering aanvaardt voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor en sluit zich

aan bij .de hierin vervatte verantwoording.

Een exemplaar van beide verslagen zal, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal;=wdrdén.

neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Derde besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van. driehonderd vierenveertig

duizend honderd euro (¬ 344.100,00) om het te brengen van zevenendertig duizend tweehondèrd .euro {¬ .

37.200,00) op driehonderd_éénentachtig duizend driehonderd euro (ë 381.300,00) " zonder uitgifte`.van`nieinVe

aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door de hierna beschreven inbreng van

schuldvorderingen.

Vierde besluit

" De heer BARDOEL Guida, voornoemd:

- erkent uitdrukkelijk, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap "B - D Trading" en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en;

- verklaart inbreng te doen in de vennootschap van een deel van zijn schuldvorderingen in rekening-courant, zowel op lange als op korte termijn - welke rekening-couranten, zo hij verklaart, niet het voorwerp uitmaken van enige betwisting, overdracht of beslagname en op geen enkele wijze bezwaard zijn met enig pand of lening - voor een totaal bedrag van driehonderd vierenveertig duizend honderd euro (¬ 344.100,00); rekening-couranten die samen, blijkens voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, op heden nog steeds openstaan voor tenminste dat bedrag.

De heer BARDOEL Guida, voornoemd, erkent uitdrukkelijk dat de door hem gedane, hiervoor beschreven inbreng, geen wijziging aan de bestaande aandeelhoudersstructuur met zich meebrengt, en stemt er dienvolgens uitdrukkelijk mee in dat zijn gedane inbreng geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van alle, hem reeds toebehorende aandelen.

Vijfde besluit

De vergadering verklaart volledig kennis te hebben van het bovenstaande en dienvolgens stelt de vergadering de verwezenlijking van de hiervoor beschreven inbreng zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde der bestaande aandelen vast.

Derhalve verzoekt de vergadering ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig ingeschreven werd en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd éénentachtig duizend driehonderd euro (E 381.300,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Vervolgens beslist de vergadering artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor besliste kapitaalverhogingen, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd éénentachtig duizend driehonderd euro (¬ 381.300, 00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde besluit

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 01 oktober van elk jaar om te eindigen op 30 september van het daarop volgende jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar, aangevangen op 01 januari 2010, te laten eindigen op 30 september 2011.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste alinea van artikel 26 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "Het boekjaar begint op 01 oktober van iederjaar en eindigt op 30 september van het daarop volgende jaar."

Zevende besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om negentien uur dertig.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste zin van de eerste alinea van artikel 13 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om negentien uur dertig."

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de jaarvergadering welke dient te beraadslagen en te besluiten over het lopende boekjaar zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand maart van het jaar 2012 om negentien uur dertig.

Achtste besluit

De vergadering beslist cm de statuten aan te passen aan de laatste wetswijzigingen door toevoeging in fine van de eerste alinea van artikel 29 der statuten van de in het achtste agendapunt voorziene bepaling, namelijk: "De







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge















--1

Voorbehouden aaTi het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.".

Negende en laatste besluit

Tot slot geeft de vergadering:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te. dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

:.- verslag van het bestuursorgaan in toepassing van art. 313 Wb. Venn:;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van art: 313.Wb. Venn.;

- gecoördineerde statuten.

24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 20.07.2009 09445-0109-016
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 26.06.2008 08282-0323-012
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 13.07.2007 07405-0209-013
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 14.07.2006 06473-1148-012
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.06.2005, NGL 27.09.2005 05722-4190-011

Coordonnées
B - D TRADING

Adresse
BRIELSTRAAT 6 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande