FABBIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FABBIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.622.307

Publication

17/12/2014
ÿþVon behou aan t Eelgt; Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend le maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ILINNO1

Ondernemingsnr : 0849.622.307

Benaming

(voluit) : FABBIE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Juffrouw Lamotestraat 48 bus 31, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2014 blijkt dat met ingang van dezelfde datum de zetel van de vennootschap verplaatst werd van Juffrouw Lamotestraat 48 bus 31, 8800 Roeselare naar Sterrebosdreef 44, 8800 Roeselare

Fabrice DEVOLDER

Zaakvoerder

MONITE R BELGE

10 -1 2- 2014

3ELGISCH {

NEERGELEGD

1 0 OKT, 2014

Rechtbank van KOR R1 KOOPHANDEL

Grens

STAATSBLA',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/10/2012
ÿþ.,

Voor behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MOik7E,

l 11~~1i~~1

ll ll l~~li

ll ll~~~li

ll ll~~l~~l

l ll 11~~11

ll l~~ li~

li~~ "

* 1217 5 6 8 5 * _ :LGISC ';TAATSL _

Ondernemingsnr : g4.9 3ô

Benaming (voluit) : Fabbie

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Juffrouw Lamotestraat 48/31 - 8800 Roeselare

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-LE-Zonnebeke, op negentien september tweeduizend twaalf "Geboekt zeven bladen geen verzending te IEPER de 20 SEP 2012 boek 180 blad 17 vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger A.I. (getekend) Jean-Pierre Lemaire", dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

- BENAMING: FABBIE

- ZETEL; 8800 Roeselare, Juffrouw Lamotestraat 48 bus 31

- VENNOOT : de heer DEVOLDER Fabrice Laurent, geboren te Roeselare op negenentwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 721129.115-22, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Juffrouw Lamotestraat 48 bus 31;

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België al in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

I. Specifieke activiteiten

- Het optreden als vertegenwoordiger, agent, tussenpersoon, commissionair, verkoper, invoerder, makelaar, voor één of meerdere opdrachtgevers

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van aile werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, reclameregie voor radio, tv of multimedia, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking

- Onderneming van installaties voor feesten en tentoonstellingen, uitbating van hallen en paleizen voor tentoonstellingen, feesten, congressen of andere manifestaties, het organiseren van alle mogelijke evenementen, feesten, reizen, team-building activiteiten, sportmanifestaties,

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan-en verkoop, de in -en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de klein -en groothandel, van promotieartikelen, gadgets, accessoires, toebehoren, merchandising,

cassettes, cd's, dvd's, andere geluids- of beelddragers en aile aanverwante producten, apparaten en andere.

- Optreden ais manager voor sportbeoefenaars, artiesten, en alle andere personen, theaterbureau; Disc-Jockey

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, niet uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Df tiet waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

114.e. l:'r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

=a HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IIE. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

lV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste de verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting, vanaf 1 juli 2012.

- KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde maar een fractiewaarde van elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

- BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Bij afwijking hiervan wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap de heer DEVOLDER Fabrice, voornoemd en die verklaart te aanvaarden. Zijn opdracht kan, anders dan om ernstige redenen slechts herroepen worden door éénparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegrepen, indien hij vennoot is. Zijn afsterven, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval wordt er door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van de opdracht bepaald. Zodra er minstens drie zaakvoerders zijn, vormen zij een zaakvoerdersraad, die een voorzitter kiest, en verder vergadert en beraadslaagt, zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen. Hij kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de bestuurders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel,met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen,welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel valfen,tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, is het statuut van zaakvoerders en commissarissen onbezoldigd.

- ALGEMENE VERGADERING : de laatste vrijdag van de maand december om acht uur dertig en voor de eerste maal in twee duizend veertien

BOEKJAAR : ingaande op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf haar oprichting tot dertig juni tweeduizend veertien.

- WiNSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst.. Deze wordt verdeeld als volgt: I.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering,

- VOLMACHT: Bijzondere volmacht werd gegeven aan Accountantskantoor Bjï m Vancoëllie met zetel te Roeselare, Edmond De Leyestraat 29, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte bprichtingt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V

Coordonnées
FABBIE

Adresse
JUFFROUW LAMOTESTRAAT 48, BUS 31 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande