DR. J. DE GROOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. J. DE GROOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.562.008

Publication

25/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouciee

aan het

Belgisch Staatsbla

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

ON1TEUR BELGE NEERGELEGD

1 8 -08 20111 G1SCH S-AATSBLAD 1 0 JULI 101h

Rechtbank van KOOPHANDEL %Me. KORTRIJK

11111111!11,1.11,1,1!.111j1111j11111111

0862.562.008

DR. J. DE GROOF

Rechtsvorm: BV BVBA

Zetel: Skaldenstraat 17 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte z VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke: Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "DR. J. DE. GROOF", niet maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Skaldenstraat 17, ingeschreven in het: rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk met ondernemingsnummer 0862.662.008, gehouden en: afgesloten voor notaris Karel Vancleputte te Roeselare op dertig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter. registratie, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen werden;

EERSTE BESLISSING - DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De algemene vergadering geeft ontslag aan de voorzitter van het lezen van;

a) Het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato twintig mei tweeduizend veertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op dertien mei tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) 1-let verslag de dato achtentwintig mei tweeduizend veertien van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOLIN", ingeschreven op het tableau van de rechtspersonen van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten onder het nummer 224131 3 N 11, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 226, ingeschreven In het rechtspersonenregister te Gent, afdeling te Oostende, met ondernemingsnummer 0841.877.945, vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Lingier Franky, ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten onder nummer 10109 2 N; 72, aangewezen door het bestuursorgaan, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, waarvan: sprake hiervoor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt letterlijk als volgt;

"6. BESLUITEN

De staat van activa en passiva van de BV ovv BVBA Dr. J, De Groof waarvan de maatschappelijke zetel ; gelegen is te 8800 Roeselare, Skaldenstraat 17, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten 13. meizijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van 553.723,00 E en een gecorrigeerd resultaat van 113.765,31 E. Het gecorrigeerd netto-actief bedraagt 546.479,56 E.

Ingevolge artikel 184 §5 bevestig ik dat aile schulden ten aanzien van derden, blijkensde staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, werden terugbetaald of de nodige gelden om deze te voldoen werden geconsigneerd.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e." Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Oostende, 28 mei 2014

Lingier Franky

Accountant 1AB

Vertegenwoordiger Accolin BV ovve BVBA - 1AB nummer 224131 3 N 11".

De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaand aan deze een afschrift van te hebben ontvangen.

Beide verslagen, waarvan hiervâôr sprake, zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen. De vergadering sluit zich bijgevolg aan bij de conclusies vervat ln de verslagen«

TWEEDE BESLISSING - VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING  ONTSLAG VAN BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voornoemde enige vennoot, handelende als buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap, tevens handelend in zijn hoedanigheid van statutaire zaakvoerder van de vennootschap, erkent te zijn ingelicht docr ondergetekende notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dal ingeval geen vereffenaars worden benoemd, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

Dit besluit wordt genomen na kennis te hebben genomen:

-van voormelde staat van activa en passive afgesloten op dertien mei tweeduizend veertien.

-van het verslag van de externe accountant.

Daar de enige zaaKvoerder de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en de vennootschap reeds geruime tijd geen activiteiten meer heeft uitgeoefend, komt de vergadering tot de vaststelling dat het aanstellen van een vereffenaar geen zin heeft, daar de vennootschap elke activiteit gestaakt heeft, er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, en alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zoals hierna verder uiteengezet,

VIERDE BEsLisSiNG - ONTSLAG ZAAKVOERDER EN KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de enige zaakvoerder, de heer DE GROOF Jozef, voornoemd, beëindigd wordt. De algemene vergadering neemt bijgevolg kennis van het ontslag van voormelde (statutaire) zaakvoerder.

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel `voorafgaanclelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij aan voormelde zaakvoerder eveneens onmiddellijk, zonder enige voorbehoud, volledige en onvoorwaardelijke Kwijting voor het dcor hem uitgeoefende mandaat verleent.

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA  SCHULDEN TEN AANZIEN VAN DERDEN

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering vast dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris bevestigt de vennoot, voor zoveel als nodig, dat hij zal instaan voor de eventueel onbetaalde schulden van de vennootschap die zouden overblijven na de vereffening, reden waarom de eventueel nog openstaande schulden per dertien mei tweeduizend veertien en de geraamde kosten voor de sluiting van de vereffening, onder andere het ereloon voor de notaris en de (externe) accountant, in voormelde staat van actief en passief reeds aangezuiverd werden.

De voornoemde enige vennoot, handelende als buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap, tevens handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, verklaart en bevestigt dat op heden deze schulden ook effectief werden betaald of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zodat thans alle schulden ten aanzien van derden van de vennootschap terugbetaald zijn of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Hij legt het bewijs van betaling van voormelde schulden of het bewijs van de consignatie van de nodige gelden om deze schulden te voldoen ter nazicht en bevestiging voor.

Bijgevolg kan de staat van activa en passiva afgesloten op dertien mei tweeduizend veertien eveneens gebruikt worden als staat van vereffening welke door de vergadering wordt goedgekeurd.

De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoot zelf. De enige vennoot, aanwezig zoals gezegd, verklaart, gezien hij alle rechten kan uitoefenen verbonden aan de eigendom van de hem toebehorende aandelen, alle activa van de vennootschap in zijn vermogen op te nemen. Zoals voormeld zullen, indien er na de vereffening nog onbetaalde schulden van de vennootschap zouden overblijven, deze eveneens worden toebedeeld aan voormelde enige vennoot. Voor wat betreft de eventueel nog openstaande schulden aan derden, verklaart de enige vennoot uitdrukkelijk zich hiervoor borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

ZESDE BESLISSING - VASTSTELUNG DAT DE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE KAN PLAATS VI NDEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering stelt bijgevolg vast dat aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen om de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden is voldaan, vermits:

1° er geen vereffenaar is aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING  GOEDKEURING JAARREKENING

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel tvoorafgaandelijke verklaringen` werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij de jaarrekening voor het lopend (verkort) boekjaar heeft goedgekeurd.

ACHTSTE BESLISSING - SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé-vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. J. DE GROOF" hierdoor gesloten is en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

NEGENDE BESLISSING - BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren te op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, eveneens het adres van de heer DE GROOF Jozef, voornoemd, te 8800 Roeselare, Skaldenstraat 17.

De vergadering stelt vast dat er geen verdere maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

TIENDE BESLISSING - VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer DE GROOF Jozef, voornoemd, en aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERCRUYSSE & PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Lijsterstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling te Oostende, met ondernemingsnummer 0450.113.256, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen en om in alle nodige handelingen te ondernemen en aile stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsloket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn ais gevolg van onderhavige akte.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge













VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte,

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift proces-verbaal dd. 30/06/2014, inhoudende verslag van de

zaakvoerder en verslag van de externe accountant.











.. . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 13.01.2014 14008-0234-010
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 17.12.2012 12667-0160-010
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.11.2011, NGL 29.11.2011 11621-0552-010
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 10.01.2011 11006-0308-010
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 21.12.2009 09896-0233-010
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 12.01.2009 09009-0053-010
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 08.01.2008 08007-0345-010
27/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 21.12.2006 06922-0579-011
14/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 09.12.2005, NGL 13.12.2005 05891-4797-011
28/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 10.12.2004, NGL 23.12.2004 04872-3647-012

Coordonnées
DR. J. DE GROOF

Adresse
SKALDENSTRAAT 17 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande