VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN - VANDELANOTTE REVISEURS D'ENTREPRISES

BV CVBA


Dénomination : VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN - VANDELANOTTE REVISEURS D'ENTREPRISES
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 433.608.707

Publication

22/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1





~`) s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

G

MONITEUR BELGE

15 -0 5- 2014

- 7. 05, 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

ELGISCN STAATSBL-4D--

Ondernemingsnr : 0433.608107

Benaming (voluit) : Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark, 1a

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - kapitaalverhoging - wijzigingen statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe;

Defauw, ter vervanging van notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk;; s; op 23 april 2014, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste';'.

registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene; ;vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een ':;cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" onder meer de volgende

.,beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING ; met fusie door overneming gelijkgestelde; ;verrichting.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van he-0 fusievoorstel.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd;, ;i neergelegd op de griffies van de rechtbank van koophandel te,; ;Brussel en Kortrijk op 11 februari 2014, bekendgemaakt in de :,::bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 februari 2014 onder de:; nummers 14047142 en 14046674 en betuigt haar instemming met de. verrichting waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van,; .een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vani Asbroeck Vandelanotte", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade l/85,1 ,;belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0464.282.580,; :.rechtspersonenregister Brussel - Afdeling Brussel, bij wijze van; 'een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting,,; ';:overgenomen wordt door de onderhavige vennootschap, de burgerlijke;, ;vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", mee

zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1A, belasting op de ,toegevoegde waarde nummer BE0433.608.707, rechtspersonenregister .;Gent - Afdeling Kortrijk.

De vergadering keurt aldus de eigendomsovergang van het. vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van dei; overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de onderhavige vennootschap en worden;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e «~ ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

de aandelen van de overgenomen vennootschap die alle door de onderhavige vennootschap worden aangehouden, vernietigd.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven gezien de onderhavige vennootschap eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen.

In de statuten van de onderhavige vennootschap worden geen wijzigingen aangebracht die rechtstreeks verband houden met de fusie. Gezien de activiteiten van de overgenomen vennootschap overeenstemmen met deze beschreven in het doel van de onderhavige vennootschap is het niet nodig het doel van de onderhavige vennootschap aan te passen.

TWEEDE BESLISSING : vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, waarvan hij het proces-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLISSING : Instemming bijkomende onderschrijving en kapitaalverhoging.

VERSLAGEN INBRENG IN NATURA.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de hierna vermelde verslagen gezien elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent volledig kennis te hebben van deze verslagen :

- Verslag van de raad van bestuur de dato 7 maart 2014.

- Verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 april 2014 opgemaakt in toepassing van artikel 423 van het wetboek van vennootschappen nopens de inbreng in natura.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Etswinde De Deyne" met zetel te 9850 Nevele, Eikendreef, 6, vertegenwoordigd door mevrouw Etswinde De Deyne, besluit als volgt :

"6. BES.tUIT

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

2. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur verantwoordelijk is voor de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Y ~ r

waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht door de Heer René VAN ASBROECK beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de door de partijen weerhouden methode van waardering voor de inbreng in natura van de schuldvordering op naam van de Heer René VAN ASBROECK ad. 299.602,47 Euro als bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden, niet leidt tot enige vorm van overwaardering en tenminste overeenstemt met de toekenning van 22.347 nieuwe aandelen met een nominale waarde van 12,18 EUR verhoogd met een uitgiftepremie van 27.416,01 EUR;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er

niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting

of met andere woorden gezegd,

dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Lovendegem, 16 april 2014."

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van het onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Kapitaalverhoging

Naar aanleiding van de hiervoor vermelde inbreng van schuldvordering die niet kadert in een verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal, stemt de vergadering in met de verhoging van het variabel gedeelte van het kapitaal met een bedrag van

tweehonderdtweeënzeventigduizend honderdzesentachtig euro

zesenveertig cent (272.186,46 EUR), door uitgifte en met creatie van tweeëntwintigduizend driehonderdzevenenveertig (22.347) nieuwe aandelen, met elk een nominale waarde van twaalf euro achttien cent (12,18 EUR), van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, volledig te volstorten door inbreng in natura ten bedrage van tweehonderdnegenennegentigduizend zeshonderdentwee euro zevenenveertig cent (299.602,47 EUR), ;waardoor een globale uitgiftepremie van zevenentwintigduizend :vierhonderdzestien euro één cent (27.416,01 EUR) is ontstaan die zal geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Deze tweeëntwintigduizend driehonderdzevenenveertig (22.347) ;nieuwe aandelen zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf de kapitaalverhoging.

Uitgiftepremie.

Het bedrag van de uitgiftepremie zal integraal worden geboekt op de rekening "uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slecht zal kunnen worden beschikt met inachtname van de voorwaarden voor de wijziging van statuten.

ZEVENDE BESLISSING wijziging externe vertegenwoordiging

De vergadering beslist de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen in die zin dat vanaf heden de vennootschap >jegens derden en in rechte vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd-bestuurder.

ACHTSTE BESLISSING : Aanpassing van de statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- Artikel 20 de tweede alinea van dit artikel wordt

vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder."

ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als gedelegeerd bestuurder aangeboden door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Koen Vandelanotte Bedrijfsrevisor", met zetel te 8930' Lauwe, Schonekeerstraat 7 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0820.155.784, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger te weten de heer Vandelanotte Koen, voornoemd.



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 23 april 2014; gecoordineerde tekst van de statuten; verslag van de raad van bestuur nopens de inbreng in natura; verslag van de revisor nopens de inbreng in natura.







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.03.2014, NGL 09.04.2014 14090-0438-037
27/08/2014
ÿþ11%

fa Mod Word 11.1

Leülli113, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGE



NEERGELEGD

. 2014 1 I JULI 2U14

-AATSBLAD RechotbeanntGk evaniemoceRPTHRAIDEL



Ondernemingsnr : 0433.608.707

Benaming

(voluit) VANDE LANOTTE BEDRIJFSREVISOREN

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: President Kennedypark la, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag bestuurder

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Comm.V KOEN VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 8930 Menen (Lauwe), Schonekeerstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0820.155.784 neemt ontslag als bestuurder en dit met ingang vanaf 30/06/2014 en wordt als bestuurder niet vervangen.

Ten gevolge van het ontslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Comm.V KOEN VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOR, voornoemd, komt er tevens een einde aan het mandaat van de heer Koenraad Vandelanotte, wonende te 8930 Menen (Lauwe), Schonekeerstraat 7, ais vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Comm.V KOEN VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOR, voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat als bestuurder in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN.

Gedaan te Kortrijk, op 30/06/2014.

Getekend:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA NIKOLAS VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOR, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nikolas Vandelanotte Bestuurder

Voor behouc

aan

Belgis Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2014
ÿþ Mpd Word 11.1

mer In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIIIRIIIIIIIIIdI

*19097142>

NEERGELEGD

1 1. 02. Z014

FiECht7aAN'i 4~bO1i~Á~L

i w

Ondernemingsar : 0433.608.707

Benaming

(voluit) : VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA

Zetel : President Kennedypark la, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel, opgemaakt op datum van 30 januari 2014 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1a, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.508.707 (overnemende vennootschap);

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VAN ASBROECK VANDELANOTTE, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1/85, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0464.282.580 (over te nemen vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2014 worden de handelingen verricht door de over te nemen vennootschap op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: in de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA NIKOLAS VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOR, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nikolas Vandelanotte Bestuurder

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van Comm.V KOEN VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOR,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Koen Vandelanotte

Bestuurder

Tegelijk hiermee neeergelegd: het fusievoorstel de dato 30 januari 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.03.2013, NGL 25.04.2013 13096-0208-036
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 22.03.2012, NGL 20.04.2012 12090-0375-036
18/05/2011
ÿþ mod 2.1



4 Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voo1 beho ui aan h Belgis Staatst

Ondernemingsnr : 0433.608.707

Benaming : Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

(voluit)

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark, la

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Wijziging datum jaarvergadering - Aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Philippe Defauw te Kortrijk op eenentwintig april tweeduizend en elf, geboekt in het eerste registratiekantoor te Kortrijk op 27 april 2011, negen bladen geen renvooien boek 948 blad 98 vak 14. Ontvangen:; vijfentwintig euro (25 ¬ ). De e.a. Inspecteur L. Vanheuverzwijn, dat de buitengewone! algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van! een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I'VANDELANOTTE! BEDRIJFSREVISOREN", volgende beslissingen heeft genomen:

VERSLAGEN.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de! vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELSW1NDE DE! DEYNE", met zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken, 27, vertegenwoordigd door; mevrouw Elswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, opgesteld op 18 maart 2011, in uitvoering en! bij toepassing van artikel 423 van het wetboek van vennootschappen, alsmede van het!! verslag van de bestuurders, opgesteld op 7 februari 2011, eveneens in uitvoering en bij toepassing van artikel 423 van het wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de: hierna beschreven kapitaalverhoging die zal geschieden door de hierna beschreven inbreng;; in natura van schuldvorderingen, luiden letterlijk als volgt :

" Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut derf Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur verantwoordelijk zijnd voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van hete aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht door de!! Heer Patrick LAMBRECHTS, de heer Ivan MAES en de Heer Guido MICHIELS;; beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de door de partijen weerhouden methode van waardering voor de inbreng in natura van dei schuldvordering op naam van de Heer Patrick LAMBRECHTS ad 211.470,67 Euro als;; bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden, niet leidt tot enige vorm van! overwaardering en tenminste overeenkomst met de toekenning van 8.523 nieuwe aandelen;! met een nominale waarde van 12,18 EUR verhoogd met een uitgiftepremie van 107.660,53 EUR;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IIIII1WIIWIVVII11)110N

NEERGELEGD

- 6, 05. 2011

RECHT3E;N~nu~tuer'HAidpEL

nvn i z}IJIf&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad moa 2.1

4. de door de partijen weerhouden methode van waardering voor de inbreng in natura van de schuldvordering op naam van de Heer Ivan MAES ad 211.470,67 Euro als bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden, niet leidt tot enige vorm van overwaardering en tenminste overeenkomst met de toekenning van 8.523 nieuwe aandelen met een nominale waarde van 12,18 EUR verhoogd met een uitgiftepremie van 107.660,53 EUR.

5. de door de partijen weerhouden methode van waardering voor de inbreng in natura van de schuldvordering op naam van de Heer Guido MICHIELS ad 211.470,67 Euro als bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden, niet leidt tot enige vorm van overwaardering en tenminste overeenkomst met de toekenning van 8.523 nieuwe aandelen met een nominale waarde van 12,18 EUR verhoogd met een uitgiftepremie van 107.660,53 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "fairness opinion" is."

TWEEDE BESLISSING.

Naar aanleiding van de inbrengen in natura die niet kaderen in een verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal, stemt de vergadering in met de verhoging van het variabel gedeelte van het kapitaal met een bedrag van 311,430,42 euro, mits uitgifte 25.569 nieuwe aandelen, met elk een nominale waarde van twaalf euro achttien cent (E 12,18), van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, volledig volgestort door de inbreng in natura voor een globaal bedrag van 634.412,01 euro waardoor een globale uitgiftepremie van 322.981,59 euro is ontstaan.

Deze 25.569 nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf het lopend boekjaar dat begon op 1 oktober 2010.

Uitgiftepremie.

Het bedrag van de uitgiftepremie zal integraal worden geboekt op de rekening "uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slecht zal kunnen worden beschikt met inachtname van de voorwaarden voor de wijziging van statuten.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen die voortaan zal doorgaan de vierde donderdag van de maand maart om negentien uur dertig.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen als volgt rekening houdend met de kenmerken van de vennootschap :

TITEL I

Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1 - Rechtsvorm  Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "VANDELANO 1-1 1, BEDRIJFSREVISOREN" in het Nederlands en "VANDELANOTTE REVISEURS D'ENTREPRISES" in het Frans.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1 a. Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel alle opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze, alle controleopdrachten te vervullen met betrekking tot boekhoudkundige staten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet.

Voor zover zulks verenigbaar is met de wetten en de deontologische reglementen die van toepassing zijn op bedrijfsrevisoren, mag de vennootschap:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

1. Alle verrichtingen van financiële, roerende of onroerende aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks het bereiken van haar doel kunnen vergemakkelijken en alle activiteiten die met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor verenigbaar zijn.

2. Op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen, of groeperingen die een uitsluitend professioneel doel hebben, gelijkaardig, gelijksoortig of aanverwant aan het hare en die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling en/of van die aard zijn aan haar leden de nodige diensten en informatie te verschaffen om hun activiteiten op een efficiënte wijze te ontwikkelen.

3. ten einde haar doel te verwezenlijken, gebouwen of een gedeelte ervan huren of

aankopen.

Indien aan onderhavige vennootschap de hoedanigheid van lid van het instituut van

bedrijfsrevisoren zou geweigerd worden, zal haar doel moeten gewijzigd worden binnen de

maand volgend op het tijdstip waarop de weigering definitief vaststaat, zoniet zal de

vennootschap van rechtswege ontbonden zijn.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II

Kapitaal - Aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op honderd en éénduizend vijfhonderd en

acht euro twaalf cent (101.508,12 EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste

gedeelte van het kapitaal overtreft.

Artikel 6 - Aandelen  Volstorting  Obligaties

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen met elk een nominale waarde van

twaalf euro achttien cent (12,18 EUR).

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De algemene vergadering van de vennoten kan bij gewone meerderheid van de stemmen

beslissen tot de uitgifte van al dan niet hypothecaire obligaties; ze stelt de uitgifteprijs en de

voorwaarden en modaliteiten van de emissie vast, en regelt de werking van de vergadering

van de obligatiehouders.

Terugneming van stortingen is niet mogelijk.

Artikel 7  Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving.

TITEL IV

Bestuur

Artikel 16  Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten. De

bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of

zonder beperking van duur, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn

te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De bestuurders zijn

herbenoembaar. De meerderheid van de bestuurders moet lid zijn van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

Indien er twee of meer bestuurders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt

en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Artikel 18  Directeur, gedelegeerd-bestuurder en volmachtdrager

Het bestuursorgaan kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s)

of aan één of meerdere bestuurders met de titel van gedelegeerd-bestuurder of bestuurder-

zaakvoerder, en kan tevens volmachtdragers aanstellen, al of niet vennoten, alleen of

gezamenlijk optredend.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.4

Voar-,behouden

aan het'

Belgisch Staatsblad

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), de gedelegeerd-bestuurder(s) of de bestuurder-zaakvoerder(s), afzonderlijk handelend.

Artikel 19  Bevoegdheden

Het bestuursorgaan bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en vordering tot ontbinding, zelfs zonder verantwoording van betaling, opheffing toestaan van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger vôôr de rechtbanken vertegenwoordigen; vergelijken en dadingen treffen in elke stand van een geding over de belangen van de vennootschap.

Het maakt de ontwerpen van reglement van inwendige orde op.

Artikel 20  Vertegenwoordiging van de vennootschap

De enige bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee bestuurders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 18 en afgezien van bijzondere delegaties.

TITEL V

Algemene vergaderingen der vennoten

Artikel 23  Tijdstip

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de vierde donderdag van de maand maart van elk jaar om negentien uur dertig.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De oproeping tot een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen vóér de algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten.

Artikel 24  Toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen  vertegenwoordiging Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het aandelenregister van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, gegeven aan een vennoot, stemmen.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

TITEL VI

Boekjaar  jaarrekening  bestemming van het resultaat

Artikel 27  Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Artikel 28  Bestemming van het resultaat

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het vaste gedeelte van het kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van het

_bestuursorgaan, zaL eenbestemming .geven aan_het. saldo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Het bestuursorgaan kan tot de uitkering besluiten van één of meerdere interimdividenden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die gelden voor de naamloze vennootschap.

TITEL VII

Vereffening

Artikel 29  Vereffening

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle aandelen.

Volmachten

De vennoten, te weten, de heer Koenraad Vandelanotte, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Schonekeerstraat 7, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nikolas Vandelanotte Bedrijfsrevisor" met zetel te 8930 Menen-Rekkem, Steenland 11, de heer Nikolas Vandelanotte, wonende te 8930 Menen-Rekkem, Steenland 11, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Francis Rysman Bedrijfsrevisor" met zetel te 8500 Kortrijk, Saint-Cloudlaan 19, de heer Jan Boeye, wonende te 2060 Antwerpen, Violierstraat 11, de naamloze vennootschap "Lootvoet" met zetel te 8900 Ieper, Lombaardstraat 23A, de heer Kristof De Boever, wonende te 8906 Elverdinge, Veurnseweg 512, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Acctoman" met zetel te 8780 Oostrozebeke, Beukstraat 10 en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Biervliet Carl" met zetel te 9600 Ronse, Ommegangstraat 5A werden allen vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Hein Vandelanotte Accountant" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 a, krachtens onderhandse volmacht.

De vennoten, te weten, de heer Guido Michiels, wonende te 9200 Dendermonde, Hagewijkpark 2, de heer Ivan Maes, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Planetariumlaan 572 en de heer Patrick Lambrechts, wonende te 1740 Ternat, Donkerstraat 55, werden allen vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Hein Vandelanotte Accountant" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, krachtens onderhandse volmacht.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge









VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y x r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 21 april 2011; gecoördineerde tekst der statuten; verslagen van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur nopens de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 15.04.2011 11084-0502-033
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.03.2010, NGL 06.04.2010 10083-0173-021
23/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.04.2009, NGL 17.04.2009 09111-0307-022
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 11.02.2008, NGL 10.03.2008 08069-0007-016
18/01/2008 : KOT000171
04/12/2007 : KOT000171
22/01/2007 : KOT000171
10/01/2007 : KOT000171
26/10/2006 : KOT000171
31/03/2006 : KOT000171
15/02/2006 : KOT000171
03/10/2005 : KOT000171
29/03/2005 : KOT000171
14/04/2004 : KOT000171
15/09/2003 : KOT000171
18/03/2003 : KOT000171
25/03/2002 : KOT000171
21/03/2000 : KOT000171
01/01/1993 : KOT171
01/01/1992 : KOT171
16/06/1989 : KOT171
01/01/1989 : KOT171

Coordonnées
VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN - VANDELANOTT…

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 1A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande