VEERLE MERTENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEERLE MERTENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.891.774

Publication

19/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geneesheren.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle tweehonderd (200) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De comparanten verklaren dat op de 200 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van 93,00 euro per aandeel, als volgt:

- door mevrouw Mertens Veerle, voornoemd : 199 aandelen, hetzij voor 18.507,00 euro

- door de heer Gryspeerdt Stefaan, voornoemd : 1 aandeel, hetzij voor 93,00 euro

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting in geld werd gedaan ten belope van één/derde, hetzij voor een globaal bedrag van 6.200,00 euro.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 6.200,00 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 juni 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de zaakvoerder geneesheer is, is de duur van het mandaat beperkt tot de duur van de medische activiteit.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De notulen van de algemene vergaderingen moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

Ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De zaakvoering mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de vennoten ten minste zeven volle dagen voor de vergadering de zaakvoering schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één en tot deze functie wordt benoemd voor onbepaalde duur mevrouw Mertens Veerle, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat is bezoldigd.

volmacht : de oprichter de heer Gryspeerdt Stefaan, voornoemd, werd vertegenwoordigd door mevrouw Mertens Veerle, voornoemd, krachtens onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 12 juni 2014.

17/12/2014
ÿþ/ea\PMF9 Mcd word 11.1

i. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot aan Belg! Staat; III 11 Y h

R BELGE



NEERGELEGD

-2014 10 OKT. 2014

TAATSPI n ^ Rechtbank van KOOPHANDEL

Conan KORTRIJK

M4NITE

10 -1

ELGISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0553.891.774

Benaming

(voluit) : VEERLE MERTENS

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Groeningestraat 1 (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING EERSTE BOEKJAAR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, d.d. 11/07/2014, blijkt dat afsluiten op 31112/2014, dit in tegenstelling tot de overgangsbepaling, opgenomen verleden op 12/06/2014, waaruit blijkt dat het eerste boekjaar zou lopen tot 31/1212015.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de eerste jaarvergadering dus zal gehouden worden in

Opgesteld te Roeselare, op 11/07/2014. Getekend:

Mevrouw Veerle Mertens

Zaakvoerder

het eerste boekjaar zal in de oprichtingsakte,

2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.08.2015, NGL 27.08.2015 15564-0125-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.07.2016, NGL 31.08.2016 16549-0341-012

Coordonnées
VEERLE MERTENS

Adresse
GROENINGESTRAAT 1 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande