JEFFRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JEFFRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.043.454

Publication

04/06/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch - Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3ELGE

2014

~ATSBLAD

NEERGELEGD

t 4 MEI 1U14

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

ITELiR

l -05- CH ST

Ondernemingsnr : 0420 043 454 Benaming

(voluit) : JEFFRA 2 7 -05- 2014

(verkort) ; BELGISCH STAATSBLAD

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341 b4

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van het artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie gelijkgesteld met een fusie door overneming (geruisloze fusie), waarbij de NV JEFFRA (ondernemingsnummer 0420 043 454) de BVBA S.A.N. (ondememingsnummer 0466 198 133) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de NV JEFFRA en de BVBA S.A.N. op 30/04/2014 blijkt het volgende.

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam :JEFFRA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341 b4

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Swennen Marc te Nleuwpoort op achttien januari negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien februari negentienhonderd tachtig onder nummer 405-28. De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Jean Bernard Maeterlinck te Gent op veertien november tweeduizend en zes, bekendgemaakt de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op acht december tweeduizend en zes onder nummer 184127. Statuten; werden voor het vcorlaatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Sint-Kruis (Brugge) op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op achttien januari tweeduizend en twaalf onder nummer 0016718. Statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Meester Gert Dekesel, vervangende zijn ambtgenoot Meester Lucas VANDEN; BUSSCHE, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, wettelijk belet op negenentwintig oktober tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op dertien november tweeduizend en dertien' onder nummer 2013-11-13 / 0171101. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0420 043 454, rechtbank Kortrijk.

De vennootschap heeft ais doel:

Het kopen, verkopen van alle meubelen, tapijten, gordijnen, luchters, versieringen en alles wat ermede verband houdt, alsmede het inrichten van interieurs, en het beheer van vennootschappen, alsmede de bouwpromotie in de ruimste zin van het woord, de aanneming van alle bouwwerken, wegeniswerken, metsel- en betonwerken, de coördinatie van aile aannemingen en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord, de aan- en verkoop en vertegenwoordiging van aile bouwmaterialen, alle houtsoorten en metalen, en alle= verrichtingen, inzonderheid privaatbouw, die enigszins rechtstreeks dit doel kunnen bevorderen of ermede verwant zijn in België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties van het even welke aard of ermede verbandhoudende handelingen; doen, onder meer de aan- en verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, omvorming of ombouwing en valorisering van onroerende goederen van alle aard, zo gebouwen als gronden, zo op het platte land, als in de: bebouwde kommen, en dit door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw of verbouwing en verder alle; plaatsingen van kapitalen in roerende en onroerende goederen en/of waarden en het beheer van alle: welkdanige goederen.

MONITEUR BELGE

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be oudcàn

aan het 'Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_ De vennootschap kan ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, onderhuren en onderverhuren en verder alle daden stellen zowel van burgerlijke' als van commerciële en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, die de uitbreiding der handelszaak kunnen bevorderen, of de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken,

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam : S.A.N.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8200 Brugge, Koningin Astridlaan 99

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom, vervangende haar ambtgenoot notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op zevenentwintig mei negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien juni daarna onder nummer 990618-43. De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Els Van Tuyckom te Sint-Kruis op dertien juli negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op éénendertig juli negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990731-422. Waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom, vervangende haar ambtgenoot notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-01-231 0021223. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0466 198133.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het kopen, verkopen en de vertegenwoordiging van alle meubelen, vooral slaapkamers, alle slaapkomfort en bijhorend textiel en accessoires, ,alsmede het inrichten van interieurs,

- Het beheer van vennootschappen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel

- aile verrichtingen in verband met de verhandeling en de uitbating van immobiliën, zoals ondermeer het

aankopen, verkopen, verhandelen, ruilen, opschikken, verhuren, huren, omvormen van onroerende goederen '

en dit allen of in participatie voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide

zin.

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming aktief zal zijn gebruikelijk

is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder de vorm

van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Ze mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede

alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

maatschappelijk doel.

Ze mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de BVBA S.A.N., boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV JEFFRA, is retroactief vastgesteld op 1 januari 2014.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN iDE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN Niet van toepassing.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren venncotschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

De heer Joseph Taitlieu Mevrouw Nele Taillieu

Bestuurder, voorzitter RVB bestuurder, gedelegeerd bestuurder

Mevrouw Sofia Taillieu

Bestuurder

10/09/2014
ÿþReAd 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111091101

'.UR BELGE

)9- 2014

STAATSBAPchtban4ueKOOPHANDEL

NEERGELEGD

2 3 JULI 20)4

Gent,"*LitRORTRIJK

MONIT

03 -

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0420.043.454

Benaming

(voluit) : JEFFRA

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Kortrijkstraat 341/4 te 8560 Wevelgem

Onderwerp akte: fusie - vergadering overnemende vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Heike Labo, notaris te Brugge (Sint-Andries), vervangende haar, ambtgenoot notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op 17 juli 2014, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap nv Jeffra is samengekomen en: volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter. beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 30 april 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap. «JEFFRA», met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341/bus 4, en door de zaakvoerders van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «S.A.N.», met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 99, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd voor de' ovememende vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk), op 14 mer 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04 juni 2014, onder nummer 0111641 .

il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren,

De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan,

IV. Overeenkomstig artikel 720 § 2 van het Wetboek van vennootschappen verklaren aile aandeelhouders van onderhavige vennootschap dat zij geen tussentijdse balans nodig achten. Zij verklaren voldoende ingelicht te zijn met de staat van aktief en passief zoals opgenomen in het fusievoorstel de dato 30 april 2014.

TWEEDE BESLISSING

Fusiebesluit Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming (een met fusie door overneming gelijkgestelde venichting zijnde geruisloze fusie) door de naamloze vennootschap «JEFFRA» van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «S.A.N.» en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 30 april 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap «JEFFRA» en door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «S.A.N.» en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk), op 14 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04 juni 2014, onder nummer 0111641 (JEFFRA) en neergelegd op de griffie van de rechtbank van Gent (afdeling Brugge) op 14 mei 2014, bekendgemaakt ln de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2014, onder nummer 0106883. (S.A.N.).

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap «JEFFRA», met zetel te 8660 Wevelgem, Kortrijkstraat 341/bus 4, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «S.A.N.», met zetel te 8200 Brugge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 99, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap werden vanaf 01 januari 2014 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Niet van toepassing,

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

aile intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap «S.A.N.» geen eigenaar is van onroerende goederen.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het eerste hypotheekkantoor te Brugge, op 11 juli 2014,

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de ovememende vennootschap.

DERDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In overeenstemming met de genomen besluiten beslist de vergadering om het doel van de vennootschap te wijzigen zoals te lezen in artikel 3 van de nieuwe statuten hierna, het kapitaal van de vennootschap blijft ongewijzigd.

De vergadering besluit tot aanneming van nieuwe statuten overeenkomstig de genomen besluiten, om voortaan te luiden als volgt:

"TITEL I : BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1.Rechtsvorm - Naam

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap met als naam: JEFFRA.

Deze naam zal worden gebruikt in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk v66rafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of "NV".

Artikel 2, Zetel

De zetel is gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek), 's-Heer Boudewijnsburg 134.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taairegime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door needegging ln het vennqotschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in hèt buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Artikel 3, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I,VOOR EIGEN REKENING

1-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, ln de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN .Het kopen, verkopen van elle meubelen, tapijten, gordijnen, luchters, versieringen en alles wat ermede verband houdt, alsmede het inrichten van interieurs, en het beheer van vennootschappen, alsmede de bouwpromotie in de ruimste zin van het woord, de aanneming van aile bouwwerken, wegeniswerken, metsel- en betonwerken, de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord, de aan- en verkoop en vertegenwoordiging van aile bouwmaterialen, alle houtsoorten en metalen, en alle verrichtingen, inzonderheid privaatbouw, die enigszins rechtstreeks dit doel kunnen bevorderen of emnede verwant zijn in België of in het buitenland.

2.Het kopen, verkopen en de vertegenwoordiging van alle meubelen, vooral slaapkamers, alle slaapkomfort en bijhorend textiel en accessoires, alsmede het inlichten van interieurs.

3.1-let verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

1.13e aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, .financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vemriogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Re vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL. II : KAPITAAL AANDELEN AANSPRA-,KELIJKHEID

Artikel 5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door ELFDUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG (11.850) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/elfduizend achthonderd vijftigste (1/11.850ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.Kapitaalverhoging

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering overeenkomstig de regelen van het Wetboek van vennootschappen voor een statutenwijziging. In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden gestort bij de inschrijving.

1311 elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

Voor in pend gegeven aandelen komt het voorkeurrecht uitsluitend toe aan de eigenaar - pandgever.

Het voorkeurrecht kan door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften vermeld in de artikelen 595 Wetboek van vennootschappen beperkt of opgeheven worden.

Artikel 7.Volstorting kapitaal

Re stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussènkomst van een beursvennootschap. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 8.Soort aandelen

Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Artikel 9.Volstorting

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in vaar de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een bankrekening waarop de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan.

De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er le aan de vennootschap rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met twee punten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de raad van bestuur worden gedaan.

Artikel 10.0verdracht van aandelen

ARTIKEL 10_1 _TOEPASSINGSGEBIED

In onderhavig artikel wordt met de overdracht van aandelen bedoeld zowel de aankoop- of verkoopovereenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorping, het verlenen van opties, inbetalinggevingen of inpandgevingen, en in het algemeen op aile overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten tot voorwerp hebben.

De regeling in onderhavig artikel is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op aile eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

ARTIKEL 1 0.2,00EDKEURINGSCLAUSULE

Aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon die voorafgaandelijk door de raad van bestuur is aanvaard. Indien binnen de zes maanden na het versturen van de aanvraag om goedkeuring de raad van bestuur noch haar goedkeuring heeft gegeven noch een andere ovememer heeft voorgesteld, mag de overdracht geschieden zoals voorgesteld. Indien de raad van bestuur zijn toestemming verleent dan moet hij deze toestemming verlenen binnen de zes maanden van de datum van het verzoek om goedkeuring dat bij aangetekend schrijven moet betekend worden aan de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 10.3.VOORKOOPCLAUSULE:

Aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan een natuurlijk persoon of rechtspersoon, mits inachtname van een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders. De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen moet de raad van bestuur daarvan in kennis stellen, met aanduiding van de kandidaat verkrijger en de aandelen (desgevallend de nummers) die hij wenst over te dragen en de voorgestelde prijs.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van deze brief wordt de inhoud ervan meegedeeld aan de andere aandeelhouders, die dan over een voorkooprecht beschikken. Dit recht wordt op straffe van verval uitgeoefend door bekendmaking aan de raad van bestuur, binnen de maand na de notificatie door de raad van bestuur.

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend door de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien sommige aandeelhouders hun voorkooprecht niet, of slechts gedeeltelijk, uitoefenen, groeit het voorkooprecht van de andere aandeelhouders aan in zelfde verhouding. Deze tweede ronde van voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aangeboden aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht wel hebben uitgeoefend in de eerste ronde. Deze aandeelhouders hebben opnieuw één maand om hun voorkooprecht uit te oefenen. De raad van bestuur bepaalt binnen de acht dagen na het verstrijken van de termijn binnen dewelke het voorkooprecht diende uitgeoefend te worden, de toebedeling van de aandelen, en brengt de partijen daarvan in kennis.

De uitoefening van het voorkooprecht door aile aandeelhouders samen dient betrekking te hebben op de totaliteit van de aandelen van de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen.

De prijs waartegen de aandelen worden overgenomen is gelijk aan:

Het aandeel van de aandelen in het gecorrigeerd eigen vermogen. Het gecorrigeerd eigen vermogen wordt bekomen door het eigen vermogen, zoals dit blijkt tilt de laatst goedgekeurde jaarrekening, in voorkomend geval te vermeerderen of te verminderen met latente meerwaarden of  minderwaarden op activa en schulden en na aftrek van de nog niet geboekte, doch noodzakelijke voorzieningen voor risico's en kosten. Bij het bepalen van meer- of minderwaarden zal rekening gehouden worden met het belastingeffect (in de veronderstelling dat de belasting onmiddellijk verschuldigd zou zijn) Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op onroerend goederen, zal uitgegaan worden van de gedwongen verkoopwaarde. De goodwill (voor belasting) zal gewaardeerd worden op vier maal de cash flow voor belastingen (di. winst voor belastingen verhoogd met afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen en verminderd met de terugnames van voormelde niet-kaskosten).

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de manier waarop voormelde prijs moet worden vastgesteld, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

Indien de prijs op voormelde wijze vastgesteld, minstens twintig ten honderd (20%) lager is dan de voorgestelde prijs van de kandidaat-overdrager zal deze het recht hebben zijn bod in te trekken en zijn aandelen te behouden.

De aandeelhouders beschikken over een termijn van 5 maanden om de prijs te betalen, mits betaling van een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met twee ten honderd, dewelke verschuldigd is van rechtswege en zonder ingebrekestelling, en op de verschuldigd gebleven sommen. De termijn van zes maanden begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de raad van bestuur.

ARTIKEL 10.4.DIVERSEN

Elke notificatie moet op straffe van nietigheid en vervel gedaan warden per aangetekend schrijven, en de termijnen lopen vanaf de datum van afgifte aan de post.

Elke inbreuk op voormelde procedure kan aanleiding geven tot schadevergoeding, hetzij ten voordele van de vennootschap, hetzij ten voordele van een vennoot, en zonder afbreuk aan de niet - tegenstelbaarheid van de overdracht tegenover de vennootschap.

Artikel 11 Aandelen in onverdeeldheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen In het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 12.Aandelen bezwaard met vruchtgebruik

Wanneer de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toebehoort aan twee onderscheiden personen, worden de rechten verbonden aan dit aandeel  behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker - als volgt verdeeld tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker: Het voorkeurrecht bedoeld in artikel 592 tot 594 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen, die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 636 tot 641 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar.

Het stemrecht op de gewone algemene vergadering, bedoeld in artikel 552 tot 555 van het Wetboek van vennootschappen evenals op de bijzondere algemene vergadering, bedoeld in artikel 556 tot 557 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

De andere rechten verbonden aan de aandelen (met inbegrip van het stemrecht op de in artikel 558 tot 560 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde buitengewone algemene vergadering), komen eveneens toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval deze rechten zullen zijn geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of gerechtelijke uitspraak. Voormeld verzet zal evenwel enkel rechtsgeldig kunnen worden gedaan wanneer het desbetreffende recht tot gevolg kan hebben dat de substantie van de aandelen erdoor wordt aangetast. De blote eigenaar heeft steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen. Behoudens andersluidend akkoord of gerechtelijke uitspraak zal hij louter een adviserende stem hebben.

Artikel 13.Rechten erfgenamen en rechthebbenden van een overleden aandeelhouder

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden aandeelhouder, mogen om geen enkele reden

zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap, noch inventaris doen opmaken. Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarlssen, rekeningen en

documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. Artikel 14.0bligaties

De raad van bestuur kan overgaan tot uitgifte van obligaties al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, hetgeen de bevoegdheid toegekend in artikel 581 Wetboek van vennootschappen aan de algemene vergadering om obligaties uit te keren onverkort laat.

TITEL Ill : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15.Jaarvergadering buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 26 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van aandeelhouders mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 16.0proepingen

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, die de te behandelen onderwerpen moet bevatten,

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld. Deze mededeling geschiedt door middel van een van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Voormelde personen kunnen voorafgaand aan of tijdens de vergadering verzaken aan de oproepingsformaliteiten.

Artikel 17.Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt ook onverwijld een afschrift van deze stukken gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 26 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 18.Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een voimachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Artikel 19.Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 20.Samenstelling van het bureau - notulen

De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden voorgezeten door de gedelegeerd bestuurder of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken.

Artikel 21.Antwoordplicht bestuurders/commissaris(sen)

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die hem(n) worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot zijn(hun) verslag.

Artikel 22.Verdaging van de jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in Artikel 15 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

Artikel 23.Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 24.Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 25.Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Artikel 26.Schriftelijke besluitvorming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetei van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 27.Afschriften en uittreksels van notulen

Afschriften of uittreksels aan derden van de notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap overeenkomstig Artikel 37 kan of kunnen vertegenwoordi-rgen. AFDELING 2 - BESTUUR

Artikel 28.Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeel-rhouders. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergade-'ring der aandeelhouders, en kunnen steeds door haar worden afgezet.

Zij kunnen herkozen worden.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmid-rdellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als bestuurder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als bestuurder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van bestuurder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 29.Voorzitter

De raad van bestuur benoemt onder haar leden een voorzitten bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 30.Vergadering en bijeenroeping

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het vragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door haar voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop bat vertegen-woordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is,

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepings-'brieven wordt bepaald.

Artikel 31.Beraadslagingen

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en beslist dan met de meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder kan bij brief, telegram, of telexbe-'richt, een ander lid van de raad van bestuur afvaardigen om hem te verte-rgenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Een bestuurder mag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 32,Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in een proces-verbaal dat door de aanwezige leden wordt ondertekend.

Afschriften of uittreksels aan derden van de notulen van de raad van bestuur worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap overeenkomstig Artikel 37 kan of kunnen vertegenwoordi-.gen. Artikel 33.Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur beschikt over de macht om aile rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennoot-'schap, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de algemene vergademing.

Artikel 34.Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, aan één of meerdere bestuurders of directeurs, al dan niet aandeelhouders, die afzonderilijk of samen handelen.

Artikel 35.Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Flet directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

Artikel 36.Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meerdere adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Artikel 37,Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door één (1) gedelegeerd bestuurder die alleen handelt of door twee gezamenlijk handelende bestuurders.

Voor wat bette de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524b1s van het Wetboek van Vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende leden van het directiecomité..

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door één gedelegeerd bestuurder.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

AFDELING 3- CONTROLE

Artikel 38.Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2" van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris..

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten leste van de vennootschap Indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV: BOEKJAAR JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Artikel 39.Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een Inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap overeenkomstig Artikel 37 kan of kunnen vertegenwoordhgen.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 40.Winstverdeling

Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 41.Dividenden

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden várk het einde van het boekjaar waarin het bedrag is Vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

TITEL V: ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 42.Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passive wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Artikel 43.Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slecht ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 44.Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden ln de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1026 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennOotschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing..

TITEL VII ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 45.Woonstkeuze

Elke bestuurder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel 46.Hemummering

Ingeval een hernummering van de artikelen van het Wetboek van vennootschappen zou geschieden, dan zullen de in deze statuten aangehaalde artikelnummers moeten gelezen worden ais de nieuwe artikelnummers ingevolge hernummering.

Artikel 47.Wetswijziging

Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch fauter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de bestuurders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen;

 aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de BV ovv BVBA CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, en aan- aile bediende en aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de

ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen bestissingen, voor

eensluidende analytisch uittreksel

: Terzelfder tijd neergelegd:

- Expeditie van de akte.

- cdirdinatie

(getekend) notaris Heike Labo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

. Belgisch

Staaitsblad

Op de laatste blz. van Lyik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/11/2013
ÿþ111111111.Q1111,11.111.111111

MW wort111.1

NEERGELEGD

31. 10. 2013

REChIGCAetNK t.iTR OKHkr~~r



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0420.043.454

Benaming

(voluit) : JEFFRA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kortrijkstraat 341/4 te 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Gert De Kesel te Sint-Kruis (Brugge) op negenentwintig oktober tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730 en 731 van het Wetboek van vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng in de vennootschap BVBA JEFFRASLEEP van de exploitatie van de sleepywinkel te Wevelgem van de inbrengende vennootschap; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 01 april 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven. en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van vierduizend zeshonderd zesenveertig euro vijfenzestig cent (¬ 4.646,65), zodat het gebracht wordt van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61,500,00) op zesenvijftigduizend achthonderd drieënvijftig euro vijfendertig cent (¬ 56.853,35), onder opschortende voorwaarde van de hierna vermelde kapitaalverhoging tot aan het wettelijke minimum kapitaalbedrag.

Voor de verdere cijfermatige uitwerking van de partiële splitsing, wordt door de vergadering verder verwezen naar het splitsingsvoorstel,

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen voor een bedrag van vierduizend zeshonderd zesenveertig euro vijfenzestig cent (¬ 4.646,65), om het te brengen van zesenvijftigduizend achthonderd drieënvijftig euro vijfendertig cent (¬ 56.853,35) op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en overeenkomstige opeenvolgende wijziging van artikel 5 van de statuten ingevolge bovenvermelde beslissingen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 32 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "Artikel 32 - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van daaropvolgend jaar."

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand maart om 16.00 uur.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 23 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel 23 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om 16.00 uur op de zetel van

de vennootschap, behoudens andersluidende oproeping."

ZEVENDE BESLISSING

Overgangsbepalingen

1 De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 december 2012, te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2014.

2 De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2014, zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om 16.00 uur van het jaar 2015.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de vereffeningsprocedure aan te passen aan het huidige wetboek van vennootschappen door de wijziging van de artikelen 35 en 36 als volgt:

"Artikel 35. Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 36. Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 30 van de statuten,

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

àfl,

-

4

r

1

Voor-

,behouden aan het Belgisch Staatsbiad

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan de BV ow BVBA CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, , en aan alle bediende en aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve ' diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondememingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat alle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de vennootschap de BVBA JEFFRASLEEP, te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 99, BTW BE 0534.789.605, RPR Brugge, ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap NV JEFFRA door de algemene vergadering van voormelde vennootschap BVBA JEFFRASLEEP.

--- --voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Gert De Kesel





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013
ÿþMod Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16. 08, 2013

RECHTBANK KOOP',.-NOEL

KOeilife

'11.1« 1'27.5

mi

11



Ondernemingsnr : 0420 043 454

Benaming

(voluit) : JEFFRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 0210812013:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder en dankt haar voor de bewezen

diensten: mevrouw An Taillieu.

De vergadering beslist in haar vervanging te voorzien door benoeming van de volgende bestuurder voor een

periode van 6 jaar vanaf heden: mevrouw Nele Taillieu.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap vanaf heden als volgt samengesteld:

de heer Joseph Taillieu, bestuurder;

mevrouw Nele Taillieu, bestuurder;

mevrouw Sofie Taillieu, bestuurder.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap vertegenwoordigd in de handelingen en in rechte hetzij door de voltallige Raad van Bestuur, hetzij door de gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op de zetel van de

vennootschap op 02/08/2013

Onmiddellijk komt de nieuwe raad van bestuur samen en besluit:

-mevrouw Nele Taillieu als gedelegeerd bestuurder aan te stellen;

-de heer Joseph Taillieu als voorzitter aan te stellen.

Mevrouw Nele TAILLIEU gedelegeerd bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2013
ÿþ1111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

idad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter'griffie van de akte



NEERGELEGD

161.08. 2013

RECHTS 'KOOPHANDEL

" KORTRIJK

*1313261,111111111

Ondememingsnr : 0420043454

Benaming

(voluit) : JEFFA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 34114

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de Nv Jeffra een deel van haar vermogen afsplitst naar de Bvba Jeffrasleep, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Nv Jeffra en van de Bvba Jeffrasleep op 02/08/2013 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam:JEFFRASLEEP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Sint-Michiels, Koningin Astridlaan 99.

De vennootschap werd opgericht op 24 mei 2013 bij akte verleden voor notaris Eric Deroose te Knokke

Helst vervangende zijn ambtsgenoot notaris Thomas Dusselier (B.S., 7 juni 2013 onder nummer 13086325).

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0534.789.605. De vennootschap heeft als doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1,Het kopen, verkopen en de vertegenwoordiging van aile meubelen, vooral slaapkamers, alle slaapcomfort en bijhorend textiel en accessoires, alsmede het inrichten van interieurs,

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3,Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen; of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen; of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goëderen en rechten, van' welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of 'aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

1I1.61JZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn ,de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan hij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: JEFFRA

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341/4

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Swennen Marc te Nieuwpoort op achttien januari negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien februari negentienhonderd tachtig onder nummer 405-28.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het voorlaatst bij proces-verbaal opgesteld door notaris Jean Bernard Maeterlinck te Gent op veertien november tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op acht december tweeduizend en zes onder nummer 184127.

Statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Sint-Kruis (Brugge) op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op achttien januari tweeduizend en twaalf onder nummer 0016718.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0420 043 454, rechtbank Kortrijk.

De vennootschap heeft als doel:

Het kopen, verkopen van alle meubelen, tapijten, gordijnen, luchters, versieringen en alles wat ermede verband houdt, alsmede het inrichten van interieurs, en het beheer van vennootschappen, alsmede de bouwpromotie in de ruimste zin van het woord, de aanneming van alle bouwwerken, wegeniswerken, metsel- en betonwerken, de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord, de aan- en verkoop en vertegenwoordiging van alle bouwmaterialen, alle houtsoorten en metalen, en alle verrichtingen, inzonderheid privaatbouw, die enigszins rechtstreeks dit doel kunnen bevorderen of ermede verwant zijn in België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden enlof tussenpersonen, aile immobiliaire operaties van het even welke aard of ermede verbandhoudende handelingen doen, onder meer de aan- en verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, omvorming of ombouwing en valorisering van onroerende goederen van aile aard, zo gebouwen als gronden, zo op het platte land, als in de bebouwde kommen, en dit door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw of verbouwing en verder aile plaatsingen van kapitalen in roerende en onroerende goederen enlof waarden en het beheer van alle welkdanige goederen.

De vennootschap kan ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, onderhuren en onderverhuren en verder alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, die de uitbreiding der handelszaak kunnen bevorderen, of de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING

Rekening houdend met:

-de uiteenzetting opgenomen in het afsplitsingsvoorstel;

-de waarde van de goodwill en andere latente meerwaarden;

ti

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het geringe belang van de bekomen waarde;

wordt beslist, teneinde tot een werkbare verhouding te komen, dat de verkrijgende vennootschap, de BVBA

JEFFRASLEEP, 11.850 nieuwe aandelen zal uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de BVBA JEFFRASLEEP na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door

12.036 (namelijk 186 bestaande en 11.850 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien,

WIJZE WAAROP DE AANDELEN 1N DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de verkrijgende vennootschap de BVBA JEFFRASLEEP die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de NV JEFFRA, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de BVBA JEFFRASLEEP door toedoen van het bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN, IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA JEFFRASLEEP is vastgesteld op 1 april 2013,

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de NV JEFFRA met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA JEFFRASLEEP is vastgesteld op 1 april 2013.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de NV JEFFRA zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 731, §1 W.Venn. zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en zal in toepassing van artikel 731, §2 W.Venn. de daarin bedoelde bepalingen worden gevolgd.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

1.Instellaties, machines en uitrusting

Dit betreffen de installaties, machines en uitrusting die betrekking hebben op de bedrijfstak exploitatie

Wevelgem die wordt afgesplitst voor een totale boekhoudkundige waarde van TWEEDUIZEND ZESTIEN

EURO ZESTIG EUROCENT (¬ 2.016,60).

2.Meubilair en rollend materieel

Dit betreffen het meubilair en het bureelmaterieel dat betrekking heeft op de bedrijfstak exploitatie

Wevelgern dat wordt afgesplitst voor een totale boekhoudkundige waarde van DRIEHONDERD

DRIEËNVIJFTIG EURO ZESENNEGENTIG EUROCENT (¬ 353,96),

3. Voorraden

Dit betreffen de voorraden met betrekking tot de exploitatie Wevelgem voor een totaal bedrag van

HONDERD VEERTIENDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNVIJFTIG EURO (¬ 114.453,00).

4.Ha ndelsvorderingen

Dit betreffen de handelsvorderingen voor een totaal bedrag van VIERENZEVENTIGDUIZEND

DRIEËNTWINTIG EURO VIER EUROCENT (¬ 74.023,04),

5.Overige vorderingen

Dit betreft de btw te herzien met betrekking tot de exploitatie Wevelgem voor een totaal bedrag van

ZESHONDERD ACHTENTACHTIG EURO EENENDERTIG EUROCENT (¬ 688,31),

B. PASSIEF

1.Eigen vermogen

Voorbehouden

áari het

Belgisch Staatsblad

"

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke ,reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 31/O3/2013 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal nettc-actief vôór de verrichting. De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen,

2.Schulden op ten hoogste 1 jaar handelsschulden

Dit betreffen de openstaande leveranciersschulden met betrekking tot de af te splitsen bedrijfstak exploitatie Wevelgem voor een bedrag van VIERENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD VEERTIG EURO V1JFENNEGENTIG EUROCENT (¬ 84.640,95).

3.Schulden op ten hoogste 1 jaar  fiscale en sociale schulden

Dit betreffen de openstaande fiscale en sociale schulden met betrekking tot de af te splitsen exploitatie Wevelgem voor een bedrag van. DRIEENTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO VIERENVIJFTIG EUROCENT (¬ 23.992,54).

4.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden ' (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgènde vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

5, Personeel

De BVBA JEFFRASLEEP zal optreden als overnemer conform de collectieve arbeidsovereenkomst tweeëndertig bis (CAO nr. 32bis) betreffende het behoud van de rechten van de werknemers bij wijziging van werkgever ingevolge de overgang van ondernemingen.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

0E VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DF7F VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de in het afsplitsingsvoorstel opgenomen elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 11.850 f aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA JEFFRASLEEP worden toegekend aan de aandeelhouders van de NV JEFFRA.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Joseph Taillieu bestuurder

mevrouw Nele Taillieu mevrouw Sofie Taillieu

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0371-020
18/01/2012 : KO097438
09/08/2011 : KO097438
02/09/2010 : KO097438
26/08/2009 : KO097438
24/06/2008 : KO097438
21/08/2007 : KO097438
08/12/2006 : KO097438
08/06/2005 : KO097438
10/06/2004 : KO097438
20/06/2003 : KO097438
15/06/1999 : KO097438
07/07/1998 : KO97438
01/01/1997 : KO97438
20/06/1995 : KO97438
01/01/1992 : KO97438
01/01/1989 : KO97438
05/10/1988 : KO97438
01/01/1988 : KO97438
29/09/1987 : KO97438
01/01/1986 : KO97438
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17109-0267-019

Coordonnées
JEFFRA

Adresse
'S-HEER BOUDEWIJNSBURG 134 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande