GEASSOCIEERD NOTARIS VIRGINIE DAEMS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEASSOCIEERD NOTARIS VIRGINIE DAEMS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.488.308

Publication

17/12/2014
ÿþmod 1171

Griffie

Gent Afdeling E3rur0ga

De riffrer

Ondernemingsnr : 0502.488.308

Benaming (voluit) : Geassocieerd Notaris Virginie Daems

"

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendse Steenweg 229

8000 Brugge

': Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BV ovv! BVBA "Geassocieerd notaris Virginie Daems', met zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 229, gehouden :: voor Notaris Ann De Paepe, geassocieerd notaris te Oostkamp op 3 december 2014, voor registratie, dat met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen de volgende beslissingen werden genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftigduizend euro (¬ ; ;? 50.000,00) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttiendduizend zeshonderd euro (¬ ; ;; 18.640,00) op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,40), door inbreng in speciën zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT: INBRENG "

;; Mevrouw Virginie Daems voormeld verklaart dat zij de som van vijftigduizend vierhonderd euro (¬ ;

50.000,00) inbrengt welke som als bijkomende storting zal worden aangerekend op haar honderd (100); aandelen in de vennootschap.

Deze bedragen zijn bij overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "GEASSOCIEERD NOTARIS VIRGINIE DAEMS", zoals blijkt uit het bankattest, afgegeven op 26 november:

;' 2014. "

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING. "

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) volledig; werd verwezenlijkt door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen zonder uitgifte van nieuwe aandelen.; Zij beslist dat artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de tekst : "Het kapitaal van de vennootschap; bedraagt achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00).

11 Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde, De;

[1 aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 100,"

VIERDE BESLUIT : COORD1NATIE "

k

De vergadering beslist bij deze volmacht te geven aan notaris Ann De Paepe, om de statuten te coordineren; ;; en alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige; akte..

"

" Voor beredeneerd uittreksel.

11 Bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Ann DE PAEPE

I!

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 3/12/2014 ; gecoördineerde statuten. '

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Marl' ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 5 DEC 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/01/2013
ÿþmod 11.1

E

rLu11( B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5~ 2 4 8 ~____.

,,

Ondernemingsvr: .,

Benaming (voluit) : Geassocieerd Notaris Virginie Daems

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendse Steenweg 229 8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Steven Fieuws te Brugge, vervangende zijn ambtsgenoot, Notaris. Paul Lommée te Zedelgem, wettig belet, op 8 januari 2013, vôár registratie, blijkt de oprichting van de;, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Geassocieerd Notaris Virginie Daems" 1.ENIGE VENNOOT : Mevrouw DAEMS Virginie Monique Denise, geboren te Brugge op 3 maart 1971, rijksregisternummer 71,03.03-086.75, echtgenote van de heer POLLET Christophe Jozef Prudent, wonende te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 229

2.NAAM en VORM :"Geassocieerd Notaris Virginie Daems",BV ovv BVBA;

3.ZETEL: 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 229

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel:

het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert,

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van; beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke of zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van, Koophandel;

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,-, volledig volstort bij de oprichting en verdeeld in 100:: gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door Virginie Daems voormeld van ¬ 18.600,00, volledig volstort,: vergoed door 100 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 100,

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder. Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris en dit tijdens de duur van de schorsing.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel, onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in reohte als eiser of ais verweerder :

a) door haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden.

b) door haar volmachtdrager(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l~Of~iT~k1

i g -of,. 2ord BRUGGE (Afdiging Brugge)

~~" 0 9 je LGISCH S AAT~û~SJ1E ge2,e7

Griffie

{ BEL e«, t_L U ter GRIFFIE Jen

HTBANK VAN KOOPHANDEL TE

" 'L

,Uoor beo ouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen en mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap, mevrouw Virginie Daems, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming heeft maar uitwerking van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om elf uur dertig. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en vijftien om elf uur dertig in de maatschappelijke zetel,

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. Het eerste boeklaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken tot en met één en dertig december tweeduizend en veertien.

11. WINSTVERDELING : Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds 1/10de van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

12.BENOEMING : Voor het geval de vennootschap wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap "NOTARIS PAUL LOMMEE" (welke een naamwijziging zal ondergaan in "PAUL LOMMEE  VIRGINIE DAEMS  NOTARISSEN"), wordt de zaakvoerder van onderhavige vennootschap, te weten mevrouw Virginie Daems voormeld, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen benoemd tot vaste vertegenwoordiger van onderhavige vennootschap voor de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in voormelde vennootschap, met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 80, en dit voor de duur van haar mandaat als zaakvoerder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Steven FIEUWS

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift van de oprichtingsakte dd.81112013 vôôr registratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GEASSOCIEERD NOTARIS VIRGINIE DAEMS

Adresse
OOSTENDSE STEENWEG 229 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande