DOKTER RIA TUTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER RIA TUTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.851.669

Publication

21/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1 098 10

NEERGELEGD

12. 02. 2o14

RECHTBtlyif~OPHAtVDEL

º% ` TRIrlGf

Ondernemingsnr : Benaming itisg. " 851.663

(voluit) : (verkort) : DR. RIA TUTS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Winkelstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op achttien december tweeduizend en dertien, geregistreerd te Kortrijk I, drie bladen, geen verzending, op acht januari tweeduizend en veertien, boek 972, blad 81, vak 13, Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), De adviseur ai -- ontvanger ai, (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot

1. Eerste kapitaalverhoging met honderd drieënzeventigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (173.275,00¬ ) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00¬ ) naar honderd achtennegentigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (198.275,00¬ ). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld afkomstig van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomsten Belastingen bij beslissing van de algemene vergadering van tweeëntwintig november tweeduizend en dertien, en zal gepaard gaan met de creatie van zesduizend negenhonderd éénendertig (6.931) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de reeds bestaande aandelen en welke aandelen ook vanaf de inschrijving zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap, te onderschrijven door de enige vennoot.

Op deze zesduizend negenhonderd éénendertig (6.931) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van zevenentwintig komma vijf twee acht vier negen vijf euro (27,528495¬ ) per kapitaalaandeel waarvan:

- vijfentwintig euro (25,00¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal honderd drieënzeventigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (173.275,00¬ );

- twee komma vijf twee acht vier negen vijf euro (2,528495¬ ) als uitgiftepremie, zijnde in totaal zeventienduizend vijfhonderd vijfentwintig euro (17.525,00¬ ).

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd ten honderd (100%).

2. Verzaking aan het voorkeurrecht,

3. Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging door de aandeelhouders.

Verklaring door de enige vennoot volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "DR. RIA TUTS", en inschrijving door de enige vennoot op aile zesduizend negenhonderd éénendertig (6.931) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van zevenentwintig komma vijf twee acht vier negen vijf euro (27,528495¬ ) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

Verklaring en erkenning dat alle nieuwe aandelen waarop is ingeschreven, werden volstort ten belope van honderd procent, te weten

- in het kapitaal ten belope van honderd procent, zijnde in totaal honderd drieënzeventigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (173.275,00¬ ); en

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent, zijnde in totaal zeventienduizend vijfhonderd vijfentwintig euro (17.525,00¬ ).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening ten bedrage van honderd negentigduizend achthonderd euro (190.800,00¬ ) bij de BNP PARIBAS FORTIS Bank te Zwevegem op het nummer BE80 0017 1483 1977 op naam van de vennootschap "DR. RIA TUTS", zoals voortvloeit uit het bewijs van deponering, afgeleverd door de voornoemde financiële instelling op zestien december tweeduizend en dertien. Dit attest zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor deze inbreng werden de zesduizend negenhonderd éénendertig nieuwe aandelen toegekend aan voormelde inschrijver.

Verklaring door de inschrijver dat voormelde som afkomstig is uit de dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering van tweeëntwintig november tweeduizend en dertien.

4, Vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging gerealiseerd is.

5, Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies

6, Tweede kapitaalverhoging ten belope van zeventienduizend vijfhonderd vijfentwintig euro (17.525,40, om het te brengen van honderd achtennegentigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (198.275,00¬ ) op tweehonderd vijftienduizend achthonderd euro (215.800,00¬ ), door incorporatie bij het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van zeventienduizend vijfhonderd vijfentwintig euro (17.525,00¬ ),

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

7. Vaststelling dat de tweede kapitaalverhoging gerealiseerd is.

8. Aanpassing van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag

van het kapitaal.

9, Machtiging tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijleiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2013 01. 07. 2013

aATSBLAD

RECHTB$illjt<f>,eeOPHANIDEL

KORTRIJK

IINV~M~II~I~I~III'~I~I~W B>: MONITEU~ 1 g _02_

13 16319 WISCH ST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451 gel 665

Benaming

(voluit) : DR. RIA TUTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Winkelstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op negentien juni tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft tot :

9f Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

2/ Beslissing om het kapitaal uit te drukken in euro; vaststelling dat het kapitaal van de vennootschap vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24,789,35 EUR) bedraagt.

3/ Kapitaalverhoging met tweehonderd en tien euro vijfenzestig cent (210,65 EUR) om het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 EUR) naar vijfentwintigduizend euro (25 000,00 EUR) door incorporatie in het kapitaal van de beschikbare reserves ten bedrage van tweehonderd en tien euro vijfenzestig cent (210,65 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

4/ Verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en dertien.

5/ Uitbreiding van het doel van de vennootschap door toevoeging van volgende tekst:

"Bij de uitoefening van haar doel zal de vennootschap tevens volgende activiteiten mogen uitoefenen, en dit enkel voor de medische activiteiten van de vennoot:

- In de geneeskundige sector assistentie verlenen op technische, administratief, sociaal en personeelsvlak; - De uitvoering van alle technische, medische, radiografische en laboratorium-prestaties in verband met de voormelde disciplines;

- Het verrichten van wetenschappelijk onderzoek vormingswerk, en de bijhorende publicaties.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer ais goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middetenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Aile bepalingen, zo in de statuten, overeenkomstig en/of reglementen, welke, op welke wijze ook, enige beperking zouden inhouden inzake vrije artsenkeuze, diagnostische en/of therapeutische vrijheid of welke een inbreuk zouden betekenen op het beroepsgeheim, moeten worden beschouwd als nietig en onbestaande. Het medische geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgverlening dit vergt,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

Aanpassing van artikel 2 van de statuten.

6/ Bevestiging van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 8550 Zwevegem, Winkelstraat

27. Aanpassing van de eerste zin van artikel 3 van de statuten,

7/ De schriftelijke algemene vergadering te voorzien in de statuten, door toevoeging van een nieuw artikel in

de statuten.

8/ Aanpassing van artikel 25 van de statuten betreffende de ontbinding om het in overeenstemming te

brengen met de vigerende wetgeving.

9f Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de

statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- coordinatie van de statuten

- verslag zaakvoerder

- staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 24.06.2013 13208-0558-013
06/08/2012 : KOT000531
01/07/2011 : KOT000531
15/07/2010 : KOT000531
09/09/2009 : KOT000531
28/08/2008 : KOT000531
20/07/2007 : KOT000531
25/07/2006 : KOT000531
18/07/2005 : KOT000531
28/07/2004 : KOT000531
30/07/2003 : KOT000531
22/08/2002 : KOT000531
04/07/2001 : KOT000531
07/07/2000 : KOT000531

Coordonnées
DOKTER RIA TUTS

Adresse
WINKELSTRAAT 27 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande