SEARCH4TALENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEARCH4TALENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.738.034

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 26.08.2014 14460-0390-009
27/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 U tl1izi

Roahtban.

D Gent, ofd. K¬ 3NTRl.sK

Griffie

MON!

20

BELGISC

ItUR BELGE

-11- 2014

H STAATSBLA

Ondememingsnr : 0836.738.034

Benaming (voluit) : Search4Talent

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlasmeers 22

8710 Wielsbeke (Ocigem)

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING -INVEREFFENINGSTELLING  SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 16` september 2014, neergelegd veer registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Search4Talent", onder. meer volgende besluiten heeft genomen;

VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit, na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en externe accountant overeenkomstig artikel 181 § 1 W. Venn., tot de vervroegde ontbinding van de: vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden, 16 september 2014. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

GEEN BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen ingevolge artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen

De vergadering en de zaakvoerder, de heer MAELFAIT David, wonende te 8710 Wielsbeke,' Vlasmeers 22, erkennen te zijn ingelicht door de notaris over de inhoud van artikel 185 W.Venn.: ".. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de vennoten-zaakvoerders in de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd..,"

ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat; beëindigd wordt van de zaakvoerder, te weten : de heer MAELFAIT David, voornoemd.

VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA

De vergadering besluit tot invereffeningstelling en vaststelling dat er geen passiva zijn en`, verdeling van de activa, ingevolge artikel 184 § 5 juncto artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé' vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte': aansprakelijkheid "Search4Talent", hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren in de woonplaats van de heer MAELFAIT David, wonende te 8710 Wielsbeke, Vlasmeers 22.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoud aan he Belglsc

Staatsbt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voorgehouden aan iet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering gelast de vennootschap onder firma "AXXI", met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Rijksweg 1, RPR KORTRIJK, BTW BE 0447.230.277, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met recht van indeplaatstelling, met het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane Saey.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte vervroegde ontbinding,

- verslagen van bestuursorgaan en externe accountant overeenkomstig art. 181 W. VENN

mod 11.1

Clp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0338-010
16/06/2011
ÿþui

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

i

*11089774*

Ondernemingsnr : ? ' g 36, ~~~. 03q Benaming

(voluit) : Search4Talent

NEERGELEGD

11

11

NI

03. 00. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Vlasmeers 22, 8710 Wielsbeke (Ooigem)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit de akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, Geassocieerd Notaris met standplaats Deerlijk,; te Deerlijk op 1 juni 2011, dal een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door;

De Heer MAELFAIT, David Gilbert Lucas, geboren te Kortrijk op 19 februari 1973.

Wonende te 8710 Wielsbeke (Ooigem), Vlasmeers 22.

onder de naam "Search4Talent", waarvan het maat-schappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder', aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig door de comparant in geld onderschreven en is volledig volstort in speciën.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 W.Venn., gedeponeerd werd op een bijzondere; rekening nummer 8E 55 7380 3315 6844 bij de KBC bank te Vichte zoals blijkt uit een door voormelde; financiële instelling op dinsdag eenendertig mei tweeduizend en elf afgeleverd attest.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN.

Artikel één : naam.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt : "Search4Talent".

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8710 Wielsbeke (Ooigem), Vlasmeers 22.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel! Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepastei samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft,het uitvoeren: van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming; met de wettelijke bepalingen ter zake tot doel :

1.In het Vlaams Gewest: Het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau voor private; arbeidsbemiddeling overeenkomstig de wettelijke (regionale) bepalingen en in het bijzonder alle vormen van; private arbeidsbemiddeling zoals onder meer activiteiten van uitzendarbeid, werving en selectie,. executive and: direct search, outplacementactiviteiten, arbeidsbemiddeling van betaalde sportbeoefenaars, arbeidsbemiddeling; van schouwspelartiesten, adviesverlening, onderaannemingsactiviteiten, project-bureau, outsourcing, opleiding' en bijstand op het vlak van personeelbeleid, informatietechnologie en telecommunicatie.

2.In het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, het Waalse Gewest,de Duitstalige Gemeenschap en hei; buitenland:

Voor zover de landelijke en regionale wetgeving het toe-laat, alle vormen van private arbeidsbemiddeling vermeld onder paragraaf 1 kunnen verrichten.

3.Het ontwikkelen, uitbouwen en commercialiseren van een jobsite met als doel human resources: oplossingen aan te bieden voor rekruteringsvraagstukken en werkzoekenden in contact te brengen met;.

rekruterende human resources en bedrijven. .

4.Het aanbieden van (key)account management- en marke-tingactiviteiten, alsook consultancy op het vlak'. van sales, salesmanagement, human resources, rekrutering, werving en selectie, uitzendarbeid, outplacement, outsourcing, projectsourcing, interim management en social media. Dit alles in de meest ruime zin.

5.Het verlenen van administratief, financieel, intellectueel, operationeel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen, de commerciële organisatie en uitbating_ van productiebedrijven of

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

diensverfenende ondernemingen, alle activiteiten inzake tussenprestaties in handel en diensten, dit in de meest ruime zin van het woord.

6.Het verstrekken van alle vormen van adviezen aan on-dernemingen, welke niet door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen, zich situerend op het vlak van management, sales, marketing van producten, van productie- en/of dienstverlenende ondernemingen, techniek, human resources, rekrutering, werving en selectie, uitzendarbeid, outplacement, outsourcing, projectsourcing, interim management en social media. Deze adviezen kunnen verstrekt worden onder de vorm van interim management, crisis management of nog andere denkbare vormen.

7.Het verlenen van administratieve prestaties, IT- en computer services.

8.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe machines, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

9.De organisatie en de coördinatie van beurzen, tentoonstellingen, congressen, opleidingen, seminaries en evenementen met inbegrip van de logistiek van voormelde activiteiten.

10.Het ontwerpen, de realisatie, de productie en de commercialisering van reclame- en /of promotiecampagnes voor bedrijven, sportieve, culturele en/of andere evenementen.

11.Het ontwerpen, produceren en verkopen van publici-teitsartikelen in om het even welke vorm.

12.Het verlenen van advies inzake public relations en advies inzake de hiervoor en hierna vermelde activiteiten.

13.De groot- en kleinhandel, opslag, fabricatie, menge-ling en verpakking van alle bestaande en toekomstige petroleumproducten en  derivaten, alle vervangingsderivaten, minerale en plantaardige oliën, petrochemische en andere chemische producten, vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en alternatieve brandstoffen, elektriciteit, antivriesproducten, onderhoudsproducten, toestellen, wisselstukken en benodigdheden voor voertuigen en nijverheid, het uitvoe-ren van kleine herstellingen, en dit in de meest uitgebreide vorm.

14.Het uitbaten, het onderhouden en de installatie van tankstations, garages en alternatieve energie installaties.

15.De uitbating van een vervoerbedrijf, de uitbating van een takeldienst, de verhuur van voertuigen, de aan-en verkoop van nieuwe en tweedehands voertuigen en boten.

16.De uitbating van shops, het verdelen van autogebonden en niet-autogebonden artikelen, het verdelen van tijdschriften, kranten, tabakswaren, telefoonkaarten, postzegels,loterijen en aanverwanten, de verkoop van dranken en voedingswaren om mee te nemen of voor consumptie ter plaatse, al dan niet in een wegwerpverpakking, klein- en groothandel in dranken en voedingswaren, het opereren als afhaalpunt en/of postpunt, het uitbaten van drank- en eetgelegenheden.

17.De uitbating van carwash-installaties.

18.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom vertegenwoordigen in de handel.

19.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goe-deren, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende en roerende goederen. Tevens alle activi-teiten van makelaar in onroerende goederen.

20.Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzon-derheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden én in het voordeel van de vennootschap. Binnen dit kader kan men overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of vereniging eender welke, alsmede van andere onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

21.Het toestaan, in haar voordeel, van leningen en kré-dietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operáties-verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, noch adviezen verstrekken inzake beleggingen en geldplaatsingen.

22.De vennootschap mag wettelijk toegelaten obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

23.De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen. Het besturen van vennootschappen, welke doel deze.vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

24.Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin. De aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen vanhandel in de kunst.

25.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

{

26.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waar zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

27.De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen, groeperingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maat-schappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en aile genotsrechten terzake toestaan.

28.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger, op die wijze die haar het meest geschikt lijkt, dit alles in de meest uitgebreide zin.

29.De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een

fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan

deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige

vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

e Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaak-voerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer MAELFAIT David, wonende te Wielsbeke (Ooigem), Vlasmeers 22, die aanvaard heeft onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige redenen.

Ingeval zijn mandaat een einde neemt ingevolge ont-slag of overlijden, of wanneer de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, wordt hij in die hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door zijn echtgenote Mevrouw DE CABOOTER Vanessa Maria Augusta wonende te Wielsbeke (Ooigem), Vlasmeers 22.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat bezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Ten aanzien van de

pq handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen

slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te

sl weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende

bewijs.

" Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

eel De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 18 uur op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle be-sluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met éénendertig december daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van dé lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening vervolgd door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders die de bevoegdheid van vereffenaars zullen hebben, tenzij de algemene vergadering bij drie/vierden van de stemmen beslist andere vereffenaars aan te stellen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening wordt, na betaling van de schulden en lasten, verdeeld tussen de vennoten a rato van het aantal van hun aandelen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

SLOTBEPALINGEN

Artikel negentien : woonstkeuze

Voor de uitvoering van onderhavige statuten is ieder in buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de maatschappelijke zetel.

Artikel twintig: slotbepaling

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen. III.OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de oprichter volgende besluiten genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:: 1.Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2.Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in tweeduizend en dertien.

3.Niet benoeming commissaris

De oprichter beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht is. 4.Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoon-lijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

. .

. .Voor-

behouden

aan hdt " Belgisch Staatsblad

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der' Registratierechten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SEARCH4TALENT

Adresse
VLASMEERS 22 8710 OOIGEM

Code postal : 8710
Localité : Ooigem
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande