TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, AFGEKORT TTL

NV


Dénomination : TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, AFGEKORT TTL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 470.641.426

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 20.06.2014 14197-0357-016
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 25.06.2013 13215-0422-016
13/11/2012
ÿþmod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

veaergelegd ter griffie van ce rechtbank van koophandel Brugge  a . - mg te Oos

DM. 1M

Griffie Cie grrfAer

np

*12184599*

Ondememingsnr: BE0470.641.426

Benaming (voluit) : Total Transport Logistics

(verkort) : TTL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 7B

8810 Lichtervelde

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op vierentwintig oktober " tweeduizend en twaalf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van : 1) "T.T.L" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8810 Lichtervelde, Industrielaan 7 B, BTW BE 0472.341.993, RPR Brugge, afdeling Oostende; en 2) "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS", afgekort "TTL" naamloze vennootschap, niet zetel te 8810 Lichtervelde, Industrielaan 7 B, BTW BE 0470.641.426, RPR Brugge, afdeling Oostende, de volgende besluiten heeft genomen

" Voor de over te nemen vennootschap

Ee ste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld werd dat de beeloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T.L" met zetel te 8810 Lichtervelde, Industrielaan 7 B, BTW BE 0472.341.993, RPR Brugge, afdeling Oostende door de naamloze vennootschap "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, afgekort TTL", met zetel te 8810 Lichtervelde, Industrielaan 7 B, BTW BE 0470.641.426, RPR Brugge, afdeling Oostende, wordt overgenomen.

De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap heeft er zich van vergewist en heeft bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T,L." geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, zonder toekenning van aandelen, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

c) Bijgevolg zal gans het vermogen van de over te nemen vennootschap met alle rechten en verplichtingen, overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap. De vennoten gaan akkoord dat er geen tussentijdse cijfers voorgelegd worden. De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap niet ingang van 1 oktober 2012.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1) Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van de vereiste wettelijke bepalingen en reglementaire regels terzake. De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 oktober 2012.

2) De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid T.T.L. De naamloze vennootschap TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, afgekort TTL in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

3) In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

4) Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; om aile

verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bei3ouden aan het Belgisch Staatsblad

'

mod 11.1

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die het overgedragen goed bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen aangenomen.

" Voor de overnemende vennootschap

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel, hoger vermeld, waarin voorgesteld werd dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T.L" met zetel te 8810 Lichtervelde, Industrielaan 7 B, BTW BE 0472.341.993, RPR Brugge, afdeling Oostende door de naamloze vennootschap "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, afgekort TTL", met zetel te 8810 Lichtervelde, Industrielaan 7 B, BTW BE 0470.641.426, RPR Brugge, afdeling Oostende, door fusie overgenomen wordt.

De bestuurders van de overnemende vennootschap hebben er zich van vergewist en hebben bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de naamloze vennootschap "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, afgekort TTL" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De vergadering van de naamloze vennootschap "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, afgekort TTL" heeft besloten tot de fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T.L." over te gaan, zodat de opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

c) Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de over te nemen vennootschap, onder de hierboven uiteengezette voorwaarden, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen. De aandeelhouders verklaren af te zien van de voorlegging van tussentijdse cijfers.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen worden overeenkomstig de wettelijke regels geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, en dit vanaf 1 oktober 2012. De schulden van de over te nemen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Dit besluit werd niet eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede besluit: Vaststelling verwezenlijking fusie.

Vervolgens heeft de algemene vergadering vastgesteld dat:

" enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T.L." door de naamloze vennootschap "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, afgekort TTL", werd verwezenlijkt.

" anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T.L.", definitief opgehouden

heeft te bestaan.

; Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde Besluit: Goedkeuring van de jaarrekening van de over te nemen vennootschap en kwijting aan

de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap.

Vervolgens werd aan de vergadering de jaarrekening van de over te nemen vennootschap (bestaande uit de

balans, de resultaatrekening en de toelichting), ter goedkeuring voorgelegd,

De aandeelhouders erkennen dat zij van deze documenten hebben kunnen kennis nemen, op de wijze

bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders hebben unaniem verklaard af te zien van een tussentijdse jaarrekening

Volgens het Wetboek vennootschappen zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap binnen de

dertig (30) dagen, te rekenen vanaf vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf, de jaarrekening overmaken

aan de Nationale Bank van België.

De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap

voor de uitoefening van hun mandaat.

Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit: Vervanging van het doel van de vennootschap.

Hiervoor werd door de raad van bestuur het verslag opgemaakt de dato één oktober tweeduizend en twaalf in

uitvoering van het artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van acties en

passief van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie

maanden vóór de datum van dit verslag.

Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De statuten werden hiermee in overeenstemming gebracht.

Viifde besluit: Statutenwijziging

De statuten werden aangepast aan het genomen besluit en bijgevolg werd artikel 4 aangepast aan volgende

tekst:

"Voor eigen rekening en voor rekening van derden of in deelneming met derden:

onderneming voor goederenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen-en buitenland, met alle materiële middelen, zowel langs de weg, het spoor, te water als in de lucht, en dit van alle goederen en producten zonder enige beperking;

het huren, verhuren en bevrachten van alle vervoermaterieel, zowel in België als in het buitenland;

- de tussenkomst als vervoerscommissionair;

het laden, lossen en de expeditie van alle goederen en producten;

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beliouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

hef laden erg lossen, kopen en verkopen, huren en verhuren van rollend materieel en toebehoren en van alles wat direct of indirect in verband staat met transport;

onderneming voor uitbaten van goederenopslagplaatsen

groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van oud ijzer en schroot;

groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen;

aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

het vervoer van personen, zowel in België als in het buitenland, met bus of autocar;

invoer en uitvoer van goederen en producten;

alle garagewerkzaamheden omvattende het herstellen van voertuigen, onderdelen en toebehoren; depannage in binnenland en buitenland van motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren; het uitbaten van een bezinestation en dieselstation en verkoop van alle hiermee samengaande producten; het uitbaten van automatische autowasserijen voor voertuigen en materieel van gelijk welke aard; het verrichten van douaneformaliteiten betreffende invoer en uitvoer;

verhuisonderneming;

het verhuren van autovoertuigen (gebezigd voor het vervoer van zaken) en hun aanhangwagens;

cleaning van tankwagens.

het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden;

het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

het beheer, het verwerven van een onroerend vermogen, het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

Zesde besluit: Machtiging

De zaakvoerders, met macht tot in de plaatststelling, werden gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren en alle verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan De Leenheer & C° Accountancy BVBA, RPR Kortrijk 0476,109.553, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door Isabelle De Leenheer, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van de raad van bestuur dd, 01 oktober 2012

Dirk Hendrickx, Notaris



18/09/2012
ÿþMaf word 11.1

tiL_tl: »? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nedergelegd ter griffie van cte rechtbarri, van koophandel

Brugge -- ffieiir1 te Oastenae

P 0 7 SEP. 2012

Griffie e grif

11

1

*12156001*

t

Ondernemingsnr : 0470.641.426

Benaming

(voluit) : Total Transport Logistics

(verkort) : TTL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: 8810 LICHTERVELDE, Industrielaan 78

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE , ' PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE)

Neerlegging van het voorstel van een m9t fusie door overneming gelijkgestelde verrichting d.d, 11 juli 2012 overeenkomstig artikel 676 van het wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen waarin aan de algemene vergadering van de vennootschap T.T.L. bvba, gevestigd te 8810 Lichtervelde, industrielaan 7B, RPR Brugge 0472.341.993, wordt voorgesteld om het gehele vermogen, zowet de rechten ais d"e verplichtingen, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, over te dragen aan de naamloze vennootschap Total Transport Logistics, afgekort TTL, gevestigd te 8810. Lichtervelde, industrielaan 7B, RPR Brugge 0470.641.426.

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE(GERUISLOZE FUSIE)

Op 11 juli 2012 is overeenkomstig het artikel 676 van het wetboek van vennootschappen, door de. bestuurders van de NV "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS" en de zaakvoerder van de BVBA "T.T,L.", in ' gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure als bepaald in het artikel 676 van het wetboek van vennootschappen opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

De naamloze vennootschap "Total Transport Logistics" met zetel van de vennootschap gevestigd te 8810. Lichtervelde, industrielaan 7B ingeschreven in het KBO onder nr 0470.641.426

De vennootschap werd opgericht ingevolge de akte verleden op 01/02/2000 voor notaris Anthony Wittesaele' te Tielt, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25/02/2000 onder nr 20000225-2 De statuten werden laatst gewijzigd ingevolge de akte verleden op 19 oktober 2004 voor notaris Christian De Vos te Brugge, geregistreerd te Brugge 2 op 25 oktober 2004, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel Brugge -- afdeling te Oostende op 08/11/2004.

Zij wordt hierna genoemd 'de overnemende vennootschap'.

Vertegenwoordigd door: DUMON ERIK, gedelegeerd bestuurder

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T.L." met zetel van de vennootschap gevestigd te 8810 Lichtervelde, industrielaan 7B, ingeschreven in het KBO onder nr 0472.341.993

De vennootschap werd opgericht ingevolgde akte verleden op 19/06/2000 voor notaris Françis Develter te Menen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 augustus 2000 onder nr 20000803-56 .

Zij wordt hierna genoemd 'de overgenomen vennootschap'.

Namens haar tekent : DUMON ERIK, zaakvoerder

in aanmerking nemende dat

ode overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

ride bestuurders van de NV "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS' enerzijds en de zaakvoerder van de BVBA "T.T,L." anderzijds het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met de toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuurders van de NV "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS" enerzijds en de zaakvoerder van de BVBA "T.T.L." anderzijds zich jegens elkaar alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van

de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat :

Ade fusie zal worden doorgevoerd tussen

1.De naamloze vennootschap "TOTAL TRANSPORT LOGISTICS" met zetel van de vennootschap

gevestigd te 8810 Lichtervelde, industrielaan 7,

De vennootschap heeft tot doel

Voor eigen rekening en voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-het vervoer van alle goederen en van alle producten zowel in België als in het buitenland, zowel te land, te

water als in de lucht;

-het huren, verhuren en bevrachten van alle vervoermaterieel, zowel in België als in het buitenland;

-de tussenkomst als vervoerscommissionair;

-het laden, lossen en de expeditie van alle goederen en producten;

-tussenpersoon in de handel;

-het vervoer van personen, zowel in België als in het buitenland, met bus of autocar;

-invoer en uitvoer van goederen en producten;

-alle garagewerkzaamheden omvattende het herstellen van voertuigen, onderdelen en toebehoren;

-depannage in binnenland en buitenland van motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren;

-het uitbaten van een bezinestation en dieselstation en verkoop van alle hiermee samengaande producten;

-het uitbaten van automatische autowasserijen voor voertuigen en materieel van gelijk welke aard;

-het verrichten van douaneformaliteiten betreffende invoer en uitvoer;

-verhuisondememing;

-het verhuren van autovoertuigen (gebezigd voor het vervoer van zaken) en hun aanhangwagens;

-cleaning van tankwagens.

De vennootschap zal alle burgerlijke; industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijkerf of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze In aile vennootschappen,onderneningep, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, of groeperingen, bestaandeof are te riahteri, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie,

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T.T.L." met zetel van de vennootschap

gevestigd te 8810 Lichtervelde, Industrielaan 7B,

De vennootschap heeft tot doel

-onderneming voor goederenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en

buitenland, met aile materiële middelen, zowel langs de weg, het spoor, te water ais in de lucht, en dit van alle

goederen en producten zonder enige beperking;

-het laden en lossen, kopen en verkopen, huren en verhuren van rollend materieel en toebehoren en van

alles wat direct of indirect in verband staat met transport;

-onderneming voor uitbaten van goederenopslagplaatsen

-groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van oud ijzer en schroot;

-groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen,

brandstoffen en smeermiddelen;

-aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen,

in het kort tussenpersoon in de handel;

-het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

-het beheer, het verwerven van een onroerend vermogen, het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

Er bestaan 200 aandelen in de overgenomen vennootschap, die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap,

BVanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

CEr zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

DAan de raad van bestuur van de overnemende en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Eln de overnemende vennootschap worden de volgende artikelen gewijzigd ; het doel van de overnemende vennootschap wordt aangepast tot :

Voor eigen rekening en voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-onderneming voor goederenvervóer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland, met alle materiële middelén, zowel langs de weg, het spoor, te water als in de lucht, en dit van alle goederen en producten zonder enige beperking;

-het huren, verhuren en bevrachten van alle vervoermaterieel, zowel in België als in het buitenland;

-de tussenkomst als vervoerscommissionair;

-het laden, lossen, en de expeditie van alle goederen en producten;

-het laden, e7 lossen, kopenen vrkopep, huren en verhuren van rollend materieel en toebehoren en van

alles wat direct of indirect in verbandstáat met transport;

-onderneming voor uitbaten van goederenopslagplaatsen

-groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van oud ijzer en schroot;

-groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen,

brandstoffen en smeermiddelen;

-aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

-het vervoer van personen, zowel in België als in het buitenland, met bus of autocar;

-invoer en uitvoer van goederen en producten;

-aile garagewerkzaamheden omvattende het herstellen van voertuigen, onderdelen en toebehoren;

-depannage in binnenland en buitenland van motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren;

-het uitbaten van een bezinestation en dieselstation en verkoop van alle hiermee samengaande producten;

-het uitbaten van automatische autowasserijen voor voertuigen en materieel van gelijk welke aard;

-het verrichten van douaneformaliteiten betreffende invoer en uitvoer;

-verhuisonderneming;

-het verhuren van autovoertuigen (gebezigd voor het vervoer van zaken) en hun aanhangwagens;

-cleaning van tankwagens.

-het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

-het beheer, het verwerven van een onroerend vermogen, het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

"

t

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder i meer in de vcrm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie,

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

FConform het artikel 676 van het wetboek van vennootschappen dient het controle-verslag van artikel 676 niet te worden opgesteld. Er moet dus geen bedrijfsrevisor of accountant worden aangesteld en er zal geen bijzondere bezoldiging worden toegekend.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en de statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuurders en de zaakvoerder van de aan de fusie deelnemende vennoot-schappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschre-'ven in het wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit fusievoorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 27 juli 2012 Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 11 juli 2012

Opgemaakt in vier exemplaren op 11 juli 2012.

Elke bestuurder of zaakvoerder erkent twee door of namens alle bestuurders/zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Voor echt verklaard

Erik Dumon

- Gedelegeerd Bestuurder

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden agn.het f3elgis h Staatsblad

Bijlagen-btr-bet-$Qtgisch-StaatsblaYt - -1áf69120i2 - A~exes c~ix Mbiifteürgeigë

13/08/2012 : OO091759
29/07/2011 : OO091759
10/09/2010 : OO091759
16/07/2010 : OO091759
06/07/2009 : OO091759
06/08/2008 : OO091759
12/06/2007 : OO091759
04/06/2007 : OO091759
26/07/2006 : OO091759
09/06/2005 : BG091759
22/11/2004 : BG091759
27/05/2004 : BG091759
03/03/2004 : BG091759
18/02/2003 : BG091759

Coordonnées
TOTAL TRANSPORT LOGISTICS, AFGEKORT TTL

Adresse
INDUSTRIELAAN 7B 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande