IMESA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMESA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.176.350

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 30.06.2014 14249-0368-010
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 25.06.2013 13215-0532-009
14/03/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE>;RGLi nC. r

, 03. 2r'

-2.! ;2

Griffié'-"

Mod Word 11.1

tiaosss.ja* is





~ J

Ondernemingsnr : ~~ -136 ro Benaming

(voluit) : 1MESA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Roterijstraat 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verfeden op achtentwintig februari tweeduizend en twaalf, geregistreerd met volgende melding Geregistreerd te Menen op 29 februari 2012, bladen : vijf; verzendingen : geen; boek 201, blad 30, vak 3; ontvangen : vijfentwintig euro (25E). De e.a. inspecteur (getekend) D. Knockaert, BLIJKT DAT

De heer DE CLERCQ Steven Wouter Kurt, geboren te Izegem op 26 augustus 1981,' (identiteitskaartnummer 591.0680045.80 -- rijksregisternummer 81.08.26-105.96), echtgenoot van mevrouw Kirsten Duthoo, wonende te 8560 Wevelgem, Roterijstraat 63;

Gehuwd te Wevelgem op 6 mei 2011 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, niet , gewijzigd zoals verklaard.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "IMESA", met' zetel te 8560 Wevelgem, Roterijstraat 63, die begint op datum van de neerlegging van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk en waarvan hij de statuten heeft' bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

Artikel 1:RECHTSVORM EN NAAM

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "IMESA".

Artikel 2: ZETEL

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de' zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelhuizen, zowel in België als in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 4: DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen; genomen, op een of andere wijze verband houden met :

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van: ingenieursopdrachten, informatica-; opdrachten, project management, interim management, studie-opdrachten, communicatie-opdrachten, consultancy, opleidingen, technische expertise, automatisering, aannemingen, organisatie, marketing, verkoop, promotie, bedrijfsbeleid, organisatie, commercieel- en financieel beleid, outsourcing, administratie,; vertegenwoordiging, nijverheidsstudies, industriële installaties, constructies, toezicht, materiaalbeheer, logistiek, architectuur, topografie, selectie en recrutering, ontwikkeling, kopen, verkopen, in licentie nemen en/of geven van octrooien, immateriële duurzame activa, juridische adviezen, ontwerpen, tekenen, interim management, vergunningsaanvragen, saneringen, veiligheidscoördinatie, milieuadvies, vertaalwerk, fotografie, HVAC, telecommunicatie, brandbeveiliging, energiestudies en strategisch advies,

-Het organiseren van cursussen, hoorzittingen, seminaries, studiedagen, opleidingen en trainingen, het opstellen van handleidingen.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel en/of commisionair van binnen- en buitenlandse bedrijven en ondernemingen.

-Het opzetten en/of coördineren van tijdelijke verenigingen

-Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, vereffenaar, of gemandateerde in ondernemingen. en vennootschappen

-Verhuur, verkoop en ter beschikkingstelling van diverse goederen en van service ondersteunend materiaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het verwerven en beheren van een onroerend vermogen en het valoriseren van dit vermogen door het stellen van alle beheersdaden zoals ondermeer aankoop, verkoop, verkavelen, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren, verbouwings- en verbeteringswerken laten uitvoeren, dit alles in de ruimste zin. Het verzekeren en organiseren van alle diensten in het belang van huurders, eigenaars en gebruikers van gebouwen, gebouwencomplexen en bedrijvencomplexen of kantoorgebouwen, en dit zowel voor de dienstverlening en service aan de gemeenschappelijke gebruikers als aan de individuele gebruikers.

-Dit betreft onder meer: het inrichten van onderhoudsdienst (schoonmaak-, tuin- en onderhoudspersoneel, bewakingsdienst, toelevering van nutsvoorzieningen binnen het complex, organiseren van activiteiten voor derden of in eigen beheer (tentoonstellingen en andere). Het uitbaten van gebouwen, het organiseren van een beheerscentrale, inrichten en uitbaten van bedrijvenrestaurants, al dan niet verbonden aan de beheerde gebouwencomplexen, inrichten van vergaderingen en seminaries voor rekening van derden of in eigen beheer.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende, import-enfoi exporiverrichtingen uitvoeren die rentistreeks oi onrechtstreeks betrekking heen op haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, makelaar, vertegenwoordiger of anderszins

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, obligaties, kasbons, door opslorping, inschrijving, fusie, overname, financiële interventie en elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel,

De vennootschap kan aan vennootschappen leningen, voorschotten en borgstellingen toestaan, zelfs door haar goederen in hypotheek te geven.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, huurfinanciering, alle roerend vermogen verpanden, aile onroerend vermogen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag onroerend vermogen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

Artikel 5:MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichter heeft op ieder aandeel zevenenzestig euro twintig cent (¬ 67,20), gestort, zodat een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE47 9730 4317 9380 bij Argenta Spaarbank nv,

Artikel 7:BESTUUR

1. Bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht ln eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

2. Vertegenwoordiging

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

4. Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

5. Benoeming statutair zaakvoerder

Wordt ais statutaire zaakvoerder benoemd, de heer De Clercq Steven voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat. De opdracht is ambtshalve niet bezoldigd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om ' namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Artikel 9:ALGEMENE VERGADERING

Jaarvergadering - Algemeen

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand mei om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 10:BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Artikel 11:BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat,

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 12: ONTBINDING - VEREFFENING

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012 en dat het begint op datum van de neerlegging van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

ZETEL

De zaakvoerder beslist dat de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8560 Wevelgem, Roterijstraat 63. ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN . VOLMACHT

De heer De Clercq Steven voornoemd, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde ; handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan:

M&D Boekhouding en Fiscaliteit bvba, met zetel te 8560 Gullegem, Kleine leperstraat 121, en haar aangestelden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte ; van aanvang van activiteit).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMESA

Adresse
ROTERIJSTRAAT 63 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande