QUALITY FIRST, AFGEKORT : Q.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALITY FIRST, AFGEKORT : Q.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.905.983

Publication

14/05/2014
ÿþ Mod W oscl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GE NEERGELEGD

4 23. 04, 2014

.sKereen",eieb



III iii Ii III III 11" 1 liii DI II MONITEUR BE

*14099221* 06 20

BELG SCH SI»





Ondememingsnr : 0460.905.983

Benaming

(voluit) : QUALITY FIRST

(verkort)

Rechtevorni besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8510 Bellegem, Leuzestraat 84

(volledig adres)

Onderwery akte Statutenwijziging / kapitaalverhoging door inbreng in geld

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 16 april 2014> dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en om de nominale: waarde van de aandelen af te schaffen.

- De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 9 april: 2014 tot toekenning van een dividend voor een brutobedrag van driehonderd vierenvijftigduizend driehonderd tweeënveertig euro elf eurocent (354.342,11 EUR) te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing; van 10 procent, zijnde vijfendertigduizend vierhonderd vierendertig euro tweeëntwintig eurocent (35.434,22; EUR) in totaal dus driehonderd achttienduizend negenhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent; (318.907,99 EUR) netto dividend, in het kader van artikel 537 WIB92.

- De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met driehonderd achttienduizend negenhonderd en; zeven euro negenennegentig eurocent (318.907,99 EUR) om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd; ' tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01 EUR) te verhogen naar driehonderd zevenendertigduizend; vijfhonderd euro (337.500,00 EUR).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe; aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

- De verinoten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd verklaren volkomen op de hoogte te zijn zowel van de; statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze; vergadering zijn ingeschreven, en verklaren inbreng te doen in geld, voor een totaal bedrag van driehonderd:. achttienduizend negenhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (318.907,99 EUR) elk naar; evenredigheid met hun aandelenbezit (ingevolge de voorgaande dividendenuitkering).

De vergadering stelt vast dat de inbreng in geld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort! werden op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest. afgeleverd door deze financiële instelling op 15 april 2014 dat aan dit proces-verbaal gehecht zal blijven.

- De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van driehonderd achttienduizend negenhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (318.907,99 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd zevenendertigduizend vijfhonderd euro (337.500,00 EUR) vertegenwoordigd door 750 kapitaalaandelen.

" - De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en het huidige Wetboek

van vennootschappen door aanneming van volgende nieuwe tekst zonder wijziging aan de wezenlijke

bestanddelen (bij uittreksel):

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "QUALITY FIRST, afgekort

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,:

' filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- vertegenwoordiging in, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in elektrische toestellen, elektrische

benodigdheden en instaIlatiep_, ifiterieurinrichting enneubilair;__ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

,i. N.

... Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge - de vertegenwoordiging in, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in voedingswaren, onderhoudsproducten, horecaproducten en alles wat er rechtstreeks en onrechtstreeks mee verband houdt; - opleiding en training verzorgen van personeel;

- uitbating van een bureau voor mekanografisch werk:

- het optreden ais studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake administratieve, financiële, fiscale, commerciële, sociale, personeels-, milieu en andere aangelegenheden ten dienst van derden en in het algemeen, tegen vergoeding, het waarnemen van het beheer van andere vennootschappen en dit in de ruimste zin van het woord;

- het behouden en in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen;

- makelaar in onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle andere beleggingsvormen, de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze van roerende waarden van alle aard, het beheer, de controle over en de tegeldemaking van deze participaties.

Zij mag eveneens aile fabrieksmerken, octrooien en andere eruit vloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Zij kan zich inlaten met diverse activiteiten betreffende de terbeschikkingstelling van roerende goederen en uitrusting dienstig voor handels- en industriële doeleinden.

Daarnaast heeft de vennootschap eveneens tot doel:

- de realisatie van projecten in de bouwwereld;

- de bouwpromotie, zijnde aankoop, verkoop, huur, verhuring, doen oprichten, coördinatie en bemiddeling inzake allerhande onroerende goederen en de totstandkoming en/of oprichting ervan, alles voor eigen rekening of voor rekening voor derden.

. De vennootschap zal hierbij enerzijds kunnen optreden als coördinator. Dit impliceert het" bestuderen van de dossiers en plans, het opstellen van offertes door contactname met onderaannemers, het onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, de werfplanning opzetten, de volledige coördinatie van de werken, de voorlopige en definitieve oplevering van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal anderzijds kunnen optreden ais hoofdaannemer om bepaalde projecten te realiseren hetzij via onderaanneming ofwel via eigen personeel en middelen.

De uit te voeren activiteiten houden ondermeer in:

-algemene aannemingen van weg enbouwkundige werken

-algemene aannemingen van grondwerken

-ondercategorieën: gewone rioleringswerken en afbraakwerken

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Deze opsomming is verklaren en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zevenendertigduizend vijfhonderd euro (337,500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand december om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoot-'schap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoot-ischap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

... Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen

en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen

personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich

te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 21. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur dcor haar vast te stellen.

Artikel 22.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan elle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdhetd.

Artikel 23. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHElD

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij de vennootschap samen vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25.- BOEKJAAR JAARREKEN1NG JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Artikel 26. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

éériltiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 28.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van

de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van

vennootschappen. .

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile Machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voormelde beslissingen,

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan Flamée & Partners cvba, te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog nood'zake'lijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admhnis-'tra-rtie, de Belasting over de Toege-voegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondememingsloketten en aanverwante instanties.

Zaakvoering:

Wordt vanaf heden eveneens als zaakvoerder benoemd: Mevrouw Christiane Bacquaert, vcornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt: Bij beëindiging van het ambt van een van beide zaakvoerders, zijnde de heer Roger Bosschaert of Mevrouw Christiane Bacquaert, om welke reden ook, zal die van rechtswegen in dezelfde hoedanigheid worden afgevolgd voor Mevrouw Liliane Bosschaert en de heer Johan Bosschaert voornoemd, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders.

Voor-

behouden

à aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(g et. Notaris Vincent Guillemyn)



Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de iaalste biz. van Luik B veerneiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/01/2014 : KO130536
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 17.12.2014 14695-0110-012
28/12/2012 : KO130536
30/12/2011 : KO130536
27/01/2011 : KO130536
02/03/2010 : KO130536
02/03/2009 : KO130536
24/12/2007 : KO130536
02/01/2007 : KO130536
16/01/2006 : KO130536
19/01/2005 : KO130536
09/01/2004 : KO130536
06/01/2003 : KO130536
22/01/2002 : KO130536
11/01/2001 : KO130536
01/01/1997 : KO130536

Coordonnées
QUALITY FIRST, AFGEKORT : Q.F.

Adresse
LEUZESTRAAT 84 8510 BELLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Bellegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande