ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.290.425

Publication

07/05/2014 : IE030760
01/08/2014 : IE030760
15/10/2014 : IE030760
13/11/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111911

Ondernemingsnr : 0429.290.425

Benaming (voluit) : ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkhofstraat 6

8890 Moorslede

Onderwerp akte : Partiële splitsing - oprichting - statuten

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 17 oktober 2014, 'Geregistreerd op het registratiekantoor: IEPER 1 op 21 oktober 2014. Bladen: 10 Verzendingen: 0. Register 5 boek 0184 Blad 097 Vak 131 Ontvangen registratierechten: E 50,00 (vijftig euro). Ontvangen boete laattijdigheid: E 0,00 (nul euro). De Ontvanger: (getekend) Lemaire Jean-Pierre', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besloten; heeft hetgeen volgt :

Verslag van de bedrllfsrevisor :

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", kantoorhoudend te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd

" door de Heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, heeft op datum van 14 oktober 2014 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de door deze partiële splitsing op te richten vennootschap. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Uit het gedane onderzoek menen wij te mogen besluiten:

1. dat de beschrijving van de gedane inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. dat de inbreng een werkelijk bezit zal uitmaken van de BVBA "MONTMORENCY-VANHOUTTE", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8890 Moorslede, Marktplaats 8;

3. dat de voorziene toekenning van 3.500 volgestorte aandelen BVBA MONTMORENCY-VANHOU7TE" als vergoeding voor deze inbreng In natura (boekhoudkundig gewaardeerd op ê 62.262,06) biltijken rechtvaardig is;

4. dat de rechten en verplichtingen van de betrokken partijen duidelijk vastgesteld zijn;

5. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Opgemaakt te Izegem op 14 oktober 2014 (volgt de handtekening) BV o.v.v.e. BVBA Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidtt vertegenwoordigd door Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor,

Besluiten :

1.-Kennisname van het voorstel tot partiële splitsing, het bijzonder verslag van de oprichters van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTMORENCY VANHOUTTE", en van het verslag van een, bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura.

2.-pe vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE " en " ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY ", met afsplitsing van activa- en passivabestanddelen van beide vennootschappen naar een nieuw op te richten vennootschap, te weten, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTMORENCY-VANHOUTTE", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8890 Moorslede, Marktplaats 8, met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend vijfhonderdste (113.500'1 van het maatschappelijk kapitaal.

De overgang naar de nieuwe vennootschap geschiedt volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootsohap wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de respectieve bestuursorganen en de bedrijfsrevisor waarin de betrokken activa- en passivabestanddelen, uitvoerig worden beschreven. Naar aanleiding van deze partiële splitsing worden noch onroerende goederen noch zakelijke rechten op onroerende goederen overgedragen aan de nieuwe vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de drieduizend vijfhonderd (3.500) nieuwe kapitaalsaandelen van de op te richten vennootschap " MONTMORENCY-VANHOUTTE ", toe te kennen aan de vennoten van de overdragende vennootschappen a rata van hun onderlinge deelname in het kapitaal van zelfde respectieve vennootschappen en met dien verstande dat de helft van zelfde nieuwe aandelen, te weten duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen in totaal worden toegekend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE " en dat de wederhelft van zelfde nieuwe aandelen, te weten duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen, in totaal warden toegekend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY ", gezien de conventionele waarde van de afgesplitste activa- en passivabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE " gelijk is aan de conventionele waarde van de afgesplitste activa- en passivabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ZAKENKANTOOR E, MONTMORENCY ", voor beide overdragende vennootschappen volgens beroepen splitsingsvoorstel vastgesteld op elk HONDERD VIJFENZEVENTIGDU1ZEND EURO NUL CENT (175.000,00:

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

EUR).

De vergadering beslist dienvolgens met eenparigheid van stemmen de drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTMORENCY-VANHOUTTE , toe te kennen en te verdelen als volgt:

-> duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen aan de vennoten van de overdragende vennootschap " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE ", te weten:

1) aan de Heer VANHOUTTE Pieter: duizend vijfhonderd vijfenzeventig (1.575) aandelen;

2) aan Mevrouw CLOET Ann: honderd vijfenzeventig (175) aandelen;

ª% duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen aan de vennoten van de overdragende vennootschap " ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY ", te weten:

1) aan 'MONTMORENCY INVEST', commanditaire vennootschap op aandelen: duizend zevenhonderd achtenveertig (1.748) aandelen;

2) aart de Heer MONTMORENCY Eddy: twee (2) aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTMORENCY-VANHOUTTE ".

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de aandelen van de op te richten vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTMORENCY-VANHOUTTE ", onmiddellijk in de winst deelnemen. Het overgedragen vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de overdragende vennootschappen, gaat over naar de verkrijgende vennootschap op basis van de respectieve jaarrekeningen opgemaakt per 31 december 2013; alle verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschappen met betrekking tot het respectievelijke door hen overgedragen vermogen, worden vanaf 1 januari 2014, geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Boekhoudkundig geschiedt onderhavige partiële splitsing met terugwerkende kracht tot 1 januari 2014.

De vergadering stelt in toepassing artikel 748, §2 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen vast dat geen tussentijdse cijfers vereist zijn wegens de vorenstaande retroactiviteitsdatum inzonderheid de verlopen tijdspanne van meer dan zes maanden sedert de datum van het splitsingsvoorstel (artikel 748, §2, 5` van het Wetboek van vennootschappen), daar de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschappen evenredig aan hun rechten in het kapitaal van zelfde gesplitste vennootschappen.

3.-De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is vastgesteld:

4 zevenduizend driehonderd zestig euro achttien cent (7.360,18 EUR) geplaatst kapitaal van de overdragende vennootschap ZAKENKANTOOR VANHOUTTE ";

4 duizend honderd en dertien euro vijf cent (1.113,05 EUR) geplaatst kapitaal van de overdragende vennootschap ZAKEN KANTOOR E. MONTMORENCY "

zoals één en ander blijkt uit het hoger beroepen splitsingsvoorstel.

De vergadering beslist met eenparigheid over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van TIENDUIZEND EN ZESENZEVENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (10.076,77 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTMORENCY-VANHOUTTE " na deze incorporatie, achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul cent (18.550,00 EUR) bedraagt.

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTMORENCY-VANHOUTTE ", met maatschappelijke zetel te 8890 Moorslede, Marktplaats 8, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen, waarbij er in afwijking van het splitsingsvoorstel, beslist werd tot gewijzigde formulering van de bepalingen van het doel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTMORENCY-VANHOUTTE", alsmede de opname van de volgende overgangsbepalingen: de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De oprichters hebben het financieel plan van de vennootschap " MONTMORENCY-VANHOUTTE " overhandigd waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

Vervolgens werd verzocht om vast te stellen:

- dat de hiervoor genoemde overdragende vennootschap " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE " NIET heeft opgehouden te bestaan;

- dat de hiervoor genoemde overdragende vennootschap " ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY " N1ET heeft opgehouden te bestaan;

dat de statuten van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTMORENCY-VANHOUTTE " luiden als volgt:

STATUTEN

TITEL 1. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zij verkrijgt de naam "MONTMORENCY-VANHOUTTE "

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Moorsiede, Marktplaats 8.

Nil kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- de bemiddeling in bankdiensten, beleggingsdiensten en kredieten in hoedanigheid van bankagent, alsmede alle verrichtingen en alle diensten die daarmee gepaard gaan of die behoren tot de gebruikelijke activiteit van de bankagent; - de bemiddeling in verzekeringen;

- De opbouw van eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer door het beheer, de aankoop, de verkoop, de uitwisseling, de commissie, de makelaardij, de huur, de erfpacht, de verhuur, de bouw, de exploitatie, de valorisering, de verdeling, de zaakwaameming van onroerende goederen, van welke aard deze ook zijn;

- Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel; - Deelnemen in alle andere vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, doch met uitdrukkelijke uitzondering voor wat betreft het optreden als zelfstandige bank- of spaarbankagent waarvoor een absolute exclusiviteit geldt;

- Optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITE Il: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig eum nul cent (18.550,00 EUR).

Net Kapitaal wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend vijfhonderdste (1/3.500e, van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

Artikel 6. Stortingsplicht.

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hij bepalen zij de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij, waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de ovememers zijn, evenredig aan het door leder aantal verworven aandelen indien er meerdere ovememers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; ' hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot

De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der vennoten door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

' In geval van een enige vennoot - zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Artikel 7. Kapitaalverhoging in geld - Recht van voorkeur.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele vennoot nog van deze mogelijkheid gebruik maakt.

T1TEL f11. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerders) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der vennoten. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 9. Ondeelbaarheid van de effecten.

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9bis. Overdracht van aandelen.

§9.-Vrije overdraagbaarheid.

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring warden overgedragen onder levenden of overgaan door overlijden, aan een vennoot, of aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater, of aan ascendenten en descendenten in rechte lijn van vennoten.

§2.-Overdracht onderworpen aan goedkeuring.

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hon antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn Waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die door was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij. Alle procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is. Hetzelfde geldt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. In beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

in afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één vennoot meer telt, dan kan deze het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 10. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten herzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

indien de vennootschap door drie of méér zaakvoerders wordt bestuurd, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarbij de beslissingen door ten minste drie zaakvoerders goedgekeurd moeten worden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens hetgeen hierna vermeld.

Telt de vennootschap drie of meer zaakvoerders dan wordt de vennootschap vertegenwoordigd door drie zaakvoerders, gezamenlijk handelend, in de hierna gemelde gevallen:

(a) de aan- en verkoop van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, het toekennen, aangaan, wijzigen of beëindigen van dergelijke zakelijke rechten;

(b) het aangaan of toekennen van leningen en kredieten en het verstrekken van zakelijke zekerheden en borgstellingen, behoudens uiteraard deze die gebruikelijk in de uitvoering van haarnormale bedrijfsactivitellen worden getekend;

(c) investeringen die een bedrag van vijfduizend euro nul cent (5.000,00) overschrijden;

(d) het aanwerven of ontslaan van personeel of het wijzigen van hun arbeidsvoorwaarden.

Deze beperking van externe vertegenwoordigingsbevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerder heeft het recht bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone

meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van elle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, of wanneer de algemene vergadering daartoe zou

beslissen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een

hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bljeenroeping.

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten (ook jaarvergadering genoemd) gehouden op de

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand mei, om tien

uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor

goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de

vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van hef kapitaal vertegenwoordigen. In dit

laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene

vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene

vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders) en, in voorkomend geval, ,

Op do laatste blz. van Luik B vermeiden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\77

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

De bestemmelingen kunnen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk voor opteren om hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 15. Verdaging.

Elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief

Artikel 16. Schriftelijke algemene vergadering.

§1.-De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2.-Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt, Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de ; algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3.-Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de . datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt, Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten warden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4.-Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Artikel 17. Zittingen - processen-verbaal.

§1.-De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in gevat van pariteit, door de oudste. De voorzitter za! een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§2.-De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 18. Beraadslagingen,

§1.-Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen. Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daarin zijn plaats te stemmen.

§2.-Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die en opgenomen in de agenda, behalve ais alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§3.-ln geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL Vi. BOEKJAAR - WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar.

!let boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring docr de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. !n geval van verdeling, geeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

TiTEL VIl - ONTBINDING.. VEREFFENING - VERDELING LIQUIDATIESALDO

Artikel 21. Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt, één en ander onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zander aanstelling van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient te worden bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Net liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

TITEL VIII. ALGEMENE MAATREGELEN

Artikel 22. Woonsikeuze.

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke ln het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 23. Gerechtelijke bevoegdheid.

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 24. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste zaterdag van de maand mei van het jaar 2015 om tien uur. 4.-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders van de opgerichte vennootschap te bepalen op vier (4).

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

11 " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE ", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8890 Moorslede, Breutstraat 28; ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0432.967.121, RPR Gent, afdeling leper, voornoemde overdragende vennootschap.

Het bestuursorgaan van " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE ", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft de Heer VANHOUTTE Pieter, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder door laatstgenoemde vennootschap in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd " MONTMORENCY-VANHOUTTE ".

De Heer VANHOUTTE Pieter, handelend in zijn gezegde hoedanigheid van enige en niet-statutaire zaakvoerder van " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE ", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaarde het voormelde mandaat van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE " te aanvaarden.

21 " MONTMORENCY INVEST', commanditaire vennootschap op aandelen, met zetel te 8890 Moorslede, Kerkhofstraat 6; opgericht bij akte verleden voor de instrumenterende notaris 26 oktober 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 november 2006, onder nummer 20061110/0170247; ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0884.691.369, RPR Gent, afdeling leper, waarvan de statuten éénmalig werden gewijzigd, inhoudende kapitaalvermindering, blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door de instrumenterende notaris op 30 december 2010, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2011, onder nummer 20110120/0011085.

Het bestuursorgaan van " MONTMORENCY INVEST ", commanditaire vennootschap op aandelen, voornoemd, heeft de Heer MONTMORENCY Eddy, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder door laatstgenoemde vennootschap in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd " MONTMORENCY-VANHOUTTE ".

De Heer MONTMORENCY Eddy, handelend in zijn gezegde hoedanigheid van enige en statutaire zaakvoerder van " MONTMORENCY INVEST", commanditaire vennootschap op aandelen, verklaarde het voormelde mandaat van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap " MONTMORENCY INVEST" te aanvaarden.

3l De Heer MONTMORENCY Peter, aanvaardende.

41 Mevrouw CLOET Ann, aanvaardende.

De aldus benoemde zaakvoerders en vaste vertegenwoordigers verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Het zaakvoerdersmandaat van 11 de Heer MONTMORENCY Peter, en 2/ Mevrouw CLOET Ann, zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5.-De algemene vergadering van de overdragende vennootschap " ZAKENKANTOOR VANHOUTTE " beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht naar aanleiding van de hoger beschreven partiële splitsing het kapitaal van de vennootschap verminderd is met zevenduizend driehonderd zestig euro achttien cent (7.360,18 EUR) en dat het thans bijgevolg negentienduizend honderd negenendertig euro tweeëntachtig cent (19,139,82 EUR) bedraagt.

De vergadering van zelfde vennootschap beslist onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van ZEVENDUIZEND DRIEHONDERD ZESTIG EURO ACHTTIEN CENT (7.360,18 EUR), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal terug op ZESENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO NUL CENT (26.500,00 EUR) wordt gebracht.

De vergadering van zelfde vennootschap beslist paragraaf één van artikel vijf van de statuten dienovereenkomstig te behouden zo volgt:

"Fiet kapitaal bedraagt zesentwintigduizend vijfhonderd euro (26.500,00 EUR) en is verdeeld in tweehonderd en tien (210) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.".

6.-De algemene vergadering van de overdragende vennootschap " ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY " beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht naar aanleiding van de hoger beschreven partiële splitsing het kapitaal van de vennootschap verminderd is met duizend honderd en dertien euro vijf cent (1.113,05 EUR) en dat het thans bijgevoeg zeventienduizend vierhonderd zesentachtig euro vijfennegentig cent (17.486,95 EUR) bedraagt.

De vergadering van zelfde vennootschap beslist onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van DUIZEND HONDERD EN DERTIEN EURO VIJF CENT (1.113,05 EUR), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal terug op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT (18.600,00 EUR) wordt gebracht.

De vergadering van zelfde vennootschap beslist, in uitvoering van de ten hoofde aangehaalde rectificatie, de eerste zin van artikel vijf van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen, zo volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 EUR).".

Op de laatste blz, van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso;o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

7.-De vergadering beslist elke machtiging en volmacht te verlenen, voor zoveel ais nodig, aan de respectieve bestuursorganen om alle voorgaande beslissingen verder uit te voeren en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde teksten der statuten van de respectieve vennootschappen.

De bestuursorganen stellen de hierna genoemde aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR DECOSTERE & C'", Burchthof 10111, 8580 Avelgem, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen handelen.

' VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de oprichters, staat van actief en passief

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014 : IE030760
02/01/2014 : IE030760
07/02/2013 : IE030760
31/01/2012 : IE030760
03/02/2011 : IE030760
29/01/2010 : IE030760
10/03/2009 : IE030760
31/01/2008 : IE030760
02/02/2007 : IE030760
29/12/2005 : IE030760
15/02/2005 : IE030760
07/01/2005 : IE030760
06/02/2004 : IE030760
03/02/2003 : IE030760
05/11/2015 : IE030760
11/01/2001 : IE030760
13/01/2000 : IE030760
01/01/1996 : IE30760
01/01/1993 : IE30760
01/01/1992 : IE30760
01/01/1990 : IE30760
01/01/1989 : IE30760
01/01/1988 : IE30760
10/10/2016 : IE030760

Coordonnées
ZAKENKANTOOR E. MONTMORENCY

Adresse
KERKHOFSTRAAT 6 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande