CLARYSSEWEB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CLARYSSEWEB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.157.888

Publication

08/08/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 1 BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 `lett ~~0,13,. ,~~

Gri fe

Voor-

behoude aan het Belgisci

ataatsbla

*13129871*

Ondernemingsnr : 0440.157.888 MONITEUR BELGE

Benaming o I -08- 2013

(volult) : CLARYSSEWEB BELGISCH STAATSBLAD

(verkort)

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGSESTEENWEG 106, 8740 PITTEM (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 14 juni 2013

De vergadering besluit vervolgens, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

- Clarimat NV, Brugsesteenweg 106, 8740 Pittem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard Clarysse, Robrechtegernstraat 3, 8760 Meutebeke

- Clarysse Consult BVBA, Brugsesteenweg 104, 8740 Pittem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Clarysse, Brugsesteenweg 104, 8740 Pittem

- Claricon NV, Robrechtegemstraat 3, 8760 Meulebeke, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard Clarysse, Robrechtegemstraat 3, 8760 Meulebeke.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 14 juni 2013

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

- Clarimat NV, Brugsesteenweg 106, 8740 Pittem, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

De vennootschap za! in en buiten rechte vertegenwoordigd worden, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten, door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen optredend, of door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over aile machten van en over

de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verriohtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag, Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Clarimat NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard Clarysse Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Lulle B vermelden : hecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0370-044
13/07/2012
ÿþYod Womo '',i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1/111 rvt~rS ELEGD ter GRIFFIE der

*iaizassa* RI=CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdPiing Bulge)

op:

0 3 JUL12til

Ci; gre.e e -





rJaï Iv rr osn; : 0440.157.888

. :, r " ~ >,":'~ i' ~ y#

r+ e url: I.T.M.-INTERNATIONAL

(vorkort).

Rec'hmnorm Naamloze Vennootschap

ZM.al 8740 Pittem, Brugsesteenweg, 106

(vollod.g acls" es)

: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 29 juni 2012, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "I.T.M.-INTERNATIONAL", opgericht bij akte verleden voor notaris Yvan Denys-Wymeersch te Avelgem, op 30 maart 1990, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 april daarna, onder nummer 900420-289, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 16 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van 6 juli daarna, onder nummer 10098984,gehouden op 29 juni 2012 heeft beslist wat volgt:

1. Wijziging van de naam van de vennootschap in "CLARYSSEWEB".

2. Kennisname van het besluit van de raad van bestuur van 30 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 februari 2012, onder nummer 12042373, tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar huidig adres.

3. Kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, van het verslag van de commissaris en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en aansluiting bij de hierin vervatte verantwoording.

Dienvolgens wordt beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld in het achtste besluit hierna.

4. Het boekjaar zal voortaan beginnen op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Artikel 23 van de statuten wordt aangepast zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt beslist dat het lopend boekjaar aangevangen op 1 juli 2011 verlengd wordt tot 31 december 2012.

2. De datum van de jaarvergadering wordt aangepast aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om zestien uur. Bijgevolg wordt artikel 18 van de statuten aangepast en geherformuleerd zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand juni van het jaar tweeduizend en dertien.

6. Ingevolge de wijziging van artikel 540 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist om het gedeelte van artikel 22 van de statuten inzake het vraagrecht van de aandeelhouders aan te passen zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

7. Artikel 25 van de statuten inzake de ontbinding, vereffening en verdeling liquidatiesaldo wordt aangepast aan de gewijzigde wetgeving terzake zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

8. Als gevolg van voorgaande besluiten worden de statuten aangepast ais volgt:

- artikel 1 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "CLARYSSEWEB"."

- artikel 3 van dé statuten wordt gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL DRIE -- DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

A/ Het vervaardigen, het produceren en de handel in alle textielartikelen en/of vervangende producten, hieronder begrepen de detailhandel en groothandel via internet van badstofartikelen alsook alle bijhorende en aanverwante producten in de meest ruime zin van het woord.

B/ De vervaardiging, de aankoop en verkoop, de vertegenwoordiging en representatie, de in- en uitvoer, het ontwikkelen en creëren, de veredeling, bewerking, afwerking en twijnen van garens, stoffen en geweefsels van welke kwaliteit ook.

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coôrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en in het algemeen aile zekerheden stellen ten voordele van andere vennootschappen en particulieren, alle handels- e n financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Hf Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- de eerste zin van artikel 18 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL- ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag

van de maand juni om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden."

- het gedeelte van artikel 22 van de statuten inzake het vraagrecht wordt aangepast ais volgt:

'Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v66r de algemene vergadering ontvangen."

- artikel 23 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

- artikel 25 van de statuten wordt geherformuleerd als volgt:

"ARTIKEL 25: ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

e voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

e 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen;

>11

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

9. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan

ó

de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden,

o die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

eª% t

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8/A : Mevrouw Linda Martens.

rij Mevrouw Isabelle Vansteenkiste

el VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

' Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

pq afschrift van de akte de dato 29 juni 2012

- cotirdinering

verslag bedrijfsrevisor insake de wijziging van het maatschappelijk doel

- bijzonder verslag van de raad van bestuur m.b.t de wijziging van het maatschappelijke doel

- staat vare activa en passiva

DL

, ..

03/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iaiiceo3*

"c.Li-cie L`wD ter c4Rrf-.=iE. RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. T

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

G ffe UNI Z ?gréer

Voorbehoud

aan h1

Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.157.888

Benaming

(voluit) : LT.M.-INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGSESTEENWEG 106 - 8740 PITTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 september 2011:

De vergadering stelt het ontslag vast van de NV Matrio, Industriezone 10, 9770 Kruishouten,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Clarysse, Brugsesteenweg 104, 8740 Pittem als bestuurder, met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder alsook de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap-bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2012:

©NV Claricon, Robrechtegemstraat 3, 8760 Meulebeke, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard Clarysse, Robrechtegemstraat 3, 8760 Meulebeke

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd. 14 december 2011:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met zetel te Lichterveldestraat 39A, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Kwadestraat 151A bus 42, 8800 Roeselare, tot commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Voor de NV Clarimat Voor BVBA Clarysse Consult

Bernard Clarysse Luc Clarysse

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2012 : OU040147
23/01/2012 : OU040147
19/01/2011 : OU040147
06/07/2010 : OU040147
29/01/2010 : OU040147
15/07/2009 : OU040147
29/01/2009 : OU040147
30/12/2008 : OU040147
28/01/2008 : OU040147
13/02/2007 : OU040147
09/01/2007 : OU040147
20/09/2006 : OU040147
08/02/2006 : OU040147
08/02/2006 : OU040147
24/01/2006 : OU040147
06/01/2006 : OU040147
05/04/2005 : OU040147
19/01/2005 : OU040147
31/12/2004 : OU040147
13/01/2004 : OU040147
24/07/2003 : OU040147
23/07/2002 : OU040147
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 08.09.2015 15583-0103-033
24/07/2001 : OU040147
08/03/2001 : OU040147
13/07/2000 : OU040147
09/07/1999 : OU040147
21/07/1998 : OU40147
18/07/1997 : OU40147
27/05/1997 : OU40147
27/05/1997 : OU40147
31/10/1996 : OU40147
18/04/1996 : OU40147
08/05/1991 : KO120937
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0095-032

Coordonnées
CLARYSSEWEB

Adresse
BRUGSESTEENWEG 106 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande