STM CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STM CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.147.824

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 17.07.2014 14319-0019-011
21/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111~IYiVI~~NI~IVY~I~Id

+iaa osos*

Ondernemingsnr : 0469.147.824

Benaming

(voluit) : STM CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Steenmolenlaan 26B, 8980 Beselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STM Consulting met zetel te 8980 Beselare, Steenmolenlaan 26B, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing  Vaststelling van de belastbare reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op tweehonderd zestien duizend zevenhonderd negenentachtig euro tweeëndertig cent (¬ 216.789,32), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van eenendertig december tweeduizend en elf.

Tweede beslissing  Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, tweehonderd zestien duizend euro (¬ 216.000,00) bedraagt. Derde beslissing  Uitkering tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd zestien duizend euro (¬ 216.000,00).

De enige vennoot, de heer MEEUWS Steven Cari, geboren te Roeselare op zevenentwintig augustus negentienhonderd vierenzeventig, identiteitskaart nummer 591-4868944-34 - rijksregister nummer 74.08.27121.97, echtgenoot van mevrouw DEBAT- Valerie Ann Wilma, geboren te Izegem op zes oktober negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8980 Zonnebeke-Beselare, Steenmolenlaan 26/B000, verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 W.I.B. 92 te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 W.I.B. 92,

Vierde beslissing  Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaart een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle en Kris lgodt, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Kris Igodt, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

«5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA STM CONSULTING, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA STM CONSULTING zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 194.400,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 194.400,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 Q Mil 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering Leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 925 aandelen van de BVBA STM CONSULTING, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA STM CONSULTING en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 4 december 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door

Peter VANDEWALLE Kris IGODT»

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met tweeënnegentig duizend vijfhonderd euro (¬ 92.500,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot honderd en elf duizend honderd euro (¬ 111.100,00) door het creëren van negenhonderd vijfentwintig (925) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze negenhonderd vijfentwintig (925) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd en tien euro zestien cent (¬ 210,16) (afgeronde intrinsieke waarde) per aandeel, waarvan:

 tweeënnegentig duizend vijfhonderd euro (¬ 92.500,00) zal geboekt worden als kapitaal;

 en honderd en een duizend negenhonderd euro (¬ 101.900,00) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daar bijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

Zesde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1.Vervolgens heeft de enige vennoot voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «STM Consulting», en in te schrijven op de negenhonderd vijfentwintig (925) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

 in kapitaal ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal tweeënnegentig duizend vijfhonderd

euro (¬ 92.500,00),

en

 de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in honderd en een duizend negenhonderd euro (¬ 101.900,00).

Zevende beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeënnegentig duizend vijfhonderd euro (¬ 92.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en elf duizend honderd euro (¬ 111,100,00), vertegenwoordigd door duizend honderd en elf (1.111) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend honderd en elfde (1/1.111de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Achtste beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal honderd en een duizend negenhonderd euro (¬ 101.900,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Negende beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met honderd en een duizend negenhonderd euro (¬ 101,900,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderd en elf duizend honderd euro (¬ 111.100,00) tot tweehonderd dertien duizend euro (¬ 213.000,00), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen..

Tiende beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van honderd en een duizend negenhonderd euro (¬ 101.900,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd dertien duizend euro (¬ 213.000,00), vertegenwoordigd door duizend honderd en elf (1.111) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend honderd en elfde (111.111 de) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Elfde beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste zin van artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd dertien duizend euro (¬ 213.000,00), en is verdeeld in" duizend honderd en elf (1.111) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend honderd en elfde (1/1.111de) van het kapitaal vertegenwoordigen.».

Twaalfde beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Francis Vlegels, notaris te Ingelmunster, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Dertiende beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd: `

- expeditie proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten;

- verslag bestuursorgaan;

- verslag bedrijfsrevisor. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.. 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

. behouden

aan het

1 Belgisch

Staatsblad

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 29.07.2013 13365-0272-011
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 20.08.2012 12423-0343-011
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 03.08.2011 11379-0135-012
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 30.07.2010 10372-0127-011
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 07.08.2009 09557-0034-013
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 01.08.2008 08532-0179-013
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 24.08.2007 07619-0318-013
24/01/2007 : IE147427
30/06/2006 : IE147427
30/06/2005 : KO147427
06/07/2004 : KO147427
09/02/2004 : KO147427
14/07/2003 : KO147427
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0214-011

Coordonnées
STM CONSULTING

Adresse
STEENMOLENLAAN 26B 8980 BESELARE

Code postal : 8980
Localité : Beselare
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande