ADVIESKANTOOR WALRAVENS-DE DENDER, AFGEKORT : AWDD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADVIESKANTOOR WALRAVENS-DE DENDER, AFGEKORT : AWDD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.504.107

Publication

23/06/2014
ÿþModWerd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN

KOOPHANDEL GENT

12 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Iii 11!1!jil!i1611111111

Ondernemingsnr 0463.504.107

Benaming

(voie ADVIESKANTOOR WALRAVENS - DE DENDER

(verkort):

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9400 NINOVE, ALBERTLAAN 200

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGiNG FUSEVOORSTEL

Uittreksel fusievoorstel ingevolge vereniging van alle aandelen van BVBA Verzekeringen Bert in handen van' NV Advieskantoor Walravens - De Dender

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W.Venn.) zijn de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERZEKERINGEN BERT en de bestuurders van de naamloze vennootschap ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER op 10 juni 2014 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijk algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing van de Wet van 81anuari 2012.

Zijn hier bijeengekomen:

1.De raad van bestuur van de naamloze vennoctschap "ADViESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER",, met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0463.504107,

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

-BVBA A&D Group, met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, ingeschreven in het' rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0478.905,133, hier; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Didier Walravens, gedelegeerd bestuurder;

-BVBA Verzekeringskantoor De Dender, met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, . ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0469.834.643, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Van den Haute, gedelegeerd bestuurden

Voornoemde naamloze vennootschap "ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER" wordt hierna ook' genoemd "overnemende vennootschap".

2.0e zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid nVERZEKER1NGEN BERT, met maatschappelijke zetel te 9473 Denderleeuw, Steenweg 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0442.877.353, de heer Jozef Bert, Keppestraat 31, 9320 Erembodegem.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN BERT wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

Comparanten verklaren een voorstel te doen betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna: fusie), waarbij het gehele vermogen van BVBA "VERZEKERINGEN BERT, vermeld onder nummer 2, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat op NV "ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER", die houdster is van alle 750 aandelen (100%) van de BVBA "VERZEKERINGEN BERT",

Op de taatste bit'. van Luik B vermetden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi! van de perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen ondergetekenden volgend FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing kan worden gemaakt van de Wet van 8 januari 2012 waarin werd opgenomen dat onder vastgelegde voorwaarden een naamloze vennootschap kan overgaan tot een geruisloze fusie zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de algemene vergadering.

A. Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1.De overnemende vennootschap, vernield onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap "ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER", met maatschappelijke zetel te 9400, Ninove, Albertlaan 200, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0463.504.107.

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-het beheer van verzekeringsportefeuilles, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Het verrichten van aile handelingen die normaal behoren tot het domein van de verzekeringstussenpersoon;

-het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden, zoals het huren en verhuren, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met aile onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen;

-het deelnemen in, het financieren van, het voeren van directie over of de administratieve en het waarnemen van bestuursmandaten van andere ondernemingen, het verlenen van diensten, het verstrekken van adviezen aan andere ondernemingen, het beheren en begeleiden van ondernemingen, mede in franchiseverband;

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het te leen opnemen of te leen geven van gelden, in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden;

-het verstrekken van garanties en/of andere zekerheden jegens derden voor eigen verplichtingen en/of voor verplichtingen van derden;

-het verrichten van aile handelingen die met het voorgaande In de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat"

2. De over te nemen vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN BERT', met maatschappelijke zetel te 9473 Denclerleeuw, Steenweg 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer BE 0442.877.353,

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de activiteit van verzekeringsproducent, de vertegenwoordiging van alle ienings- en financiële maatschappijen, alsmede alle handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

De vennootschap is gerechtigd, betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installatie, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen.

Zij mag door inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijzen ook deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijbehorend doel nastreven.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gellikaardig of aanverwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze."

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (boekhoudkundige retroactiviteit)

t-

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ADVIESKANTOOR WALRAVENS DE DENDER", wordt met retroactieve werking vastgesteld op 1 januari 2014.

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. De sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

C. Diverse bepalingen

I. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

2. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

D. Statutenwijziging

Ter gelegenheid van de fusie zullen de statuten van de verkrijgende vennootschap "ADVIESKANTOOR WALRAVENS  OE DENDER" aangepast worden aan de vigerende wetgeving en meer in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en de wijzigingen hieraan aangebracht.

E. Slotverklaring

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W.Venn. om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elke der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Opgemaakt in zes exemplaren te Ninove op 10 juni 2014.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben = ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd en een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap. Een laatste zal aan de notaris worden afgegeven.

BVBA Verzekeringskantoor De Dender

vertegenwoordigd door de heer Marc Van den Route gedelegeerd bestuurder

Gelijktijdig hiermee neergelegd: fusievoorstel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 17.07.2014 14318-0258-017
06/08/2014
ÿþ Mod woN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

*19150 a"

11111111

ON1TEUR S

J Q -07- 2

G1SCH STA!

=LGE KOOPHANDEL GENT

JULI 2014

 TSBLAIt1 AFDELING DelleMONDE

Vc beha

aai

Bet! Staa

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurders/herbenoeming gedelegeerde bestuurders (Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van aandeelhouders d.d. 30/06/2014)

Worden herbenoemd tot bestuurder voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van 2020:

- A&D Group, met zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, vertegenwoordigd door de heer Didier Walravens, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger. Dit mandaat is bezoldigd.

- Verzekeringskantoor De Dender BVBA, met zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, vertegenwoordigd door de heer Marc Van den Houte, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger Dit mandaat is bezoldigd.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

(Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d, 30/06/2014)

Worden herbenoemd tot gedelegeerde bestuurder voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van 2020:

- A&D Group, met zetel te 9400 Ninove, Albertiaan 200, vertegenwoordigd door de heer Didier Walravens, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

- Verzekeringskantoor De Dender BVBA, met zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, vertegenwoordigd door de heer Marc Van den Houte, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger,

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Verzekeringskantoor De Dender BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Mare Van den Houte

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

0463504101

Advieskantoor Walravens - De Dender

Naamloze Vennootschap

Albertlaan 200 - 9400 Ninove

27/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

~Át 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 AUG. 2014

AFDELING DENDereIDE



191 07 7* 1111 hl







Ondernemingsnr : 0463.504.107

Benaming

(voluit) : ADVIESKANTOOR WALRAVENS - DE DENDER (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9400 Ninove, Albertlaan 200

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overname - statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, op 30 juli 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ADVIESKANTOOR WALRAVENS-DE DENDER de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: betreffende het fusievoorstel.

De vergadering ontsloeg met eenparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel de dato 10 juni 2014, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 23 juni 201.4, waarvan de aandeelhouders erkenden een exemplaar te hebben ontvangen voorafgaandelijk dezer.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a) De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ADVIESKANTOOR WALRAVENS-DE DENDER", wordt met retroactieve werking vastgesteld op 1 januari 201.4.

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. De sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

b) Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

c) Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

De vergadering keurde vervolgens met eenparigheid van stemmen dit fusievoorstel goed en vertrouwden een afschrift van dit fusievoorstel toe aan ondergetekende notaris.

De vergadering aanvaardde voor zoveel als nodig uitdrukkelijk en met eenparigheid van stemmen de vereenvoudigde procedure van geruisloze fusie, en verklaarde af te zien van de bijzondere verslaggeving-, documentatie- en publicatieverplichtingen.

TWEEDE BESLUIT: goedkeuring van de fusie door overname.

De vergadering besloot aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap BVBA VERZEKERINGEN BERT, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap NV ADVIESKANTOOR WALRAVENS-DE DENDER.

De vergadering bevestigde dat de overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen vennootschap 29.296,00 euro bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2014 tot op vandaag voor rekening zijn van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: Ontbinding - ontslag en kwijting van zaakvoerders.

Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap BVBA VERZEKERINGEN BERT vanaf 30 juli 2014 op te bestaan, met ontslag van rechtswege van haar zaakvoerders. De vergadering besliste om hierbij volledige kwijting te verlenen aan de zaakvoerders:

de heer Jozef Bert, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Keppestraat 43.

- de heer Marc Van den Houte, wonende te 9400 Ninove, Roslaer 56,

de heer Didier Walravens, wonende te 9400 Ninove, Langemuren 106.

VIERDE BESLUIT: aanpassing van de artikelen 1, 2, 5, 9, 17, 21 23, 40, 43 en 44 van de statuten.

De vergadering besliste artikel 43 te schrappen en artikel 44 te hernummeren naar 43.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behoudi

aan he

BelgisC Staatsbl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besliste dat de artikelen 1, 2, 5, 9, 17, 20, 21 23, 40 van de statuten voortaan luiden als

volgt:

"Artikel 1  RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "Advieskantoor

Walravens-De Dender" met als afkorting "AWDD".

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ninove, Albertlaan 200.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels Hoofdstedelijk

Gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro

achtendertig eurocent (¬ 61.973,38).

Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één 1

tweeduizend vijfhonderdste (112.500ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

(" )

Artikel 9 - AARD VAN DE EFFECTEN

Alle effecten (aandelen en andere) zijn en blijven op naam en worden voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan de effecthouders kennis mogen nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elke overdracht zal slechts gevolg hebben na de inschrijving in het register van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk worden gemaakt. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar.

De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door een enkele persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer het effect toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen, niet vermelding van hun respectievelijke rechten.

Artikel 17 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het optreden van twee gedelegeerd bestuurders aangewezen door de raad van bestuur, hetzij, binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk handelend. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wordt een niet bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangesteld.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

(" " " )

Artikel 20  JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde donderdag van de maand juni om 11 uur. Indien

deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens 20 dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 21 - OPROEPING

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die hij niet bijwoonde eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

(" " )

Artikel 23 - DEPONERING VAN DE CERTIFICATEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, in voorkomend geval, de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen dcch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

(" " )

Artikel 40 - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

VIJFDE BESLUIT: aanpassing en coördinatie van de statuten.

Als gevolg van deze wijzigingen, besliste de vergadering dat de statuten zullen worden aangepast aan de genomen beslissingen en dat een volledige coördinatie zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering gelaste ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

ZESDE BESLUIT: bevoegdheden bestuurders.

De vergadering gelaste haar bestuurders voor zoveel als nodig met de uitvoering van de genomen besluiten.

Voor beknopt uittreksel.

iris De Brakeleer,

Geassocieerd notaris te Ninove

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte dd. 30/07/2014

- de gecoördineerde statuten

Voorbehouden abn het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13440-0129-017
02/05/2013
ÿþigl Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GFil~ F~FIÉ HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 APR. 2013 DENDMONDE

l HI"

11lI III N~II IYYIIIIIIV

*130fi7998*





Ondernemingsnr : 0463504104

Benaming

(voluit) : Advieskantoor Walravens - De Dender

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Albertlaan 200 - 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

(Uittreksel uit notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders d.d. 15/04/2013) Na overleg wordt volgende beslissing getroffen:

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder met ingang van heden van mevrouw Annick Van de Velde. Er wordt haar kwijting en eervol ontslag verleend.

Verzekeringskantoor De Dender BVBA

Bestuurder

Marc Van den Houte

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 17.08.2012 12422-0155-017
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 01.07.2011 11247-0600-017
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.09.2010 10560-0055-017
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 11.08.2009 09560-0121-015
01/12/2008 : DE103990
06/11/2008 : DE103990
27/06/2008 : DE103990
10/09/2007 : DE103990
01/12/2006 : DE103990
30/09/2005 : LE103990
08/11/2004 : LE103990
11/08/2004 : LE103990
22/07/2003 : LE103990
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 18.09.2015 15591-0184-017
05/07/2002 : LE103990
18/05/2000 : LE103990
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0461-017

Coordonnées
ADVIESKANTOOR WALRAVENS-DE DENDER, AFGEKORT …

Adresse
ALBERTLAAN 200 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande