DR. KOEN VAN EYGEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KOEN VAN EYGEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.159.356

Publication

20/05/2014
ÿþ.r* Mod Word 11 .1

~^~a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet r

bet II11111Y1IY1111~~i Y1~mIMN11

ar:

Be

Sta,

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : André Devaerelaan 6B, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 22 april 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. KOEN VAN EYGEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, André Devaerelaan 6B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0873.159.356, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT- Doeiswijziging

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 4 maart 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd, opgemaakt op 31 januari 2014.

Een exemplaar van het verslag en van de staat van actief en passief wordt neerlegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige notulen.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, door goedkeuring van de tekst van de doelsomschrijving die wordt opgenomen in het zevende besluit hierna.

TWEEDE BESLUIT -- Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 15 april 2014, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van één miljoen zeventigduizend driehonderd vijfendertig euro (¬ 1.070.335,00), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde honderd en zevenduizend drieëndertig euro vijftig cent (¬ 107.033,50), in totaal negenhonderd drieënzestigduizend driehonderd en één euro vijftig cent (¬ 963.301,50) netto dividend.

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 4 maart 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

VEERDE BESLUIT  Kennisname dan het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Kortrijkstraat 12, 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA DR. KOEN VAN EYGEN door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Koenraad VAN EYGEN naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigherd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13ijlagen bij hetfteígisn-Staetsti1à-iT=2fl/05/ZU14 = Annëxés dü NTónitëûrTiélgé

Onderriemingsnr : 0873.159.356

Benaming

(voluit) : Dr. KOEN VAN EYGEN

(verkort)

MONITEJR BELGE

12 -05- 2014

NEERGELEGD

291 DL 2014.

RECHTBANK KOOPHANDELiffp ~~RiJK

BELGISCH

STAATSBLAC

" w ~ 1 3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 963.301,50 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 11 maart 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van negenhonderd drieënzestigduizend driehonderd en één euro vijftig cent (E 963.301,50) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) op negenhonderd eenentachtigduizend achthonderd eenenvijftig euro vijftig cent (¬ 981.851,50), door inbreng in natura van de vordering in rekening-courant van de vennoot uit voormelde dividenduitkering, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inbreng

De heer Koenraad Van Eygen, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van zijn vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van negenhonderd drieënzestigduizend driehonderd en één euro vijftig cent (E 963.301,50).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op negenhonderd drieënzestigduizend driehonderd en één euro vijftig cent (¬ 963.301,50), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

ZESDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans negenhonderd eenentachtigduizend achthonderd eenenvijftig euro vijftig cent (E 981.851,50) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT Aanpassingstatuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, volgende artikelen van de statuten aan te passen:

Artikel vier van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

Toevoeging van de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt ondermeer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt."

Artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de ven-'nootschap bedraagt negenhonderd eenentachtigduizend achthonderd eenenvijftig euro vijftig cent (¬ 981.851,50). Het is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

ACHTSTE BESLUIT  Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

.vore r-behouden

aan het '" Belgisch Staatsblad

N ~

11f jtagen tsij liet 1rëlgi§ctï Sfáât"sü1à-d = 2II705/ZU14 ÿÿ Èinnëxës dü Móriifeurlèlgé

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 22 april 2014;

- verslag van de zaakvoerder (doetswijziging);

- staat van activa en passiva;

- verslag van de zaakvoerder (inbreng In natura);

- verslag van de revisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 27.12.2013 13701-0204-010
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 27.12.2014 14708-0277-010
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0029-010
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 24.09.2011, NGL 22.12.2011 11649-0318-011
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 23.12.2010 10643-0175-010
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 04.01.2010 10001-0256-010
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 30.12.2008 08879-0082-010
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 23.01.2008 08019-0241-010
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 13.12.2006 06907-2003-012

Coordonnées
DR. KOEN VAN EYGEN

Adresse
ANDRE DEVAERELAAN 6B 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande