CRE@ING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CRE@ING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 543.893.747

Publication

18/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111311111

Ondernemingsnr : 0543893747

Benaming

(voluit) : CRE@ING

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MILLENNIUMSTRAAT 46, 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS - OVERDRACHT AANDELEN

Uit de bijzondere algemene vergadering dd. 0911212013, om 20.00 u., gehouden op de maatschappelijke zetel, Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve, blijkt hetgeen volgt;

- Mevr, Ysebaert Gwenda, Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve en Dhr. Lemey Jean-Louis, Gemeenhof 32, 8501 Heule, nemen ontslag als niet-statutaire zaakvoerders vanaf heden (09112/2013). Dit wordt aanvaard.

- De 25 aandelen van Mevrouw Ysebaert Gwenda worden met onmiddellijke ingang overgedragen aan Dhr. Vanhaist Philippe, medevennoot en zaakvoerder van de VOF. Dhr. Vanhaist Philippe heeft na deze overdracht. 50 aandelen in zijn bezit. Mevr. Ysebaert Gwenda bezit geen aandelen meer.

- De 25 aandelen van De Heer Lemey Jean-Louis worden met onmiddellijke ingang overgedragen aan Mevrouw Stals Ingeborg, medevennoot en zaakvoerder van de VOF. Mevr. Stals Ingeborg heeft na deze overdracht 50 aandelen in haar bezit. Dhr. Lemey Jean-Louis bezit geen aandelen meer.

Vanhaist Philippe

Niet-statutair zaakvoerder

NEERGELEGD

-.6i 03. 2014

..,..w..~.. ,~

DL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2014
ÿþ R0r=t rzGQ

w3, 01, 2014

BELGISCH STAATSBLq~jRECHT$Alvx

KOfi~~KeAiVDEL j

i

*14018484*

Mod wam

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,IONITEUR

10 -01-

BELGE

2014

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

5t3.&1:. RIO

CRE@ING

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MILLENNIUMSTRAAT 46, 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een onderhandse akte dd. 09/12/2013 blijkt dat een vennootschap onder firma werd opgericht met Mevr,

Ysebaert Gwenda, Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve, Mevr. Stais Ingeborg, Gemeenhof 32, 8501 Heule, Dhr. Vanhalst Philippe, Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve en Dhr, Lemey Jean-Louis, Gemeenhof 32, 8501 Heule, waarvan de statuten ais volgt worden vastgesteld en de inbrengen hierna worden omschreven..

STATUTEN

Artikel 1 - De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder Firma (V.O.F.) die de naam cre@ing draagt.

Artikel 2 - De zetel van de vennootschap is gevestigd te; Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve; De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel, zowel in als buiten België, alle verrichtingen die, algemeen opgenomen, op één of andere wijze verband houden met:

- Webshop;

-Organiseren en uitvoeren van workshop naailessen, bloemschikken, creatie van accessoires en

bijhorigheden, knutselen, enz.

-De aankoop, verkoop, creatie, herstellen en verhuur van textielproducten, lederwaren, decoratiemateriaal,

zonnewering en alle accessoires hieraan verbonden.

-Het garnieren van meubelen en aanverwanten.

-Het uitwerken van interieur  en decoratieprojecten en uitvoeren van schilder -, behang - en

decoratiewerken.

-Alle arbeid verricht voor derden (particulier of bedrijf).

-Ambulante handel.

-Advies en consulting

-Veiligheidscoördinatie (ontwerp en verwezenlijking) en milieucoördinatie

-Preventieadviseur

-Inspecties brandfbedrijfsschadefdiefstal en classificatie sprinklers.

-Training en opleiding

-Aan  en verkoop van diverse goederen.

-Immobiliën.

-Aanleg en onderhoud van tuinen en sportterreinen.

-Fabricatie van textielproducten en accessoires.

-Samenstellen en verkoop van bloemstukken en boeketten.

-Aan  en verkoop van investeringsgoederen, brocante en antiquiteiten.

-Schatten van vastgoed.

-Verhuren van feestmateriaal.

-Aankoop, verhuur en verkoop van machines en materieel.

-Verhuur van handels  of feestruimte.

-Productie, aan  en verkoop van voeding (met inbegrip van vleeswaren en traiteurproducten), dranken en

kruidenierswaren.

-Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

Op de laatste blz. van _Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het leveren van prestaties, raadgevingen, diensten en producten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek in het algemeen, waaronder het afsluiten van contracten voor studies, ontwikkeling en raadgevingen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

-Aanvragen van milieuvergunningen.

-Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

-Landmeter.

-De aankoop, verkoop, ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

-}iet verzorgen van totaalprojec management inzake wetenschappelijk onderzoek voor bedrijven en

instellingen.

-Onderhoud herstelling en reiniging van roerende en onroerende goederen.

-Organisatie, samenstelling en presentatie van diverse Buizen,

Organisatie van zoektochten, culturele  en sportmanifestaties, feesten en events.

-De algemene coördinatie van de administratieve en financiële werkzaamheden op de bouwwerf, het daarmee samenhangende toezicht op de bouwwerkzaamheden, het uitvoeren van technische studies, de uitwerking van projecten op het gebied van residentiële, burgerlijke en utiliteitsbouw.

-loet leveren en plaatsen van isolatie in residentiële, burgerlijke en utiliteitsbouw.

-Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en

diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

-Het oprichten, beheren en/of uitbaten van rust en zorginstellingen.

-Telen, kweken en verkopen van planten en bloemen.

-Het uitoefenen van de functie bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur en/of andere leidende of uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

-De oprichting en uitbating van tavernes, cafés, privé-clubs, discotheken, dancings en dergelijke dansgelegenheden, uitbating van ontspanningsspelen, restaurants, snackbars, verhuring van zalen voor feesten en spektakels, inrichten van manifestaties en tentoonstellingen, het beroep van restaurateur, traiteur en uitbating frituur, de verkoop van bereide eetwaren en voedingswaren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord. Tussenpersoon in de handel, verhuur van divers materiaal, recepties en familiefeesten, busuitstappen en schoolreizen.

-De uitbating van een drankgelegenheid voor verbruik van wijn, alcoholische en andere dranken, en van een verbruikssalon met inbegrip van snackbar, koffiebar, theesalon, cafetaria en de verkoop van bereide schotels am mee te nemen.

-Het oprichten en uitbaten van ondernemingen voor alle activiteiten met betrekking tot de wellness-sector, lichaamsverzorging en onder meer de uitbating van een schoonheidinstituut, een manicuur- en pedicuursalon, een sauna, een jaccuzi, kapsalon, fitness-center, zwemgelegenheid, een polyvalent sportcentrum met onder meer volgende activiteiten, zonder dat de navolgende opsomming limitatief zou zijn: cardio-vasculaire training, krachttraining, body-building, persoonlijke privé-trainingen, programmas's voor afslanking, het geven van voedingsadvies, aerobics, kinestherapie, relaxatie, massage, sauna, jaccuzi, zonnetunnel en solariums, thalassotherapie, kuuroorden. Het uitwerken van concepten in de wellness-branche.

-Het geven van advies, opleidingen, trainingen en coaching aan bedrijven en/of consumenten aangaande, htema opgesomd, maar niet beperkt tot: algemeen management advies, financieel advies, strategisch advies, marketing en verkoopsadvies, operationeel advies, technisch advies, boekhoudkundig advies, fiscaal advies, haalbaarheidsstudies, sociaal en personeelsadvies, investeringsadvies, belastingsadvies, en andere.

-De oprichting en uitbating van markt en opinieonderzoeksbureau, evenementenbureau, evenementenbureau, public relations en communicatie, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, het ontwerpen van publicatie teksten en slogans alsook het vervoer van roerende goederen, verhuur van personenwagens en lichte bestelwagens, koerierbedrijf, verzekering en organiseren van sportkampen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord. Installaties aangaande alternatieve energie. Tussenpersoon in de handel, verhuur van voertuigen en organiseren van evenementen.

-Aanneming en totaalorganisatie van alle feestelijkheden, recepties, optredens van alle performers, manifestaties, happenings, traiteurdiensten, foto-, film- en videoreportages, kortom volledige toelevering van feesten, bedrijfsfeesten en evenementen.

-De beoefening van alle uitvoerende kunsten zowel individueel ais in groep, het impresariaat en het managen van artiesten en kunstenaars.

-De promotie van kunst en cultuur in de ruimste zin, het organiseren van tentoonstellingen, kunsthappenings en dergelijke.

Alle activiteiten in verband met of ten behoeve van artistieke doeleinden.

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van

~ t ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen; de aan  en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende gcederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng overschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst, of om het even welke andere wijzen, in alle handelsvennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf 01 januari 2014.

Artikel 5 - Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 18.550,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen. De aandelen worden ingeschreven in een register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt. Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

Mevr. Ysebaert Gwenda, Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 4.637,50 EURO in, die gestort werd in de maatschappelijke kas; in vergoeding voor de inbreng in speciën worden haar 25 volledig afbetaalde aandelen toegekend.

- Mevr. Stals Ingeborg, Gemeenhof 32, 8501 Heule, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 4.637,60 EURO in, die gestort werd in de maatschappelijke kas; in vergoeding voor de inbreng in speciën worden haar 25 volledig afbetaalde aandelen toegekend.

- Dhr. Vanhaist Philippe, Millenniumstraat 46, 8793 Sint Eloois-Vijve, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 4.637,50 EURO in, die gestort werd in de maatschappelijke kas; in vergoeding voor de inbreng in speciën worden hem 25 volledig afbetaalde aandelen toegekend.

- Dhr. Lemey Jean-Louis, Gemeenhof 32, 8501 Heule, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 4.637,50 EURO in, die gestort werd in de maatschappelijke kas; in vergoeding voor de inbreng in speciën worden hem 25 volledig afbetaalde aandelen toegekend.

Artikel 6 - Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7 - De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, gesteld door een vennoot namens de vennootschap en binnen het maatschappelijk doel.

Artikel 8 - Aantal vennoten; Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee. Toelating. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid van de vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de venncotschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na de publicatie van zijn toetreding. Uittreding: Iedere vennoot kan ten allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van drie maanden. De opzegging moet per aangetekende brief meegedeeld worden aan de andere vennoten. De termijn van drie maanden gaat in drie dagen na de verzendingsdatum van de aangetekende brief. -Ingeval van opzegging door één van de vennoten blijft de vennootschap bestaan. Indien er ingevolge deze opzegging slechts één vennoot overblijft, heeft deze de keuze om vôôr de beëindiging van de opzeggingsperiode van drie maanden ofwel de vennootschap in vereffening te stellen ofwel de vennootschap om te vormen naar een andere rechtsvorm, ofwel minstens één nieuwe vennoot te vinden. Indien er niet aan deze voorwaarden voldaan wordt, wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden. De uittredende vennoot wordt voor zijn deel uitbetaald in speciën.

Behoudens minnelijke overeenkomst wordt de prijs vastgesteld door een IAB accountant, aangesteld door de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij. Tenzij partijen anders overeenkomen, wordt

de prijs betaald binnen de drie jaar te rekenen vanaf de dag na het verstrijken van de opzeggingsperiode, in drie

gelijke delen, verhoogd met de wettelijke interest. Uitsluiting: Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, ken de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te

maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald zoals in geval van uittreding. Overlijden: De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

} De overblijvende vennoot (vennoten) beslist (beslissen) of de erfgenamen al dan niet aanvaard worden als nieuwe vennoot dan wel of deze voor hun aandeel uitbetaald worden. Erfgenamen moeten hun intenties kenbaar maken binnen de drie maanden na overlijden van de vennoot door middel van een aangetekende brief gericht aan de zaakvoerders. Binnen de dertig dagen houden de zaakvoerders een algemene vergadering waarbij er beslist wordt over de aanvaarding van de erfgenamen als nieuwe vennoot. De beslissing wordt binnen de zeven dagen na de algemene vergadering per aangetekend schrijven verstuurd aan betrokkene. Indien de beslissing geen aanvaarding inhoudt, dan zullen de erfgenamen, die hun deel enkel in speciën kunnen opeisen, vergoed worden voor hun aandeel op de wijze zoals hierna geregeld. Behoudens minnelijke overeenkomst wordt de prijs ,vastgesteld door een IAB accountant, aangesteld door de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij. Zijn schatting is bindend, De prijs van de aandelen zal moeten betaald worden binnen de drie jaar na het openvallen van de nalatenschap, in drie gelijke delen. In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 9 - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Voor zover de vennootschap er wettelijk niet toe gehouden is een commissaris te benoemen, hebben de vennoten - niet zaakvoerder het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden,

Artikel 10 - Ieder jaar op 31 maart zullen een inventaris, een balans en een winst - en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Het boekjaar begint op 01 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

Artikel 11 - De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 12 - De vennoten mogen bij gewone meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij gewone meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige Jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 - Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot boven op zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden In de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

Artikel 14 - De verliezen zullén onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 15 - Iedere vennoot heeft het recht de algemene vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen vóbr de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap. Iedere vennoot heeft recht op een stem. De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. De besluiten tot wijziging van de statuten worden met eenparigheid genomen. Op de eerste vergadering dient de meerderheid van de vennoten aanwezig te zijn, zoniet wordt een tweede vergadering bijeengeroepen die regelmatig mag beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat. Indien de aandelen in onverdeeldheid zijn, worden de rechten eraan verbonden uitgeoefend door een gemeenschappelijk aangeduide lasthebber. leder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden, die de jaarrekening behandelt, op de laatste zaterdag van de maand september, om 17.00 u.

Artikel 16 - Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artikel 17 - De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen.

Artikel 18 - In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar aangesteld door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door de wet geregeld. Bovendien zal de vereffenaar het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Artikel 19 - Het vereffeningsoverschot of het eventuele nettoverlies wordt verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 20 - Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN-BENOEMINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij eenparig volgende beslissingen genomen.

1.Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar loopt vanaf 01 januari 2014 tot en met 31 maart 2015.

2.Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering komt bijeen in 2015, de laatste zaterdag van de maand september, om 17.00u.

,

Voor. 3.Benoemingniet -statutaire zaakvoerders: De vergadering beslist het àantàl niet  statutaire zaakvoerders te bepalen op vier. Volgende personen worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

behouden aan het Belgisch -Mevr. Ysebaert Gwenda, Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve, voornoemd,

Staatsblad -Mevr. Stals Ingeborg, Gemeenhof 32, 8501 Heule, voornoemd,

-Dhr. Vanhalst Philippe, Millenniumstraat 46, 8793 Sint-Eloois-Vijve, voornoemd,

-Dhr. Lemey Jean-Louis, Gemeenhof 32, 8501 Heule, voornoemd.

De zaakvoerders worden benoemd tot herroeping en kunnen rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd.

4.Niet benoeming commissaris: De vergadering beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht is.

5.Hememen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 01.01.2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte















liijtágenleIiëfBëTgiscfi"S£áátsbUd-1710"172111"4 -Annexes dn14Tonitéür belge Lemey Jean-Louis Niet-statutair zaakvoerder



















Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CRE@ING

Adresse
MILLENNIUMSTRAAT 46 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande