DEPHI CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPHI CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.577.871

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 22.08.2014 14439-0143-014
11/02/2014
ÿþMod word »,r

Ondernemingsar : 0859.577,871 Benaming

(voluit) : DEPHI CONCEPTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lindendreef nummer 14 85-1a Rot GE Gem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie DELCOUR te Dottignies op zesentwintig december tweeduizend dertien, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

be enige vennoot beslist het kapitaal, in uitvoering van artikel 537 W1B92, te verhogen met driehonderd en twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 312.400,00), om het kapitaal te brengen van vijfenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 45.600,00) op driehonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 358.000,00), zonder creatie noch uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderd zesenvijftigste (1/45e) van het kapitaal vertegenwoordigen, deelnemend in de resultaten vanaf datum van intekening.

Op deze kapitaalverhoging zal er onmiddellijk worden overgegaan tot intekening door inbreng in geld, tegen een globale prijs van driehonderd en twaalfduizend vierhonderd euro (£ 312.400,00), hetzij tegen de prijs van ongeveer zeshonderd vijfentachtig euro negen cent (£ 685,087719298) per aandeel, en voltstort ten belope van tweehonderdduizend euro bij intekening ervan, zonder uitgiftepremie.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

Hierna heeft, nadat de financiële toestand van de vennootschap werd toegelicht, de enige vennoot, te weten de Heer Philippe DEBRUYNE, voornoemd, verklaard te zullen intekenen op de kapitaalverhoging door inbreng in geld, in verhouding tot het aantal aandelen die hij reeds bezit in de vennootschap "DEPHI CONCEPTS", tegen een globale prijs van driehonderd en twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 312.400,00), hetzij ongeveer zeshonderd vijfentachtig euro negen cent (¬ 685,087719298) per aandeel die hij thans bezit in de vennootschap "DEPHI CONCEPTS".

Ter afbetaling heeft de Heer Philippe DEBRUYNE, voorafgaandelijk' dezer, een bedrag,overeenstemmend met het netto-bedrag van de uitgekeerde dividenden, beslist door de bijzonder algemene vergadering gehouden op twaalf december tweeduizend dertien, onder afhouding van de roerende voorheffing, van driehonderd en twaalfduizend vierhonderd euro (£ 312.400,00), gestort of overgeschreven op de bijzondere rekening met nummer BE13 7310 X643 9639, geopend op naam van de vennootschap "DEPHI CONCEPTS" bij de KBC Bank. Zen attest van deze storting of overschrijving op de voormelde bijzondere rekening werd door gemelde bank afgeleverd aan de notaris.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig onderschreven is en 'volstort is.

-Op de-laatste blz.-varki.uik$-vermelden,_Recta" ;-Naam-en-hoedanigheid-vara-le-instrumenterende-notarisr.hetzij-van de.perso(o)n(-en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

f~ D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II,1.11111111111.11

NEEFICIELED

31. 01. 2014

RECHTBANK ~RIJ~ KOOPHANDEL

m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De enige vennoot stelt vast dat, na verwezenlijking van de inbreng de Heer Philippe DEBRUYNE, de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap is gebracht op driehonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 358.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd zesenvijftig (456) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één! vierhonderd zesenvijftigste (l/4565`e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten:

ARTIKEL VIJF. Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd achtenvijftigduizend euro (e 358.000,00), vertegenwoordig door vierhonderd zesenvijftig (456) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij de oprichting van de vennootschap, blijkens akte verleden voor notaris Bernard Boes, te Kortrijk, op een juli tweeduizend en drie, bedroeg het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) en was het vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Blijkens proces-verbaal gesloten voor notaris Bernard Boes, te Kortrijk, op tweeëntwintig februari tweeduizend en zeven, heeft de buitengewone algemene vergadering besloten het

maatschappelijk kapitaal te verhogen met

zevenentwintigduizend euro (e 27.000,00) om het te brengen op vijfenveertigduizend zeshonderd euro (e 45.600,00), door inbreng in speciën en door creatie van twehonderd zeventig (270) nieuwe aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Blijkens proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Sylvie Delcour, te Dottignies, op zesentwintig december tweeduizend dertien, heeft de enige vennoot in buitengewone algemene vergadering besloten het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 537 WIB92, te verhogen met driehonderd en twaalfduizend vierhonderd euro (e 312.400,00) om het te brengen op driehonderd achtenvijftigduizend euro (e 358.000,00) zonder uitgifte noch creatie van nieuwe aandelen, onderschreven in geld in volledig volstort.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van vennoten en bevoorrechte personen, zo de vennootschap op dat ogenblik meerdere vennoten telt.

Zolang het kapitaal niet valstort is, zal de zaakvoerder de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisten volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstoring van zijn aandelen na te leven, binnen de maand na het tijdstip in het aangetekend schrijven tot opvraging bepaald, zal een intrest gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden geschorst worden. Bij gebrek aan betaling binnen de zes maanden na de aangetekende vraag tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan de zaakvoerder tot de verkoop van deze aandelen overgaan en de volstorting met intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder zal de betrokken vennoot echter van deze verkoop één maand voor de tekoopstelling aangetekend verwittigen. Deze betekening houdt voor de zaakvoerder de moegelijkheid in de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het aandelenregister te noteren.

De verkoopprijs zal bij de verkoop van aandelen bepaald worden door een expert aan te duiden door voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap en dat op aanvraag van de zaakvoerder.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIJDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om de uitoefening van rechten verbonden aan aandelen opgesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom te regelen dat alle rechten verbonden aan deze aandelen zullen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, met uitzondering van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in speciën, dat toekomt in eerste instantie aan de blote eigenaar. Wanneer een aandeel in pand gegeven wordt, behoort het stemrecht toe aan de eigenaar van het aandeel.

De enige vennoot beslist om het artikel 7 van de statuten aan te passen aan het voorgaande besluit:

ARTIKEL ZEVEN. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een aandeel in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden. Wanneer de eigendom van een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar, en slechts bij gedeeltelijke of niet-oefening door de blote eigenaar van zijn voorkeurrecht, komt dat laatste recht toe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de vruchtgebruiker. De aandelen behoren in volle eigendom toe aan de intekenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om de statuten aan te passen aan de termen gebruikt in het Wetboek van Vennootschappen, te weten, "aandelenregister" en "bijzondere algemene vergadering". Bovendien beslist de enige vennoot het lot te regelen van genomen besluiten bij verdaging van de algemene vergadering zoals hieronder voorzien onder artikel 17.

De enige vennoot beslist om het artikel 6 van de statuten aan te passen aan het voorgaande besluit:

ARTIKEL ZES. De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijvingen in het desbetreffende register. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. De overdracht en de overgang van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

De enige vennoot beslist om het artikel 17 van de statuten aan te passen aan het voorgaande besluit:

ARTIKEL ZEVENTIEN. Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan.

Elke jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening. Deze verdaging doet afbreuk aan de genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht definitief te beslissen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om de statuten aan te vullen met de bepalingen van de vaste vertegenwoordiging ingeval van aanstelling van een rechtspersoon tot zaakvoerder.

De enige vennoot beslist om het artikel 10 van de statuten aan te passen aan het voorgaande besluit:

ARTIKEL TIEN. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

De opdracht van zaakvoerder kan vergoed worden.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BELISSING

De enige vennoot beslist om de moderne technieken toe te laten voor het verlenen van volmachten ter vertegenwoordiging van de vennoten op de algemene vergadering. Bovendien beslist de enige vennoot om de mogelijkheid tot vertegenwoordiging op de algemene vergadering in te voeren bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

Te dien einde beslist de enige vennoot om het artikel 15 van de statuten te laten luiden als volgt:

ARTIKEL VIJFTIEN. Elk aandeel geeft recht op één stem. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot volmacht geven aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen en eventueel in zijn naam en plaats te stemmen, door middel van brief, telex, telegram, telefax, elektronische briefwisseling of ieder communicatiemiddel dat in een schriftelijk document kan gematerialiseerd worden bij de bestemmeling en in een schriftelijk bewijs bij de verstuurden en voor zover er voldaan wordt aan de identificatievoorwaarden, indien zulks vereist is door het bestuursorgaan. De volmachten moeten, op straffen van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om de oproepingsformaliteiten tot de algemene vergadering te versoepelen overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot beslist daarenboven om de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot het houden van een algemene vergadering op afstand en om de schriftelijke besluitvorming concreet uit te werken, zoals hierna bepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Te dien einde beslist de enige vennoot om het artikel 16 van de statuten te Iaten luiden aIs volgt:

ARTIKEL ZESTIEN. Jaarlijks zal een algemene vergadering gehouden worden de eerste zaterdag van juni om elf uur. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering plaats hebben de volgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, te bepalen in de oproepingen, en kunnen opgeroepen worden door een

zaakvoerder, telkens de belangen van de vennootschap dat vereisen of vennoten die samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, een algemene vergadering met een bepaalde agenda verlangen.

In dat laatste geval zal de vergadering samen geroepen worden binnen de maand het verzóek ertoe.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen

beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dans wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de

vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte

elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoten, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Wanneer vennoten van op afstand hebben deelgenomen aan de algemene vergadering, vermelde de notulen van de algemene vergadering de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TIENDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om in de statuten de bepalingen van de statuten te wijzigen met betrekking tot in functietreding van de benoemde vereffenaar en de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één enkele akte.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 22 der statuten als volgt te laten luiden:

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG. Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars , die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie na homologatie van zijn aanstelling door de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet allen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 23 der statuten als volgt te laten luiden:

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG. Het batig saldo van de vereffening zal uiteindelijk onder de vennoten verdeeld worden naar veerhouding van hun wederzijds aantal aandelen, in zover ze volstort zijn.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" .

.. b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatst

,.

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ELFDE BESLISSING

De enige vennoot geeft de notaris de opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coordinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een hernummering van alle artikels van de statuten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWAALFDE BESLISSING

De enige vennoot verleent alle volmachten aan de zaakvoering voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd; expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier l+ kopij, gecoordineerde statuten,

cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR

rz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 24.08.2012 12469-0302-014
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 19.07.2011 11300-0335-013
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 18.08.2010 10415-0530-012
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 26.06.2009 09288-0365-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 23.06.2008 08257-0263-011
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 17.08.2007 07566-0340-011
13/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 07.06.2005 05228-3660-012

Coordonnées
DEPHI CONCEPTS

Adresse
LINDENDREEF 14 8510 ROLLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Rollegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande