STEISAREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEISAREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.639.350

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 11.02.2014 14039-0163-015
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0312-015
21/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 15.02.2013 13039-0569-015
16/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 09.02.2012 12031-0557-014
28/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Or9tternervtingsnr : 0890.639.350

; Benaming (voluit) : STEISAj :EM

IlI ll1 1II 1iI 11I IliI~muu~l

" iiisssaa

1

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RIVIERSTRAAT 35

8560 WEVELGEM

Onderwerp akte ;GERUISLOZE FUSIE

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris DESTROOPER Sabine te Ledegem op TWEE DECEMBER TWEEDUIZEND EN ELF, "1ste kantoor der Registratie te Kortrijk Geregistreerd op 06 december 2011 zes bladen geen renvooien Boek 955 Blad 04 Vak 19 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25¬ ) de e.a. inspecteur (getekend:) L. Vanheuverzwijnn, ' blijkt dat:

de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEISAREN", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Rivierstraat 35, BTW BE 0890.639.350, rechtspersonenregister Kortrijk `overnemende vennootschap";

- de naamloze vennootschap "G.M.V. TUINMACHINES", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Diksmuidsesteenweg 97 B, BTW BE 0428.044.172, rechtspersonenregister Kortrijk "overgenomen vennootschap",

werden gehouden en dat volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen werden genomen:

Vaststelling dat aan de voorgaande wettelijke vereisten voldaan werd:

I. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

a. De raad van bestuur respectievelijk zaakvoerder van de beide vennootschappen hebben op datum van 11 juli 2011 een fusievoorstel opgemaakt.

Deze fusievoorstellen werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Kortrijk op 13 september 2011:

- voor de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder het nummer 11149524, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering;

- voor de B.V.B.A. STEISAREN, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder het nummer 11149523, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

b. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de B.V.B.A STEISAREN, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze . stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanighei% van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persocojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap de B.V.B.A. STEISAREN

e. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES die aan de fusie deelneemt, eigendomsrechten bezit op onroerende goederen, zijnde :

1/ Een handelspand met toonzaal op en met grond, Diksmuidesteenweg 97B, te Hooglede " 2/ Een villa op en met grond, Diksmuidesteenweg 97A, te Hooglede

belast met een hypothecaire inschrijving genomen in het voordeel van N.V. HSA, spaarbank te Antwerpen, thans CENTEA,

De overnemende vennootschap, vertegenwoordigd als voorzegd, zal instaan voor de verdere terugbetaling van voormeld krediet, zo in kapitaal als intresten.

- de geheelheid van het kapitaal voor de overnemende vennootschap de B.V.B.A. STEISAREN hier vertegenwoordigd is, alsmede de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES.

- De raad van bestuur respectievelijk zaakvoerder hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

- De algemene vergadering van de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op; voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van B.V.B.A. STEISAREN besluit tot fusie door : overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES over te gaan.

- Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van B.V.B.A. STEISAREN en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 1 juli 2011.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES, sedert die datum tot op vandaag voor rekening zijn van de B.V.B.A STEISAREN.

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES, met alle rechten en plichten, over op de B.V.B.A. STEISAREN.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap de B.V.B.A. STEISAREN om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES te vernietigen.

- De overgang geschiedt zonder kapitaalsverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van de balanstoestand afgesloten op 1 juli 2011.

-Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 juli 2011, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap de B.V.B.A STEISAREN. De schulden van de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES gaan over op de overnemende vennootschap de B.V.B.A STEISAREN.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

De overnemende vennootschap de B.V.B.A. STEISAREN zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren

Voorbehouden aan het Bergisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persuco)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

end 11.1

bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voo-r verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom " of de uitbating ervan.

-De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, " gaan over op de overnemende vennootschap de B.V.B.A STEISAREN met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

-De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren. -Er is geen personeel in dienst bij de overgenomen vennootschap.

-De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren. vastgesteld werd dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES, met zetel te Hooglede, Diksmuidesteenweg 97 B, door B.V.B.A. STEISAREN met zetel te Wevelgem, Rivierstraat 35, werd verwezenlijkt;

- anderzijds de naamloze vennootschap G.M.V. TUINMACHINES, definitief

" opgehouden heeft te bestaan.

- het ontslag van de enige bestuurder: heer Philip Malysse, wonende te Wevelgem,

Rivierstraat 35 werd aanvaard.

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris te Ledegem.

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

1. het afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 2 december 2011;

2. gecoördineerde tekst van de statuten.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij fiët Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011
ÿþ Mod 2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





ia 1111111111111111111111 II MOi" =11" ESELGE ~~~i'.~~~ E~ ~~

*11149523* ~,.. " EC~ !C]N .~ ....-._~

2 Pl- "1 13. 09. M;1 i

BELGISCI-i STAAi-~SLAD

Esruul~ LGANKOOOIANIDELI.L~~~ KORTRIJK .1



r 0890.639.350

" '

\

V

»ohurt, . Steisaren

::och!îsvorr besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zure! Rivierstraat 35, 8560 Wevelgem

: Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen tussen Steisaren BVBA als overnemende vennootschap en G.M.V. tuinmachines NV als over te nemen vennootschap.

Voor analytisch uittreksel

Philip Malysse

zaakvoerder

Qp oe laatste biz van Luik B vermelden " eecio. : kaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 14.02.2011 11033-0371-011
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 08.01.2010 10010-0132-012
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 21.01.2009 09017-0047-012

Coordonnées
STEISAREN

Adresse
RIVIERSTRAAT 35 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande