REDUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REDUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 871.465.222

Publication

02/02/2011
ÿþ Me 2.0

[L mb% In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

+iioiezae*

1

NEERGELEGD

19. 01. 2011

RECHTBAiC " AHANDEL

JK

Ondernemingsnr : Benaming 0871.465.222

(voluit) Rechtsvorm Zetel Onderwerp akte REDUS

Naamloze Vennootschap

8760 Meulebeke, Gentstraat, 158.

: MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100% DOCHTERVENNOOTSCHAP  NOTULE VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP



Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op twaalf januari tweeduizend en elf, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, vijf bladen, geen renvooien, te Izegem, op zeventien januari tweeduizend en elf, Reg. 5, Boek 254, Blad 71, Vak 17, ontvangen vijf en twintig euro. De EA Inspecteur Luc De Moor".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "REDUS", opgericht bij akte verleden voor Notaris Antoon Dusselier - De Brabandere, te Meulebeke, op 19 januari 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 februari 2005, onder nummer 05021474, gehouden op twaalf januari tweeduizend en elf heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname en bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, de Naamloze Vennootschap "DUPRO", met zetel te 8760 Meulebeke, Gentstraat, 158, 0467.278.791 (RPR Kortrijk) verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking was en waarvan de aandeelhouder een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 16 november 2010 door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 19 november 2010 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van van 30 november daarna, onder nummer 10173955 (wat betreft de overgenomen vennootschap) en onder nummer 10173943 (wat betreft de ovememende vennootschap).

De aandeelhouder erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

a.De fusievoorstellen;

b.De jaarrekening van de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken

is;

c.De jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

2. 1) Fusie door overneming door de Naamloze Vennootschap "DUPRO" en vermogensovergang.

Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt door de raden van bestuur van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap op 16 november 2010 en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Kortrijk, op 19 november 2010 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

Instemming met de verrichting waarbij de Naamloze Vennootschap "DUPRO", zijnde de overnemende vennootschap, de Naamloze Vennootschap "REDUS", zijnde de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vergadering tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2) Boekhoudkundige datum

Vaststelling overeenkomstig het fusievoorstel, dat vanuit boekhoudkundig oogpunt alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 november 2010 beschouwd worden ais zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de ovememende vennootschap zullen zijn gebeurd.

3) Bevoorrechte aandelen of effecten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

V

Vaststelling dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn, waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4) Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Vaststelling dat er geen bijzondere voordelen toegekend zijn aan een bedrijfsrevisor daar in de betrokken

vennootschappen géén bedrijfsrevisor werd benoemd.

5) Bijzondere voordelen voor de bestuurders

Vaststelling overeenkomstig artikel 719, lid 1, 4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan enerzijds de bestuurders van de overnemende vennootschap en anderzijds de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

6) Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

Goedkeuring van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "REDUS", voornoemd, geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf twaalf januari tweeduizend en elf door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

7) Boekhoudkundige verwerking

Verzoek aan ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Vaststelling dat, onder de opschortende van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de overdracht aan de ovememende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

5. Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen.

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HERMES ACCOUNTANTSBUREAU", met zetel te 8560 Gullegem, Oude leperstraat 32, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren en in het bijzonder om alle inschrijvingen in het Kruispuntbank voor Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN:

- Afschrift v. i de buitengewone algemene vergadering de dato 12 januari 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van

cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.11.2010, NGL 25.01.2011 11015-0172-009
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 14.01.2010 10014-0332-009
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 24.11.2008, NGL 16.01.2009 09014-0253-009
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.11.2007, NGL 16.01.2008 08016-0160-009
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.11.2006, NGL 15.12.2006 06908-0052-012

Coordonnées
REDUS

Adresse
GENTSTRAAT 158 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande