NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN, AFGEKORT : N.H.V.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN, AFGEKORT : N.H.V.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.718.920

Publication

23/05/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 29.04.2014, NGL 20.05.2014 14129-0427-051
06/06/2014
ÿþ4

~. rand Word 11.1

11, (~ O~yy s' 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vantalcf

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 7 MEI 2014

Itelf110111

Gent Afdan Oostende De 9~ her

Ondernemingsnr : 460.718.920

Benaming

(voluit) : NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN

(verkort) : NHV

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming gedelegeerd bestuurder - Benoeming nieuwe bestuurder - Opheffing directiecomité

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 24 maart 2014:

1.Herbenoeming

De raad van bestuur besluit om Part of Paradijs NV, niet als vaste vertegenwoordiger de heer Eric Van Hal, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 30 januari 2014. Alle handelingen gesteld door Part of Paradijs NV in hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, in de periode van 30 januari 2014 tot heden (24 maart 2014), zulen door de raad van bestuur worden bekrachtigd.

2. Opheffing directiecomité

De raad van bestuur besluit met ingang vanaf heden (24 maart 2014) een einde te stellen aan het directiecomité zoals opgericht bij beslissing van de raad van bestuur op 19 juni 2012 en de overdracht van bevoegdheden waartoe besist werd bij deze oprichting van dit directiecomité. In dit verband besluit de raad van bestuur een einde te stellen aan de mandaten van de leden van het directiecomité, met name:

- Part of Paradijs NV, vast vertegenwoordigd door de heer Erio Van Hal, als Chief Executive Officer (CEO) Arjulo BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw Liesbeth Tielemans, ais Chief Financial Officer (CFO) Laero Consult BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Lade Ketele, als Chief Operations Officer (COO)

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 29 april 2014:

1.13enaeming nieuwe bestuuder

Bij algemeenheid van stemmen wordt beslist om BVBA Laero Consult, met zetel te Geraardsbergse steenweg 37, 9860 Oosterzele, België, en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Lade Ketele, te benoemen tot nieuwe bestuurder van de vennootschap. Zijn mandaat zal eindigen onmiddelijk na de gewone algemene vergadering van 2019. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Part of Paradijs NV,

vast vertegenwoordigd door Eric Van Hal

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

IIINIEN1111/111

Griffie Rechtbank Koophandel

0 3 JUN 2014

Gent Afd egrefeosten d

----- -De griffier--

Ondernemingsnr : 0460718920 Benaming

(voluit) NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN

(verkort): N.H.V.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8400 Oostende, Kalkaertstraat 101

(vCadig adres)

Onderwerp akte Afschaffing categorieën van aandelen - Aanpassing, herziening en coördinatie statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Marc Coudeville, te Oostende op 13 mei 2014, geregistreerd te Oostende 1 op 22 mei 2014 negen bladen geen verzendingen boek 775 blad 16 vak 12 Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De Adviseur (get) H. Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN", afgekort "N.H,V." met zetel te 8400 Oostende, Kalkaertstreat 101, de volgende beslissingen heeft genomen:.

1. de vergadering beslist de bestaande categorieën van aandelen af te schaffen.

2. artikel 5 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Met geplaatst kapitaal bedraagt VIJF MILJOEN EURO (5.000.000 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd tweeënveertigduizend driehonderd drieënveertig (442.343) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/vierhonderd tweeënveertigduizend driehonderd drieënveertigste (1/442.343ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoomdigen, genummerd van één (1) tot en met vierhonderd tweeënveertig duizend driehonderd drieënveertig (442.343).

Het geplaatst kapitaal is volledig volgestort."

3. Artikel 8 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "De rechten enf verplichtingen blijven aan het effect verbonden, in welke handen het ook overgaat."

4. Er wordt er nieuw artikel 9 ingevoegd met de volgende tekst: "De raad van bestuur is bevoegd obligaties: uit te geven ongeacht of die obligaties door een hypotheek of anderszins zijn gewaarborgd. De algemene vergadering mag besluiten tot de uitgifte van converteerbare obligaties, obligaties met warrant of warrants in overeenstemming met de wettelijke bepalingen."

5. Artikel 10 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Behoudens in het geval waar de raad van bestuur uit twee leden kan samengesteld worden overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen, telt de raad van bestuur tenminste drie leden, die geen aandeelhouders dienen te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder vennoten,; zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die gelast wordt met de! uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van bestuurder kan ten allen tijde worden herroepen. De duur van het mandaat bedraagt ten, hoogste zes jaar. Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar.

Het bestuursorgaan kiest onder zijn leden een voorzitter.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan!"

6. Er wordt een nieuw artikel 12 ingevoegd met de volgende tekst:

"In geval van voortijdige vacature in de raad van bestuur, hebben de overblijvende bestuurders het recht! voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt D&, benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt."

7. In artikel 11 van de statuten worden de vierde, vijfde,.zesde en zevende alinea integraal geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De uitnodiging, agenda en alle relevante informatie ter voorbereiding van de raden van bestuur za minstens vijf werkdagen ervoor worden verstuurd aan iedere bestuurder, behalve in geval van

. .

blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

hoogdringendheid of wanneer aile bestuurders instemmen met een redelijke kortere oproepingstermijn. De oproepingen zijn geldig indien zij gebeuren per brief, fax, e-mail of cil< ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. Een inbreuk op deze bepaling zal de geldigheid van de vergadering van de raad van bestuur die anderszins werd bijeen geroepen niet in het gedrang brengen op voorwaarde dat alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd waren.

De vergaderingen van de raad van bestuur kunnen worden gehouden via telecommunicatiemiddelen die een gezamenlijke discussie mogelijk maken, zoals telefoon- en videoconferentie.

De raad van bestuur kan, behoudens specifieke schriftelijke verzaking voor de betrokken vergadering, slechts geldig beraadslagen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd

Een lid van de raad dat verhinderd is kan zijn bevoegdheid per brief, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze overdragen aan een medelid, dat slechts één lastgeving mag ontvangen en voor alleen die vergadering.

In de door de wet voorziene omstandigheden, kunnen de beslissingen ook bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders worden genomen.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter de doorslaggevende stem.

Indien een bestuurder bij een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft zoals bedoeld in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de bepalingen en formaliteiten voorzien in voormeld artikel te worden nageleefd."

8. In artikel 13 van de statuten worden de tweede, derde en vierde alinea geschrapt en vervangen door de volgende tekst

"Niettegenstaande de meest uitgebreide bevoegdheid van de raad van bestuur, zijn de volgende beslissingen steeds onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring van de raad van bestuur van NHV Group NV

(i) de goedkeuring van het jaarlijkse budget (en de tweejaarlijkse herziening hiervan) samen met iedere aanpassing van het business plan;

(ii) ieder opbouwproject of iedere verwerving van een participatie of joint ventures, inclusief door middel van verwerving of inschrijving op effecten, handelszaken, activa of door fusie, gedeeltelijke inbreng, een joint-venture of samenwerkingsovereenkomst onder welke juridische vomi dan ook, en enige verkoop of andere vergelijkbare transacties die niet wordt voorzien in het budget (voor de duidelijkheid, het voorgaande geldt niet voor intra-g roep transacties)

(iii) kapitaaluitgaven die niet voorzien werden in het budget, voor een totaalbedrag (samen met andere investeringen die niet voorzien zijn in het budget) van meer dan 1.000.000 EUR (voor de duidelijkheid, het voorgaande geldt niet voor intra-groep transacties);

(iv) iedere verkoop van activa, niet voorzien in het budget voor een totaalbedrag van meer dan 1.000.000 EUR;

(v) iedere beslissing om deel te nemen aan een activiteit die buiten het gebruikelijke activiteitenkader valt van de NHV groep en de eventuele beslissing om belangrijke activiteiten van de groep te stoppen of aanzienlijk te verminderen;

(vi) iedere beslissing die de financiële leasingovereenkomsten zou kunnen beïnvloeden;

(vii) iedere wijziging van de statuten;

(viii) iedere uitgifte van aandelen of effecten;

(ix) iedere lening die een totaalbedrag van 1.000.000 EUR overschrijdt en iedere garantie (met uitzondering van bankgaranties en garanties van de moedervennootschap, toegekend in het kader van de gewone bedrijfsvoering) en materiële buiten-balans verplichtingen die het toegestane bedrag, opgenomen in het budget, te boven gaan;

(x) iedere vervroegde terugbetaling met betrekking tot de financiële leasingovereenkomsten;

(xi) iedere materiële verandering aan de vergoedingsvoorwaarden van het management;

(xii) de invoering van een aandelenoptieplan en andere op aandelen gebaseerde incentive-regelingen;

(xiii) ieder besluit om dividenden of interim-dividenden uit te keren of om andere betalingen aan de

aandeelhouders te doen, met uitzondering van intra-groep transacties;

(xiv)iedere overeenkomst of regeling met een aandeelhouder of een persoon verbonden met een

aandeelhouder (andere dan arbeidsovereenkomsten); en

(xv) iedere beslissing met betrekking tot de vreemde valuta hedging strategie.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een

deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren,"

9. Er wordt een nieuw artikel 16 ingevoegd betreffende de vertegenwoordiging van de vennootschap, luidend als volgt

"De vennootschap wordt in rechte, als eiseres of als verweerster, en voor rechtshandelingen, met inbegrip van deze waarin een ambtenaar tussenkomt, vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk handelend of door een gedelegeerd bestuurder alleen.

Bovendien is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen het kader van hun bijzondere volmacht."

10. Artikel 14 bis van de statuten wordt integraal geschrapt.

11. Er wordt een nieuw artikel 18 ingevoegd betreffende de adviserende comités.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12. In artikel 18 van de statuten worden dag en uur van de jaarvergadering gewijzigd van de tweede dinsdag van de maand mei om tien uur naar de eerste vrijdag van de maand juni, om veertien uur dertig.

13. Artikel 22 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Elke aandeelhouder mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. Rechtspersonen daarentegen kunnen zich laten vertegenwoordigen op iedere wijze zoals voorzien in de statuten. Een volmacht moet de vorm aannemen zoals voorgeschreven door de raad van bestuur."

14. De tweede alinea van artikel 23 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst "De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vernield staan, tenzij aile aandeelhouders en andere vergadedngsgerechtigden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en aile aandeelhouders met eenparigheid besluiten over deze punten te beraadslagen..

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen."

15. Er wordt een nieuw artikel 29 ingevoegd betreffende de schriftelijke besluitvorming.

16. Er wordt een nieuw artikel 30 ingevoegd betreffende de notulen.

17. de vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, ze te wijzigen en te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie akte-statutenwijziging, Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - VERBETERDE GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 29.04.2014, NGL 25.07.2014 14355-0243-051
24/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouder overeenkomstig artikel 536 W. Venn., gedateerd op 30 januari 2014:

De aandeelhouder heeft,

AKTE GENOMEN van het ontslag van de volgende personen als bestuurder in de Vennootschap, met= ingang van vandaag:

(a) de naamloze vennootschap Part of Paradijs NV, met zetel te Leopold Il laan 122, 8670 Oostduinkerke, België en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Veurne met ondernemingsnummer 0462.029.410, vast vertegenwoordigd door de heer Eric Van Hal;

(b) de heer Jozef De Kind er;

(c) de naamloze vennootschap Concordimo NV, met zetel te d'Herbouvillekaai 80,2020 Antwerpen, België; en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0424.731.524, vast vertegenwoordigd door de heer William Wilford; en

(d) de heer Marlijn Willaert

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de heren Jozef De Kinder en Martijn Willaert evenals aan Part of Paradijs NV en Concordimo NV en hun respectieve vaste vertegenwoordigers voor de uitoefening van hun mandaat tot aan`de datum van hun ontslag. De bevestiging van deze kwijting zal aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering worden voorgelegd.

BESLOTEN de volgende personen te;benoemen tot bestuurder:

(a)de naamloze vennootschap Part of Paradijs NV, met zetel te Leopold I! laan 122, 8670 Oostduinkerke en ingeschreven In het rechtspersonenregister van Veurne met ondernemingsnummer 0462.029.410, vast vertegenwoordigd door de heer Eric Van Hal;

(b)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Arjulo BVBA, met zetel te Ijzerweglaan 101 9050 Ledeberg (Gent) en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0816.961.219, vast vertegenwoordigd door mevrouw Liesbeth Tielemans.

BESLOTEN bovendien dat de mandaten van deze bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone: algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar: afgesloten op 31 december 2018.

Voor eensluidend uittreksel,

Part of Paradijs NV,

vast vertegenwoordigd door Eric Van Hal,

Bestuurder

Arjulo BVBA,

vast vertegenwoordigd door Liesbeth Tielemans,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik J3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIN

19099152*

Ondememingsnr : 0460.718.920

Benaming

(voluit) : Noordzee Helikopters Vlaanderen

(verkort) : NHV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

IM

,vearsrgete o ter geile viin rechtbank van kooph

Brugge  afd 'nrv (kelere

'"n 1 3 F

2014

Griffe

14/11/2014
ÿþ',A., 4

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i J1,1_111111111 111

Ondernemingsnr : 0460.718.920

Benaming

(voluit) : Noordzee Helikopters Vlaanderen

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd, 30 oktober 2014 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Cédric Bulcke

Gevolmachtigde

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0'4 NOV 2014

~~Genfi Afarebbeede

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz- van Luik B vernielden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2013
ÿþ`Io

~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

+oü,;;c g e,te;jt] ter griffie van 0b rechtbank van lcoeph~~nd4l

Brugge  aWei Oasten i r)n 3 o OKT 013

GriffielTe erreeilr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 460.718.920 Benaming

(voluit) : NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN (verkort) : NHV

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging en benoeming lid directiecomité Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 1 oktober 2013:

1.Beëindiging

De Raad besluit met eenparigheid van stemmen om ontslag en finale kwijting te verlenen aan De Ridder Van Bezooijen BVBA, met zetel te voetweg 15, 9830 Sint Martens-Latem, vast vertegenwoordigd door de heer Pieter de Ridder, als lid van het directiecomité van de Vennootschap in de functie van Chief Operations Officer en dit met ingang van 1 oktober 2013.

2. Benoeming

De Raad besluit met eenparigheid van stemmen om Laero Consult BVBA, met maatschappelijke zetel te Geraardsbergse Steenweg 37, 9860 Oosterzele, vast vertegenwoordigd door de heer Lode Ketele, te benoemen tot lid van het directiecomité van de Vennootschap in de functie van Chief Operations Officer, en dit met ingang van 2 oktober 2013.

3. Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan Vanessa De Waele om de Vennootschap te: vertegenwoordigen voor het vervullen van alle neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen van! bovenvermelde besluiten..

Part of Paradijs NV, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Eric Van Hal

Bestuurder

Martijn Willaert

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2013 : ME. - VERBETERDE GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 01.10.2013, NGL 05.11.2013 13655-0140-051
18/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.09.2013, NGL 15.10.2013 13631-0435-040
12/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -

I

*15005275*

E i

st



~-- ----..-. _ --- --.__---------

Ondernemingsnr :0460718920

.  %

~ Griffie Rechtbank Koophandel

3 Q PËC 2014

_F

ent Af " c " ostende

 % . r'

minummizelmaimummui

Benaming (voluit) : NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN

(verkort) : N.H.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kalkaertstraat 101

8400 Oostende

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf december tweeduizend veertien, door Meester Peter:; Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;, "NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN" afgekort "N.H.V.", waarvan de zetel gevestigd is te 8400; Oostende, Kalkaertstraat 101, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met twintig miljoen euro (20.000.000 EUR) om het te?, brengen op vijfentwintig miljoen euro (25.000.000 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van één: miljoen zevenhonderd negenenzestigduizend driehonderdtweeënzeventig (1.769.372) nieuwe aandelen.

De één miljoen zevenhonderd negenenzestigduizend driehonderdtweeënzeventig (1.769.372) aandelen zijn genummerd van 442.344 tot en met 2.211.715,

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van afgerond elf: euro dertig cent (11,30 EUR) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd; procent (100 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE51 7370 4203 2062 op naam van de Vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt;; uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 12 december 2014.

21 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van het eerste lid van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het geplaatste kapitaal bedraagt vijfentwintig miljoen euro (25.000.000 EUR), vertegenwoordigd door twee, miljoen tweehonderd en elfduizend zevenhonderdvijftien (2.211.715) aandelen, zonder aanduiding van:, nominale waarde, die ieder één! twee miljoen tweehonderd en elfduizend zevenhonderd vijftiende;' (1/2.211.7151 van het maatschappelijke vermogen vertegenwoordigen, genummerd van één (1) tot en reet; twee miljoen tweehonderd en elfduizend zevenhonderdvijftien (2.211.715)."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de,' gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0429-051
18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 14.06.2013 13176-0288-043
15/01/2013
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- ~Ifll III

behouden " iaoos aaI*IN

aan het

Belgisch

Staatsblac





N,eaergelega te; griffie ven gs rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oo.ftencta

opa 3 JA 20»

_ (;riffi

' Ondernemingsnr : 0460718920

Benaming

(voluit) : NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN

(verkort): N.H.V.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Oostende, Kalkaertstraat 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot statutenwijziging en Aanpassing en coördinatie statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Marc COUDEVILLE te Oostende op 14 december 2012, geregistreerd te Oostende 1 op 21 december 2012 veertien bladen twee verzendingen boek 765 blad 14 vak 6 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger ai. (get.) H. Gryson,' dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Noordzee Helikopters' ' Vlaanderen, afgekort "N.H.V.", met zetel te 8400 Oostende, Kalkaertstraat 101, de volgende beslissingen heeft genomen : I. de statuten te wijzigen als volgt

1.1n artikel 13

a) wordt punt N. uitgebreid met de bevoegdheid tot inrichting van een directiecomité en benoeming van de' leden ervan

b) wordt in punt O. gespecificeerd omtrent welke onderwerpen de beslissingen worden genomen

c) in punt Q. wordt de term "gerechtelijk akkoord" vervangen door "bescherming tegen schuldeisers in het kader van de Wet op de Continuïteit van Ondernemingen".

2. Ingevolge de beslissing van de raad van bestuur van 19 juni 2012 om met ingang van 19 juni 2012 het directiecomité her in te richten  beslissing bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2012 onder nummer 12135851  wordt een artikel 14bis ingelast dat een eventueel belangenconflict, regelt als volgt:

"Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die -- mocht er geen belangenconflict zijn - tot de: bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere [eden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt.: Dit lid licht tevens de raad van bestuur in.

De kwestie houdt daarmee op te behoren tot de bevoegdheid van het directiecomité en zef vervolgens door: de voorzitter van het directiecomité op de dagorde gezet worden van de eerstvolgende raad van bestuur, in voorkomend geval met toepassing van de procedure omschreven in artikel 523 §1. Bijgevolg worden de overige; voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen irrelevant."

3. In artikel 18 worden dag en uur van de jaarvergadering gewijzigd van woensdag naar dinsdag en van1 zeventien uur naar tien uur.

4. In artikel 28 wordt de tweede zin van de eerste alinea geschrapt. I[. de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en ze te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte met

Gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste DIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2012
ÿþ} Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0460.718.920

Benaming

(voluit) : Noordzee Helikopters Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders d.d. 29 juni 2012;

Benoemingen

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, Callens, Pirenne & Co, met zetel te Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Callens Philip, kantoorhoudende te Kortrijk, Pres, Kennedypark 6/28, als commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Part of Paradijs NV

Gedelegeerd bestuurder

Eric Van Hal

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111 MUI

*12164900*

lNeaergelegd ter griffie van 'te rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostende op

2 6 SE X12 Griffie re an

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012
ÿþ~ ~ w

~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ï111111111q111,11I111

Nedergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel Brugge - deling te e " .. : nae

on " " j JULI 2012

Griffie be grener

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460.718.920

Benaming

(voluit) : Noordzee Helikopters Vlaanderen (verKort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging functies leden directiecomité, herinrichting directiecomité en benoeming leden

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 19 juni 2012:

1, BEEINDIGING MANDATEN LEDEN D1RECT1ECOMITE

De raad van bestuur beslist, met ingang vanaf heden, een einde te stellen aan alle mandaten van de leden van het directiecomité, die allen benoemd werden bij beslissing van de raad van bestuur van 7 december 2010.

Aldus wordt er een einde gesteld aan het directiecomité en de overdracht van bevoegdheden waartoe beslist werd door de raad van bestuur bij de oprichting van dit eerste directiecomité.

2. HERINRICHTING DIRECTIECOM1TE EN BENOEMING LEDEN

Uit de notulen van de raad van bestuur van 19 juni 2012 blijkt dat de raad van bestuur unaniem beslist heeft om met ingang van 19 juni 2012 met toepassing van artikel 524bis van het W. Venn. en artikel 14 van de statuten het directiecomité opnieuw in te richten, samen te stellen en de werking en bevoegdheden ervan te bepalen zoals hierna bepaald.

(i) Samenstelling:

Het directiecomité bestaat uit drie leden, met name de personen die de functies bekleden van CEO, COO en CFO. De leden van het directiecomité, natuurlijke personen of rechtspersonen, zijn, al dan niet aandeelhouder of al dan niet bestuurder van de Vennootschap.

Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur door de raad van bestuur. Hun mandaat kan op elk ogenblik door de raad van bestuur herroepen worden, al dan niet samen met de beëindiging van hun andere functies in het bedrijf.

De aanvaarding door een betrokkene van zijn functie als CEO, COO of CFO heeft automatisch ook de aanvaarding tot gevolg van zijn lidmaatschap van het directiecomité, voor zover dezelfde functionele samenstelling van het directiecomité op dat ogenblik nog van kracht is.

(iii) Bevoegdheden directiecomité

a) overgedragen bevoegdheden

De raad van bestuur draagt al haar bevoegdheden over aan het directiecomité, uitgezonderd de hierna sub b) vermelde niet overgedragen bevoegdheden.

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar, onmiddellijk na de vaststelling van de ontwerp jaarrekeningen van het voorgaande boekjaar, beslist de raad van bestuur bij afzonderlijke stemming aangaande de kwijting aan elk van de leden van het directiecomité voor de uitoefening van diens mandaat in dat voorgaande boekjaar.

b) Niet overgedragen bevoegdheden

De niet door de raad van bestuur aan het directiecomité overgedragen en dus door de raad van bestuur behouden bevoegdheden betreffen uitsluitend:

Lenige belangrijke wijziging in de aard van de activiteit of de strategie van de Vennootschap of haar dochtervennootschappen;

2.de goedkeuring van het jaarlijks business plan en budget en de goedkeuring van uitgaven en investeringen die niet werden voorzien in dit budget;

3.elk voorstel om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen of te verminderen, al dan niet met opheffing van het voorkeurrecht;

4.beslissen tot kapitaalsverhoging binnen het kader van het toegestaan kapitaal;

5.uitkering van interimdividenden;

6.vaststelling en wijziging van de regels betreffende waardering en principes van de bcekhouding;

7.het doen van een voorstel tot ontbinding, fusie, splitsing, overdracht of inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak;

8.het aangaan van financiële schulden gelinkt aan een materieel vast activum dat voor meer dan 80% gefinancierd wordt door schuld; het aangaan van financiële schulden die niet gelinkt zijn aan materiële vaste activa; het aangaan van financiële schulden verstrekt door de aandeelhouders die hoger zijn dan 10.000 EUR; het aangaan of verstrekken van leningen die niet voorzien zijn in het goedgekeurde budget; het verstrekken of wijzigen van zekerheden toegekend door de Vennootschap of de dochtervennootschappen tenzij gerelateerd aan in het goedgekeurde budget voorziene investeringen in materiële vaste activa;

9.het oprichten van dochtervennootschappen, het inschrijven op, verwerven of overdragen van effecten, het verwerven of het vervreemden van een deelneming of ander financieel belang in een andere rechtspersoon of onderneming door de Vennootschap of de dochtervennootschappen;

10.de verkoop of overdracht van (i) helikopters of (ii) andere activa met een waarde van meer dan 1.000.000 EUR van de Vennootschap of van haar dochtervennootschappen;

11.het aangaan en voeren van juridische geschillen met een mogelijke positieve of negatieve impact voor de Vennootschap of de dochtervennootschappen van meer dan 100.000 EUR, evenals het minnelijk schikken van dergelijke geschillen;

12.het aangaan, wijzigen of beëindigen van joint-venture overeenkomsten;

13.elke transactie of overeenkomst (met inbegrip van het aangaan, wijzigen of beëindigen ervan) tussen de Vennootschap of de dochtervennootschappen en een bestuurder of aandeelhouder (of hun respectievelijke verbonden vennootschappen) van de Vennootschap of de dochtervennootschappen (met inbegrip van het vastleggen van de criteria voor de variabele vergoeding van aandeelhouders of hun verbonden vennootschappen die diensten verstrekken aan de Vennootschap of een dochtervennootschap);

14.de benoeming van de gedelegeerde bestuurder, of in het algemeen de persoon belast met het dagelijks bestuur, alsook het vaststellen en/of wijzigen van diens bevoegdheden en vergoeding;

15.elke beslissing die de Vennootschap neemt in haar hoedanigheid van statutaire zaakvoerder van NHV Invest BVBA;

16.het algemeen beleid van de Vennootschap;

17.alle handelingen die op grond van de wet of de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden;

18.alle kwesties waarin een lid van het directiecomité, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft en die - mocht er geen dergelijk belangenconflict zijn - tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren; en

19.alle kwesties waarin zich een blokkering van de besluitvorming voordoet op het niveau van het directiecomité omwille van een staking van stemmen of een onmogelijkheid tot geldige beraadslaging en besluitvorming in het directiecomité omtrent dezelfde agendapunten in twee opeenvolgende vergaderingen.

c) externe vertegenwoordiging door de leden van het directiecomité

De Vennootschap zal ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, en binnen de grenzen van de bevoegdheden die werden overgedragen aan het directiecomité, geldig vertegenwoordigd worden door:

-één lid van het directiecomité voor aangelegenheden die 50.000 Euro niet te boven gaan;

-twee leden van het directiecomité voor aangelegenheden die 50.000 Euro te boven gaan maar 500.000

Euro niet overschrijden; en

-twee leden van het directiecomité, waarvan één de Chief Executive Officer (CEO) voor aangelegenheden

die 500.000 Euro te boven gaan.

3. BENOEMING LEDEN DIRECTIECOMITE

i

s

ti

Voorbehouden aan het Belgisch

I Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheidwan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De raad van bestuur beslist de volgende personen tot lid van het directiecomité te benoemen en bevestigt dat deze personen verklaarden dit mandaat aanvaarden met ingang van 19 juni 2012;

-Part of Paradijs NV, vast vertegenwoordigd door Eric Van Hal, als Chief Executive Officer (CEO);

-De Ridder van Bezooijen BVBA (RPR 0835.243.640), vast vertegenwoordigd door Pieter de Ridder, als

Chief Operations Officer (C00); en

-Arjulo BVBA (RPR 0816.961.219), vast vertegenwoordigd door Liesbeth Tielemans, als Chief Financial

Officer (CFO).

Part of Paradijs NV, vertegenwoordigd door Eric Van Hal

Gedelegeerd bestuurder

~

l

31/07/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12344-0093-051
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12343-0591-043
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11359-0276-046
06/06/2011
ÿþ" " 1} I .

MW 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111t111111111.1,11)1111IIIIIIIII

Ondernemingsnr : BE 9460.718.920 Benaming

(voluit) :

NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Oprichting directiecomité en benoeming leden

Uit de notulen van de raad van bestuur van 7 december 2010 blijkt dat de raad van bestuur unaniem beslist heeft om met ingang van 1 januari 2011 met toepassing van artikel 524bis van het W. Venn. en artikel 14 van de statuten een directiecomité op te richten, samen te stellen en de werking en bevoegdheden ervan te bepalen zoals hierna bepaald.

De raad van bestuur beslist unaniem dat de oprichting van het directiecomité en haar samenstelling in het belang van de Vennootschap is aangezien de stroomtijning van de directie van de Vennootschap zal toelaten om sneller te reageren op commerciële, operationele, financiële of technische kansen of situaties die zouden opduiken.

1. Samenstelling:

Het directiecomité bestaat uit vijf leden, met name de personen die de functies bekleden van CEO ("Chief Executive Officer"), COO ("Chief Operational Officer"), CFO ("Chief Financial Officer"), CCO ("Chief Commercial Officer") of CMO ("Chief Maintenance Officer'). De leden van het directiecomité, natuurlijke personen of rechtspersonen, zijn, al dan niet aandeelhouder of al dan niet bestuurder van de Vennootschap.

Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur door de raad van bestuur. Hun mandaat kan op elk ogenblik door de raad van bestuur herroepen worden, al dan niet samen met de beëindiging van hun andere functies in het bedrijf.

De aanvaarding door een betrokkene van zijn functie als CEO, COO, CFO, CCO of CMO heeft automatisch ook de aanvaarding tot gevolg van zijn lidmaatschap van het directiecomité, voor zover dezelfde functionele samenstelling van het directiecomité op dat ogenblik nog van kracht is.

Het directiecomité wordt bijeengeroepen door de CEO of COO tenminste drie werkdagen voor de datum voorzien voor de vergadering. Deze oproeping kan per brief, fax of e-mail gebeuren.

Het directiecomité wordt voorgezeten door de persoon die de functie bekleed van CEO. Bij afwezigheid van deze voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de persoon die de functie bekleed van COO.

De vergaderingen van het directiecomité worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Een lid van het directiecomité dat verhinderd is, kan volmacht geven aan een medelid, dat slechts één Lastgeving mag ontvangen en alleen voor die vergadering.

Behalve in geval van overmacht kan het directiecomité slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden waaronder de CEO of de COO aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Bij persoonlijke afwezigheid van zowel de CEO als de COO, kan het directiecomité niet geldig beraadslagen of beslissen.

Het directiecomité kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie mits alle leden elkaar gelijktijdig kunnen horen en met deze werkwijze instemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Neaergelegd ter grifte van os rechtbank van koop-landel Brugge - afdeling te Oostende

')O 2 4 MEI 2011

Griffie

Tff.TlQr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke beslissing van het directiecomité wordt genomen met een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van het directiecomité en bij onthouding van één of meer van hen met de meerderheid van de andere leden, mits de CEO en de COO voor het betrokken besluit stemmen. Elk van de CEO en COO heeft bijgevolg steeds een veto recht.

Bij staking van stemmen, of bij onmogelijkheid tot geldige beraadslaging en besluitvorming in het directiecomité omtrent dezelfde agendapunten in twee opeenvolgende vergaderingen, zal de kwestie door de voorzitter van het directiecomité overgemaakt en op de dagorde gezet worden van de eerstvolgende raad van bestuur.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die  mocht er geen belangenconflict zijn - tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het directiecomité beraadslaagt.

De kwestie houdt daarmee op te behoren tot de bevoegdheid van het directiecomité en zal vervolgens door de voorzitter van het directiecomité overgemaakt en op het dagorde gezet worden van de eerstvolgende raad van bestuur. Bijgevolg worden de overige voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen irrelevant.

2. Bevoegdheden directiecomité

a) overgedragen bevoegdheden

De raad van bestuur draagt al haar bevoegdheden over aan het directiecomité, uitgezonderd de hierna sub b) vermelde niet overgedragen bevoegdheden.

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

b) Niet overgedragen bevoegdheden

De niet door de raad van bestuur aan het directiecomité overgedragen en dus door de raad van bestuur behouden bevoegdheden betreffen uitsluitend:

Lenige belangrijke wijziging in de aard van de activiteit of de strategie van de Vennootschap of haar dochtervennootschappen;

2.de goedkeuring van het jaarlijks business plan en budget en de goedkeuring van uitgaven en investeringen die niet werden voorzien in dit budget;

3.elk voorstel om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen of te verminderen, al dan niet met opheffing van het voorkeurrecht;

4.beslissen tot kapitaalverhoging binnen het kader van het toegestaan kapitaal;

5.uitkering van interimdividenden;

6.vaststelling en wijziging van de regels betreffende waardering en principes van de boekhouding;

7.het doen van een voorstel tot ontbinding, fusie, splitsing, overdracht of inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak;

8.het aangaan van financiële schulden gelinkt aan een materieel vast activum dat voár meer dan 80% gefinancierd wordt door schuld; het aangaan van financiële schulden die niet gelinkt zijn aan materiële vaste activa; het aangaan van financiële schulden verstrekt door de aandeelhouders die hoger zijn dan 10.000 EUR; het aangaan of verstrekken van leningen die niet voorzien zijn in het goedgekeurde budget; het verstrekken of wijzigen van zekerheden toegekend door de Vennootschap of de dochtervennootschappen tenzij gerelateerd aan in het goedgekeurde budget voorziene investeringen in materiële vaste activa;

9.het oprichten van dochtervennootschappen, het inschrijven op, verwerven of overdragen van effecten, het verwerven of het vervreemden van een deelneming of ander financieel belang in een andere rechtspersoon of onderneming door de Vennootschap of de dochtervennootschappen;

10.de verkoop of overdracht van (i) helikopters of (ii) andere activa met een waarde van meer dan 1.000.000 EUR van de Vennootschap of van haar dochtervennootschappen;

11.het aangaan en voeren van juridische geschillen met een mogelijke positieve of negatieve impact voor de vennootschap of de dochtervennootschappen van meer dan 100.000 EUR, evenals het minnelijk schikken van dergelijke geschillen;

12.het aangaan, wijzigen of beëindigen van joint-venture overeenkomsten;

13.elke transactie of overeenkomst (met inbegrip van het aangaan, wijzigen of beëindigen ervan) tussen de vennootschap of de dochtervennootschappen en een bestuurder of aandeelhouder (of hun respectievelijke verbonden vennootschappen) van de vennootschap of de dochtervennootschappen (met inbegrip van het vastleggen van de criteria voor de variabele vergoeding van aandeelhouders of hun verbonden vennootschappen die diensten verstrekken aan de Vennootschap of een dochtervennootschap);

14.de benoeming van de gedelegeerde bestuurder, of in het algemeen de persoon belast met het dagelijks bestuur, alsook het vaststellen en/of wijzigen van diens bevoegdheden en vergoeding;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15.elke beslissing die de vennootschap neemt in haar hoedanigheid van statutaire zaakvoerder van NHV Invest BVBA;

16.het algemeen beleid van de vennootschap;

17.alle handelingen die op grond van de wet of de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden;

18.alle kwesties waarin een lid van het directiecomité, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft en die - mocht er geen dergelijk belangenconflict zijn - tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren; en

19.alle kwesties waarin zich een blokkering van de besluitvorming voordoet op het niveau van het directiecomité omwille van een staking van stemmen of een onmogelijkheid tot geldige beraadslaging en besluitvorming in het directiecomité omtrent dezelfde agendapunten in twee opeenvolgende vergaderingen.

3. Bezoldiging.

Het mandaat van de leden van het directiecomité is onbezoldigd gedurende de hele duur van hun mandaat.

Enige specifieke onkostenvergoeding of bezoldiging die specifiek betrekking heeft op de uitoefening van het mandaat als directielid, kan alleen bepaald worden door de raad van bestuur.

TWEEDE BESLUIT :BENOEMING LEDEN DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur beslist de volgende personen tot lid van het directiecomité te benoemen en bevestigt dat deze personen verklaarden dit mandaat te aanvaarden met ingang van 1 januari 2011:

-Part of Paradijs NV, vast vertegenwoordigd door Eric Van Hal, CEO

-Jozef De Kinder, COO

-Johan Vandewoude, CFO

-Pieter De Ridder, CCO

-Bertrand Bril, CMO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 11.06.2010 10177-0428-042
29/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.04.2009, NGL 23.04.2009 09118-0194-042
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.04.2008, NGL 18.06.2008 08247-0331-042
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.04.2007, NGL 15.05.2007 07145-0275-024
06/03/2007 : OO036903
09/07/2015
ÿþi

V

Voor-

behoude aan het Belgisct

staatsbia

naijl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN

Ondernemingsnr : 460.718.920 Benaming (voluit) :

(verkort) : NHV

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kalkaertstraat 101, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag Bestuurder - Volmacht

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IllG yalree--cr n.LNEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

30 JUN 2015

ende

7eUnOostN\\ DPOgier

na neerlegging ter gri

Mod Word 11.1

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 5 juni 2015:

1. Ontslag bestuuder

De algemene vergadering heeft akte genomen van het ontslag van volgend persoon aks bestuurder van de vennootschap, met ingang van 31 januari 2015:

Laero Consult BVBA, met zetel te Geraardsbergse Steenweg 37, 9860 Oosterzele, België en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0536.403.169, vast vertegenwoordigd door de heer Lode Ketele.

2. Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan Cédric Bulcke ("de Volmachtdrager") om de vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen van bovenvermelde besluiten. Deze volmacht houdt in dat de Volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen.

Part of Paradijs NV, vast vertegenwoordigd door Eric Van Hal Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2005 : OO036903
10/05/2005 : OO036903
26/05/2004 : OO036903
23/06/2003 : OO036903
06/06/2003 : OO036903
06/08/2002 : OO036903
25/12/2001 : VE036903
19/05/2001 : VE036903
27/07/2000 : VE036903
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 28.06.2016 16236-0387-048

Coordonnées
NOORDZEE HELIKOPTERS VLAANDEREN, AFGEKORT : …

Adresse
KALKAERTSTRAAT 101 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande