PERSYN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PERSYN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.435.056

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 26.06.2014 14224-0043-041
09/09/2014
ÿþ Modlelard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N'OMIT

02

BELGISC

EUR BELGE

09- 201'

I STAATSBLAE

NEERGELEGD

2 Z JULI 2014

RecheiNfacin igORPTI-IRCKD E L

1111R(O1111j118

V beh aa Be Stai

Ondernemingsnr : 0405.435.056

Benaming

(voluit) : PERSYN

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8550 Zwevegem, Ellokellestraat 113 A

(volledig adres)

Onderwerp akte: BEVESTIGING AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER - WIJZIGING VERTEGENWOORDIGING STATUTENWIJZIGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op vijftien juli tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft tot:

EERSTE BESLUIT

De vergadering erkent en bevestigt de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam door de inschrijving ervan in het aandelenregister op 12 januari 2011.

De vergadering neemt kennis en bevestigt dat alle aandelen inmiddels werden ingeschreven in het aandelenregister.

De vergadering besluit de eerste en tweede alinea van artikel 9 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun verlegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van de schuldvorderingen.".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 17 betreffende de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur te wijzigen door de tekst te vervangen door volgende tekst

"De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders gezamenlijk optredend, of door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Evenwel is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) overschrijdt de handtekening van twee bestuurders vereist. Deze bevoegdheidsbeperking is niet van toepassing voor het ondertekenen van offertes, waaronder de offertes in het kader van aanbestedingen.

Deze beperking van bevoegdheid kan tegen derden niet worden ingeroepen tenzij bewezen is dat derden hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn."

PERDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

1:4houdeel

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vergadering besluit de tekst van artikel 39 van de statuten te vervangen door volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving;

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de bestuurders, handelend in de hoedanigheid van een vereffe ningsco mité,

Behoudens anderluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

Een akte houdende de benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is.

Met benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door het Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De ontbinding en vereffening in één aide zijn slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden gesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden zoals omschreven in artikel 186, 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen..

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit machtiging te verlenen aan de Raad van Bestuur en aan ondergetekende notaris, tot uitvoering van de genomen besluiten en tot codrdinatie der statuten met recht van indeplaatsstelling alsook bijzondere volmacht om in naam van de vennootschap aile wettelijk verplichte en andere formaliteiten te vervullen,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend : Dirk Declercq, Notaris te 8550 Zwevegem.

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

cobrdinatie van de statuten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/12/2014
ÿþMoa Word 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

I t:L[I1_i ;t ~< i

3 "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[EUR BEL

L.

NEERGELEGD

12- 2014 0 8 OKT. 2014

STAATS 3j_ehtbank vPHANDEL

Gent, Ca. t RIJK

*14222729* 0

R

MON1T

0

BELGISC

Ondernemingsnr : 0405.435.056

Benaming

(voluit) : PERSYN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8550 Zwevegem, Blokellestraat 113 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op negentien september tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft tot :

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt vooreerst kennis van het verslag van de raad van bestuur met verantwoording van de uitbreiding van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd, afgesloten op dertig juni tweeduizend en veertien.

De vergadering besluit vervolgens tot de uitbreiding van het doel van de vennootschap door toevoeging van navolgende alinea aan artikel 3 van de statuten

"Het bedrijf heeft een sociaal doel, m.n. het bevorderen van de maatschappelijke integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van activeringsmogelijkheden aan mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeidsmarkt, en dit zowel via stages als het aanbieden van duurzame tewerkstelling. De vennootschap onderschrijft de principes van de zogenaamde meerwaardeneconomie bij de uitvoering van haar activiteiten. Het concept verwijst naar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betrokken actoren of belanghebbenden."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit machtiging te verlenen aan de Raad van Bestuur en aan ondergetekende notaris, tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coordinatie der statuten met recht van indeplaatsstelling alsook bijzondere volmacht om in naam van de vennootschap alle wettelijk verplichte en andere formaliteiten te

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend : Dirk Declercq, Notaris te 8550 Zwevegem.

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

coordinatie van de statuten.

- verslag raad van bestuur

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2013
ÿþ Mal Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ELGE NEERGELEGD

313 0 1. 07. 2013

TSBLAD RECi-IY aMIAlaDEL

RIJK

iunAiiuu~iiiM MONITEUR B

+'131163 0* i 8 -07- 2

BELGISCH STA.

II1 N



Onderneniingsnr : 0405.435.056

Benaming

(voluit) : PERSYN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blokellestraat 113 a, 8550 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 11/06/2013 blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.608.707, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, herbenoemd werd tot commissaris voor een hemieuwbare termijn van 3 jaar.

Haar mandaat zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016.

Gedaan te Zwevegem, op 11/06/2013. Getekend:

De BVBA OLLONA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk D'Hondt Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 24.06.2013 13204-0437-041
31/10/2012
ÿþMod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b~LGE

2312

~~,~;-~~.-

NEERGELEGD

10, 10, 2012

RECkiTt3Ariff,iíaD0PrA~ DEL

KngrPi 1

H110111111 l

*12179469*

3LLOISCH Si

MONITEU

2 4 -10

Ondernemingsnr ; Benaming (voluit) 0405.435.056

(verkort) Persyn

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Blokellestraat 113A bus A, 8550 Zwevegem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte, :Benoeming bestuurder

Tekst:

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 1 september 2012 blijkt de benoeming tot bestuurder vanaf heden en voor een periode eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018 :

DIVANCO bvba, Tiegemstraat 19, 8553 Otegem, RPR 0890.939.555. De zaakvoerder van Divanco bvba verklaart dat de heer Dirk Vandeputte aangesteld werd als vaste vertegenwoordigervoorde uitoefening van het mandaat van bestuurder in Persyn NV,

De heer Dirk D'Hondt

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vernielden : lkecto : Naam en hoedanig¬ leid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/21)12 A.uuexes_du.[auiteur_belge

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 14.06.2012 12172-0027-040
27/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0405.435.056

Benaming

(voluit) : PERSYN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blokellestraat 113 bus A, 8550 Zwevegem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurders en voorzitter van de raad van bestuur

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01/08/2011 blijkt dat de vergadering kennis genomen heeft van het ontslag als bestuurder van de volgende personen:

- de heer Dirk D'Hondt, wonende te 8880 Ledegem, Veldstraat 10;

de heer Hervé Demeyere, wonende te 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 32;

de heer Marc Vanneste, wonende te 8560 Gullegem (Wevelgem), Gotestraat 4;

de heer Lode Provoost, wonende te 8720 Oeselgem (Dentergem), Vaerenhove 18.

De mandaten hebben een einde genomen op 01/08/2011.

De vergadering heeft beslist om in hun vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe bestuurder vanaf 01/08/2011, voor een hernieuwbare termijn eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016:

de BVBA OLLONA, met zetel te 8880 Ledegem, Veldstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0887.984.025. Uit de verklaring van de zaakvoerder van de BVBA OLLONA blijkt dat de heer Dirk D'Hondt aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in de NV PERSYN.

de BVBA VANNDEWI, met zetel te 8560 Gullegem (Wevelgem), Gotestraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0887.299.580. Uit de verklaring van de zaakvoerder van de BVBA VANNDEWI blijkt dat de heer Marc Vanneste aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in de NV PERSYN.

de BVBA PRODES, met zetel te 8720 Oeselgem (Dentergem), Vaerenhove 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0887.320.168. Uit de verklaring van de zaakvoerder van de BVBA PRODES blijkt dal de heer Lode Provoost aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in de NV PERSYN.

de BVBA PDV INVEST, niet zetel te 8550 Zwevegem, Blokellestraat 113A bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0889.070.029. Uit de verklaring van de zaakvoerders van de BVBA PDV INVEST blijkt dat de heer Dirk D'Hondt aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in de NV PERSYN.

de BVBA HDM CONSULT, met zetel te 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0888.279.280. Uit de verklaring van de zaakvoerder van de BVBA HDM CONSULT blijkt dat de heer Hervé Demeyere aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in de NV PERSYN.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 01/08/2011 blijkt dat de vergadering kennis genomen heeft van het einde van het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de heer Dirk D'Hondt, voornoemd, en de heer Hervé Demeyere, eveneens voornoemd, en dit tengevolge het einde van hun mandaat van bestuurder. De vergadering heeft beslist om de volgende vennootschappen te benoemen tot nieuwe gedelegeerd bestuurder:

- de BVBA OLLONA, voornoemd;

- de BVBA PDV INVEST, voornoemd;

- de BVBA HDM CONSULT, voornoemd.

ledere gedelegeerd bestuurder kan afzonderlijk optreden met betrekking tot daden van dagelijks bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIU IAYIIIIIAIVII I fll I

*11163372*

VtONITEUR BELGE DIRECTION

4 9 -10- 20n

3ELG15CH

STAATSBLAD

-NEERGELEGD

BESTI

-4. 1G, 2011

beh

aa

Be Sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering heeft eveneens kennis genomen van het einde van het mandaat van voorzitter van de raad van bestuur van de heer Dirk D'Hondt, voornoemd. De vergadering heeft beslist om in zijn plaats de BVBA PDV INVEST, voornoemd, te benoemen tot nieuwe voorzitter van de raad van bestuur.







Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 17)

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor . dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door de voorzitter van de raad van bestuur en één bestuurder, onverminderd het recht toegekend aan de gedelegeerd bestuurder voor daden van dagelijks bestuur.

Gedaan te Zwevegem, op 01/08/2011.



Getekend:

BVBA PDV INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk D'Hondt Voorzitter van de raad van bestuur

De BVBA HDM CONSULT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hervé Demeyere Bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 08.06.2011 11143-0323-039
18/06/2010 : KO055463
16/06/2010 : KO055463
07/07/2009 : KO055463
24/06/2008 : KO055463
19/06/2008 : KO055463
20/09/2007 : KO055463
23/07/2007 : KO055463
27/06/2005 : KO055463
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15295-0137-037
22/09/2004 : KO055463
06/07/2004 : KO055463
15/07/2003 : KO055463
28/07/2001 : KO055463
12/07/2001 : KO055463
23/10/1998 : KO55463
08/09/1995 : KO55463
01/01/1986 : KO55463
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 14.06.2016 16181-0090-038

Coordonnées
PERSYN

Adresse
BLOKELLESTRAAT 113A 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande