ON FLOOR COVERINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ON FLOOR COVERINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.372.413

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 18.08.2014 14452-0339-011
30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 19.09.2013 13592-0025-010
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 09.11.2012 12636-0066-008
17/07/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITFUR BEL



Mie



10-

BELGISCH

" iaiasoO

AD z7, 06, zoTz

~

11(

Ondernemingsnr : 0835372413

Benaming

(voluit) : ON FLOOR COVERINGS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Louis Ver veestraat 8 bus 41 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder, gehouden op de maatschappelijke zetel op 4 juni 2012 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Zwanebloemstraat 25, 8560 Wevelgem, en dit vanaf 4 juli

2042.

Yigiter Bora

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/04/2011
ÿþ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0"2,S 31o?. 4.1_5

Benaming

(voluit) : ON FLOOR COVERINGS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Verweetraat 8 bus 41 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op zeven april tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. De Heer YIGITER Bora Onur, geboren te Istanbul op zes januari negentienhonderd twee en tachtig, van Turkse nationaliteit, Belgische verblijfstitel B 0749487 65, ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Louis Verweestraat 8 bus 41.

2. De Heer YIGITER Umran Nazif, geboren te Istanbul (Turkije) Deinze op zevenentwintig februari negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregisternummer 770227 331 05, echtgenoot van mevrouw YIGITER Leyla, geboren te Omerli (Turkije) op eenentwintig juni negentienhonderd zevenenzeventig, gehuwd te Kortrijk zonder voorafgaand huwcontract, ongewijzigd gebleven, wonende te 8560 Wevelgem, Zwanebloemstraat 25.

2. Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ON FLOOR COVERINGS".

3. Zetel: te 8500 Kortrijk, Louis Verweestraat 8 bus 41.

4. Doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in aanneming, onderaanneming, in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, alle handelingen of daden te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

- Handelsbemiddeling in alle soorten textielwaren en dit in de ruimste zin;

- Handelsbemiddeling in de grondstoffen voor de productie van textielwaren;

- Handelsbemideling in de afwerking van textielwaren;

- Handelsbemiddeling invloerbekleding, meubels, niet-elektrische huishoudapparaten;

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer van textielwaren en toebehoren;

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer van meubels en toebehoren;

Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer van niet-elektrische huishoudapparaten en toebehoren;

De vennootschap heeft ook tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer, het vervoer en de bedeling van

alle producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt, voedingsbedrijven, mijnen, graverijen, steengroeven, tabaksnijverheid, scheikundige nijverheid, houtnijverheid, papiemijverheid, drukkunst,: ledernijverheid, textielnijverheid, kledingsnijverheid, kunst- en precisienijverheid en recuperatieproducten.

Het beheren van vennootschappen in de meest brede zin. Het geven van management en consulting adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer.

Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Het uitoefenen van bestuurdersmandaten in verschillende vennootschappen.

- Het nemen van minderheids- en of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten' ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische

studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten; "

De vennootschap heeft eveneens tot doel alle onroerende verrichtingen in de ruimste zin, en namelijk de? aankoop, de verkoop, de verhuring en de uitbating van gebouwen zowel voor zichzelf als voor rekening van derden en in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft verder tot doel het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die; rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar; onroerende .goederen ...te..bevorderen,..zoals.het. onderhoud,_de..on.twikkeJing,_.de.. verfraaiing. ende. verhuring_van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHT

OOPHANI]EL

NEERGELEGD

11. 04. 2011

voor behoor aan h Belgis Staatst 11111111111011111111111

*11061487*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor de goed afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag tevens alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid als bedrijfsleider, vereffenaar of anderzins, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in he buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij mag alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/tweehonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De Heer YIGITER Bora, voor honderd negenennegentigduizend euro, waarvoor hem honderd negenennegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : negenendertigduizend achthonderd euro.

2. De Heer YIGITER Umran voor duizend euro, waarvoor hem één aandeel wordt toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : tweehonderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van veertigduizend euro en is eik aandeel voor minimum één/vijfde volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer BE83 7380 3275 6215.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op vijf april tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutair zaakvoerders voor de duur der vennootschap worden eenparig benoemd door de oprichters, de heer YIGITER Bora en de heer YIGITER Umran, beiden voornoemd, die alhier aanvaarden, en die verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen. van zijn mandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan Triaccount, te Brugge, Sint-Andries, of één van zijn bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om geldig alle formulieren betreffende de KBO, alle formaliteiten betreffende de BTW administratie en de aanvraag van het registratienummer te ondertekenen.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI OM ZEVENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en twaalf.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de' zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgestoten op éénendertig december tweeduizend en elf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 22.08.2016 16483-0010-010

Coordonnées
ON FLOOR COVERINGS

Adresse
ZWANEBLOEMSTRAAT 25 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande