KOMVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOMVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.740.007

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 26.08.2014 14459-0404-012
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 03.07.2013 13269-0497-013
24/01/2013
ÿþmod 11.1

r

Luik B.

Voor-

behoude aan hel Belgisc'

Staatsb4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELGISCH

MONITEUF'

1 6 -0

STAATS~-:F~r

1- tunteleeKVAIVY.0C]At3ANDEL TP, BRUGGE~~ JA~ ~~~~~'

R ~rFa+~ixt.EG~

" rrat~e11 ~k~3t

Griffie

ch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belg

Ondememingsnr : 0826.740.007

Benaming (voluit) : COACH No COUCH

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Boomkwekerijstraat 12

8020 Oostkamp

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - FORMELE VASTSTELLING KAPITAALSVERHOGING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie, te Brugge, op 21 december 2012, geregistreerd te Brugge, Tweede Kantoor, op 2 januari 2013, boek 274, blad 38, vak 12, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de Vennootschap Onder Firma "COACH No COUCH", opgericht bij onderhandse akte van 2 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juni 2010 onder nummer 10094580, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, opgesteld op 17 juni 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober 2012 onder nummer 12164340, met éénparigheid van stemmen de navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) Formele vaststelling dat het maatschappelijk kapitaal reeds voorheen werd verhoogd met achttienduizend euro (¬ 18.000,00), om het gebracht te hebben van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door inbreng in geld en zonder creatie van nieuwe aandelen.

Thans bevestigt de vergadering met éénparigheid van stemmen, de "informeel genomen beslissing tot

" kapitaalverhoging", en verzoekt de ondergetekende notaris hen akte te verlenen van deze verhoging van het kapitaal tot twintigduizend euro (¬ 20.000,00), hetgeen bovendien blijkt uit de volstorting ervan en de verwerking ervan in de boekhouding.

(2) a) Kennisname en goedkeuring van het verslag ex artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, van de zaakvoerders, aangaande de omzetting van een vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

b) Kennisname van de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat per 30 september 2012.

c) Kennisname en goedkeuring van het verslag ex artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, van de Heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", afdeling Roeselare, te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, aangaande de omzetting van een vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgesteld op 16 november 2012 en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de V.O.F. COACHNOCOUCH werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de . omzetting van de vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 59.362,58 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 20.000, 00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

$ m s'.e blz van Lu". ¬ 3 Naam I~oedcn gi'velc " .. . :ïF , _," t :~ienterende nc,íat* ltetzdj van :. .. c r "

UF.vcsegri d@ rcrhtapCfs:.t,n R7.11,71e" 1 van delder Se veite:{r?n:m{a'r+

E°'o

mod111

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en

derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het

kader van de voorgenomen omzetting van de V.O.F. COACHNOCOUCH in een BVBA en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 november 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE."

(3) De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen, de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze van de omgezette vennootschap onder firma, evenals mag de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid het nummer 0826.740.007 waaronder de vennootschap onder firma is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette vennootschap onder firma.

(4) Overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, de statuten van de omgezette vennootschap, ondermeer als volgt vast te stellen:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "COACH No COUCH".

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Boomkwekerijstraat 12, . met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Brugge.

De werkelijke zetel mag eiders overgebracht worden in België en in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

Artikel 3 - Doel.

Het doel van de vennootschap is:

Consultancy op het vlak van:

* Sport en gezondheid.

* Personal development (life coaching).

* Team building en business development.

* Ontwikkelen van resources (hard copy handboeken en elektronische websites, etc.).

Activiteiten van tussenpersonen inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder wordt verstaan handelsbemiddeling, makelaarsactiviteiten, commissiehandel van om het even welke goederen, zowel in binnenland als buitenland.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en de uitbreiding van haar roerend en onroerend patrimonium en ermee verband houdende handelingen, zoals het verwerven, vervreemden, in huur nemen, verhuren, beheren, schatten, uitbaten, in waarde brengen, delen, verkavelen, urbaniseren, beschermen, bouwen of doen verbouwen in aile soorten onroerende goederen, sociale woningen en appartementen inbegrepen en aile ermee verband houdende roerende goederen en dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden en of tussenpersonen in de meest uitbreidende zin.

De vennootschap mag op welke wijze dan ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten ervan.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel nastreven overal en met alle middelen die zij het meest geschikt acht. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de ',,;;.` r z an Lyr. B vermeldsr Rccio en 'ieedaitigheic.1 van da :.,ende notaris. hetzij van d..

! r" g'~ü t~e

rechtspersoon ^ CIerCIE£í te vert eg£C1Lvn;Z1:I

Ver, " 113nlFee,e 1.i111'

mod111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad

De artikels 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de beëindiging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging. Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro

(¬ 20.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (1100) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst in speciën en volgestort.

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam ° en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college.

Bijgevolg heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerders hebben de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 -Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais etser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 13 - Handtekening.

De handtekening van de zaakvoerders moet in alle akten waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van hun hoedanigheid van zaakvoerder.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

1. De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u).

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

° Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over

een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De Algemene Vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de Algemene Vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de Algemene Vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

t1 lt5'.e 112 van Luri.Q veri relaen F:cctes : Naam en noelanrçhg:' _ fs'rr ," ; iI'sgriintellte:ende ¬ tt3tars. ileI?+1 5" +11 oe per' cC rtI .

bevoegd ,ie recn:e4u.+ 131" z-.en van derden te verroger., " no+cl g" :r,

Itildallt en ne,-d" ' ,; o1;T

mod 11.1

werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

2. De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen warden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen te worden gehouden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

3. Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen voor de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Wanneer de vennootschap slechts één (1)vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft rechtop één (1) stem.

Artik 119 - Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. De voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/1Ode) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijk reserve, die aldus deze reserve op minder zou brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent (5%) op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo van de winst.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijk aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 23 - Ontbinding.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan.

Artikel 24 - Vereffening - Verdeling.

Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de Algemene Vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De machten van de Algemene Vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

(5) Algehele kwijting te verlenen aan de Heer Bob Madou en Mevrouw Ilse Van Acker, zaakvoerders der omgezette vennootschap onder firma, aangezien de omzetting van rechtswege een einde stelt aan hun opdracht.

En onmiddellijk daarna heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist, aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders, die beiden verklaren deze opdracht te aanvaarden:

1) de Heer Bob MADOU, geboren te Brugge op 19 augustus 1981, wonende te 8020 Oostkamp, Boomkwekerijstraat 12;

2) Mevrouw lise VAN ACKER, geboren te Brugge op 25 november 1983, wonende te 8020 Oostkamp, Boomkwekerijstraat 12.

Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur vanaf heden, en is voor elk van beiden onbezoldigd.

(6) de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders, om de hoger genomen beslissingen uit te voeren, en aan notaris Henry Van Caillie, te Brugge, om de nodige formaliteiten te vervullen met

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

C.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op er_ ar Luk uerrnelder ~de~.to +an" r en hoedanigheld va- de =,Itc,.-" tAe notans, hetzj var C. pa =,

rechtspersoon ter. " ;'n «la ,ir rC4Cri tP bertaneri.'.'CCr{; t,£ i

Verso " `{ nanC't[4-?.11r19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/10/2012
ÿþ1111111M Ill! tI

*12164340*

N

Mod 2.1

NEEROELEOD ter tàttiFFlE d .I

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afd,Aling Brume)

op: 5 SEP, 2012g ,_

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0826.740.007

Benaming

(voluit) : CoachNoCouch

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Boomkwekerijstraat 12 - 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap Onder Firma"CoachNoCouch", met zetel te 8020 Oostkamp, Boomkwekerijstraat 12, opgericht op 02 juni 2010,; gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 15 juni 2010 onder nummer 10094580.

Op heden 17juni 2012 zijn samengekomen op de maatschappelijke zetel van CoachNoCouch V.O,F.

-De heer Madou Bob, in het bezit van 50 aandelen

Zaakvoerder/vennoot

-Mevrouw Van Acker lise, in het bezit van 50 aandelen

Zaakvoerder/vennoot

Volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen

1.Eerste besluit :

De bijzondere algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen, zodanig dat dit voortaan zal lopen van . 1 januari tot 31 december.

De bijzondere algemene vergadering beslist dat , in uitvoering en bij toepassing van het voorgaande besluit, het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2011, niet zal eindigen op 30 september 2012, doch zal verlengd worden tot en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De vergadering beslist hiertoe artikel 9 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel vanaf heden luidt ais:

volgt :

" Het maatschappelijk jaar (boekjaar) vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december."

2.Tweede besluit :

De bijzondere algemene vergadering beslist om de jaarvergadering die dient gehouden te worden op de. eerste vrijdag van de maand maart om twintig uur te verplaatsen naar de eerste vrijdag van juni om twintig uur. Alle daaropvolgende jaarvergaderingen zullen gehouden worden en zullen doorgaan op de eerste vrijdag van' juni om twintig uur.

De vergadering beslist hiertoe de vierde alinea van artikel 13 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel vanaf heden luidt als volgt

"De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur, of indien die: datum een wettelijke feestdag is , op de eerstvolgende werkdag."

3.Derdde besluit :

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om Boekhoudingskantoor Vannieuwenborgh BVBA; te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming, te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De agenda afgehándëÍdïijnde, wordt de zitting geheven na de voorlezing van bovenvermelde besluiten.

Dhr, Madou Bob Mevr. Van Acker Ilse

Zaakvoerder/vennoot Zaakvoerder/vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0280-012

Coordonnées
KOMVEST

Adresse
KOMVEST 28 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande