DRS. DE GENDT-VANDENBERGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS. DE GENDT-VANDENBERGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.179.530

Publication

08/04/2014
ÿþ ri. mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aeeeiye't~c tee ârfttiraï van Cie rechtbank van koophandel

Zrugge  af. - no te ae op 2 7 4.Rt 2014

Griffie oe fl~r

9

Ondememingsnr, 0875,179.530

Benaming (voluit) : DOKTER DE GENDT FRANK

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moubekestraat 38

8211 Zedelgem (Aartrijke)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 14 maart 2014, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, heeft de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER DE GENDT FRANK onder meer volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit dat de naam van de vennootschap voortaan zal luiden "Drs. De Gendt Vandenberghe" zodat artikel één van de statuten voortaan luidt als volgt: "De vennootschap is opgericht als: burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft;' aangenomen en de benaming draagt "Drs. De Gendt - Vandenberghe."

TWEEDE BESLUIT

" De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door:; de zaakvoerder met het oog op de hier vermelde doeiswijziging, Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is`: een staat van actief en passief per 31 december 2013 gehecht,

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van: deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap vermeld in artikel drie van de statuten te wijzigen zodat. artikel drie van de statuten van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

ln binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde, door de geneesheer-vennoot op het gebied van de orthopedie en (sport)traumatologie, dit door de enige'; vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de oogheelkunde, rekening houdende met de medische plichtenleer,

Het verstrekken van informatie enlgf onderricht inzake oogheelkunde en dit in de breedste betekenis van het:: woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geind voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden veref fend.

Het doel kan onder meer omvatten; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het, bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit; de aankoop, het huren en/of:' leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een;; volledige materiële infrastruc-tuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot; het scheppen;: van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische` discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; het verstekken van informatie en/of onderricht inzake orthopedie en (sport)traumatologie en dit in de breedste betekenis van het, woord, zon-der dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen' in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen, afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten: worden.

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto' : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dé perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

P4

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als een goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren, onroerende goederen aankopen en verkopen, voorzover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijke karakter van i de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die tot dit doel noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

DERDE BESLUIT: COORDINATIE STATUTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 14 maart 2014

- verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief

- coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 20.12.2013 13694-0367-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 07.01.2013 13003-0199-012
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 06.02.2012 12029-0277-013
18/07/2011
ÿþ Mpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

181 011111111111111111

*11109682*

V, beht aal Bel Staa

Nectergelegd ter griffie ven Ele rechtbank van kcon-hendel

Brug~t~ .I~~Ie~U1~i te Oosteti~~ nD

Griffie oe gr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

0875.179.530

DOKTER DE GENDT FRANK

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

8211 Aartrijke, Moubkestraat 38

WIJZIGING AANTAL AANDELEN - TOEKENNING NOMINALE WAARDE AANDELEN - KAPITAALVERHOGING - AANSTELLING ZAAKVOERDER-OPVOLGER

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris: Stefaan Buylaert te Torhout op 29 juni 2011, neergelegd op de rechtbank van koophandel voor registratie heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliijkheid; "Dokter De Gendt Frank" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING AANTAL AANDELEN

De algemene vergadering besluit het aantal aandelen van de vennootschap te splitsen met name van. honderd zesentachtig oude aandelen in tweeduizend honderd zesentachtig nieuwe aandelen, zonder wijziging van het kapitaal waardoor het kapitaal ten belope van tweehonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600,00) vertegenwoordigd wordt door tweeduizend honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder: aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT  NOMINALE WAARDE AANDELEN

De algemene vergadering besluit aan elk aandeel een nominale waarde toe te kennen van honderd euro' (100,00 ê) en de fractiewaarde van de aandelen af te schaffen.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING door inbreng in speciën met verzaking voorkeurrecht en: creatie van nieuwe aandelen voor een derde

De algemene vergadering neemt akte van het volgende : de enige vennoot doet afstand van het; voorkeurrecht dat hem toekomt volgens art. 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering besluit tot een verhoging van het geplaatst kapitaal met zestigduizend euro (¬ 60.000,00) met creatie en uitgifte van zeshonderd aandelen, om het te brengen van tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600,00) op tweehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ : 278.600,00).

De kapitaalsverhoging word volledig ingeschreven door een inbreng in speciën door mevrouw' VANDENBERGHE, Kathy Maria Alida, geboren te Izegem op 3 augustus 1971, echtgenote van de heer De, Gendt Frank, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moubekestraat 38, hier tussenkomend, dewelke zij, gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend euro (¬ 12.000,00).

Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis bank.

Een bewijs van deponering, dat in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven, werd door voornoemde bank afgeleverd op éénentwintig juni tweeduizend en elf.

Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend euro (¬ 12.000,00), zodat het gedeeltelijk ter beschikking staat van de vennootschap.

Beide vennoten bevestigen daarenboven dat het initieel kapitaal van tweehonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600,00) volledig werd volgestort.

Als vergelding voor deze inbreng zullen, door creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, welke zullen genieten: van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, zeshonderd (600) aandelen toegekend worden aan mevrouw Vandenberghe Kathy, voornoemd.

Elk aandeel werd gedeeltelijk betaald, zodat het kapitaal gedeeltelijk volgestort is en gedeeltelijk ter beschikking staat van de vennootschap.

In navolging van voorgaande besluiten besluit de algemene vergadering artikel vijf alinea één van de statuten aan te passen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd ' euro (¬ 278.600,00). Het is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zesentachtig (2.786) aandelen met elk een nominale waarde van honderd euro ¬ 199,9P)."

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorrn :

Zetel :

Onderwerp akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 278.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd zesentachtig (2.786) aandelen.

VIJFDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering mevrouw Vandenberghe Kathy, voornoemd, aanwezig en aanvaardend tot statutair zaakvoerder-opvolger te benoemen en de woonplaats van de statutair zaakvoerder de heer De Gendt Frank in de statuten aan te passen naar zijn huidige woonplaats waardoor artikel zesentwintig zal luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: De heer DE GENDT, Frank Paul Maria, geboren te Merchtem op 21 mei 1961, echtgenoot van mevrouw Vandenberghe Kathy, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moubekestraat 38

" In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair -zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw VANDENBERGHE, Kathy Maria Alicia, geboren te Izegem op 3 augustus 1971, echtgenote van de heer De Gendt Frank, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moubekestraat 38.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, niet inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergeld:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 29/06/2011

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 22.12.2010 10637-0547-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 04.01.2010 10005-0159-011
23/04/2015
ÿþMad woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van djkte..---- ---

EERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophande[

13 APR 2015

Drs. De Gendt - Vandenberghe

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Moubekestraat 38 - 8211 Aartrijke

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling zaakvoerder

NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 01/03/2015 om 11u

1 SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer De Gendt Frank, nagenoemd,

Gezien het gering aantal vennoten worden geen andere leden opgenomen in het bureau,

2 SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig, de hierna genoemde vennoten die verklaren titularis te zijn van het na hun naam vermeld

aantal aandelen.

1/ De heer De Gendt Frank, rijksregistemummer 61.05.21-479.13, wonend te 8211 Aartrijke, Moubekestraat 38. Titularis van duizend driehonderdendrieënnegentig (1.393) aandelen.

2/ Mevrouw Vandenberghe Kathy, rijksregisternummer 71.08.03-026.73, wonend te 8211 Aartrijke, Moubekestraat 38, Titularis van duizend driehonderden drieënnegentig (1.393) aandelen.

Samen tweeduizend zevenhonderd en zesentachtig (2.786) aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen,

3 UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

3.1 AGENDA

De voorzitter zet tevens uiteen de huidige vergadering als agenda heeft:

-Benoeming mevrouw Vandenberghe Kathy als zaakvoerder

3.2 BIJEENROEPING VAN DE VERGADERING

Oproepingen van de zaakvoerder

De hier aanwezige zaakvoerders verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van

bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 268 van het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties ot warrants op hun

naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

bestaan.

3.3 VASTSTELLINGEN

1/ De voorzitter zet uiteen dat de zaakvoerder van de vennootschap, met name de heer De Gendt Frank, aanwezig is teneinde antwoord te geven op de vragen die hem eventueel door de vennoten worden gesteld met betrekking tot de agendapunten.

2/ De voorzitter deelt mee dat er thans tweeduizend zevenhonderd en zesentachtig (2.786) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

31 De voorzitter stelt vast dat er op heden twee (2) vennoten, samen titularissen van tweeduizend zevenhonderd en zesentachtig (2.786) aandelen, hetzij de totaliteit der bestaande aandelen, aanwezig zijn.

Gent Afdeling, Oostende

j(~t

~~~~~~.~ Ji)

IIIIIMMA1911111

Ondernemingsnr : 0875.179.530 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

41 De voorzitter deelt mee dat de agendapunten een gewone meerderheid nodig hebben om te worden

aanvaard.

5/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

Voormelde uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

4 BERAADSLAGING EN BESLUITEN

Vervolgens gaat de vergadering over tot de behandeling van de agenda en wordt volgend besluit genomen:

EERSTE BESLUIT:

Met algemeenheid der stemmen wordt beslist dat het mevrouw Vandenberghe Kathy vanaf 01/03/2015

statutair zaakvoerder is.

5 BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

De voorzitter stelt vast dat alle agendapunten behandeld werden en dat hierover telkens een beslissing

genomen werd met eenparigheid van de stemmen.

Vermits er geen punten meer op de agenda staan, wordt de vergadering geheven, na goedkeuring en ondertekening van onderhavige notulen.

De Gendt Frank Vandenberghe Kathy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-hehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 07.12.2008, NGL 18.12.2008 08854-0329-012
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 03.01.2008 08001-0118-012
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 07.12.2006, NGL 02.01.2007 07002-0829-013

Coordonnées
DRS. DE GENDT-VANDENBERGHE

Adresse
MOUBEKESTRAAT 38 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande