FRAGUSMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAGUSMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.338.540

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.07.2014 14261-0589-009
06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 31.08.2013 13546-0385-009
15/02/2012
ÿþni

bel

BE Sta

t"

" iaosesss*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j, Z. __, . ~Z;,E~~T

``11~~;.AyV.1 pp

Sl.Láf:x~~~11.~.6 ~.a ..n '-1.J..y4.L:..~.7hr%~!-e

 2 FEB, 2012

Criffe" , , ,

.1

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr:6E0417.338.540

Benaming (voluit) : Fragusma

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Albert I laan 1018 appart. 0002

8620 Nieuwpoort

;i Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING -- DOELUITBREIDING - WIJZIGING EN

ij HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fragusma", met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 101B appart. 0002, ondernemingsnummer 0417.338.540 RPR Veurne, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd voor een storting in speciën en werd volgestort ten belope van TIENDUIZEND EURO (¬ 10.000,00), De echtgenoten Van Dijck-Verhulsen, samenwonende te 8620 Nieuwpoort, Koning Albert I laan

N ;

101B bus 2, verbinden er zich uitdrukkelijk toe nog VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00) bij te storten.

TWEEDE BESLISSING.

1 Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen zoals hierna zal blijken uit de herwerkte É' statuten.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat mevrouw Verhulsen Solange wonende te 8620 Nieuwpoort, Koning Albert 1 laan 101E bus 2 benoemd wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, die uitdrukkelijk heeft verklaard het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

VIERDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan de bepalingen van de wet van 7 mei 1999, gewijzigd door de wetten van 23 januari 2001 en 2 augustus 2002, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Fragusma".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 1018 appart. 0002.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, verstrekken en genieten van zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht met betrekking tot haar patrimonium aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen.-en-kapitalen;_-dit alles" .hetzij voor-eigen-rekeninge.hetzij-voor rekeningvan derden:of in _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mcd

Voor-

behouden aanvhet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de Wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap niet toegestaan;Het verlenen van adviezen, diensten en bijstand onder meer inzake en ten aanzien van de HORECA sector, evenals adviezen van technische, commerciële of administratieve aard en dit in de meest ruime zin;

De terbeschikkingstelling van management know-how, management begeleiding en -organisatie; commerciële begeleiding, publicitaire activiteiten en promotie; advies en uitvoering van projecten van informatievoorziening, gaande van business/informatieplanning in eerste fase over voorstudie en definitiestudie in tussenfase tot bouw en implementatie van managementsystemen; het begeleiden van organisatie ontwikkelingen en -veranderingen als gevolg van de invoering van nieuwe managementsystemen en/of informatievoorziening;Het ontwikkelen en commercialiseren van methoden, systemen, technieken en instrumenten inzake verkoopsmanagement en bedrijfsvoering; het uitwerken van structuren in groepen en ondernemingen alsmede het herstructureren ervan; Het optreden als onderzoeks-, studie- en organisatiebureau onder meer inzake en ten aanzien van HORECA sector en het verstrekken van dienst- en adviesverlening inzake commerciële, administratieve en technische aangelegenheden, in de meest ruime zin;

Het deelnemen aan het management van vennootschappen in de ruimste zin;

De vennootschap mag deze werkzaamheden verrichten voor eigen rekening en als tussenpersoon voor derden en in onderaanneming; zij mag zelf een beroep doen op onderaannemers.De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen

aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden steilen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 68.600,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering_

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de voorlaatste dinsdag van de maand juni om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Bestuur.

vennootschap wordt bestuurd door één of meer rpersonen (natuurlijke of rechtspersonen), ai__;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcl 11.1

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten, Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Statutaire zaakvoerders zijn de heer Van Dijck Vincent en mevrouw Verhulsen Solange. 2. Bezoldiging.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

3, Bevoegdheid.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

4. Vertegenwoordiging.

tedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en In rechte als eiser of als verweerder.

Iedere aankoop, vervreemding en vestiging van onroerende zakelijke rechten, het verlenen van hypothecaire zekerheden en/of hypothecaire volmachten op onroerende zakelijke rechten en het aangaan van huurcontracten voor meer dan negen jaar kan, op straf van nietigheid, slechts geldig plaatsvinden dan met instemming van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de aanwezigheids- en meerderheidsquora vereist voor een statutenwijziging.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

De heer Van Dijck Vincent, handelend in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, volmachten en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor "

-

behoudeh aan legt Belgisch Staatsblad

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 19.07.2011 11305-0128-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0534-010
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 23.07.2009 09448-0052-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 20.06.2008 08249-0188-013
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 29.06.2007 07304-0010-015
24/01/2007 : AN208611
08/08/2006 : AN208611
07/07/2006 : AN208611
06/07/2005 : AN208611
03/08/2004 : AN208611
03/06/2004 : AN208611
18/06/2003 : AN208611
24/01/2003 : AN208611
24/01/2003 : AN208611
09/09/2000 : AN208611
01/01/1995 : AN208611
01/01/1988 : AN208611
01/01/1986 : AN208611

Coordonnées
FRAGUSMA

Adresse
ALBERT I LAAN 101B APP.0002 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande