ADERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.875.539

Publication

15/01/2014
ÿþAnnexes du Moniteur belge

15/01/2014

et Belgisch Staatsblad

1111111111.111,1i1!11 11,1,1111 liai

BE GISCH STAATSBLa~óp~~~~;~~~~~VAN

ONITEUR :ELG

0 8 -01- ?014

2 T DE. 2013

mod t1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0424.875.539

Benaming (voluit) : ADERO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cyriel Buyssestraat 9

9820 Merelbeke

Onderwerp akte ;Kapitaalverhoging in natura (vastklikken fiscaal belaste reserves onder voorwaarden van art. 537 WIB)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke op vierentwintig; december tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADERO" met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing: kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 9 december' 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 9 december; 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend van bruto honderd tweeëntwintigduizend; '; tweehonderd euro (¬ 122.200,00) onder de voorwaarde dat alle vennoten de intentie hebben geuit om met de; '; uitgekeerde middelen in te tekenen op een kapitaalverhoging, welke zij zullen volstorten, zoals vast te stellen in; een later akte kapitaalverhoging, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Tweede beslissing: kapitaalverhoging door inbreng in natura

a. Verslagen.

' De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan:

over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging; alsook;

van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de: i= toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

i; De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben! ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Beide verslagen zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde! griffie van de rechtbank van Koophandel.

b. Conclusie van de bedrijfsrevisor.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013, opgesteld door mevrouw: Martine Buysse, te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, luidt letterlijk als volgt:

4. Besluiten

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd' op 6 december 2013 aangesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid ADERO om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van: Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van een schuldvordering ten laste van de vennootschap van 109.980,00 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van dei Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van ADERO BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te; geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met; betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn;

- de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde vermeerderd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe;

_omslalen,_zQdai-d inkrenginnaíumBletOvergewaardeellis._.= -- ..-_- _._ - -=

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rttod 11.1

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 1.400-nieuwe aandelen ADERO BVBA op naam van de heer Roberto Schoutteeten. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 16 december 2013,

(getekend) Martine Buysse, Bedrijfsrevisor"

c. Beslissing.

De vergadering beslist, in navolging van voormelde bijzondere algemene vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierendertigduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 34.720,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op drieënvijftigduizend driehonderd twintig euro (¬ 53.320,00). met creatie van duizend vierhonderd (1.400) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van achtenzeventig euro en zesenvijftig eurocent (¬ 78,56) per aandeel (na afronding van 78,5571 euro), waarvan:

- vierentwintig euro en tachtig eurocent (¬ 24,80) zal geboekt worden ais kapitaal.

- drieënvijftig euro en zesenzeventig eurocent (¬ 53,76) zal geboekt worden als uitgiftepremie (eveneens na afronding van 53,7571 euro).

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

De vergadering beslist dat de inschrijving op de aandelen zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend toegekend ingevolge voormelde bijzondere algemene vergadering, zijnde een bedrag van honderd en negenduizend negenhonderd tachtig euro (¬ 109.980,00), die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

d. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging - Volstorting.

Vervolgens verklaart de enige vennoot volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zet hij uiteen dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft tegenover de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, met negentig procent (90 %) van zijn voormeld uitgekeerd dividend, zijnde honderd en negenduizend negenhonderd tachtig euro (¬ 109.980,00) te willen intekenen cp voormelde kapitaalverhoging, hetzij vierendertigduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 34.720,00) kapitaal en vijfenzeventigduizend tweehonderd zestig euro (¬ 75.260,00) uitgiftepremie, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werden ingehouden en doorgestort.

Voor deze inbreng worden hem alle duizend vierhonderd (1.400) nieuw gecreëerde aandelen toegekend. Aldus is de volledige kapitaalverhoging volstort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

e. vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierendertigduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 34.720,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht is op drieënvijftigduizend driehonderd twintig euro (¬ 53.320,00), vertegenwoordigd door tweeduizend honderd vijftig (2.150) aandelen zonder vermelding van waarde.

f. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist om de uitgiftepremie ten belope van vijfenzeventigduizend tweehonderd zestig euro

(¬ 75.260,00) op een onbeschikbare rekening te plaatsen.

Derde beslissinq: Kapitaalverhoging door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitqiftepremie -

Vaststellinq dat de kapitaalverhoginq is verwezenlijkt.

a. Incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend tweehonderd zestig euro (¬ 75.260,00) om het te brengen van drieënvijftigduizend driehonderd twintig euro (¬ 53.320,00) op honderd achtentwintigduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 128.580,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

Deze kapitaalverhoging gaat niet gepaard met creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

b. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenzeventigduizend tweehonderd zestig euro (¬ 75.260,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht is op honderd achtentwintigduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 128.580,00), vertegenwoordigd door tweeduizend honderd vijftig (2.150) aandelen

zçnder ermell ing lias waarde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

f&

Vierde beslissing: wlizining van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de volledige tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtentwintigduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 128.580, 00). Het is verdeeld in tweeduizend honderd vijftig (2.150) aandelen zonder nominale waarde".

Viifde beslissing: volmacht coördinatie

De vergadering verleent aile machten aan ondergetekende notaris Ludwig Vermeulen om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing: machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor ontledend uittreksel.

Tegeiijk hiermee neergeiegd: lf uitg'iite van het proces-verbaas houdende wijziging der statuten;

2/ tekst van de gecoordineerde statuten.

3f verslag van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor

Ludwig Vermeulen, notaris te Merelbeke.

Itifla-gsnr 'Mt hot Bëlgiscli Stàât"gblel -1570F2UIT - Annexes aru Moniteur belge

Voor

beho ielen aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 11.06.2013 13166-0292-012
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12551-0050-012
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 12.08.2011 11394-0261-012
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 09.06.2010 10156-0467-012
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 30.06.2009 09311-0057-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 23.06.2008 08257-0129-012
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 19.07.2007 07420-0378-012
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 09.06.2015 15160-0393-011
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 17.07.2006 06481-4393-012
17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 15.06.2005 05265-0565-013
20/12/2004 : GE136489
30/08/2004 : GE136489
15/07/2004 : GE136489
10/07/2003 : GE136489
19/12/2001 : GE136489
13/07/2000 : GE136489
01/07/1999 : GE136489
23/10/1996 : GE136489
01/01/1992 : GE136489
04/12/1987 : GE136489

Coordonnées
ADERO

Adresse
CYRIEL BUYSSESTRAAT 9 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande