IMMO SINVAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO SINVAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.474.948

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.08.2014, NGL 18.08.2014 14445-0298-012
26/08/2013
ÿþVoor-

behouder aan hot Belgisch

Staatsblac

Mod Woed 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemintçsnr : 0437.474.948

Benaming

(voluit): IMMO SINVAN

lv~ri:x~rr1

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Ooststraat 4, bus 4, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en afgevaardigd bestuurder

Naar aanleiding van het verslag van de statutaire algemene vergadering dd, 14/06/2013, gehouden ten maatschappelijke zetel, werd beslist om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar. beginnende vanaf 26 mei 2013 tot de algemene vergadering van 2019:

- De heer Sintobin Pierre, wonende Ooststraat4, bus 4 te 8800 Roeselare;

- De heer Sintobin Carol, wonende Pieter Baesstraat 17 te 8870 Izegem;

- Mevrouw Sintobin Catharina, wonende Nijverheidstraat 33 te 8770 Ingelmunster;

Mevrouw Vandermeulen Marie-Therese, wonende Ooststraat4, bus 4 te 8800 Roeselare.

Volgend op het verslag van de raad van bestuur dd. 14/06/2013 werd met algemeenheid van stemmen beslist om de heer Sintobin Pierre, wonende Ooststraat 4, bus 4 te 8800 Roeselare, te herbenoemen tot afgevaardigd bestuurder beginnende vanaf 26 mei 2013 voor een periode van zes jaar tot en met de algemene vergadering van 2019.

Sintobin Pierre

Afgevaardigd bestuurder

NEERGELEGD

14, 08, 2013

RECHTBANK KOOPHA p

~M~(f]piTRf,JK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

iill~~~i~u

uui~i~uiiu~iui

13 2183

Op de laaistc hlr_. van Luik B vermelden Recto : Naam on hoedanigheid van de instnimenlarende notaris, hetzij van rie pnrso(o)nfen)

bevoegd de reohispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam on handtekening

21/08/2013
ÿþ4

Word 11.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111







NEEFME| EfID

~ 08, 20'13

RECHTBANK KOOPPANne-Griffie<oRTRi,,k.



___ ------- ____

Ondememingsnr : 0437.474.948

Benaming

(voluit) : IMMO SINVAN

(verkort):

Reohtavomo: nv Zetei : Ooststraat 4 bus 4 te 8800 Roeselare (volledig adres) Onderwerp akte : Kapitaalvermindering Er blijkt

uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO SINVAN", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Ooststraat 4 bus 4, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op zeven augustus tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende

beslissingen werden genome ~

EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERMINDERING a) De vergadering beslist om een kapitaalvermindering door te voeren ten bedrage van driehonderdzeventig duizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent (¬ 370.128,48), om het kapitaal te brengen van! een rekening-courant in het voordeel van de huidige aandeelhouders, en toekomende aan de aandeelhouders verhoudingvierhonderd tweeëndertig duizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent (¬ 432.128,48) op! tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00), zonder vernietiging van de aandelen, maar met vermindering naar! evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen,

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door overschrijving van dit bedrag op Inn~nunnu~0oon~o~n~ezK - De vergadering steft vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermindering verwezenlijkt is en dat het kapitaal werd verminderd tot tweeënzestig duizend euro 62.000,00), verdeeld over tweeduizend vijfhonderd vijftig (2.550) aandelen zonder nominale waarde, die elk één tweeduizend vijfhonderd vijftigste (1/2.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

instrumenterende notaris wijst de aandeelhouders op de bepalingen van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, luidens hetwelk de schuldeisers - wiens vordering ontstaan is voor de bekendmaking - binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het recht hebben om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip vari de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

De vergadering besluit aldus om het bedrag van driehonderd zeventig duizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent (¬ 370.128,48) voorlopig niet over te schrijven op een rekening-courant in het voordeel van de huidige aandeelhouders, maar dit bedrag te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsbiad, om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

De d d eeft d bestuurders rloop van deze termijn de gelden van deze bijzondere

rekening over te boeken naar een rekening-courant in het voordeel van de huidige aandeelhouders, (n verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

TVVEEOEBE8L|8S|NG WIJZIGING VAN DE TEKST VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN

De vergadering beo|ht, in navolging van de hiervoor genomen boo|isa\nQ, tot vervanging van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door de volgende tekst:

"Het kapitaal devennootschapduizend euro (@ 62.000,00) en wordt

vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vijftig .550 kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLISSING: AANPASSING STATUTEN AAN GEWIJZIGDE REGELGEVING INZAKE ONTBINDING EN VEREFFEN1NG

-__--_'---'_ -__.------ _-'-'--_-_----_.....

_--

opueiamtste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid instrumenterende notaris hetzli van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de gewijzigde regelgeving inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen.

De vergadering beslist, in navolging hiervan, tot vervanging van de tekst van artikel vijfentwintig van de huidige statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten,

eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank, Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over

te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van ; de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris damwel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na betaling van de schulden, lasten en vereffeningskosten, zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de aandeelhouders in verhouding van het aantal aandelen waarvan zij eigenaar zijn.",

VIERDE BESLISSING: OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht. De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde " tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de ' bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLISSING: MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 07/08/2013 - gecoördineerde statuten











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 15.07.2013 13325-0545-012
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 14.06.2012 12180-0581-013
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.08.2011, NGL 31.08.2011 11534-0403-013
12/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0437474948 Benaming

(voluit) : IMMO SINVAN

NEERGELEGD

31 03. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie

KORTRIJK



1111111i111,1101111,1111111111111

V.

beh, aa Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : Ooststraat 4, bus 4, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO SINVAN", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Ooststraat 4 bus 4, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op achttien maart tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende,` besluiten werden genomen:

EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist om een kapitaalsvermindering door te voeren ten bedrage van tweehonderdduizend! euro (¬ 200.000,00), om het te brengen van zeshonderd tweeëndertig duizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent (¬ 632.128,48) op vierhonderd tweeëndertig duizend honderd achtentwintig euro achtenveertig cent (¬ 432.128,48) door overschrijving van dit bedrag op een rekening-courant op naam van de huidige aandeelhouders, en toekomende aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalsvermindering! verwezenlijkt is en dat het kapitaal werd verminderd tot vierhonderd tweeëndertig duizend honderd: achtentwintig euro achtenveertig cent (¬ 432.128,48), verdeeld over tweeduizend vijfhonderd vijftig (2.550): aandelen zonder nominale waarde, die elk één tweeduizend vijfhonderd vijftigste (112.550ste) van het kapitaal: vertegenwoordigen.

" De instrumenterende notaris wijst de aandeelhouders op de bepalingen van artikel 613 van het Wetboek: van Vennootschappen, luidens hetwelk de schuldeisers  wiens vordering ontstaan is voor de bekendmaking  binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen het Belgisch Staatsblad, het recht hebben om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van: de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

De vergadering besluit aldus om het bedrag van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) voorlopig niet; over te schrijven op een rekening-courant op naam van de huidige aandeelhouders, maar het te boeken op een; bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, om te gelden tot: zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn; overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering geeft de bestuurders opdracht na verloop van deze termijn de gelden van deze bijzondere: rekening over te boeken naar de rekening-courant op naam van de huidige aandeelhouders.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel vijf van de! statuten door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd tweeëndertigduizend honderd achtentwintig euro; achtenveertig eurocent (¬ 432.128,48) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vijftig (2.550); kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder ééntweeduizend vijfhonderd vijftigste van; het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de: statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde; rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE BESLISSING

I De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande! beslissingen uit te voeren.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 18/03/2011 en gecoördineerde statuten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.07.2010, NGL 13.07.2010 10311-0181-014
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 02.07.2009 09376-0372-015
10/09/2008 : KO118652
25/07/2008 : KO118652
04/04/2008 : KO118652
23/07/2007 : KO118652
05/07/2006 : KO118652
12/07/2005 : KO118652
10/12/2004 : KO118652
30/06/2004 : KO118652
14/07/2003 : KO118652
29/06/2002 : KO118652
01/07/2000 : KO118652
12/07/1997 : KO118652
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16562-0217-012

Coordonnées
IMMO SINVAN

Adresse
OOSTSTRAAT 4, BUS 4 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande