PANNE MARINE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PANNE MARINE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.394.960

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 30.12.2013 13703-0456-010
17/12/2013
ÿþ4

Ondernemingsnr : 0891.394.960

Benaming

(voluit) : PANNE MARINE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Sint-Petrus en Paulusstraat 24B, bus 6 (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA EN IN GELD - WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE DE VORM VAN DE AANDELEN EN INZAKE DE ONTBINDING EN VEREFFENING -VOLMACHT-. COÖRDINATIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Serge VAN DAMME, Notaris te De Panne, op 29 november 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap PANNE MARINE, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Sint-Petrus en Paulusstraat 24B, bus 6, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING, IN HET KADER VAN VAN DE ALARMBELPROCEDURE (ARTIKEL 633 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN), DOOR INBRENG IN NATURA VAN SCHULDVORDERINGEN (NA KENNISNAME VAN VERSLAGEN)

1.A1 Bij éénparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de raad van bestuur (de dato 5 oktober 2013) en van de bedrijfsrevisor, de heer Sven Vansteelant (de dato 15 oktober 2013) namens de coöperatieve vennootschap , met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Westlaan 348, laatstgenoemde hiertoe aangeduid door de raad van bestuur.

Deze verslagen werden opgesteld bij toepassing van artikel 602 en 633 Wetboek Vennootschappen.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"8, BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV PANNE MARINE met zetel te Sint-Petrus en Paulusstraat 24B bus 6, 8800 Roeselare, RPR Kortrijk 0891.394.960, voor een totale nominale inbrengwaarde van 245.850,00 EUR, bestaat uit:

Deen gedeelte van de schuldvordering die de Comm.VA FINCO bezit ten laste van de vénnootschap, voor een bedrag van 99.000,00 EUR;

Deen gedeelte van de schuldvordering die de BVBA DEBAVEST bezit ten laste `van de vennootschap, voor een bedrag van 99.000,00 EUR;

Deen gedeelte van de schuldvordering die de NV KUBO bezit ten faste van de vennootschap, voor een bedrag van 47.850,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.917 aandelen van de NV PANNE MARINE zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel:

Odat de verichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Odat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Odat de inbreng van de schuldvorderingen voor de vennootschap een even grote schuldvermindering betekent zodat voor haarzelf de reële waarde van de schulden gelijk is aan de nominale waarde;

Bijgevolg zijn, onder voorbehoud van de continuïteit en het noodzakelijk herstel van de rendabiliteit van de vennootschap, de weerhouden methoden van waardering in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap bedrijfseconomisch verantwoord en komen de waarden waartoe deze methoden leiden (= nominale waarde) tenminste overeen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ei

RECHTBANK KOOPHANDEL

Mod word itt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ , - ELEGD

-5, 12. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rekening houdende met voorgaande opmerkingen is het niet mogelijk een oordeel tot uitdrukking te brengen wat betreft de gepastheid van de gehanteerde uitgifteprijs van de huidige aandelen ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Wij willen er dan ook uitdrukkelijk aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Alle bij de verrichting betrokken partijen verklaren zich evenwel akkoord met de voormelde vergoeding.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 15 oktober 2013. CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door SVEN VANSTEELANT, Bedrijfsrevisor."

1.B/ De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen met

TWEEHONDERDVIJFENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 245.850,00) teneinde tegemoet te komen aan artikel 633 Wetboek van vennootschappen (alarmbelprocedure) en dit door inbreng in natura door:

- de naamloze vennootschap "KUBO", van een vordering In rekening-courant ad ZEVENENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 47.850,00),

- de commanditaire vennootschap op aandelen "FINANCE AND CONSULTANCY" van een vordering in rekening-courant ad NEGENENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 99.000,00),

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBAVEST", van een vordering in rekening-courant ad NEGENENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 99.000,00),

om het maatschappelijk kapitaal te brengen van ZESENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 66.000,00) op DRIEHONDERDENELFDUIZEND ACHTHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 311.850,00).

ingevolge de voormelde kapitaalverhoging zullen VIERDUIZEND NEGENHONDERDZEVENTIEN (4.917) nieuwe aandelen worden uitgegeven zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en dezelfde voordelen als de thans bestaande aandelen, en dewelke zullen worden toebedeeld aan de inbrengers volgens de hierna vermelde verdeelsleutel:

- de naamloze vennootschap "KUBO" verkrijgt NEGENHONDERDZEVENENVIJFTIG (957) nieuwe aandelen;

- de commanditaire vennootschap op aandelen "FINANCE AND CONSULTANCY" verkrijgt DUIZEND NEGENHONDERDTACHTIG (1.980) nieuwe aandelen;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBAVEST" verkrijgt DUIZEND NEGENHONDERDTACHTIG (1.980) nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zoals voorschreven.

Aldus bedraagt het kapitaal thans DRIEHONDERDENELFDUIZEND ACI-ITHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 311.850,00) en is verdeeld in ZESDUIZEND TWEEHONDERDZEVENENDERTIG (6.237) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: TWEEDI= KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen door een inbreng in geld voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND HONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.150,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van DRIEHONDERDENELFDUIZEND ACHTHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 311.850,00) op DRIEHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (¬ 330.000,00), door uitgifte van DRIEHONDERDDRIEËNZESTIG (363) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en dezelfde voordelen als de thans bestaande aandelen, en dewelke zullen worden toebedeeld aan de inbrengers.

VIERDE BESLUIT: VOORKEURRECHT

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat alle aandeelhouders van de vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, hier aanwezig zijn en elk individueel, met uitzondering van de naamloze vennootschap "KUBO", verklaren te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in geld, zoals vermeld in het voorgaande besluit.

De naamloze vennootschap "KUBO", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart wel haar voorkeurrecht te willen uitoefenen.

De algemene vergadering verwijst naar artikel vijf van de statuten inzake het voorkeurrecht dat stelt dat wanneer blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dit recht toekomt aan de aandeelhouders die wel van hun recht gebruik hebben gemaakt en dit naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De algemene vergadering neemt bijgevolg kennis van het feit dat de naamloze vennootschap "KUBO", vertegenwoordigd zoals voorzegd, heeft verklaard het recht van voorkeur, waaraan de andere aandeelhouders van de vennootschap hebben verzaakt, te willen uitoefenen.

VIJFDE BESLUIT: INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Op de kapitaalverhoging door inbreng in geld wordt aldus voliedig ingeschreven door de naamloze vennootschap "KUBO", voornoemd, voor het volledige bedrag van ACHTTIENDUIZEND HONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.150,00). Hiervoor ontvangt zij alle DRIEHONDERDDRIEËNZESTIG (363) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en dezelfde voordelen als de thans bestaande aandelen.

Het globaal bedrag van de inbreng in geld, zijnde ACHTTIENDUIZEND HONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.150,00), werd volledig volstort op de bijzondere vennootschapsrekening met nummer BE15 0017 1267 3830 bij BNP PARIBAS FORTIS, kantoor Veume, op naam van de naamloze vennootschap "PANNE MARINE", zoals

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

blijkt uit het bewijs van deponering de dato 22 november 2013, dat aan ondergetekende notaris is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

ZESDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast, en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voorgaande kapitaalverhoging in geld van ACHTTIENDUIZEND HONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.150,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op DRIEHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (¬ 330.000,00), vertegenwoordigd door ZESDUIZEND ZESHONDERD (6.600) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk ÉÉN/ZESDUIZEND ZESHONDERDSTE (116.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus bezitten de aandeelhouders thans het hierna vermeld aantal aandelen met de hierna vermelde vertegenwoordigende kapitaaiwaarde:

- de naamloze vennootschap "KUBO": DUIZEND ZESHONDERDVIJFTIG (1.650) aandelen met een vertegenwoordigende kapitaalwaarde van TWEEËNTACHTIG-DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 82.500,00);

- de commanditaire vennootschap op aandelen "FINANCE AND CONSULTANCY": TWEEDUIZEND VIEIHONDERDVIJFENZEVENTIG (2.475) aandelen met een vertegenwoordigende kapitaalwaarde van HONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND ZEVEN-HONDERDVIJFTIG EURO (¬ 123.750,00);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBAVEST': TWEEDUIZEND ViEFHONDERDVIJFENZEVENTIG (2.475) aandelen met een vertegenwoordigende kapitaalwaarde van HONDERDDRIEËN-TWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 123.750,00).

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN INZAKE HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De algemene vergadering besluit, in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten te wijzigen, door aanneming van volgende nieuwe tekst:

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (¬ 330.000,00).

Het is gesplitst in ZESDUIZEND ZESHONDERD (6.600) aandelen zonder nominale waarde, die ieder ÉÉN/ ZESDUIZEND ZESHONDERDSTE (1/6.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker,

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen In blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maant van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in voile eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorneur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen."

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING STATUTAIRE BEPALING INZAKE DE VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de actuele toestand dat aile aandelen op naam zijn en ingeschreven zijn in het aandelenregister van de vennootschap, besluit de algemene vergadering artikel acht van de statuten te schrappen en een nieuw artikel acht in de statuten in te voegen, waarvan de tekst luidt als volgt;

"ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen en andere effecten zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een reglster van aandeel- en effectenhouders gehouden waarvan iedere aandeel- en effectenhouder kennis kan nemen."

NEGENDE BESLUIT ; VERVANGING VAN DE STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De algemene vergadering besluit artikel vijfentwintig van de statuten inzake de ontbinding en vereffening aan te passen aan de vigerende wetgeving door dit artikel te schrappen en het te vervangen door een nieuw artikel vijfentwintig, waarvan de tekst luidt als volgt:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING -- VEREFFENING - VERDELING LIQUIDATIESALDO De vennootschap kan steeds ontbonden worden.



De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of door van een der aandeelhouders.

Tenzij wordt geopteerd voor en de mogelijkheid bestaat om overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen over te gaan tot ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte zal de procedure van ontbinding en vereffening verlopen als hierna omschreven.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

V6Ôr de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars ingevolge de beslissing van de algemene vergadering moet aan de Voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. Vereffenaars wiens benoeming niet louter bevestigd maar tevens gehomologeerd moet worden treden pas in functie na het moment van de homologatie.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden .naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opelsbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voormelde verplichtingen zijn niet van toepassing bij mogelijkheid tot ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen."

TIENDE BESLUIT: VOLMACHT _ COORDINATIE

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.











VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (Getekend) Notaris Serge VAN DAMME

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte dd. 29/11/2013 - de tekst van de gecoördineerde statuten het verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de raad van bestuur





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tsn aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y f,

' . Voor-

behouden aan het Seigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

111, 11. 2013

RECHTBAN~JCOOPHAlVDEL

~DHlikJK

Ondememingsnr : 0891394960

Benaming

(voluit) : PANNE MARINE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Sint Petrus en Pauiusstraat 24B bus 6 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel van de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders dd 7 augustus 2013

Beslist wordt met eenparigheid van stemmen ais bestuurders te herbenoemen voor een duurtijd van 6 jaar

Johan Mullier wonende Meensesteenweg 7/41 te 8800 Roeselare

peter Lowagie wonende Wilgenpad 1 G 001 te 8660 De Panne

Maris-Hélène Vanhollebeke wonende Dr, Zamenhoflaan 18 te 8310 Brugge.

h22

Onmiddelijk in vergadering bijeenkomend beslist de Raad van Bestuur alle bestuurders te benoemen als gedelegeerd bestuurder

Johan Mullier

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 05.01.2015 15007-0458-010
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0302-010
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 27.01.2012 12019-0036-010
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.12.2010, NGL 25.01.2011 11017-0210-010
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 12.01.2010 10012-0176-011

Coordonnées
PANNE MARINE

Adresse
SINT-PETRUS EN PAULUSSTRAAT 24B, BUS 6 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande