IMMO-BRYGHIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO-BRYGHIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.974.847

Publication

01/09/2014
ÿþ Mod 2.0

> j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rrrhtbank Koophandel

8 AUGG?tQtite

Ondernemingsnr : 0884.974.847 Benaming

(voluit) : IMMO-BRYGHIA

Gent Atcleling Brugge De griffier

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopold II laan 33 bus 0302 te 8000 Brugge

Onderwerp akte : ONTBINDING -- VEREFFENING (artikel 184 § 5)

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op dertien augustus tweeduizend en veertien, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO-BRYGHIA", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Leopold Il laan 33 bus 0302, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0884.974.847, met BTW-nummer 884.974.847, het volgende heeft besloten

UITEENZETTING

De vennoten zetten uiteen en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat

I. Deze algemene vergadering als agenda heeft

1) a) Verslag van de zaakvoerders opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna onder punt 2 van de dagorde, op gemotiveerde wijze toegelicht wordt, Aan dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva gehecht opgemaakt per 11 augustus 2014, overeenkomstig de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen

b) Verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Venn. CVBA te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, over voormelde staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig voormeld artikel 181 op 13 augustus 2014.

2) Ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 185 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

Il. Er bestaan thans zevenhonderd vijftig (750) aandelen. Aangezien het volle-'dig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is op de verga-dering, dient het bewijs niet voorgelegd te worden dat de formaliteiten in verband met de bijeenroepingen vervuld werden en kan de vergadering geldig beraadslagen en besluiten over de punten van de dagorde,

De zaakvoerders, de Heer Michaël Cappelle en de heer Kristof De Ram, zijn hier beiden aanwezig en verklaren bij deze te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en -termijnen.

Er is geen commissaris aangesteld binnen de vennootschap

BERAADSLAGING.

De vennoten vatten de agenda aan en nemen volgende besluiten :

Eerste besluit : Verslagen

De vennoten erkennen vôôr heden kennis te hebben genomen van volgende verslagen opgemaakt

overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen :

1) het verslag van de zaakvoerders waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna, op gemotiveerde wijze toegelicht wordt, Aan dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva gehecht opgemaakt per 11 augustus 2014, overeenkomstig de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen

2) het verslag in datum van 13 augustus 2014 van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. CVBA te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315 vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, over voormelde staat van activa en passiva en waarin inzonderheid vermeld wordt of de toestand van de vennoot-'schap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Dit verslag besluit letterlijk wat volgt :

0esluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA IMMO-BRYGHIA met zetel te 8000 Brugge, Leopold 11-laan 33 bus 0302, een boekhoudkundige staat afgesloten op 11 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

van 4.166.504,19 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 3.954,666,52 EUR, In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artiKel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 393.606,65 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 11 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA IMMO-BRYGHIA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 13 augustus 2014."

De vennoten geven te kennen dat zij geen opmerkingen hebben betreffende voormelde verslagen en dat zij deze zonder enige beperking of voorbehoud de erin verwoorde besluiten bijtreden.

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders, met in bijlage voormelde staat, en van het verslag van de revisor, zullen samen met de expeditie van huidige akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge.

3) De werkende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

4) De vennoten verklaren bovendien alle andere mogelijke schulden die eventueel nog in de vennootschap zouden zijn, ten persoonlijke titel over te nemen, zodat thans in de vennootschap geen schulden meer aanwezig zijn.

5) In het kader van de sluiting en vereffening van de vennootschap verklaren de aandeelhouders, overeenkomstig artikel 129 derde lid, 2° lid Wetboek registratie en in het kader van de vereffening van de vennootschap volgende onroerende goederen af te geven aan

A. aan vennoot : de Heer CAPPELLE Michaël, zelfstandige, geboren te Kigali op één september negentienhonderd vierenzeventig (identiteitskaart nummer 59012356283182, rijksregister nummer 740901 19336), wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Populierendreef 27A.

B. aan vennoot : de Heer DE RAM Kristof Joris Jozef, zelfstandige, geboren te Brugge op zeventien maart negentienhonderd zesenzeventig (identiteitskaart nummer 59017372188120, rijksregister nummer 760317 01921), wonende te 8200 Brugge, Sint Michielslaan 16;

Beschrijving van de af te geven goederen, dewelke na afgifte zullen toebehoren aan de heer CAPPELLE Michaël en de heer DE RAM Kristof, elk voor de helft in volte eigendom.

6) In artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen is uitdrukkelijk voorzien dat de ontbinding en de

vereffening in één akte mogelijk is, mits naleving van de volgende voorwaarden:

a. er is geen vereffenaar aangeduid;

b, alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd;

c. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

d. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

e. expertenverslag maakt melding in de conclusies dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

De vergadering bevestigt dat voormelde voorwaarden voldaan zijn en beslist bijgevolg de vennootschap te ontbinden vanaf heden en tevens de vereffening onmiddellijk af te sluiten. De vergadering beslist dan ook om geen vereffenaar aan te stellen. Alle vennoten zijn op deze vergadering aanwezig, nemen de besluiten met eenparigheid van stemmen, en tevens zijn er geen schulden meer aanwezig in de vennootschap. De boeken en bescheiden zullen gedurende vijf jaar bijgehouden worden. De vergadering bevestigt dat het mandaat van cie zaakvoerder bijgevolg beëindigd is, en verleent de zaakvoerder kwijting voor haar mandaat tot op heden.

Tweede besluit Ontbinding

De vennoten besluiten tot de ontbinding van de vennootschap vanaf heden, en dit overeenkomstig artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen.

Derde besluit

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de Heer DE RAM Kristof, voornoemd.

Vierde besluit

ingevolge deze ontbinding en onmiddellijke vereffening wordt het ontslag van de zaakvoerders aanvaard en wordt kwijting gegeven voor het door hen uitgeoefende mandaat

Vijfde besluit : Machtiging

De ondergetekende Notaris wordt gemachtigd om:

a) de nodige stukken betreffende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel;

"

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

 tt

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

b) kopieën van deze akte over te maken aan de boekhouder, accountant, revisor en/of bank van de

vennootschap

QUORUM

Alle voorgaande besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

SLOT

Aangezien alle punten van de agenda behandeld zijn, wordt de vergadering geheven om achttien uur.

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : een afschrift, voor registratie, van de akte dd. 13/08/2014

Notaris Bernard Maertens te Brugge,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 27.06.2013 13218-0531-012
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 31.08.2012 12497-0539-011
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 31.08.2011 11494-0307-012
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 03.06.2010 10144-0357-011
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 28.05.2009 09164-0336-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 29.08.2008 08652-0252-011

Coordonnées
IMMO-BRYGHIA

Adresse
LEOPOLD II-LAAN 33, BUS 0302 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande