PEBRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PEBRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 479.692.219

Publication

21/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEU

11111111.11,1111111111 B

Ondernerningsnr 0479.692.219

Benaming

(voluit) : PEBRO

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Gentstraat 101 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op drie en twintig december tweeduizend en dertien door Notaris Hélène DDSSELIER, te Meulebeke;

DAM'

- de vennootschap bij wijze van een geruisloze fusie de naamloze vennootschap "PEVARO", waarvan de zetel gevestigd is te 8760 Meulebeke, Gentstraat nr 101; ondernemingsnr 0434.730.838 RPR Kortrijk; B.T.W. nr BE434.730.838; heeft overgenomen

- geheel het vermogen van deze vennootschap, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de vennootschap.

t De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PEBRO" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van NV PEVARO.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "PEVARO", met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "PEBRO".

Vermits de naamloze vennootschap "PEBRO" houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "PEVARO", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "PEVARO" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en dertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "PEBRO".

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de bestuurders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het gan-ise vermogen van NV "PEVARO", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap 'PEBRO".

- De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de over-nemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden ais kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één juli tweeduizend en dertien en heden.

- De vergadering van de overnemende vennootschap beslist dat de aandelen voortaan ook statutair aile op naam zijn, en beslist bijgevolg de statuten hieraan aan te passen als volgt:

- de tekst van artikel lite vervangen door. "De aandelen zijn op naam."

- in artikel 12 volgende zin te schrappen: "4. de omzetting der aandelen op naam in aandelen aan toonder;"

- vervanging van de eerste drie zinnen van artikel 13 door. "Overdracht van aandelen op naam vergt de door beide partijen voor akkoord ondertekende vermelding der overdracht in het register van aandelen. Wanneer aandelen die op naam zijn gesteld door overlijden in eigendom overgaan volstaat een vermelding in het register van aandelen' getekend door de voorzitter der raad van bestuur."

- schrapping in artikel 13 sub 13.2.3.4 van "Overhandiging van de aandelen (aan toonder), desgevallend" en van "(ingeval van aandelen aan toonder)"

vervanging van de eerste zin van artikel 34 (eindigend met "de vergadering.") door. "Om aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen moeten de houders van aandelen hun certificaten van aandelen op naam deponeren ter zetel van de vennootschap of bij een der financiële instellingen aangeduid door de raad van bestuur, tenminste vijf vrije dagen voor de datum die vastgesteld werd voor de vergadering.".

- De vergadering beslist artikel 48 der statuten aan te passen aan de huidige wetsbepalingen in verband met de procedure van vereffening, door:

-volgende tekst in te lassen, na de woorden "vergoedingen der vereffenaars vast.":

Rie-1131

14 -01 ELGISCH S

" 2014 .AA1U.:1 r-

NEERGELEGD

-7. 01, 2014

TiECHTBJitSkOPHANDEL

..-___. ..,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz., van L.uik B vermelden Recto .1 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap."

-volgende tekst toe te voegen in fine van zelfde artikel:

"In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen."

- De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot de aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte fusie en de gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste b(z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voo'iÿ behouden aan het Belgisch Staatsblad

21/11/2013
ÿþ1111111111 I~IIII~I1III

<131~96]8*

uu

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-8. 11, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KCj - ffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0479.692.219

Benaming

(voluit) : PEBRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gentstraat 101 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekendmaking fusievoorstel

Op 13 september 2013 werd, overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen (afgekort "W.Venn"), door de raden van bestuur van Pebro NV en Pevaro NV, in onderling overleg, het voorstel van fusie door overneming (meer bepaald een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 1° W.Venn.) opgesteld. Zij verklaren dat ze dit fusievoorstel aan hun respectieve algemene vergaderigen zullen voorleggen en dit ten vroegste zes weken na neerlegging ervan op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Overeenkomstig artikel 676 W.Venn. wordt deze fusie door vereniging van alle aandelen in één hand gelijkgesteld met een fusie door overneming die de rechtsgevolgend, vermeld in artikel 682 W. Venn, heeft,

Vermeldingen voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennoot-schappen:

De over te nemen vennootàchap is:

PEVARO, met maatschappelijke zetel te 8760 MEULEBEKE, Gentstraat 101, inge-schreven in het rechtspersonenregister KORTRIJK onder het ondernemingsnummer 0434.730.838, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1  de vervaardiging, de veredeling, de aankoop en verkoop zowel groothandel als kleinhandel, van en in alle meubelen, meubileringsvoorwerpen, constructies in hout of aanverwante producten en de onderdelen ervan, zowel voor eigen rekening als voor derden;

2  elke vorm van schrijnwerk, timmerwerk en uitvoeringen in hout of aanverwante pro-dutten in verband met de oprichting en/of de inrichting van gebouwen, inbegrepen geprefabriceerde constructies, hun verfraaiing, herstelling en/of verbetering, zowel voor eigen rekening ais voor derden;

3 - de aankoop, de verkoop, zowel de groothandel ais kleinhandel van meubelen en meubileringsartikelen, alsook van aile voorwerpen, onderdelen en benodigdheden bestemd voor de integrale uitrusting, de inrichting en het onderhoud van interieurs, zowel voor eigen rekening als voor derden;

4 -- het optreden als tussenpersoon in de handel;

5 -- het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag daarenboven deelnemen aan alle burgerlijke, handels- en financiële verrichtingen die op directe of indirecte wijze met deze doelstellingen verbonden zijn of deze doelstellingen kunnen helpen verwezenlijken of vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling, alles zowel in binnenland als in buitenland.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden verreist voor de wijziging aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen én manieren die zij best geschikt zal achten.

Op de laatste blz. van Le B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als be-doeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentien-honderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. "

De overnemende vennootschap is:

PEBRO NV, met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Gentstraat 101, inge-schreven in het rechtspersonenregister KORTRIJK onder het ondernemingsnummer 0479.692.219, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

a)Het adviseren, beheren aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende;

b)Het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

c)Het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen;

d)Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van be-stuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

e)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

f)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

g)Het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, het aankopen, het onderhandel en onderhouden van relaties met onder andere de banken en verzekeraars, teneinde, onder meer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen;

h)Het verwezenlijken van alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen;

i)Het nemen van belangen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennoot-schappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren.

Evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3 ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991,"

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overne-mende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap PEVARO NV zullen boekhoud-kundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap PEBRO NV vanaf 01.07.2013.

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap PEVARO NV geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen,

è

,

,...'1 I,



4° Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van PEVARO NV en PEBRO NV.

Statutenwijziging

Het doel van de overnemende vennootschap dient niet te worden aangepast uit hoofde van de beslissing tot fuseren. Wel zullen de statuten van de overnemende vennootschap waar nodig worden aangepast om ze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving.

Bodemsanering

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

Aanvullende bepalingen

Onderhavig fusievoorstel zal door de zorgen van de bestuursorganen van de aan de fusieoperatie deelnemende vennootschappen worden neergelegd in het vennoot-schapsdossier van elke vennootschap op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortijk.

De bestuursorganen van voornoemde te fuseren vennootschappen zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door overname van PEVARO NV, met inbegrip van a1 haar activa en passiva, door PERRO NV voorleggen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd zullen alle kosten die verband houden met deze verrichting worden gedragen door de aan de fusie deelnemende ven-nootschappen, elk voor een gelijk deel en waarbij elke vennootschap instaat voor de betaling van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

In geval van goedkeuring van het fusievoorstel zullen alle kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap PEBRO NV.

Opgemaakt in 13 exemplaren te Meulebeke op 13/09/2013.

Elk bestuursorgaan erkent één door en namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd Is om in het vennoot-schapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen en het vijfde exemplaar om aan de notaris te worden bezorgd.

FILIP PEERS

Gedelegeerde Bestuurder.

Voor-

bejouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 22.07.2013 13342-0175-019
21/03/2013
ÿþMod Word 11.1

H' it'rfj.~: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0479.692.219

Benaming

(voluit) : PEBRO

(verkort) : I

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentstraat 101 te 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders en voorzitter van de raad van bestuur

Naar aanleiding van de algemene vergadering dd, 09/06/2012, gehouden ten zetel, blijkt uit het verslag dat

met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 09/06/2012

- te herbenoemen tot bestuurder

" de Heer FILIP PEERS, wonende in de Toverhoek 13 te 9870 Zulte ;

" de Heer DIMITRI PEERS, wonende in de Oude Weg 135 te 9870 Zulte ;

" Mevrouw CHRISTIANE VALKENBORGHS, wonende in de Rijksweg 129 C te 9870 zulte ;

" de Heer THEO PEERS, wonende in de Rijksweg 129 C te 9870 Zulte ;

" de BVBA T.PEERS CONSULTING, ondernemingsnummer 0871.881.926, met maatschappelijke zetel in de Rijksweg 129 C te 9870 Zulte, vertegenwoordigd door de Heer THEO PEERS, wonende in de Rijksweg 129 C te 9870 Zulte ;

" de BVBA CHRISTULF, ondememingsnummer 0479.930.660, met maatschappelijke zetel in de Grotestraat 94 te 3631 Maasmechelen, vertegenwoordigd door de Heer CHRISTIAN DEWULF, wonende in de Grotestraat 94 te 3631 Maasmechelen ;

" de NV IMPERO, ondernemingsnummer 0434.456.169, met maatschappelijke zetel in de Alfons Stesselstraat 33 te 3012 Leuven, vertegenwoordigd door de heer JAN PEERS, wonende in de Roeselbergweg 27 te 3012 Leuven,

voor een periode van zes jaar dit tot de algemene vergadering in 2018, die bij deze hun mandaat aanvaarden.

Volgend op de jaarvergadering komt de voltallige raad van bestuur dd.09/06/2012 samen en beslist met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf 09/06/2012 voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering in 2018:

te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder:

" de Heer FILIP PEERS, wonende in de Toverhoek 13 te 9870 Zulte ;

" de Heer DIMITRI PEERS, wonende in de Oude Weg 135 te 9870 Zulte ;

te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur:

" de BVBA T.PEERS CONSULTING, vertegenwoordigd door de Heer THEO PEERS, wonende in de

Rijksweg 129 C te 9870 Zulte,

die bij deze hun mandaat aanvaarden.

Getekend,

de Heer Filip PEERS,

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

IWIIIU~I~IWI'~~V'~1VR

*130459fi3*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 26.07.2012 12344-0337-019
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 23.06.2011 11185-0356-018
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0197-018
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 24.08.2009 09606-0041-017
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 15.07.2008 08401-0080-017
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 17.07.2007 07407-0052-017
04/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 03.07.2006 06372-2410-014
13/04/2006 : GEA028607
17/06/2005 : GEA028607
18/06/2004 : GEA028607
11/03/2003 : GEA028607
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 30.08.2016 16524-0582-020
11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 30.12.2016, GGK 10.06.2017, NGL 30.06.2017 17276-0475-022

Coordonnées
PEBRO

Adresse
GENTSTRAAT 101 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande