THOCED

Divers


Dénomination : THOCED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 467.151.505

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 15.01.2014 14008-0384-019
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 04.01.2013 13001-0471-018
29/11/2012
ÿþ Maf Wafd 11.1

;C ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Beigisct

Staatsbla

Noaergeieqe ter griffie wen Oe

Pe£lltbiinik

Br " ±e -=efdeli g i@

2 0 NOV, 2012

Grtfrie üe cJrlhilr

*iaisse1i

Ipli

Ondememingsnr : 0467.151.505

Benaming

(voluit) : THOCED

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel : Jozef II straat 35 bus 4 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte r BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - AANSTELLING OPVOLGEND ZAAKVOERDER

Er bl'sjkt uit een akte verleden voor notaris Cari Poltiiet te Oostende op 7 november 2012, te registreren, dat, de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen THOCED, gevestigd; te Oostende, Jozef ll straat 35 bus 4, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Carl Poltliet op; zesentwintig oktober negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van negen november daarna onder nummer 9911 09-484.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Carl Poffliet op één en twintig februari tweeduizend, houdende kapitaalverhoging, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien maart daarna onder nummer 2000315-563.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Cari Poffliet op zesentwintig augustus tweeduizend en negen,'bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf september daarna onder nummer 128842.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Carl Polfliet op dertig maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien april, daarna onder nummer 56347., met algemeenheid van stemmen het volgende beslist heeft: EERSTE BESLISSING.

De " algemene vergadering beslist om mevrouw VANDERGHOTE Els Zoë Lieve Cornelia, geboren te Oostende op 16 april 1970, nationaal nummer 700416 070.75, wonende te 8400 Oostende, Jozef Ii straat 35 bus 4, te benoemen tot bijkomend opvolgend zaakvoerder na de eerst aangestelde opvolgend zaakvoerder met name mevrouw Lena Vanthuyne, welke functie zij zal uitoefenen in een college van zaakvoerders samen met, haar broer Wim Vanderghote voorheen eveneens aangesteld als opvolgend zaakvoerder.

De bij deze aangestelde zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder en de eerste opvolgend zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder en de eerste opvolgend zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeren hun mandaat verder uit te oefenen.

Mevrouw VANDERGHOTE Els is hier aanwezig en verklaart haar toekomstig mandaat te aanvaarden.

Het desbetreffende artikel negen van de bestaande statuten-wordt in die zin aangepast en zal thans luidens

ais volgt: . .

Artikel 9: Benoeming-Ontslag van de zaakvoerder.

-Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders van de

vennootschap. Hij/zij word(t)(en) benoemd door een buitengewone algemene vergádering ten overstaan van

een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een -bijkomende'

zaakvoerder is de Instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

- Aanduiding van de zaakvoerder.

Bij de oprichting werd aangesteld ais statutair zaakvoerder

De heer VANDERGHOTE Pieter Jozef Gerard Cornelius.

Hij is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Indien de enige zaakvoerder wegvalt wordt hij van rechtswege opgevolgd door:

Zijn echtgenote, Mevrouw VANTHUYNE Lena Alicia Cornelia.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien zowel de heer Pieter Vanderghote als zijn echtgenote mevrouw Lena Vanthuyne als zaakvoerder zou wegvallen worden als opvolgend statutaire zaakvoerders aangesteld die samen een college van zaakvoerders zullen vormen en die samen zullen moeten optreden;

- de heer VANDERGHOTE Wim Gentiel Joseph Comélius

mevrouw VANDERGHOTE Els Zoë Lieve Cornelia

Allen verklaren hun mandaat of toekomstig mandaat te aanvaarden.

- Duur van het mandaat.

De zaakvoerder vervult zijn opdracht voor de dirur van de vennootschap.

- Ontslag

Iedere zaakvoerder kan (te allen tijde) ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoeder(s).

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van. een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Betreft het ontslag de enige zaakvoerder, dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de in de statuten aangewezen opvolger zaakvoerder en bij gebrek aan zulke aanwijzing, door de overblijvende gecommanditeerde vennoot/vennoten, aan wie de ontslag nemende zaakvoerder zijn aandelen moet overlaten.

Is hij tevens enige gecommanditeerde vennoot, dan dient hij zijn aandelen over te laten aan de overblijvende commanditaire vennoten die in buitengewone vergadering,' bij statutair beding een door hen als gecommanditeerde vennoot aanvaarde aandeelhouder aanstelfën als nieuwe zaakvoerder.

Wordt binnen de dertig dagen na het ontslag door de algemene vergadering geen nieuwe statutaire zaakvoerder aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap in een naamlôze vennootschap, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden.

Indien de ontslagnemende enige zaakvoerder geen opvolger heeft, dient hij gedurende de voormelde termijn van dertig dagen, zijn opdracht verder te vervullen.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring van de zaakvoerder

-Het overlijden, de onbekwaamverklaring van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag,

Betreft het de enige zaakvoerder, tevens enige gecommanditeerde vennoot, en is geen opvolger voorzien, dan kan elke commanditaire vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een buitengewone algemene verga-7dering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van commanditaire vennoot verliest, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlo-'pig bewindvoerder.

Herroeping van het mandaat van zaakvoerder

i De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij besluit van een buitengewone

algemene vergadering genomen met inachtne-'ming van de bepalingen voorgeschreven voor een statutenwijziging en mits er daartoe ernstige redenen voorhanden zijn.

Indien de ernst van deze redenen betwist wordt door de betrokken zaakvoer-der, blijft deze zijn opdracht vervullen tot de bevoegde rechter daarover uitspraak zal hebben gedaan:

De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen totdat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. Bij het definitief worden van de herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld ais hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder

TWEEDE BESLISSING

De zaakvoerder zet uiteen en geeft bij deze kennis aan de algemene vergadering dat hij en zijn echtgenote twee onroerende goederen wensen te verkopen aan de vennootschap te weten:

-het woon en handelshuis aan de Kapellestraat 69 te Oostende

-het handelsgelijkvloers winkel 2 B in de Marina Mercator Ernest Feysplein

De beide eigendommen worden verkocht aan de, vennootschap mits de totale prijs van 1.860.000,00 euro wat overeenstemt met de marktprijs voor dergelijke eigendommen.

Bij voorgenomen transactie bestaat er mogelijks een tegenstrijdig belang tussen de zaakvoerder en de vennootschap en overeenkomstig het wetboek van vennootschappen moet daartoe de proçedure'moeten worden gevolgd zoals voorzien in de artikelen 657 en 523 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen verkoop een evenwichtige overeenkomst is zowel voor de verkoper als voor de kopende vennootschap en rekening houdend met de huuropbrengst een interessante belegging vormt voor de vennootschap" eveneens rekening houdend met de waardevastheid van onroerend goed op voormelde liggingen.

De zaakvoerder verbindt er zich toe voormelde voorgeschreven procedure voorzien door het Wetboek van Vennootschappen te volgen en een bijzonder verslag neer te leggen samen met de jaarrekening.

Voor zoveel ais nodig worden Wim en Els Vanderghote aangesteld als bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap voor voorgenomen transactie aan wie machtiging wordt verleend om de notariële verkoopakte te ondertekenen.

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte dd. 07/11/2012 en de gecoordineerde

statuten,



Ulttreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 04.01.2012, NGL 06.01.2012 12002-0153-017
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.02.2011, NGL 11.02.2011 11028-0353-013
11/09/2009 : OO057289
06/04/2009 : OO057289
28/03/2008 : OO057289
30/03/2007 : OO057289
31/03/2006 : OO057289
15/03/2005 : OO057289
01/04/2004 : OO057289
30/05/2003 : OO057289
08/05/2002 : OO057289
15/03/2000 : OOA007006
19/01/2000 : OOA007006
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 11.12.2015 15686-0337-016

Coordonnées
THOCED

Adresse
JOZEF II-STRAAT 35, BUS 4 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande