FORTUNA GAMING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FORTUNA GAMING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.602.214

Publication

15/01/2014
ÿþMONIr

11111111111111!1j11111111111

Mod Word 11.1

URBELrE NEERGELEGD

_... .~.

....,~,

01- 21114 31. 12. 2013

STAATSBLAD

RFCH º%t h~~~~~~-~ ~. «

~i~TRIJK

l~r~l(," ~,~ }F~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ----~~w-- .,

Bijl~génbij liéll lllllgiscfi lldlf"sbincT = 15i0172014 _ Ëinnëxé's dü MSnïleurbélgé

Ondernemingsnr : 0461.602.214

Benaming

(voluit) : FORTUNA GAMING IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kransvijver 61, 8501 HEULE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening van de venootschap

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 25 NOVEMBER 2013, GEHOUDEN OP DE ZETEL TE HEULE

De aanstelling van de vereffenaar, de heer Vincent DE GRYSE, wonende te Maurice Calmeynlaan 2,

8660 DE PANNE, werd bevestigd bij vonnis, uitgesproken door de Rechtbank van Koophandel

te Kortrijk op 25 april 2013.

De vergadering neemt met algemeenheid van stemmen volgende besluiten:

- Na bespreking van het verdelingsplan en het verslag van de vereffenaar keurt zij de rekeningen en activiteiten betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting tot op heden, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Vincent DE GRYSE, voornoemd, voor zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

- Zij stelt vast dat de vereffening van de NV FORTUNA GAMING IN VEREFFENING, bijgevolg definitief

kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen

vanaf huidige datum dd. 25 november 2013.

- Zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van zeven (7) jaar, bij de heer Vincent DE GRYSE, wonende te Maurice Calmeynlaan 2, 8660 DE PANNE, die zich met de bewaring ervan gelast.

- Zij beslist tevens dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden bij de Deposito en Consignatiekas.

De vergadering stelt vast dat op grond van machten, die haar zijn toegekend bij de benoeming, de vereffenaar ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften kan opstellen die na sluiting aan de vereffenaar door de wet worden toegekend.

Tenslotte geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar, de heer Vincent DE GRYSE,

voornoemd, om het nodige te doen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en voor de schrapping van het ondememingsnummer bij de Kruispuntbank van Ondernemingen die daaruit voortvloeit.

Tegelijk hiermee neergelegd:

kopie vonnis goedkeuring verdelingsplan door Rechtbank van Koophandel te Kortrijk 10.09.2013

Vincent DE GRYSE

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0461.602.214

Benaming

(voluit) : FORTUNA GAMING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8501 Kortrijk, Kransvijver 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING -- EINDE MANDAAT BESTUURDERS  BENOEMING VEREFFENAAR & BEPALING MACHTEN VAN VEREFFENAAR  LASTGEVING AD HOC - VOLMACHT FORMALITEITEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Serge Van Damme, notaris te De Panne op ZEVENENTWINTIG MAART TWEEDUIZEND DERTIEN, "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, vier bladen, geen verzendingen op 3 april 2013. Boek 443, Blad 75, Vak 20. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur (Getekend) Hans Bruneel bij delegatie e.a. Inspecteur a.i." dat de Buitengewone Algemene Vergadering volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen, alhier letterlijk geciteerd:

EERSTE BESLUIT ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

- verslag van de Raad van Bestuur de dato 18 maart 2013.

- verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin",; waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de Heer Piet! DUJARDIN, bedrijfsrevisor, de dato 27 maart 2013,

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk met refertedatum 31 december 2012.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) weergave besluit bedrijfsrevisor

De besluiten van het verslag van de voomoemde aangestelde bedrijfsrevisor, de dato 27 maart 2013, luiden

als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV FORTUNA GAMING heeft in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 december 2012 opgesteld, die rekening houdende niet de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 40,99 EUR en een negatief netto-actief t.b.v. 479.465,38 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet-geboekte correctie op de leveranciersschulden t.b.v. 11.121,72 EUR,

Inclusief correctie bedraagt het netto-actief - 490.587,10 EUR.

Ik dien een voorbehoud te maken omtrent:

- de juistheid van de schuld op meer dan één jaar t,a.v, FORTUNA INTERNATIONAL TRADING B.V., t.b.v, 197,075,35 EUR, omdat ik geen informatie verkreeg over het openstaand saldo,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N

IIY

bet aa Be Stag

*13073973*

31

NITEUR BELGE

16 -05- 2013

SOI-1 STAATSBLAD

NEERGELEGD

3 0, 04. 2013

8E011T6Alve,gferaANDEL

1

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de juistheid van de schuld op ten hoogste één jaar t.a,v. FORTUNA INTERNATIONAL TRADING B V., t.b.v. 3.718,40 EUR, omdat ik geen informatie verkreeg over het openstaand saldo,

De artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te brengen en de BV FORTUNA INTERNATIONAL TRADING, de NV GROEP DE GRYSE, dhr. Stéphane VERCRUYSSE en dhr. Vincent DE GRYSE bereid zijn om hun vordering op de vennootschap niet op te vorderen.

IR dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingscontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormelde voorbehouden en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 27 maart 2013, (getekend), BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

TWEEDE BESLUIT  EINDE MANDAAT BESTUURDERS-KWIJTING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige bestuurders zijnde enerzijds de heer DE GRYSE Vincent, wonende te 8660 De Panne, M. Calmeynlaan 2 en anderzijds de heer VERCRUYSSE Stéphane, wonende te 8930 Menen, Rijselstraat 300 bus 0101.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

DERDE BESLUIT BENOEMING VEREFFENAAR & BEPALING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer DE GRYSE Vincent, wonende te 8660 De Panne, M, Calmeynlaan 2, die aanvaardt.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

De aanstelling van de vereffenaar zal ter bevestiging aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel worden voorgelegd.

Voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet zou worden bevestigd door de voorzitter van de rechtbank wijst de algemene vergadering als alternatieve kandidaat-vereffenaar aan; mevrouw DE GRYSE Sylvie, wonende te 7760 Celles, Bacotterie 9,

VIERDE BESLUIT MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar. (in diens hoedanigheid van lasthebber ad hoc). VIJFDE BESLUIT  VOLMACHT FORMALITEITEN

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van "SANCTORUM & CO, Accountants en belastingconsulenten", kantoorhoudend te 8530 Harelbeke, Elfde Julistraat 229.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Notaris Serge VAN DAMME

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte ontbinding

- het verslag van de Raad van Bestuur dd. 18/03/2013

- het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 27/0312013

- de staat van activa en passiva dd, 31/12/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

echoulien aan tiet Be.lgisch taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.03.2013, NGL 29.03.2013 13075-0071-009
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0462-010
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.08.2011 11536-0428-010
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.08.2010 10481-0209-011
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 07.06.2010 10168-0596-011
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08257-0213-011
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 29.08.2007 07626-0099-010
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 31.08.2006 06720-5349-013
22/09/2005 : KO142099
22/07/2004 : KO142099
15/01/2004 : KO142099
22/08/2003 : KO142099
19/12/2002 : KO142099
26/09/2001 : KO142099
03/07/1999 : KO142099

Coordonnées
FORTUNA GAMING

Adresse
KRANSVIJVER 61 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande