JAN SIOEN MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN SIOEN MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.692.306

Publication

17/01/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PeGNITEUR~ELGE ~l~ERGE, AGD

-3. 01. 2014

ti

10 -01- 2014

LGISCH STWATSBLA ~

ECHTBANK KOOPHANDEL KOiQtliff ife

Ondernemingsnr : 0836.692.306

Benaming

(voluit) : JAN SIOEN MANAGEMENT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8930 Menen, Wilgenlaan 79

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 12 december 20131 (geregistreerd te Menen op 16 december 2013, boek 205 blad 69 vak 4, ont vangen E 50,00), blijkt het; volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 31 oktober 2013.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, gedateerd op 26 november 2013.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passi-va en over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvan-gen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig arti-kel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap. onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te' 8560 Wevelgem, Kort-rijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan. Deze, conclu-sies luiden als volgt:

"5. BESLUIT

De zaakvoerder van de BVBA JAN SIOEN MANAGEMENT heeft, in het kader van de voor-genomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 oktober 2013 opgesteld, die reke-ning houdende met de, vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 145.913,01 EUR en een; netto-actief t.b.v. 145.913,01 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke profes-sionel& normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boek-houding van de vennootschap.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles.

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. De-ze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer,

Wevelgem, 26 november 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De voorzitter, het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nodig, elke vennoot,: verklaren dat er geen passiva aanwezig zijn ten aanzien van derden.

De notaris-minuuthouder neemt de volgende documenten in ontvangst :

- het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva. - het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit dat de BVBA "Jan Sioen Management", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, Wilgenlaan 79, houder van het onder-nemingsnummer en BTW-nummer BE 0836.692.306, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans ver-melden dat de vennootschap in vereffening is.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLiNG REALISATIE ACTIVA EN AANZUIVERING PASSIVA

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, stellen unaniem vast dat de rekeningen neergelegd zijn op de zetel van de vennootschap, sa-men met de stukken tot staving, zodat elke vennoot zijn individueel onderzoeksrecht heeft kunnen uitoefenen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een ex-terne accountant.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat alle activa gerealiseerd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 oktober 2013.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, stellen unaniem vast dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, zoals blijkt uit de voorge-legde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 oktober 2013.

Om deze redenen besluit de algemene vergadering unaniem om niet over te gaan tot benoe-ming van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLINGEN BETREFFENDE VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem:

- de BVBA "Jan Sioen Management" bezit geen onroerende goederen en geen onroerende zakelijke rechten (zoals bvb. opstalrecht, vruchtgebruik, erfpacht, ...).

- de vereffening van de BVBA "Jan Sioen Management" wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, en dat aile activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, aan de vennoten worden toebe-deeld, in dezelfde verhouding als de aandelen.

- de eventuele geschillen van de BVBA "Jan Sioen Management" zijn opgelost en aile aange-gane verbintenissen door de BVBA "Jan Sioen Management" werden nageleefd.

- er dient voor het overige geen enkele maatregelen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen.

VIJFDE BESLUIT  SLUITING VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem dat de vereffening zonder voorwerp is gezien deze, gelet op de voorafgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De algemene vergadering besluit unaniem hierop tot de onmiddellijke afsluiting van de veref-fening. ZESDE BESLUIT OPDRACHTEN EN BEWARING DOCUMENTEN

De algemene vergadering besluit unaniem dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zul-len voldaan worden door de heer Jan Sioen, wonende te 8930 Menen, Wilgenlaan 79, die hiertoe aile bevoegdheden ontvangt, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om al-leen te handelen, en die de boeken en documenten van de BVBA "Jan Sioen Management" zal bewaren gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar op het volgende adres: 8930 Menen, Wilgentaan 79.

De heer Jan Sioen, voornoemd, aanvaardt deze opdracht.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Jan Sioen, met recht van indeplaatsstelling en met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

De heer Jan Sioen verklaart dat de staat van activa en passiva volledig correct is opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van actief- en I of passiefposten die niet op deze staat vermeld zijn.

Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart de heer Jan Sioen vrijwillig de hoofdelijke en on-deelbare verbintenis aan te gaan om aile schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zou-den opduiken, zullen aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aan-delen. De heer Jan Sioen krijgt alle machten, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, tot het verlenen van eventuele handlichtingen en om op te treden in rechte als eiser of als verweerder namens de BVBA "Jan Sioen Management".

ZEVENDE BESLUIT -- ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerders:

- mevrouw Noppe Ann, wonende te 8930 Menen, Wilgenlaan 79.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt als kwijting voor aile uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

 .,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als kwijting voor aile uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het gestarte boekjaar tot op heden.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GE-NOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan BVBA "Kesteloot Accountancy' te Poperinge, Boeschepestraat 92, vertegenwoordigd door de heer Hein Kesteloot, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de heer Jan Sioen, wonende te 8930 Menen, Wilgenlaan 79, met recht van indeplaats-stelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om aile nuttige of noodzakelijke for-maliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingslo-ket en de Kruispuntbank van Ondernemingen ' alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

c

o

Opgemaakt te Menen op 20 december 2013. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat

van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de

vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze Is weergegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

27 -o

ELGISCy S

RBELGE NEERGELEGD

- 2013 20. 06. 2013

TAATSBLA -,



RECH7%6M~~~HANQEL

Rl~I K

ui

V( behc aar Belt Staa

*1310249

E

Ondernemingsnr : 0836.692.306

Benaming

(voluit) : JAN S1OEN MANAGEMENT

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Wilgenlaan 79, 8930 Menen

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 10 juni 2013 om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap. Uit voornoemde notulen blijkt dat de heer Jan Sioen ontslag neemt als zaakvoerder met ingang van 10 juni 2013. Teneinde in zijn vervanging te voorzien wordt mevrouw Ann Noppe, Wilgenlaan 79, 8930 Menen benoemd ais zaakvoerder. Het mandaat van mevrouw Noppe is onbezoldigd.

Noppe Ann

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2013
ÿþMod Word 71.7

Lregi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

19. 04. 2013

RECHTB NK..ICQQPHANDEL



Ondernemingsnr : 0836.692.306

Benaming

(voluit) : JAN SIOEN MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wilgenlaan 79, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op 27 maart 2013, dragende volgende vermelding van registratie : "Geregistreerd te Menen op 28 MAART 2013, twee bladen, geen verzendingen, boek 203 blad 71 vak 5 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), De E.a. Inspecteur a.i.,, (ondertekend) Patrick BEELPREZ", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN SIOEN MANAGEMENT", met zetel te 8930; Menen, Wilgenlaan 79, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT - WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besliste het huidige boekjaar - begonnen op één april tweeduizend en twaalf - te verlengen tot en met achtentwintig februari tweeduizend veertien.

TWEEDE BESLUIT -- OVERGANGSMAATREGEL JAARVERGADERING

De vergadering besliste dat, in overeenstemming met de verlenging van het huidige boekjaar, de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op vrijdag twaalf september tweeduizend veertien om negentien uur.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de akte statutenwijziging.

imm~u~m~~n~u~u~w

068223*

1

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 09.10.2012 12605-0259-009
03/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303599*

Neergelegd

31-05-2011



Griffie

Eerste blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Jan Sioen Management

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8930 Menen, Wilgenlaan 79

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op dinsdag eenendertig mei tweeduizend elf, inhoudende oprichting van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jan Sioen Management", met zetel te 8930 Menen, Wilgenlaan 79, ter registratie neer te leggen, blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOOT

Heer SIOEN Jan, geboren te Nieuwpoort op zevenentwintig juni negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van Mevrouw Ann NOPPE, wonende te 8930 Menen, Wilgenlaan 79.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Jan Sioen Management".

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

8930 Menen, Wilgenlaan 79.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en de vennootschap en/of haar zaakvoerders en/of medewerkers de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest brede betekenis:

- het uitvoeren van specifieke en algemene managementopdrachten van algemene aard, zoals de (re)organisatie van de diensten, leiden en besturen van de diensten (onder andere: administratieve diensten, personeels-diensten, boekhoudings- en financiële diensten), de consulting inzake onder andere administratieve-, personeels- en audit-diensten en het bijwonen en organiseren van vergaderingen van diverse bestuurs- en directieniveau s;

- het deelnemen in of het voeren van de directie over vennootschappen en ondernemingen;

- het voeren van het management, het beleid en het bestuur van vennootschappen en ondernemingen;

- het verrichten van administratieve werkzaamheden, het ontwikkelen en implementeren van administratieve automatiseringsprojecten en het verstrekken van advies inzake de administratieve organisatie van kantoren en bedrijven en inzake informatica;

- het uitbaten van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake administratieve, financiële, commerciële, publicitaire, fiscale, juridische, sociale, informatica- en managementsaangelegenheden;

- het nemen, verwerven, verhandelen, houden, deponeren en uitbaten van octrooien, patenten, brevetten, licenties, merken, merkrechten en distributierechten en meer in het algemeen van alle intellectuele eigendomsrechten en van alle daarmee samenhangende rechten;

- het optreden als bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen;

0836692306

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het beheer van ondernemingen, groeperingen en verenigingen;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gevolmachtigde en/of vertegenwoordiger in en/of van vennootschappen en verenigingen;

- het zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

- het verwerven, beheren, onderhouden, huren en verhuren van een roerend en/of onroerend patrimonium.

De aan- en verkoop, import en export, handel zowel in het groot als in het klein, productie en verdeling, en dit allemaal al dan niet als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, van alle food en non-food artikelen en van alle consumptie - en investeringsgoederen.

De vennootschap mag alle industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen, op welke wijze ook, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg te stellen door haar eigen goederen in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle daden stellen van burgerlijke alsook van commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. Het doel kan ten alle tijde gewijzigd worden.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf dinsdag eenendertig mei tweeduizend elf.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal werd vol gestort ten belope van twee/derde door inbreng in geld. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen.

ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen werd benoemd tot zaakvoerder, Heer Jan SIOEN, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt.

Deze opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbeperkte duur (zonder evenwel statutair te zijn), behoudens uittreding, overlijden of herroeping van het mandaat door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand september van ieder jaar, om negentien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag veertien september tweeduizend en twaalf, om negentien uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op éénendertig mei tweeduizend en elf en zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één april tweeduizend en elf, namens haar aangegaan door de oprichter, met name Heer Jan SIOEN, voornoemd, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooraf een afname gedaan van vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van zodra dit fonds tien procent van het kapitaal van de vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel een gelijk recht gevende.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JAN SIOEN MANAGEMENT

Adresse
WILGENLAAN 79 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande