EVAN FURNITURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVAN FURNITURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.521.465

Publication

07/07/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla.

Mal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0406.621.465

Benaming

(voluit) EVAN FURNITURE

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Albert 1-laan 29, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag bestuurder, herbenoeming commissaris en ontslag gedelegeerd-bestuurder.

11111191,111,111e111111

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

26 JUNI 2014

Griffue.'

Afdeung VtURNE

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, d.d. 28/05/2014, blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als bestuurder, aangeboden door de BVBA GROUP VERRAES, met zetel te 8211 Aartrijke (Zedelgem), Industriestraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.072.037, en dit met ingang vanaf 01/06/2014.

Ten gevolge van het ontslag van de BVBA GROUP VERRAES, voornoemd, zal er tevens een einde komen aan het mandaat van de heer Steven Verraes, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Kastanjedreef 6, ais vaste vertegenwoordiger van de BVBA GROUP VERRAES, voornoemd, voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de BVBA GROUP VERRAES, voornoemd, in de NV EVAN FURN1TURE.

De vergadering heeft beslist om niet in haar vervanging te voorzien.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, nog steeds vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, te herbenoemen voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per 31/12/2014, 31/12/2015 en 31/12/2016. Het mandaat eindigt op de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur, d.d. 28105)2014, blijkt dat ingevolge het ontslag als bestuurder van de BVBA GROUP VERRAES, voornoemd, er tevens een einde zal komen aan haar mandaat als gedelegeerd-bestuurder en dit met ingang vanaf 01/0612014. De vergadering heeft beslist om niet in haar vervanging te voorzien.

Gedaan te Veurne, op 28/05/2014.

Getekend:

De NV FITEC, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Steven Verraes Gedelegeerd-bestuurder

.. ..................... ............ ........... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0015-044
10/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*13302241*

Neergelegd

08-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0405.521.465

Benaming (voluit): EVAN FURNITURE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8630 Veurne, Albert I laan 29

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: WIJZIGING DOEL  WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 30 maart 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Evan Furniture" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van 1) het verslag van de raad van bestuur, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012; 2) het verslag van de commissaris opgemaakt conform artikel 559 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel van de vennootschap zoals opgenomen in artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst zoals opgenomen in het nieuwe artikel 3 hierna.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat de aandelen aan toonder opgeheven zijn en beslist dat de aandelen voortaan op naam of gedematerialiseerd zijn naar keuze van de aandeelhouder.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissingen en om deze aan te passen aan de thans vigerende wetgeving meer bepaald de bepalingen nopens de ontbinding van vennootschap, houdende tevens schrapping van tijdelijke voorbij gestreefde bepalingen en uitwerking van de procedure van schriftelijke besluitvorming op het niveau van de algemene vergadering :

- Artikel 3 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Alles wat de meubelfabricatie en -verkoop en de binnenhuisinrichting betreft, alsmede alles betreffende timmer- en schrijnwerk en geluidsisolering, wat onder meer de volgende activiteiten omvat: het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken; het plaatsen van plastiekdeuren en plinten; het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek; het leggen van parketvloeren en alle andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

houten bedekkingen van muren en vloeren; het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout; het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen en alle bijkomstige activiteiten. Deze opsomming is louter exemplatief van aard en is geenszins limitatief.

2. De exploitatie en uitbating van een tank- en bevoorradingsstation voor brandstoffen voor auto s en motorrijwielen in de ruimste zin van het woord, waaronder onder meer wordt begrepen:

- Groot- en kleinhandel in alle brandstoffen, met inbegrip van LPG en de installatie, onderhoud en herstel van deze installatie

- Uitbating en exploitatie van een tankshop, dagbladhandel en aanhorigheden

- De aankoop, verkoop, ruil en verhuur van allerhande gemotoriseerde voertuigen

- De uitbating van herstellingswerkplaatsen in de ruimste zin van het woord, uitdeuken van voertuigen, herstellingsschilderwerken en reparaties van allerhande gemotoriseerde voertuigen, evenals de verkoop van banden, wisselstukken, olie, brandstoffen, smeermiddelen en alle onderhoudsproducten en accessoires

- De verkoop van tabak, sigaren en sigaretten

- De aankoop, verkoop, het in- en uitvoeren, huren en verhuren van alle motorvoertuigen, inbegrepen moto s, landbouw- en tuinbouwmateriaal, hef- en transporttoestellen, aanhangwagens

en kampeerwagens. Alle garagewerkzaamheden, alle

carosseriewerkzaamheden met alle bijhorende werken zoals onderhoud, herstel en plaatslagerij voor bovengenoemde vervoermiddelen

- Alle handel in tweedehandsmateriaal zoals hoger beschreven, het

slopen en/of heropbouwen van bovenstaande vervoermiddelen

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

4. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties,

obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

8. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

9. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

11. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

- Artikel 8 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Luik B - Vervolg

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam."

- Artikel 9 : de tweede alinea van dit artikel wordt geschrapt.

- Artikel 37 : dit artikel wordt aangevuld met de volgende tekst: "Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

Volmacht: de aandeelhouders, te weten mevrouw Verraes Julie Irene

Marcelien Patricia, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Kastanjedreef, 6 en mevrouw Verraes Stéphanie Achilla Pauline Irène, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Kastanjedreef, 6, werden door de heer Verraes Steven Wolfgang Marcel, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Kastanjedreef, 6 vertegenwoordigd krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 30 maart 2013; gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0524-039
27/07/2011
ÿþ Mati 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



d

*11115809"

Vo behc aan

Staat

. ,.

L,L..._... " ~. " . . -=s-.ms.....-._..._~.íi

jb"2

Grittf~~~M

fJr4derrterYtingwrrr : 0405.521.465

Benaming

EVAN FURNITURE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

" Zetel : Albert I laan 29, 6630 Veurne

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder(s)

Verlenging mandaat overige bestuurders

Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 30/06/2011, blijkt dat er kennis genomen werd van het ontslag als bestuurder van mevrouw Patricia Balceen, en dit met ingang vanaf heden. De: vergadering heeft dit ontslag aanvaard en kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het; afgelopen boekjaar.

"

Uit dezelfde notulen blijkt dat het mandaat van bestuurder van de huidige bestuurders verlengd werd tot na` de gewone algemene vergadering van 2016:

- de heer Steven Verraes, wonende te 8510 Rollegem (Kortrijk), Kastanjedreef 6;

- de NV FITEC, met zetel te 8211 Aartrijke (Zedelgem), Industriestraat 9, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0419.840.051, voor wie de heer Steven Verraes nog steeds als vaste vertegenwoordiger zal optreden.

Uit dezelfde notulen blijkt tevens dat de volgende personen en rechtspersoon benoemd werden tot: bijkomend bestuurder voor een hernieuwbare periode tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van: 2016:

- mevrouw Stéphanie Verraes, wonende te 8510 Rollegem (Kortrijk), Kastanjedreef 6;

- mevrouw Julie Verraes, wonende te 8510 Rollegem (Kortrijk), Kastanjedreef 6;

- de BVBA GROUP VERRAES, met zetel te 8211 Aartrijke (Zedelgem), Industriestraat 9, ingeschreven in' het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.072.037.

Uit de beslissing van de zaakvoerder van de BVBA GROUP VERRAES blijkt dat de heer Steven Verraes° aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger van de BVBA GROUP VERRAES voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder van de BVBA GROUP VERRAES in de NV EVAN FURNITURE.

Uit dezelfde notulen blijkt tevens dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA;_ VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, mei zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 bus A, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, herbenoemd werd tot commissaris voor: een hernieuwbare termijn. Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per: 31/12/2011, 31/12/2012 en 31/12/2013. Het mandaat eindigt op de jaarlijkse algemene vergadering van 2014.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 30/06/2011, blijkt: dat er kennis genomen werd van het einde van het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de heer Steven Verraes en dat de BVBA GROUP VERRAES en de NV FITEC in zijn plaats benoemd werden tot gedelegeerd; bestuurder. ledere gedelegeerd bestuurder zal afzonderlijk de bevoegdheid hebben om de vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 22):

De vennootschap wordt vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser en verweerder, hetzij;

- door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij door een afgevaardigd bestuurder.

Opgemaakt te Veurne, op 30/06/2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. .<an Luii~3 ,fcrrnc¬ ;;a^ :Rage : Naam en hn=~rda^i;ghe;d van da ir:strure:itE:" c;a-dn notaris, ratæ¬ j van de persC(o)n(Gr:) br.vezind de rect;ts>.erseor: ten aanzien van d.:=ctvn te ve:riegensaoordigen

Verse : Naam en handteiswrrirrg"

a

aars tiet Getekend:

t etgisch Stt at.9blad

~

De BVBA GROUP VERRAES, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Steven

Verraes

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

................. .... ................................................ _........

Op de laatste blz. van tsA,ës vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende roíeris, hetzij van de oerso,o?n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve;terenavoordíge:n

Verse : Naevi tientltekenin,

27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11322-0502-039
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.04.2010, NGL 04.06.2010 10147-0293-039
03/04/2015
ÿþmod 11.1

<" t 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 4 MMMIT 2015

j Griffie

L.,,r Afdeling VEURNE

Ondernemingsnr : 0405.521.465 Benaming (voluit) : Evan Furniture

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Albert [-laan, 29 8630 Veurne

Onderwerp akte :Omzetting in BVBA

In het jaar tweeduizend vijftien.

Op zestien maart.

Voor mij, Maggy VANCOPPERNOLLE, notaris te Kortrijk.

Op het kantoor.

Ft Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "EVAN FURNITURE", niet zetel te 8630 Veurne, Albert 1-laan 29, belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0405.521.465, rechtspersonen register Gent, afdeling Veurne.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Michel Vileyn te Nieuwpoort op 16 februari 1966,1 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 maart daarna onder nummer 4478.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 30 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10: april daarna onder nummer 2013-04-10/0302241.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING BUREAU.

De vergadering wordt geopend om negen uur, onder het voorzitterschap van de heer Verrees Steven, hierna vernoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er afgezien van de verdere vorming van een bureau, SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Aandeelhouders.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren het volgend aantal; aandelen te bezitten:

1. De naamloze vennootschap "FITEC", met zetel te 8211 Zede[gem (Aartrijke), Industriestraat 9, ondernemingsnummer 0419.840.051, rechtspersonenregister Gent, afdeling Oostende.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Yvan Denys te Avelgem op 28 september 1979, bekendgemaakt' in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 oktober daarna onder nummer 1698-5.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden voor: ondergetekende notaris op 9 juli 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli; daarna onder nummer 2008-07-31/0128095.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 21 van de statuten door een gedelegeerd bestuurder, de heer? Verrees. Steven Wolfgang Marcel, nijveraar, geboren te Kortrijk op 31 januari 1964, (Identiteitskaart nummer: 591-6627563-43, Rijksregister nummer. 64.01.31-387.34), echtgenoot van mevrouw Balcaen Patricia, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Kastanjedreef 6.

Benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering de dato 30 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij! het Belgisch Staatsblad van 27 juli daarna onder nummer 2011-07-27/0115747 en benoemd tot gedelegeerd; i; bestuurder door de raad van bestuur de dato 28 mei 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van 7 juli daarna onder nummer 2014-07-0710130278.

Titularis van elfduizend en zes (11.006) aandelen.

2. De heer Verraes, Steven Wolfgang Marcel, nijveraar, geboren te Kortrijk op 31 januari 1964 (Identiteitskaart nummer: 591-6627563-43, Rijksregister nummer 64.01.31-387.34), echtgenoot van mevrouwt Balcaen Patricia, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Kastanjedreef 6,

Gehuwd te Kortrijk op 18 oktober 1989 onder het stelsel van scheiding van goederen krachtens akte verleden: voor notaris Yvan Denys, destijds te Avelgem, op 18 september 1989.

Titularis van drie (3) aandelen.

Op de laatste Dix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.

Totaal: elfduizend en negen (11.009) aandelen.

E3estuurders.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

- De heer Verraes Steven, voornoemd,

De naamloze vennootschap "FITEC", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Verraes Steven, voornoemd.

TOELICHTING VAN DE AKTE - VOORLEZING VAN DE AKTE.

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen om over het even welke bepaling in de akte alvorens deze te ondertekenen.

De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaren dat al hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

De Instrumenterende notaris deelt mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien minstens één van hen dit vraagt, alsook indien minstens één van hen meent dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren de comparanten dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van de akte tijdig hebben ontvangen (op datum van 26 februari 2015) en zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen evenwel steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

1. De vergadering van vandaag heeft voIgende agenda :

1. Verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht in overeenstemming met artikel 778

van het Wetboek van vennootschappen.

2. Verslag van de commissaris over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur, in overeenstemming met artikel 776 van het wetboek van vennootschappen.

3. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4, Ontslag van de raad van bestuur.

5. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6. Kapitaalvermindering met tweeënveertigduizend negenhonderdvierenvijftig euro negenenvijftig cent (¬ 42.954,59) om het kapitaal te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderdvierenvijftig euro negenenvijftig cent (¬ 61.554,59) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door terugbetaling aan elk van de elfduizend en negen (11.009) aandelen van een som in geld van afgerond drie euro negentig cent (¬ 3,90).

Deze kapitaalvermindering wordt gedeeltelijk, hetzij voor een bedrag van tweeduizend vijfhonderdzesenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 2.556,97), aangerekend op het fiscaal volgestorte kapitaal en voor het overige deel, hetzij voor een bedrag van veertigduizend driehonderdzevenennegentig euro tweeënzestig cent (¬ 40.397,62), op de belaste reserves en zal geschieden overeenkomstig de artikelen 316 en 317 van het wetboek van vennootschappen.

Aanpassing van de statuten aan de gestemde kapitaalvermindering.

7. Benoeming van de zaakvoerder(s).

8. Machtiging aan het bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Il. Oproepingen.

1. Met betrekking tot de aandeelhouders.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet

worden voorgelegd.

2. Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden.

De hier aanwezige bestuurders verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in artikel 533 van het wetboek van vennootschappen.

De overige bestuurders en de commissaris hebben schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de opraepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het wetboek van vennootschappen. Deze documenten worden door de voorzitter aan de ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek ze te willen bewaren in het dossier.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn,

Dezelfde personen hebben in voormeld document tevens verzaakt aan de toezending van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 535 van het wetboek van vennootschappen.

III. Vaststellingen.

1. De voorzitter deelt mee dat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door elfduizend en negen (11.009) aandelen en dat er geen andere effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Onderhavige vergadering kan thans geldig beraadslagen over de punten van de agenda.

VASTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist bevonden en zij erkent dat ze bevoegd is

om over de onderwerpen op de agenda.te beraadslagen.

Op de laatste blz. van L Lik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, achtereenvolgend volgende beslissingen met

eenparigheid van stemmen.

VERSLAGEN.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting

toelicht, alsook van het verslag van de commissaris over de staat van actief en passief van de vennootschap

per 31 december 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777

van het wetboek van vennootschappen.

ledere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", met

zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 bus A, ondernemingsnummer 0433.608.707,

rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte,

bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de

staat van activa en passiva per 31 december 2014 van Evan Furniture NV aan een nazicht onderworpen, en dit

met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014 van Evan Furniture

NV die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de internationale controlestandaarden (ISA's) en de

normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige

overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014 ten belope van

1.430.989,00 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 61.554,59 EUR.

Kortrijk, 6 maart 2015

BV ovv CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met ingang vanaf heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap

"EVAN FURNITURE", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan

de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het kapitaal en de reserves evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden

en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de

boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2014,

waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de commissaris.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting zal geschieden onder voordeel van :

a)artikel 775 van het wetboek van vennootschappen;

b)artikel 121, 1° van het wetboek der registratierechten;

c)artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig);

Ontslag raad van bestuur.

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan de bestuurders van de naamloze vennootschap.

Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid.

De vergadering beslist de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te

keuren. Deze statuten luiden als volgt:

Artikel 1. - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "EVAN FURNITURE".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel is gevestigd te 8630 Veurne, Albert 1-laan 29.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN

1. Alles wat de meubelfabricatie en -verkoop en de binnenhuisinrichting betreft, alsmede alles betreffende

timmer- en schrijnwerk en geluidsisolering, wat onder meer de volgende activiteiten omvat: het timmer- en

schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken; het plaatsen van

plastiekdeuren en plinten; het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek; het leggen van

parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren; het plaatsen van schutsels en valse

zolderingen_ fn...houtr het_.plaatsen. van..ijzerwerk,-meialen_ vensterluiken- .en-metalen.schrijnwerkr-evenals - het

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen en alle bijkomstige activiteiten. Deze opsomming is louter exemplatief van aard en is geenszins limitatief,

2. De exploitatie en uitbating van een tank- en bevoorradingsstation voor brandstoffen voor auto's en motorrijwielen in de ruimste zin van het woord, waaronder onder meer wordt begrepen:

- Groot- en kleinhandel in alle brandstoffen, met inbegrip van LPG en de installatie,

onderhoud en herstel van deze installatie

Uitbating en exploitatie van een tankshop, dagbladhandel en aanhorigheden

De aankoop, verkoop, wil en verhuur van allerhande gemotoriseerde voertuigen

-. De uitbating van herstellingswerkplaatsen in de ruimste zin van het woord, uitdeuken van

voertuigen, herstellingsschilderwerken en reparaties van allerhande gemotoriseerde voertuigen,

evenals de verkoop van banden, wisselstukken, olie, brandstoffen, smeermiddelen en alle

onderhoudsproducten en accessoires

De verkoop van tabak, sigaren en sigaretten

De aankoop, verkoop, het in- en uitvoeren, huren en verhuren van alle motorvoertuigen,

inbegrepen moto's, landbouw- en tuinbouwmateriaal, hef- en transporttoe stellen, aanhangwagens en kampeerwagens.

Aile garagewerkzaamheden, aile carrosseriewerkzaamheden met alle bijhorende werken zoals onderhoud, herstel en plaatslagerij voor bovengenoemde vervoermiddelen

Alle handel in tweedehandsmateriaal zoals hoger beschreven, het slopen en/of heropbouwen van bovenstaande vervoermiddelen

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies niet betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

4. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden ais vereffenaar.

8. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

9. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

11, De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

TITEL Il. KAPITAAL.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderdvierenvijftig euro negenenvijftig cent (¬ 61.554,59) vertegenwoordigd door elfduizend en negen (11.009) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/elfduizend en negenste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders., bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder ïn naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen, De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoeqdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door een zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede woensdag van de maand mei om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 17. - Oproepingen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De voormelde personen kunnen verzaken aan deze oproeping en zullen, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen beschouwd worden, indien zij aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel aankomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke

reserve, Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt

heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de

vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen, kan de

vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met tweeënveertigduizend negenhonderdvierenvijftig euro

negenenvijftig cent (¬ 42.954,59) om het kapitaal te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderdvierenvijftig

euro negenenvijftig cent (¬ 61.554,59) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door terugbetaling

aan elk van de elfduizend en negen (11.009) aandelen van een som in geld van afgerond drie euro negentig

cent (¬ 3,90).

Deze kapitaalvermindering wordt gedeeltelijk, hetzij voor een bedrag van tweeduizend

vijfhonderdzesenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 2.556,97), aangerekend op het fiscaal volgestorte kapitaal

en voor het overige deel, hetzij voor een bedrag van veertigduizend driehonderdzevenennegentig euro

tweeënzestig cent (¬ 40.397,62), op de belaste reserves en zal geschieden overeenkomstig de artikelen 316 en

317 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 5 van de statuten zal worden aangepast als volgt:

"Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door

elfduizend en negen (11.009) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/elfduizend en

negenste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één en tot deze functie aan te stellen voor

onbepaalde duur:

-- de naamloze vennootschap "FITEC", met zetel te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Industriestraat

9, ondernemingsnummer 0419.840.051, rechtspersonenregister Gent, afdeling Oostende.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger, de heer Verraes Steven,

voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de raad van bestuur van de voornoemde vennootschap de dato 3

maart 2015, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het

koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de

opdracht te aanvaarden.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuur om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00) op aangifte van de instrumenterende notaris.

SLUITING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geheven om negen uur twintig.

BEVESTIGING IDENTITEIT.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten haar werd aangetoond aan de hand

van de identiteitskaart.

SLOTBEPALING.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze

heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt op plaats en datum als ten hoofde.

En na toelichting en gehele of gedeeltelijke voorlezing zoals hoger vastgesteld, hebben alle comparanten

getekend, samen met mij notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

fttlgisch

.Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

nad 11.1

Voor.

behouden

aan het

gbIgisch

Staatsblad



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL VAN DE AKTE, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.



Maggy Vancoppemolle

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte omzetting; tekst van de gecoördineerde statuten; verslag van de bedrijfsrevisor nopens de omzetting en verslag van de raad van bestuur nopens de omzetting.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.08.2009 09555-0191-036
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 30.06.2008 08304-0212-017
24/06/2008 : VE003481
31/07/2007 : VE003481
02/10/2006 : VE003481
16/06/2005 : VE003481
02/06/2005 : VE003481
23/07/2004 : VE003481
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.03.2015, NGL 12.08.2015 15417-0253-036
15/07/2003 : VE003481
05/05/2003 : VE003481
18/12/2002 : VE003481
25/08/2001 : VE003481
23/07/1999 : VE003481
03/06/1998 : VE3481
20/06/1995 : VE3481
25/06/1994 : VE3481
26/05/1994 : VE3481
01/01/1993 : VE3481
01/01/1992 : VE3481
01/01/1989 : VE3481
01/01/1988 : VE3481
12/06/1986 : VE3481
01/01/1986 : VE3481

Coordonnées
EVAN FURNITURE

Adresse
ALBERT I - LAAN 29 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande