LABO VAN POUCKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LABO VAN POUCKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.929.462

Publication

10/06/2014
ÿþOndernemingsar : 0437.929.462

Benaming

(voluit) : LABO VAN POUCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 5, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte ; neerlegging partieel splitsingsvoorstel

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

Het voorstel d.d. 14 mei 2014 inzake de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, RPR Kortrijk 0437.929.462, niet BTW-plichtig, door overneming door de NV 'CURARIX', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, RPR Kortrijk, BTW BE 0475.163.507, en waarvan hierna een uittreksel volgt:

"ZIJN HIER BIJEENGEKOMEN:

1.Het college van zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LABO VAN POUCKE', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5.

Vennootschap opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap bij onderhandse akte van 30 juni 1989, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juli daarna onder nummer 890727-371.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden  onder meer omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 1 september 1993, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 september daarna onder nummer 930925-403; en omzetting van de vennootschap in de huidige rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor genoemde notaris Boes op 25 juni 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 20010718-1212  en voor het laatst bij akte verleden voor genoemde notaris Boes op 27 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 april daarna onder nummer 20130418-61159.

Ingeschreven in het Rechtspersonen register te Kortrijk onder nummer 0437.929.462, niet BTW-plichtig.

De volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

1.De heer Xavier VAN POUCKE, wonende te 8510 Marke (Kortrijk), Leuzestraat 93. 2.De heer Olivier VAN POUCKE, wonende te 8500 Kortrijk, J. Amerlynckstraat 5. Hetzij alle zaakvoerders.

Voornoemde vennootschap 'LABO VAN POUCKE' wordt hierna ook genoemd de "partieel te splitsen vennootschap".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111 ioii~~i~uiii

81911 91*

M

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONfTEUP

0 2

NEERGELEGD

MEI

B LGISCN S rAAT 'i eâlitbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. un.0 O, RTRIJKie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap 'CURARIX', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt

5.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 29 juni 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juli daarna onder nummer 20010713-1032.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, en voor het laatst bij akte verleden voor genoemde notaris Boes op 28 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari daarna onder nummer 20120131-27456.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk en met BTW-nummer BE 0475.163.507.

De volgende bestuurders zijn aanwezig:

1.De heer Xavier VAN POUCKE, wonende te 8510 Marke (Kortrijk), Leuzestraat 93.

2.0e heer Olivier VAN POUCKE, wonende te 8500 Kortrijk, J. Amerlynckstraat 5.

3.Mevrouw Annabel VAN POUCKE, wonende te 8510 Marke (Kortrijk), Leuzestraat 99 bus 20.

Hetzij aile bestuurders.

Voornoemde vennootschap 'CURARIX' wordt hierna ook genoemd de "verkrijgende vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen tot partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE', zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van de afsplitsing van geldbeleggingen, liquide middelen en bijhorende overlopende rekeningen, overgaat op de NV 'CURARIX', tegen uitreiking aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' van aandelen van de verkrijgende vennootschap 'CURARIX'.

De voorgestelde partiële splitsing is ingegeven door het feit dat ondergetekenden de van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' af te splitsen en in de NV 'CURARIX' in te brengen geldbeleggingen, liquide middelen en bijhorende overlopende rekeningen wensen af te scheiden van het ondernemingsrisico van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE.

Om te voldoen aan de artikels 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen stellen ondergetekenden volgend VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan hun respectievelijke algemene vergaderingen,

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de vennoot-'schappen die aan de partiële splitsing deelnemen

1.De partieel te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LABO VAN POUCKE', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0437.929.462, niet BTW-plichtig, heeft als doel:

"De uitbating van laboratoria voor klinische biologie waarbij een kwaliteitsvolle praktijkvoering nagestreefd wordt waarbij elke daad die leidt tot onverantwoorde bijkomende uitgaven door de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging of door de patiënten of de personen die voor de betaling van de verstrekkingen instaan, wordt vermeden.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door Inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij kan het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan."

2.De verkrijgende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de NV 'CURARIX', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk en met BTW-nummer BE 0475.163.507, heeft als doel:

"Het verwerven, beheren en verhandelen van participaties in vennootschappen.

Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden, marktstudies, prospectie en han delsreizen.

Het verstrekken van operationeel, juridisch, administratief, financieel, commercieel en managementadvies. Het optreden als tussenpersoon in de handel en diensten.

Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden, onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden, onder meer oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan. Het beheren van een roerend patrimonium.

Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin: de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentconstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, aandeelhouder, schuldeiser of op andere wijze. De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. Zij mag, zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren

De geplande partiële splitsing, door afsplitsing van geldbeleggingen, liquide middelen en bijhorende overlopende rekeningen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' naar de NV 'CURARIX', is volledig in het kader van het doel van de verkrijgende vennootschap 'CURARIX', zodat het niet nodig is om naar aanleiding van de geplande partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' het doel van de NV 'CURARIX' te wijzigen.

B.De aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat:

-een waardering van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' op basis van de reële waarde ervan per 31 december 2013 (door uitdrukking van de belaste meerwaarde op de geldbeleggingen en bijhorende overlopende rekeningen) en;

-een waardering van de verkrijgende vennootschap 'CURARIX' op basis van de eigen vermogenswaarde ervan per 31 december 2013;

in casu als de meest relevante waarderingsmethoden moeten worden weerhouden voor de vaststelling van het aantal door de verkrijgende vennootschap uit te geven aandelen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap.

De bestuursorganen wensen hierbij te benadrukken dat beide vennootschappen een identiek aandeelhouderschap hebben.

Het maatschappelijk kapitaal van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volgestort, en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV 'CURARIX' bedraagt drie miljoen zeshonderd duizend euro (3.600.000,00 EUR), volledig volgestort, en is verdeeld in drie duizend zeshonderd (3.600) aandelen zonder vermelding van waarde.

2.Aantal aandelen ult te geven door de verkrijgende vennootschap als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap

De berekening van het aantal uit te geven aandelen op basis van voormelde waarderingen per 31 december 2013 is als volgt:

LABO VAN POUCKE BURG. BVBA

reële waarde van de over te dragen geldbeleggingen, liquide middelen en

bijhorende overlopende rekeningen per 31 december 2013 11.722.401,49 EUR

aantal aandelen 750

waarde per aandeel 15.629,87 EUR

CURARIX NV

eigen vermogenswaarde per 31 december 2013 6.261.071,38 EUR

aantal aandelen 3.600

waarde per aandeel 1.739,19 EUR

aantal uit te geven aandelen

In totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) volgestorte nieuwe aandelen van de NV 'CURARIX' worden uitgereikt aan de vennoten van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' (15.629,87 EUR 11.739,19 EUR x 750 aandelen of 11.722.401,49 EUR / 1.739,19 EUR).

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' bekomen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de verkrijgende NV 'CURARIX' in totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) aandelen van de NV 'CURARIX' als vergoeding voor zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

Er wordt geen opleg in geld betaald,

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

De partieel te splitsen vennootschap blijft bestaan, doch met een afgeslankt vermogen. De vennoten van deze vennootschap behouden hun aandelen.

3.Kapitaalverhoging  Kapitaalvermindering

Het kapitaal van de NV 'CURARIX' zal naar aanleiding van de geplande partiële splitsing verhoogd worden,

CD met name voor een bedrag van zestien duizend en negenentwintig euro tweeëntachtig cent (16.029,82 EUR). Na de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' en de inbreng en de kapitaalverhoging in de NV 'CURARIX' zal het kapitaal van deze laatste vennootschap drie miljoen zeshonderd

L« zestien duizend en negenentwintig euro tweeëntachtig cent (3.616.029,82 EUR) bedragen, verdeeld in tien

CUduizend driehonderd veertig (10.340) aandelen zonder vermelding van waarde,

ol

Xo In de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' zal ingevolge de partiële splitsing een kapitaalvermindering

voor een bedrag van zestien duizend en negenentwintig euro tweeëntachtig cent (16.029,82 EUR)

 e plaatsvinden,

cl

rm Na haar partiële splitsing zal het kapitaal van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE twee duizend

CU vijfhonderd zeventig euro achttien cent (2.570,18 EUR) bedragen, verdeeld in zevenhonderd vijftig (750)

CU aandelen zonder vermelding van waarde, wat onder het wettelijk minimumkapitaal voor een BVBA is. De

p bestuursorganen stellen dan ook voor om onmiddellijk volgend op de partiële splitsing het kapitaal van de

Q burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' terug te verhogen met een bedrag van zestien duizend en

1 negenentwintig euro tweeëntachtig cent (16.029,82 EUR), en dit door incorporatie van overgedragen winst voor

een zelfde bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

0

N

c::

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

I De aandelen die door de verkrijgende vennootschap als vergoeding voor het overgenomen vermogen

worden uitgegeven, zullen aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap toegekend worden door et

en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap.

et De aandelen van de verkrijgende vennootschap zijn aandelen op naam en zullen overeenkomstig artikel

et

463 van het Wetboek van vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de aandeelhouders.

D,De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

:C7à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De partiële splitsing vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de partieel te splitsen vennootschap per 31 december 2013, aan dit voorstel gehecht ais bijlage.

F.De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

In toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen wordt voorgesteld dat de bestuursorganen van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen verslag opstellen over deze splitsing zoals vermeld in artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

ln toepassing van artikel 731 § 1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen wordt voorgesteld dat de commissaris resp. bedrijfsrevisor van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel zoals vermeld in artikel 731 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

In dit geval zullen wel, wat de verkrijgende vennootschap 'CURARIX' betreft, in toepassing van artikel 731 § 2 juncto artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura in de NV 'CURARIX' uit de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' opgemaakt moeten worden.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

I.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap

Ingevolge de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' zullen de volgende

effectenportefeuilles afgesplitst worden naar en ingebracht worden in de NV 'CURARIX':

-effectenrekening ING 360-0182530-47;

-effectenrekening ING 365-0525245-53;

-portefeuille Sociiété Générale 57046;

-portefeuille ABN AMRO 0201123;

-spaarrekening BNP Paribas Fortis 035-6993539-74;

-effectenrekening KBC 479-4186292-92.

Voormelde portefeuilles staan geboekt op de volgende activaposten:

-geldbeleggingen: 9.578.037,23 EUR

-liquide middeten:2.092.601,86 EUR

-overlopende rekeningen (gelopen rente af te splitsen bestanddelen): 51.762,40 EUR

Er worden  behalve de bestanddelen van het eigen vermogen  geen passiva afgesplitst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als bijlage aan dit voorstel is een splitsingstabel gevoegd op basis van de vermogenstoestand van de partieel te splitsen vennootschap per 31 december 2013.

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de opdeling van de onderscheiden rubrieken zoals opgenomen in de aangehechte splitsingstabel.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet In de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of ze aan de verkrijgende vennootschap toegewezen dienen te worden, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap ingebracht wordt.

J.De verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling gebaseerd is

Zoals gezegd, zullen in totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) volgestorte nieuwe aandelen van de NV 'CURARIX' worden uitgereikt aan de vennoten van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' bekomen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de verkrijgende NV 'CURARIX' in totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) aandelen van de NV 'CURARIX' als vergoeding voor zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

De vennoten van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' verkrijgen de door de NV 'CURARIX' nieuw uit te geven aandelen ten gevolge van de partiale splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' pro rata hun aandeelhouderschap in de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

K.Onroerende goederen

Er maken geen onroerende goederen deel uit van de partiële splitsing.

L. Personeel

Er wordt geen personeel afgesplitst.

M. Certificaten

De bestuursorganen stellen voor om te verzaken aan het aanvragen van de certificaten in toepassing van

volgende wettelijke bepalingen:

-artikel 442bis § 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

-artikel 16fer § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut

der zelfstandigen; en

-artikel 4lquinquies § 3 van de Wet van 27 juni 1969 tot herziening van de Besluitwet van 28 december

1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders (RSZ-wet).

N.Algemene voorwaarden

De partiële splitsing vindt verder plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

1.De inbreng vindt plaats vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden, ontbindende rechtsvorderingen en om het even welke zekerheden, met uitzondering van diegene die gerelateerd zijn aan in te brengen actief- en passiefbestanddelen.

2.De verkrijgende vennootschap wordt In de plaats gesteld van de partieel te splitsen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de ingebrachte bestanddelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.Alle goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële splitsings- en inbrengakte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en belastingen die de ingebrachte bestanddelen bezwaren, worden door de verkrijgende vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis,

6.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de verkrijgende vennootschap alle contracten over die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de bestanddelen van de ingebrachte bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

6.De verkrijgende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de ingebrachte bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

7.Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng van de bestanddelen opvorderbaar maakt, worden betaald door de verkrijgende vennootschap.

8.De partieel te splitsen vennootschap verbindt zich ertoe de verkrijgende vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen voor wat de af te splitsen bestanddelen betreft.

9.De verkrijgende en de partieel te splitsen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om aile boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar,

0.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de partiële splitsing en de inbreng te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van beide betrokken vennootschappen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan hun vennoten en aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter ervan te respecteren.

P. Slotverklaring

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de zorgen van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen minstens zes weken vbór de algemene vergaderingen die over de partiële splitsing en de inbreng moeten besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd, hetzij voor beide vennootschappen de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat dit splitsingsvoorstel uiterlijk op 16 mei 2014 wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van beide betrokken vennootschappen is vastgesteld op 30 juni 2014.

Q. Bijlage

Splitsingstabel van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' per 31 december 2013.

Samenvatting partiële splitsing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Uitdrukking van de belaste meerwaarde

BVBA LABO VAN POUCKE (partieel te splitsen vennootschap) Meerwaarden BVBA LABO VAN POUCKE

ACTIVA (partieel te splitsen

vs) na meerwaarden

Vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

Il. Immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

III. Materiële vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

A. Terreinen en gebouwen 939.226,07 0,00 939.226,07

B. Installaties, machines en uitrusting 192.800,26 0,00 192.800,26

C. Meubilair en rollend 33.881,14 0,00 33.881,14

materieel

D, Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 592,472,68 0,00 592.472,68

IV. Financiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Vlottende activa 12.901.139,79 666.019, 52 13.567,159, 31

V, Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 24.789,35 0,00 24.789,35

A. Voorraden 24.789,35 0,00 24.789,35

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen <1 jaar 1.021.567,97 0,00 1.021.567,97

A. Handelsvorderingen 907,637,69 0,00 907.637, 69

B. Overige vorderingen 113.930,28 0,00 113.930,28

VIII. Geldbeleggingen 9.227.795, 88 664.282,64 9.892.078,52

IX. Liquide middelen 2.576.961,07 0,00 2.576.961,07

X, Overlopende rekeningen 50.025,52 1.736,88 51.762,40

TOTAAL DER ACTIVA 14.659.519,94 666.019,52 15.325.539,46

PASSIVA

Eigen vermogen 13.841.925,34 585.019,52 14.426.944,86

I. Kapitaal 18.600,00 0,00 18.600,00

A. Geplaatst kapitaal 18.600,00 0,00 18.600,00

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

If. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III, Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 1.876.860,00 0,00 1.876.860,00

A. Wettelijke reserve 1.860,00 0,00 1,860,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1. Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 825.000,00 0,00 825.000,00

D. Beschikbare reserves 1.050.000,00 0,00 1.050.000,00

V, Overgedragen winst 11.946.465,34 585.019,52 12.531.484,86

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende boekjaar tot op de datum van de afsluiting van de staat 0,00 0,00 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde 11.547,40 0,00 11.547,40

belastingen 0,00 11.547,40

VIL A. Voorzieningen voor risico's 11.547,40 0,00 0,00

en kosten

B. Uitgestelde belastingen 0,00

Schulden 806.047,20 81.000,00 887.047,20

VU!. Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1, Kredietinstellingen, leasing-0,00 schulden en soorgelijke 0,00 0,00

2, Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Onvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op <1 jaar 806.047,20 81.000,00 887.047,20

A. Schulden op >1 jaar die binnen 0,00 het jaar vervallen 0,00 0,00

B. Finaciële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C, Handelsschulden 380.724,61 0,00 380.724,61

1. Leverancies 380.724,61 0,00 380.724,61

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

E. Schulden mbt belastingen, be zold. 81.000,00 401.322,59

en sociale lasten 320.322,59

1. Belastingen 144.014,81 81.000,00 225.014,81

2. Bezold. en sociale lasten 176.307,78 0,00 176.307,78

F. Overige schulden 105.000,00 0,00 105.000,00

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL. DER PASSIVA 1 4.659.519,94 666.019,52 15.325.539,46

2.De partiële splitsing

BVBA LABO VAN Na de partiële splitsing

POUCKE (partieel te afgesplitst naar NV BVBA LABO

splitsen vennootschap) CURARIX POUCKE

vennootschap) na

meerwaarden

ACTIVA

Vaste activa 1.758.380,15 0,00 1,758.380,15

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

II. Immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Ili. Materiële vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

A. Terreinen en gebouwen 939.226,07 0,00 939.226,07

B. Installaties, machines en uitrusting 192.800,26 0,00 192.800,26

C. Meubilair en rollend 33.881,14 0,00 33.881,14

materieel

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

F, Activa in aanbouw en 592.472,68 0,00 592.472,68

vooruitbetalingen 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële vaste activa

Vlottende activa 13.567.159,31 11.722.401,49 1.844.757,82

V. Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B, Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI, Voorraden en bestellingen in uitvoering 24.789,35 0,00 24.789, 35

A, Voorraden 24.789,35 0,00 24.789,35

B, Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen <1 jaar 1.021.567,97 0,00 1.021.567,97

A. Handelsvorderingen 907.637,69 0,00 907.637,69

B. Overige vorderingen 113.930,28 0,00 113.930,28

VIII. Geldbeleggingen 9.892.078,52 9.578.037,23 314.041,29

IX. Liquide middelen 2.576.961,07 2.092.601,86 484.359,21

X. Overlopende rekeningen 51.762,40 51.762,40 0,00

TOTAAL DER ACTIVA 15.325.539,46 11.722.401,49 3.603.137,97

PASSIVA

Eigen vermogen 14.426.944, 86 11.722.401,49 2.704.543, 37

I. Kapitaal 18.600,00 16.029,82 2.570,18

A. Geplaatst kapitaal 18.600,00 16.029,82 2.570,18

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

II. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

Ill. Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 1.876.860,00 906.511,92 970.348,08

A. Wettelijke reserve 1.860,00 1.602,98 257,02

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1. Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 825.000, 00 0,00 825.000,00

D. Beschikbare reserves 1.050.000,00 904.908,94 145.091,06

V. Overgedragen winst 12.531.484, 86 10.799.859,75 1.731.625,11

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende boekjaar tot op de datum van de afsluiting van de staat 0,00 0,00 0,00

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde belastingen 11.547,40 0,00 11.547,40

VII. A. Voorzieningen voor risico's en kosten 11.547,40 0,00 11.547,40

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

Schulden 887.047,20 0,00 887,047,20

VIII. Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A, Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1, Kredietinstellingen, leasing-schulden en soorgelijke 0,00 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B, Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Opvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

IX. Schulden op <1 jaar 887.047,20 0,00 887.047,20

A. Schulden op >1 jaar die binnen 0,00 . het jaar vervallen 0,00 0,00

B. Finaciële schulden 0,00 0,00 0,00

1, Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2, Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C. Handelsschulden 380.724,61 0,00 380.724,61

1. Leverancies 380.724,61 0,00 380.724,61

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

E, Schulden mbt belastingen, bezo Id. 401.322,59 en sociale lasten 0,00 401.322,59

1. Belastingen 225.014,81 0,00 225.014,81

2. Bezold. en sociale lasten 176.307,78 0,00 176.307,78

F. Overige schulden 105.000,00 0,00 105.000,00

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 15.325.539,46 11.722.401,49 3.603.137,97

3.De belasting bij Curarix

afgesplitst naar Te betalen belasting op afgesplitst naar

NV CURARIX afgesplitst deel en NV CURARIX

overboeking naar kapitaal

ACTIVA

Vaste activa 0,00 0,00 0,00

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

II. immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

III. Materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

A. Terreinen en gebouwen 0,00 0,00 0,00

B. Installaties, machines en uitrusting 0,00 0,00 0,00

C. Meubilair en rollend 0,00 0,00 0,00

materieel

D, Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

F, Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Vlottende activa 11.722.401,49 0,00 11.722.401,49

V. Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI, Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

A. Voorraden 0,00 0,00 0,00

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen <1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VIII. Geldbeleggingen 9.578.037,23 0,00 9.578.037,23

IX. Liquide middelen 2.092.601,86 0,00 2.092.601,86

X. Overlopende rekeningen 51.762,40 0,00 51,762,40

TOTAAL DER ACTIVA 11.722.401,49 0,00 11.722.401,49

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

Eigen vermogen 11.722.401,49 -1.170.637,17 10.551,764,32

I. Kapitaal 16.029,82 10.535.734,50 10.551.764,32

A. Geplaatst kapitaal 16.029,82 10.535.734,50 10.551.764,32

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

II. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 906.511,92 -906.511,92 0,00

A, Wettelijke reserve 1.602,98 -1.602,98 0,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1. Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 0,00 0,00 0,00

D. Beschikbare reserves 904.908,94. -904.908,94 0,00

V. Overgedragen winst 10.799.859,75 -10.799.859,75 0,00

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende 0,00 0,00 0,00

boekjaar tot op de datum van

de afsluiting van de staat

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde 0,00 belastingen 0,00 0,00

VII. A. Voorzieningen voor risico's 0,00 en kosten 0,00 0,00

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

Schulden 0,00 1.170.637,17 1.170.637,17

VIII, Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen, leasing-0,00 schulden en soorgelijke 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Onvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op <1 jaar 0,00 1.170,637,17 1.170.637,17

A. Schulden op >1 jaar die binnen 0,00 het jaar vervallen 0,00 0,00

B. Finaciële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

1. Leverancies 0,00 0,00 0,00

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

E. Schulden mbt belastingen, bezotd. 0,00 en sociale lasten 0,00 0,00

1. Belastingen 0,00 0,00 0,00

2. Bezold. en sociale lasten 0,00 0,00 0,00

F. Overige schulden 0,00 1.170.637,17 1.170.637,17

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 11.722.401,49 0,00 11.722.401,49

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.De belasting + kapitaalverhoging bij Labo Van Poucke

BVBA LABO VAN POUCKE (partieel gesplitste vennootschap) Te betalen belasting BVBA LABO VAN POUCKE (partieel ge-

ACTIVA op afgesplitst deel + splitste vennootschap

kapitaalverhoging

Vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

II. Immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

III. Materiële vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

A, Terreinen en gebouwen 939.226,07 0,00 939.226,07

B. Installaties, machines en uitrusting 192.800,26 0,00 192.800,26

C. Meubilair en rollend 33.881,14 0,00 33.881,14

materieel

D, Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 592.472,68 0,00 592.472,68

IV. Financiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Vlottende activa 1.844.757,82 1.170.637,17 3.015.394,99

V, Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI. Voorraden en bestellingen 24.789,35 0,00 24.789,35

In uitvoering

A. Voorraden 24.789,35 0,00 24.789,35

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen <1 jaar 1.021.567,97 1.170.637,17 2.192.205,14

A, Handelsvorderingen 907.637,69 0,00 907.637,69

B. Overige vorderingen 113.930,28 1.170.637,17 1.284.567,45

VIII. Geldbeleggingen 314.041,29 0,00 314.041,29

IX. Liquide middelen 484.359,21 0,00 484.359,21

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER ACTIVA 3.603.137,97 1.170.637,17 4.773.775,14

PASSIVA

Eigen vermogen 2.704.543,37 0,00 2.704.543,37

I. Kapitaal 2.570,18 16.029,82 18.600,00

A, Geplaatst kapitaal 2.570,18 16.029,82 18.600,00

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

ll. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III, Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 970.348,08 0,00 970.348,08

A. Wettelijke reserve 257,02 0,00 257,02

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1. Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 825.000,00 0,00 825.000, 00

D. Beschikbare reserves 145.091,06 0,00 145.091,06

V, Overgedragen winst 1.731.625,11 -16.029,82 1.715.595,29

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende boekjaar tot op de datum van de afsluiting van de staat 0,00 0,00 0,00

VI, Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde belastingen 11.547,40 0,00 11.547,40

VII. A. Voorzieningen voor risico's en kosten 11.547,40 0,00 11.547,40

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

Schulden 887.047,20 1.170.637,17 2.057.684,37

VIII. Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen, leasing- schulden en soorgelijke 0,00 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B, Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C, Onvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op <1 jaar 887.047,20 1.170.637,17 2.057.684,37

A. Schulden op >1 jaar die binnen het jaar vervallen 0,00 0,00 0,00

B. Finaciële schulden 0,00 0,00 0,00

1, Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2, Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C, Handelsschulden 380.724,61 0,00 380.724,61

1, Leverancies 380.724,61 0,00 380.724,61

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D, Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

E. Schulden mbt belastingen, bezold. 401.322,59 en sociale lasten 1.170.637,17 1.571.959,76

1. Belastingen 225.014,81 1.170.637,17 1.395.651,98

2. Bezold, en sociale lasten 176.307,78 0,00 176.307,78

F. Overige schulden 105.000,00 0,00 105.000,00

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 3.603.137,97 1.170.637,17 4.773.775,14

Opgemaakt in vijf exemplaren te Kortrijk op 14 mei 2014.

Twee exemplaren zijn bestemd om in het vennootschapsdossier van elke betrokken vennootschap op de griffie te worden neergelegd, twee exemplaren om te worden bewaard op de respectieve zetels van beide betrokken vennootschappen, en het laatste exemplaar om aan de notaris te worden afgegeven."

Voor eensluidend uittreksel

Olivier VAN POUCKE Xavier VAN POUCKE

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het partieel splitsingsvoorstel d.d. 14 mei 2014, samen met de daarbij aangehechte splitsingstabel per 31 december2013

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van I uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2014
ÿþVoorbehoud aan hE Belgis( Staatsh

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111t!lig1111111111111ONTEUR

.G1SCH ST

BELGE

2.01/1

eTSBLAD

NEERGELEGD

23 JULI 2014

RechtbatemKOOPHANDEL

Gent" afe KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0437.929.462

13enarrting

(voluit) : LABO VAN POUCKE

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Grote Markt 5, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

onderwer. akte partiële splitsing  kapitaalvermindering  kapitaalverhoging  wijziging statuten  benoeming niet-statutair zaakvoerder

LET DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op veertien juli tweeduizend en veertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"LABO, VAN POUCKE", niet zetel te Kortrijk, Grote Markt 5,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk onder nummer 0437.929.462, niet

BLIJKT HET VOLGENDE:

WITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte de notulen vast te stellen van de vergade,ring die zal besluiten over de partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Labo Van Poucke", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van geldbeleggingen, liquide middelen en bijhorende overlopende rekeningen, overgaat op de naamloze, vennootschap "Curai-ix", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, ingeschreven in het: rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk 0475.163.507 en BTW BE 0475.163.507 en opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 29 juni 2001, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch; Staatsblad onder nummer 2001-07-13/1032 (verder genoemd "de verkrijgende vennootschap" of "de! overnemende vennootschap"). Dit tegen uitreiking aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Labo Van Poucke", voornoemd, van aandelen van de verkrijgende vennootschap "Curarix", voornoemd.

Dit onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van zelfde besluit door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Aldus deelt de voorzitter mee en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I.Dat de vergadering volgende AGENDA heeft:

1.Lezing en onderzoek van het partieel splitsingsvoorstel opgesteld op 14 mei 2014 door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Dit partieel splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 16 mei 2014, en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2014-06-10/0114191. De vennoten hebben kosteloos een afschrift van dit voorstel bekomen.

De vennoten nemen kennis van het feit dat in het voorstel een materiële vergissing geslopen is met betrekking tot het bedrag van de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap over de inbreng in natura, welk verslag gehecht wordt aan het proces-verbaal van de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap die tevens op heden gehouden wordt voor ondergetekende notaris.

2.0vereenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan het eerste en het tweede lid luiden als volgt:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan, stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die: over de deelneming aan de splitsing moet besluiten:,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

verzaking aan het verslag van het bestuursorgaan van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, zoals voorgeschreven door artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

In toepassing van artikel 731 §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen, verzaking aan het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor, zoals voorgeschreven door artikel 731 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

3.Mededeling door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen, dat geen belangrijke wijziging in het actief of passief van de partieel te splitsen vennootschap en/of van de verkrijgende vennootschap heeft plaats gevonden sedert de datum van het voorstel tot partiële splitsing

4.Besluit tot partiële splitsing, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het partieel splitsingsvoorstel (mits aanpassing van het bedrag van de kapitaalverhoging in de verkrijgende vennootschap zoals vernield onder agendapunt 1), en goedkeuring van de hiermee gepaard gaande verrichtingen,

5.Vaststelling van de eigendomsoverdracht van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap "Labo Van Poucke", voornoemd, naar de overnemende vennootschap "Curarix", voornoemd, en dit tegen uitreiking aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Labo Van Poucke", voornoemd, van aandelen van de verkrijgende vennootschap "Curarix", voornoemd.

6,Vermindering van het kapitaal van de vennootschap met 16.029,82 euro, om het te brengen van 18.600,-euro naar 2.570,18 euro, door afsplitsing van een deel van haar vermogen dat ingebracht wordt in de verkrijgende vennootschap "Curarix", zonder vernietiging van aandelen.

7.0nmiddellijke verhoging van het kapitaal van de vennootschap met 16.029,82 euro om het kapitaal te brengen van 2.570,18 euro naar 18.600,- euro, door incorporatie van dit bedrag uit de overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

8.Aanpassing van artikel 5 van de statuten als gevolg van voormelde kapitaaloperaties

9.VVijziging van de statuten in die zin dat overal waar in de statuten "aandeelhouder" of "aandeelhouders" voorkomt, dit vervangen wordt door respectievelijk "vennoot" en "vennoten", en dit om de statuten in overeenstemming te brengen met de correcte wettelijke terminologie voor een BVBA.

10.Vervanging van artikel 7 van de statuten inzake onverdeelde aandelen of opdeling van het aandeelhouderschap in vruchtgebruik en blote eigendom, door de hierna volgende tekst, en dit om dit artikel in overeenstemming te brengen met de wens van partijen en met andere met betrekking tot de aandelen van de vennootschap geldende documenten:

"Indien een of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, kunnen aile rechten daaraan verbonden ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen aile rechten aan de aandelen verbonden door het bestuursorgaan opgeschort worden. Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

In geval van opdeling van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is (zijn) de vruchtgebruiker(s) ertoe gerechtigd de lidmaatschapsrechten die aan deze aandelen zijn verbonden uit te oefenen, en met name het recht om deel te nemen aan de jaarlijkse algemene vergadering, om er te beraadslagen en om er te stemmen, zonder voorafgaand overleg met de blote eigenaar(s). Op een bijzondere of buitengewone algemene vergadering oefen(t)(en) de vruchtgebruiker(s) dezelfde rechten uit, tenzij deze algemene vergadering zich moet uitspreken over een voorstel tot kapitaalwijziging, tot verzaking aan het recht van voorkeur tot inschrijving in geld op een kapitaalverhoging, tot fusie of splitsing met een andere vennootschap. Hierover kan (kunnen) de vruchtgebruiker(s) slechts geldig stemmen indien hij (zij) tevens volmacht houd(t)(en) van de blote eigenaar(s)."

11.Wijziging van artikel 10 en 11 van de statuten inzake het bestuur en de externe vertegenwoordiging, in die zin dat overal waar "zaakvoerdersraad" voorkomt, dit vervangen wordt door "college van zaakvoerders", en dit om de statuten in overeenstemming te brengen met de correcte wettelijke terminologie.

12.VVijziging van artikel 11 van de statuten inzake de externe vertegenwoordiging van de vennootschap, in die zin dat waar over "gedelegeerd zaakvoerders" gesproken wordt dit vervangen wordt door "zaakvoerders", om dit in overeenstemming te brengen met de correcte wettelijke terminologie.

13,Inlassing van het uur van de jaarvergadering in artikel 16 van de statuten, en dit om in overeenstemming te zijn met artikel 282 van het Wetboek van vennootschappen.

14,Benoeming van een bijkomende niet statutaire zaakvoerder,

U. Dat uit de aanwezigheidslijst blijkt dat aile vennoten, in het bezit van de totaliteit van de aandelen, alhier vrijwillig in vergadering bijeenkomen, en ermee instemmen te beraadslagen en besluiten over de voorgestelde agenda.

Dat de zaakvoerders niet vennoten van de vennootschap hier eveneens aanwezig zijn. Het betreft:,

IV. Dat de vennootschap als commissaris aangesteld heeft: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vast vertegenwoordigd door de heer Philip Vervaeck, kantoorhoudende te Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5. Deze heeft schriftelijk verklaard uitgenodigd te zijn op deze vergadering en kennis genomen te hebben van gezegde agenda.

V. Dat er ingevolge de partiële splitsing geen onroerende goederen overgaan.

Il. NALEVING VAN DE VOORAFGAANDE WETTELIJKE VEREISTEN

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de partieel te splitsen vennootschap moeten worden vervuld,

stelt de algemene vergadering vooraf het volgende vast:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

a)De zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap hebben op 14 mei 2014 een partieel splitsingsvoorstel opgemaakt.

b)Dit partieel splitsingsvoorstel werd neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk op 16 mei 2014, en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 201406-10/0114191 (partieel te splitsen vennootschap) en nummer 2014-06-10/0114190 (overnemende vennootschap).

c)Het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap heeft er zich van vergewist, dat sinds datum van opstelling van het partieel splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passive van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

d)Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap bracht het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap op de hoogte van het feit dat sinds datum van opstelling van het partieel splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passive van het vermogen van de verkrijgende vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan

e)Flet bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap heeft de raad van bestuur van de overnemende vennootschap erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passive van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap sinds de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en heden.

f)Aan de vennoten werd voorgesteld om te verzaken aan de verslagen over de splitsing, zoals vermeld in punt 2 van de agenda.

g)Het partieel splitsingsvoorstel werd in de agenda van de algemene vergadering vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken hebben kennis kunnen nemen.

h)Het partieel splitsingsvoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen van het bestuursorgaan en in voorkomend geval de controleverslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, werden op de zetel van de venncotschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Deze feiten door de vergadering erkend en juist bevonden, wordt de agenda aangevat en worden na beraadslaging de volgende besluiten genomen:

III. BESLUITEN

De algemene vergadering heeft de uiteenzetting van haar voorzitter aanhoord en voor juist erkend.

De vergadering vat vervolgens de agenda aan, en neemt na beraadslaging de hiernavolgende besluiten: Eerste besluit:

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het partieel splitsingsvoorstel.

De aanwezige vennoten verklaren uitdrukkelijk de voorzitter te ontslaan van de integrale voorlezing ervan, en keuren dit partieel splitsingsvoorstel goed, mits aanpassing van het bedrag van de kapitaalverhoging in de verkrijgende vennootschap zoals vermeld onder agendapunt 1.

Tweede besluit:

De vergadering beslist in toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan het verslag van het bestuursorgaan van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, zoals voorgeschreven door artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist in toepassing van artikel 731 §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor, zoals voorgeschreven door artikel 731 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Derde besluit:

De vergadering neemt nota van het feit dat er zich in de partieel te splitsen vennootschap en in de verkrijgende vennootschap geen belangrijke wijzigingen voorgedaan hebben in de activa en de passive van het vermogen tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel.

Vierde besluit:

De algemene vergadering besluit de vennootschap partieel te splitsen, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van overnemende vennootschap "CURARIX" tot eenzelfde besluit komt.

Bijgevolg zal een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''LABO VAN POUCKE' met aile rechten en plichten, overgaan op de naamloze vennootschap "CURARIX", overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het partieel splitsingsvoorstel, mits aanpassing van het bedrag van de kapitaalverhoging in de verkrijgende vennootschap zoals vermeld onder agendapunt 1..

Voor een gedetailleerde beschrijving van de afgesplitste bestanddelen wordt verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in nature in de verkrijgende vennootschap, welk verslag gehecht zal worden aan het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap eveneens op heden te houden voor ondergetekende notaris.

Er worden - behalve de bestanddelen van het eigen vermogen  geen passiva afgesplitst,

Vijfde besluit

De vergadering besluit tot de partiële splitsing door overneming van een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LABO VAN POUCKE", zoals hiervoor beschreven, over te gaan en dit overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het partieel splitsingsvoorstel, mits aanpassing van het bedrag van de kapitaalverhoging in de verkrijgende vennootschap zoals vermeld onder agendapunt 1.

Tengevolge de partiële splitsing gaat een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LABO VAN POUCKE", zoals blijkt uit de

* ..

e

,.., 4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

staat van 31 december 2013 met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Aile rechten, plichten en verbintenissen met betrekking tot de af te splitsen bestanddelen ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De berekening van het aantal uit te geven aandelen op basis van voormelde waarderingen per 31 december is als volgt

LABO VAN POUCKE

Reële waarde van de over te dragen geldbeleggingen, liquide

middelen en bijhorende overlopende rekeningen per 31 december 2013 11.722.401,49 EUR

aantal aandelen 750

waarde per aandeel 15.629,87 EUR

CURARIX

eigen vermogenswaarde per 31 december 2013 6.261.071,38 EUR

aantal aandelen 3.600

Waarde per aandeel 1.739,19 EUR

aantal uit te geven aandelen: in totaal 6.740 volgestorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap

"Curarix" worden uitgereikt aan de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Labo Van Poucke".

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Labo Van Poucke" bekomen als vergoeding voor de

inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de verkrijgende vennootschap "Curarix" in totaal 6.740

aandelen van de naamloze vennootschap "Curarix" als vergoeding voor de voormelde inbreng van het

voorschreven afgesplitst vermogen uit de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Labo Van Poucke".

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de verkrijgende

vennootschap.

De partieel te splitsen venncotschap blijft bestaan, doch met een afgeslankt vermogen.

De vennoten van deze vennootschap behouden hun aandelen.

Zesde besluit:

Als gevolg van deze partiële splitsing besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te

verminderen zoals voorgesteld in punt 6 op de agenda.

Zevende besluit

De vergadering besluit hierna het kapitaal van de vennootschap onmiddellijk opnieuw te verhogen zoals

voorgesteld in punt 7 van de agenda.

Achtste besluit:

Naar aanleiding van voormelde kapitaalswijzigingen besluit de algemene vergadering de tekst van artikel 5

van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 750 aandelen met een gelijke

fractiewaarde.

Bij de oprichting bedroeg het minimumkapitaal van de vennootschap 400.000,- frank.

De algemene vergadering van 1 september 1993 stelde vast dat het kapitaal bepaald werd op 750.000,-

frank, vertegenwoordigd door 750 aandelen met een nominale waarde van 1.000,- frank per aandeel.

De algemene vergadering van 25 juni 2001 verhoogde het kapitaal met 322,- frank door incorporatie van de

overgedragen winst, zonder creatie van nieuwe aandelen om het te brengen op 750.322,- frank..

Diezelfde algemene vergadering zette het kapitaal om in 18.600,00 euro en schafte de nominale waarde

van de aandelen af.

De algemene vergadering van 14 juli 2014 heeft, ais gevolg aan een partiële splitsing het kapitaal

verminderd met 16.029,82 euro om het te brengen op 2.570,18 euro zonder vernietiging van aandelen.

Diezelfde algemene vergadering verhoogde daarna onmiddellijk dit kapitaal met 16.029,82 euro om het te

brengen van 2.570,18 euro op 18.600,00 euro door incorporatie van dit bedrag uit overgedragen winst, zonder

uitgifte van nieuwe aandelen.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk

recht van voorkeur ten gunste van vennoten en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de

vennootschap."

Negende besluit:

De vergadering beslist de statuten te wijzigen zoals voorgesteld in punt 9 van de agenda.

Tiende besluit:

De vergadering beslist de tekst van artikel 7 van de statuten te vervangen zoals voorgesteld in punt 10 van

de agenda_

Elfde besluit:

De vergadering beslist artikel 10 en 11 van de statuten te wijzigen zoals voorgesteld in punt 11 van de

agenda.

Twaalfde besluit:

De vergadering beslist artikel 11 van de statuten te wijzigen zoals voorgesteld in punt 12 van de agenda,

zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

"De vennootschip treed- in en buiten rechte geldig op door de zaakvoerders, die afzonderlijk kunnen optreden, onverminderd de verantwoordelijkheid van deze organen tegenover de vennootschap voor schade," Dertiende besluit:

De vergadering beslist het uur van de jaarvergadering in artikel 16 van de statuten in te lassen, met name ; 11 uur, en dit om in overeenstemming te zijn met artikel 282 van het Wetboek van vennootschappen.

Veertiende besluit:

Mevrouw AnnabeI Van Poucke, voornoemd, wordt als bijkomend niet statutair zaakvoerder van de ' vennootschap benoemd voor onbepaalde duur. Haar mandaat is (on)bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Zij aanvaardt bij monde van haar gevolmachtigde.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

INGEVOLGE DE PARTIELE SPLISING

De overgang van de activa en passive op de verkrijgende vennootschap geschiedt onder algemene titel en gebeurt op basis van de staat per 31 december 2013.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de overgedragen activa en passive, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa en passiva, gaan onverkort over op de , verkrijgende vennootschap, met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit; moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De verkrijgende vennootschap bekomt de volle eigendom van de ingebrachte activa en passive vanaf heden. Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf 1 januari 2014 en draagt vanaf zelfde datum alle ; belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte activa en passive.

De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa en passive.

Voormelde besluiten zijn met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte partiële splitsing

kapitaalvermindering  kapitaalverhoging 

wijziging statuten benoeming niet-statutair

zaakvoerder de dato veertien juli tweeduizend

en veertien;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MON'

03

BELGiSC

,II 1 IIIIIMIVIIII i

+13124794*

EURBELGE

NEERGELEGD

-08- 2013 17, 07, 2013

-1 STAATSBLAD RECGFFffi+dr ;\ YUPHANDEL

KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0437.929.462

Benaming

(voluit) : LABO VAN POUCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 5, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 25 juni 2012 blijkt:

De algemene vergadering herbenoemt tot commissaris, voor de duur van drie jaar, tot na van het jaar 2015, de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Kwadestraat 153 bus 5, 8800 de jaarvergadering Roeselare.

De Burg. cvba BDO Bedrijfsrevisoren heeft beslist om als vaste vertegenwoordigers aan Philip Vervaeck, bedrijfsrevisor. te duiden: de heer

Xavier Van Poucke, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2013
ÿþVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

Aí ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Ondernemingsnr : 0437.929.462

Benaming

(voluity : LABO VAN POUCKE

(verkort)

,

tra

-- 5. 04. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

I1lIIWNI~~'N~~V~NMWIW

>13061159

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 5, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding doel - wijziging statuten

UiT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op zeven en twintig maart tweeduizend en dertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LABO VAN POUCKE", met zetel te Kortrijk, Grote Markt 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te~ Kortrijk onder nummer 0437.929.462;

BLIJKT HET VOLGENDE:

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat de huidige buitengewone algemene vergadering als agenda heeft:

1. Verslag van de zaakvoerders en van de aangestelde commissaris ter toelichting van het voorstel tot

uitbreiding van het doel van de vennootschap, met in bijlage een staat van de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2012

2. Voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap door uitbreiding ervan als volgt:

"De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij kan het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan."

3. Als gevolg van bovenstaande, aanpassing van artikel 3 der statuten.

U. Dat de vennoten vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig zijn en de algeheelheid van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

Dat deze vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

IV. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

V. Dat de zaakvoerders, de heer Xavier Van Poucke en de heer Olivier Van Poucke, beiden voornoemd, alhier aanwezig zijn, en verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek van vennootschappen.

VI.Om te worden aangenomen, het voorstel tot wijziging van het doel dient te worden goedgekeurd met een meerderheid van viedvijfden van de stemmen.

VII. Dat de vennootschap als commissaris aangesteld heeft: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te Zaventem, Da Vincilaan 9, Box E 6, Elsinore Building - Corporate Village, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0431.088.289. De commissaris heeft schriftelijk verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen alsook aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van vennootschappen. Dit document wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd.

Na goedkeuring van de voorafgaande uiteenzetting stelt de vergadering vast:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Dat aan ieder aandeelhouder een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en van de aangestelde commissaris werd overgemaakt, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen houdende toelichting van het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap..

Dit verslag van de zaakvoerder, gedagtekend op 14 maart 2013, en van de aangestelde commissaris, gedagtekend op 19 maart 2013, werden aangekondigd op de agenda van de huidige algemene vergadering.

Bij dit verslag werd een staat gevoegd, afgesloten op 31 december 2012 hetzij niet meer dan drie maanden tevoren, waarop de activa en passiva van de vennootschap samengevat zijn.

Deze feiten door de vergadering erkend en juist bevonden, wordt de agenda aangevat en worden na beraadslaging de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslagen van de zaakvoerders en van de aangestelde commissaris en van de staat van activa en passiva van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, door uitbreiding van het bestaande doel als volgt

"De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij Kan het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan",

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit als gevolg aan bovenstaande beslissing, dat artikel 3 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de uitbating van laboratoria voor klinische biologie waarbij een kwaliteitsvoile praktijkvoering nagestreefd wordt waarbij elke daad die leidt tot onverantwoorde bijkomende uitgaven door de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging of door de patiënten of de personen die voor de betaling van de verstrekkingen instaan, wordt vermeden,

De vennootschap zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij Kan het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, alle roerende en onroerende beleggingen dcen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte uitbreiding doel  wijziging

statuten de dato zeven en twintig maart

tweeduizend en dertien;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : KOT000231
06/07/2011 : KOT000231
08/10/2009 : KOT000231
13/07/2009 : KOT000231
24/06/2008 : KOT000231
10/10/2007 : KOT000231
07/06/2007 : KOT000231
03/08/2006 : KOT000231
28/06/2006 : KOT000231
02/06/2005 : KOT000231
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.07.2015, NGL 22.07.2015 15332-0098-040
18/06/2004 : KOT000231
19/09/2003 : KOT000231
07/07/2003 : KOT000231
13/06/2002 : KOT000231
18/07/2001 : KOT000231
09/08/1997 : KOT231
29/06/1994 : KOT231
01/01/1993 : KOT231
23/02/1991 : KOT231
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.07.2016, NGL 25.07.2016 16357-0414-032

Coordonnées
LABO VAN POUCKE

Adresse
GROTE MARKT 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande