AMBIO ARTISTS GILIRIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMBIO ARTISTS GILIRIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.810.182

Publication

06/05/2014 : Ontslag zaakvoerder
De buitengewone algemene vergadering dd 01/04/2014 beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag van mvr Beunen Rita Martha Hubert, wonenende te Eeklostraat 72, 9940 Evergem, te aanvaarden. Haar wordt décharge verleend. Als zaakvoerder wordt aangesteld Dhr. Cuyt Gilbert, wonende te Eeklostraat 72, 9940 Evergem en dit vanaf 01/04/2014

Deze beslissing geldt met ingang per 01/04/2014.

Cuyt Gilbert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
22/10/2013
ÿþ--~.-~- 1

~ (

L.1;111.111(

(rq

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1



` NEERGELEGD

11 OKT. 2013

R~~ lu=.~A f~ii l~ t: VAN

, KOO DF'.i. TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 16 287*

beF aE Be Stal

HllhI

111

111

Zetel : Eeklostraat 72, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering dd 31/05/2013 beslist met eenparigheid van stemmen om het

ontslag van mvr Cuyt Lieve te aanvaarden. Haar wordt decharge verleend.

Deze beslissing geldt met ingang per 2/042013.

Beunen Rita Martha Hubert Zaakvoerder

Ondememingsnr : 0535.810.182

Benaming

(voluit) : AMBIO ARTISTS GILIRIT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013
ÿþ111111111j11.1E1!1,11,1111111

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) ;

(verkort) :

Riad Wafd 11.1

NEERGELEGD

19 JUNI 2013

RECNT,~I~11~K~ G NT KOOPHA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ~..S AMBIO ARTISTS GILIRIT

Vc behc

aan

Bel Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Eeklostraat 72 - 9940 Ertvelde (Evergem)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Boeykens, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, op 13 juni 2013, neergelegd ter griffie ve6r registratie, dat

1) Mevrouw BEUKEN Rita Martha Hubert, geboren te Antwerpen op 7 september 1947, echtgescheiden en verklaard hebbend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9940 Evergem (Ertvelde), Eeklostraat 72.

2) Mevrouw CUYT Lieve, geboren te Eeklo op 18 juni 1983, ongehuwd en en verklaard hebbend geen verklaring

van wettelijk samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9940 Evergem (Ertvelde), Eeklostraat 22.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben waarvan de statuten onder

meer volgende beschikkingen bevatten:

Rechtsvorm, naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam «AMBIO

ARTISTS GILIRIT»

Zetel: 9940 Evergem (Ertvelde), Eeklostraat 72.

Doel: De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

" Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles. De productie van toneelstukken, concerten, opera's, balletten en andere vormen van podiumkunst door artistieke ensembles, circusgezelschappen, orkesten, bands en andere artistieke formaties.

" De activiteiten die uitgeoefend worden door zelfstandig werkende kunstenaars op het gebied van de dramatische kunst en de muziek: acteurs, dansers, dichters, musici, personen die lezingen of redevoeringen houden, voordrachtkunstenaars en vertellers, music-hallartiesten en andere zelfstandig werkende artiesten

" Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, kantoor en loods

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als' vertegenwoordiger.

" Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden;

" De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunne bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen,

" Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland

" Tussenpersoon in de handel, omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs. zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende  of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

" De vennootschap kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op, welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen, bevorderen.

" Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

" Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die cp welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

6 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur; de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk, kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 11186st° van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

door mevrouw BEUNEN Rita, voornoemd, ten belope van 100 aandelen;

door mevrouw CUYT Lieve, voornoemd, ten belope van 86 aandelen.

Totaal: 186 aandelen.

Ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, is evenredig volgestort en dit ten belope van ¬ 6.200,00 in het totaal. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ¬ 6.200,00, zoals blijkt uit een op 10 juni 2013 door KBC Bank, agentschap Ertvelde, afgeleverd bankattest, dat door de ondergetekende notaris in het dossier zal bewaard worden, waaruit blijkt dat de inbrengen in geld voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werden op een bijzondere rekening.

Bestuur, omvang van bevoegdheid, wijze van uitoefening en controle: De vennootschap wordt bestuurd Mar één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden, De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering za! gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei van ieder jaar om 15 uur, zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering:

Elke vennoot kan schriftelijk, per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt zullen de vennoten echter persoonlijk dienen aanwezig te zijn en zich niet kunnen laten vertegenwoordigen door de andere vennoot op de algemene vergadering.

In geval zij niet kunnen persoonlijk aanwezig zijn, kan er wel een beroep gedaan worden op de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

Stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

r_'

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffening: Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit. Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Tot niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur werden benoemd: en dit voor onbepaalde duur :

- mevrouw BEUNEN Rita, voornoemd;

- mevrouw CUYT Lieve, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

' Benoeming van een commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen.

Overname verbintenissen

' Er werd door de oprichters verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar heeft een aanvang genomen op 13 juni 2013 en zal worden afgesloten op 31 december

2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Volmacht

Bijzondere volmacht werd gegeveb aan ADM Consult bvba met als zaakvoerder dhr Aelterman Stijn, wonende te

2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 32131 om met recht van in de plaatsstelling zowel naar aanleiding van deze,

als vroegere of toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen bij de diensten van de KBO, RSZ diensten, de

BTW administratie en de Directe Belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Marc Boeykens

Tegellik hiermee neergelegd: expeditie akte.

Voorbehouden waan het 8eiglsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 30.07.2015 15367-0245-011

Coordonnées
AMBIO ARTISTS GILIRIT

Adresse
EEKLOSTRAAT 72 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande