AMELCO

Divers


Dénomination : AMELCO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 414.991.932

Publication

27/08/2014
ÿþ Mocl Word 11,1

17-7-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

MITEUR BELGE

111111111111111118111111 3 0 JIU 201/i

2 0 -08- 2aI4 RECIFISANK VAN

*14160951* 3ISCH STAALige  v4

Ondernemingsnr 0414.991.932

Benaming

(voluit) AMELCO

(verkort)

Rechtsvorm: COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel: 9880 AALTER, VENECOLAAN 7

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 juni 2014 blijkt de herbenoeming van de BV o.v.v.e. CVBA Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren, afgekort VRC Bedrijfsrevisoren (BTW BE-0462.836.191 / RPR Gent, afdeling Oostende), met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, als commissaris, voor een periode van drie boekjaren, meer bepaald voor de boekjaren 2013  2014  2015.

Een gedelegeerd bestuurder

Diderik Anie loot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Fe vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

14/10/2013
ÿþY mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11111

*13155541*

r

ber aa Be Sta,

i I

NEERGELEGD

3 OKT. 2013

RICHTBANK VAN

K O >i" fANII.û, ETS G

-J



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0414.991.932

Benaming (voluit) : AMELCO

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel ; Venecolaan 7

9880 Aalter

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging overdracht van aandelen - ondeelbaarheid van de aandelen - aanpassing statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 20 september 2013, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 23 september daarna, boek 277 blad 92 vak 04 dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van "AMELCO", Commanditaire Vennootschap op Aandelen, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "Fyto Varia", blijkens akte verleden voor notaris Jacques Van Damme te Brugge (Sint-Andries), op 23 januari 1975 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 maart daarna onder nummer: 446-26, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris Henry Van Caillie op 30 maart 2010, bekendgemaakt alsvoren op 26 april daarna, onder nummer 10060242, inhoudende de omzetting in huidige rechtsvorm, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen: genomen heeft:

(1) a) de tekst van het artikel vijftien van de statuten te herformuleren en vast te stellen als volgt:

"De effecten (aandelen en andere) zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening, jegens haar, van de

rechten eraan verbonden.

Ingeval een effect onverdeeld toebehoort aan meerdere personen, worden de rechten van de effecten

geschorst tot dat de belanghebbenden het eens zijn geworden over de aanduiding ten overstaan van de

vennootschap, van één titularis of van één enkele vertegenwoordiger.

De rechten verbonden aan effecten die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker

uitgeoefend."

b) op het einde van artikel dertig van de statuten volgende tekst toe te voegen:

"Dividenden uit te keren op aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, komen toe aan de

vruchtgebruiker."

(2) een voorkoopregeling en goedkeuringsclausule op te nemen bij de overdracht van aandelen.

De volledige tekst van artikel veertien van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "ARTIKEL VEERTIEN: BEPERKING AAN DE VRIJE OVERDRACHT VAN EFFECTEN.

I. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten die zich een recht van voorkoop en volgrecht voorbehouden hebben, en behoudens wettelijke uitzonderingen, zijn alle overdrachten van aandelen, warrants en andere effecten die recht geven op de verkrijging van aandelen (hierna genoemd: aandelen) onderworpen aan de volgende overdrachtsbeperkingen.

Met overdracht van aandelen in de zin van het vorig lid, wordt naast een eigendomsoverdracht tens bezwarende of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld.

De aandelenoverdrachten die met miskenning van deze overdrachtsbeperkingen tot stand komen, zijn niet tegenstelbaar aan de vennootschap, noch aan haar vennoten, onverminderd de toepassing van de:: schadevergoeding voorzien hierna.

De vennoten die zich het recht willen voorbehouden om, bij overdracht van aandelen onder levenden,: gebruik te maken van het hierna bepaalde voorkooprecht en volgrecht (hierna gezamenlijk genoemd: de,; vennoten), melden dat bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur van de vennootschap. Deze melding: geldt voor onbepaalde termijn, zolang de betrokkene de hoedanigheid van vennoot behoudt.

VOORKOOPRECHT.













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De uitoefening van hef voorkooprecht wordt als volgt georganiseerd:

1° De vennoot die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven het bestuursorgaan op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs. Indien het gaat om een overdracht ten bezwarende titel, moet die kennisgeving tevens de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat-overnemer bevatten om de bedoelde aandelen te verwerven onder de aangeduide voorwaarden. Die verbintenis moet gelden voor een termijn van minstens zes (6) maanden. Indien hef gaat om een overdracht ten kosteloze titel, moet die kennisgeving tevens de prijs per aandeel vermelden, die hij zou vragen bij overdracht ten bezwarende titel. Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

2° Binnen de zeven (7) dagen na ontvangst van deze kennisgeving, geeft het bestuursorgaan hiervan kennis, eveneens bij aangetekend schrijven, aan de vennoten die zich het voorkooprecht zoals hierboven beschreven toegeëigend hebben. Dit schrijven vermeldt eveneens de postdatum van de vermelde kennisgeving door de kandidaat-overdrager.

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan de kopen.

3' Daartoe beschikken de vennoten over een termijn van zes (6) weken vanaf de postdatum van de kennisgeving vanwege de kandidaat-overdrager vermeld onder punt 1°, om het bestuursorgaan bij aangetekend schrijven mede te delen of zij hun recht van vaarkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximum aantal aandelen dat zij wensen te verwerven, Geen antwoord binnen die zes (6) weken betekent dat de vennoot geen gebruik wenst te maken van zijn voorkooprecht.

4° Indien één of meerdere vennoten hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk wensen uit te oefenen, komt dit recht toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, telkens in verhouding tot hun deelname in het kapitaal, hetzij In eender welke andere verhouding tussen hen te bepalen, gedurende een termijn van vier (4) weken, na het verstrijken van de periode van zes (6) weken, waarvan sprake onder punt 3° hiervoor. Daartoe zal het bestuursorgaan de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben en de kandidaat-overdrager op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van zeven (7) dagen na het verstrijken van de voormelde periode van zes (6) weken.

5° Behoudens het verzoek tot aanduiding van deskundigen, zoals bepaald in punt 6° hierna, zal het bestuursorgaan alle in het voorkooprecht betrokken vennoten, alsmede de kandidaat-overdrager, op de hoogte brengen van het uiteindelijk resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

Deze kennisgeving door het bestuursorgaan zal geschieden uiterlijk zeven (7) dagen na het verstrijken van de periode van tien (10) weken vanaf de kennisgeving onder punt 1° hiervoor.

Indien het voorkooprecht uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen worden de vennoten geacht aan hun voorkooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule voorzien hierna in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokken vennoten.

Indien echter het voorkooprecht wordt uitgeoefend op een groter aantal aandelen dan aangeboden, wordt de uitoefening van het voorkooprecht voor elke betrokken vennoot herleid in verhouding tot zijn bewezen participatie in het kapitaal

De prijs.

6' Het voorkooprecht moet uitgeoefend worden aan de prijs zoals opgenomen in de kennisgeving sub 1° hiervoor.

Niettemin zal de vennoot die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, doch die een objectieve waardering van de aangeboden aandelen wenst te kennen, over de mogelijkheid beschikken om het normaal karakter van de voorgestelde overdrachtsprijs te laten evalueren door een college van drie deskundigen, te weten: een deskundige aangeduid door de kandidaat-overdrager, een deskundige aangeduid door de kandidaat-overnemer(s) die om een waardering verzocht hebben, en een deskundige die in gezamenlijk overleg door de voornoemde deskundigen wordt aangeduid.

De vennoot zal van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken door middel van een aangetekend schrijven, tegelijkertijd bekend te maken aan het bestuursorgaan van de vennootschap en aan de kandidaat-overdrager, binnen de periode van zes (6) weken zoals bepaald onder punt 3° hiervoor,

Voor zover van deze mogelijkheid gebruik werd gemaakt zal het bestuursorgaan uiterlijk binnen de twee (2) werkdagen na het verstrijken van deze termijn, de identiteit van de vennoten, die deze waardering gevraagd hebben aan alle betrokkenen bekendmaken.

Het aangetekend schrijven waarbij tot aanstelling van een college van deskundigen werd verzocht geldt als uitoefening van het voorkooprecht en verbindt definitief die vennoten om de betrokken aandelen te verwerven tegen de prijs die door de deskundigen zal worden vastgesteld, behoudens indien deze prijs hoger is dan de voorgestelde prijs, zoals hierna bepaald.

Indien een deskundige niet aangeduid is binnen de termijn van veertien (14) dagen na de termijn bepaald in punt 3° hiervoor, zal de deskundige aangesteld worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, handelend zoals in kart geding en dit op verzoek van iedere gerede partij.

In de methode van waardebepaling zal het college van deskundigen minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minderwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn met de controletaak, dient het college van

deskundigen deze.commissaris(sen) te aanhoren-teneinde tot een correcte.waardering te komen: --- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-eliouden aan hei Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het college van deskundigen zal het waarderingsrapport aan alle betrokken vennoten en aan het bestuursorgaan bezorgen binnen de vier (4) weken na de aanstelling.

Bij aanstelling van een college van deskundigen worden de kosten en erelonen van het college van deskundigen, inclusief de kosten voor de aanstelling, gedragen door de vennoten die om de aanstelling hebben verzocht.

Binnen de termijn van zeven (7) dagen na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundigen, zal het bestuursorgaan alle betrokken vennoten, inclusief de kandidaat-overdrager, inlichten over het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

De definitieve prijs voor de overdracht van de aandelen is dan als volgt:

a) Voor de vennoten die hun voorkooprecht uitoefenen doch niet om de aanstelling van een college van deskundigen hebben verzocht, de voorgestelde prils.

b) Voor de vennoten die hun voorkooprecht uitoefenen doch wel om de aanstelling van een college van deskundigen hebben verzocht:

- indien de prijs vastgesteld door het college van deskundigen r elifk of hoger is dan de voorgestelde prijs, zal de verkoop gebeuren aan deze vennoten tegen de voorgestelde prijs. In geen geval zal er dus rekening gehouden worden met een door het college van deskundigen vastgestelde prijs die hoger is dan deze voorgestelde prijs.

- indien de prijs vastgesteld door het college van deskundigen !acier, is dan de voorgestelde prijs, zal de verkoop aan deze vennoten gebeuren tegen de door het college van deskundigen vastgestelde prils, tenzij de kandidaat-overdrager binnen de zeven (7) dagen na mededeling door het bestuursorgaan van het uiteindelijk resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht, zijn aanbod tot verkoop intrekt per aangetekend schrijven gericht aan het bestuursorgaan.

Dit intrekken van aanbod tot verkoop zal alsdan gelden op al de te koop aangeboden aandelen, inclusief de aandelen waarop vennoten het voorkooprecht hebben uitgeoefend zonder verzoek tot waardering ervan.

Het bestuursorgaan informeert al de vennoten betrokken in het voorkooprecht binnen de zeven (7) dagen na ontvangst van het voormelde aangetekend schrijven of bij afwezigheid van dergelijk schrijven binnen de zeven (7) dagen na het verstrijken van de voormelde termijn van een week hiervoor, over de houding van de kandidaat-overdager.

Tot standkoming van de verkoopovereenkomst.

7° Een verkoopovereenkomst ontstaat enkel indien het voorkooprecht op de totaliteit van de aangeboden aandelen is uitgeoefend en het aanbod tot verkoop niet is ingetrokken, en dit als volgt:

- Zo niet tot een deskundigenonderzoek voor objectieve waardering van de aandelen is verzocht: de derde (3de) dag volgend op het schrijven van het bestuursorgaan, zoals voorzien in punt 5° hiervoor.

- Zo wel tot een deskundigenonderzoek voor objectieve waardering van de aandelen is verzocht de derde (3de) dag volgend op het schrijven van het bestuursorgaan, zoals voorzien in punt 6°, in fine hiervoor.

Betaling van de prijs -- eigendomsoverdracht.

8° De verkoopprijs moet betaald worden binnen een termijn van zes (6) maand na het versturen van het aangetekend schrijven door de kandidaat-overdrager, waarin het aanbod, zoals vermeld onder punt 1° hiervoor, werd opgenomen.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgertijk Wetboek,

9° Indien na intrekking van het aanbod tot verkoop de betrokken aandelen opnieuw te koop zouden aangeboden worden, dient terug de volledige procedure van voorkooprecht te worden gevolgd. GOEDKEURINGSCLAUSULE.

Procedure  prijs.

10° Indien het voorkooprecht wondt uitgeoefend op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen, kan de overdracht van de aandelen door de kandidaat-overdrager aan de kandidaat-overnemer enkel plaatsvinden mits het voorafgaandelijk akkoord van het bestuursorgaan.

11° Daartoe heeft het bestuursorgaan het recht om, binnen de maand nadat vastgesteld is dat het voorkooprecht niet op de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen werd uitgeoefend, aan de kandidaat-overdrager de weigering van zijn akkoord met de overdracht aan de voorgestelde kandidaat-ovememer kenbaar te maken.

De weigering dient niet gemotiveerd te worden.

In dit geval zal het bestuursorgaan in zijn kennisgeving een eigen kandidaat (hierna genoemd: kandidaat verwerver) voorstellen die bereid is de totaliteit van de aangeboden aandelen te verwerven aan de door de kandidaat-ovememer voorgestelde prijs of aan de prijs voorgesteld door de kandidaat-overdrager bij overdracht ten kostenloze titel.

De aandelen zullen definitief overgedragen worden aan de kandidaat-verwerver; tegen de prijs als hiervoor bepaald.

Tot standkoming van de verkoopovereenkomst.

De verkoopovereenkomst komt tot stand de derde (3de) dag na de kennisgeving door het bestuursorgaan als voorzien hiervoor.

Betaling van de prjjs eigendomsoverdracht.

De verkoopprijs zal moeten betaald worden binnen een termijn van zes (6) maanden na het versturen van het oorspronkelijk aanbod van de kandidaat-overdrager. De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Voor-ebouden aan het Belgisch c

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-bellouden '-"San hot Belgisch Staatsblad

12° Bi] gebrek aan kennisgeving door het bestuursorgaan aan de kandidaat-overdrager binnen een termijn van één (1) maand zoals hierboven voorzien onder punt 11°, wordt de door deze laatste voorgestelde kandidaat-ovememer beschouwd als goedgekeurd.

in dit geval is de kandidaat-overdrager vrij om hem zijn aandelen over te dragen voorzover:

- de overdracht gebeurt aan de prijs en de voorwaarden zoals oorspronkelijk door de kandidaat-overdrager in zijn verkoopaanbod voorgesteld;

- de overdracht gerealiseerd wordt binnen de zeven (7) maand na de kennisgeving van het voorkooprecht door de kandidaat overdrager

- de overdracht bekendgemaakt wordt aan het bestuursorgaan binnen dezelfde termijn van zeven (7) maand

SCHADEVERGOEDING.

13° De vennoot die aandelen van de vennootschap overdraagt met overtreding van de bepalingen van onderhavig artikel, zal, per aandeel dat in strijd met de bepalingen van het onderhavige artikel werd overgedragen, een forfaitaire bepaalde minimum schadevergoeding moeten betalen gelijk aan de helft van de werkelijke waarde van ieder aldus overgedragen aandeel, met een minimum van de helft van de behaalde verkoopprijs, vergoeding die pro rata aan hun aandelenbezit op het ogenblik van de onregelmatige overdracht, onder de houders van aandelen, die zich het recht van voorkoop hebben voorbehouden, zal worden verdeeld.

De werkelijke waarde zal worden bepaald door een deskundige die zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van (één van) de venno(o)t(en),

De kosten verbonden aan de aanstelling van de deskundige zijn ten laste van de vennoot die zijn aandelen onrechtmatig heeft overgedragen.

VOLGRECHT.

14° Onverminderd de toepassing van de voorkoopregeling zoals hiervoor beschreven, moeten de vennoten, die één of meer van hun aandelen aan een dente ten bezwarende titel willen overdragen, alles in het werk stellen opdat de derde zijn bod tot aankoop aan dezelfde voorwaarden, inclusief de prijs, uitbreidt tot de aandelen in handen van de andere vennoten die wensen te verkopen.

Daartoe beschikken de vennoten over een termijn van zes (6) weken vanaf de postdatum van de kennisgeving vanwege de kandidaat-overdrager vermeld onder punt 1', om het bestuursorgaan alsmede de kandidaat overdrager bij aangetekend schrijven mede te delen of zij hun volgrecht al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verkopen. Geen kennisgeving van de uitoefening van het volgrecht binnen deze zes (6) weken betekent dat de vennoot geen gebruik wenst te maken van zijn volgrecht.

15° Indien het bod tot aankoop door de kandidaat overnemer niet uitgebreid wordt tot al de aandelen te koop aangeboden door de andere vennoten binnen de twee (2) weken na het verstrijken van de termijn van zes (6) weken bepaald in punt 3° hiervoor, komt een optie tot stand als volgt:

De betrokken vennoten bekomen een optie tot verkoop aan de kandidaat-overdrager van aandelen, en dit aan de prijs aangeboden door de kandidaat-ovememer. De totale optie tot verkoop kan de kandidaat-overdrager nooit verplichten om meer aandelen te kopen dan hij zelf kan verkopen aan de kandidaat-ovememer. Indien meerdere vennoten de optie tot verkoop wensen uit te oefenen, zal dit tot voornoemd maximum beperkt worden en geschiedt de verdeling tussen de vennoten pro rata hun te koop aangeboden aandelen.

16° Deze verkoopoptie zal moeten gelicht worden bij aangetekend schrijven gericht aan de kandidaat-overdrager en aan het bestuursorgaan, binnen een termijn van twee (2) weken na het verstrijken van de termijn waarop de kandidaat-ovememer zijn bod niet uitbreidde, zoals bepaald in punt 15° hiervoor.

De verkoopoptie zal evenwel niet kunnen gelicht worden, en zelfs indien ze gelicht wordt, zal dit zonder gevolg blijven, indien ten gevolge van de uitoefening door andere vennoten van hun voorkooprecht of om gelijk welke reden, de aandelen aangeboden ter verkoop door de kandidaat-overdrager niet daadwerkelijk overgedragen zijn aan de kandidaat-ovememer.

De kandidaat-overdrager zal over een termijn van twee (2) maanden beschikken, te rekenen vanaf de dag waarop is komen vast te staan dat de kandidaat-overdrager vrij is om zijn aandelen over te dragen aan de kandidaat-ovememer, om over te gaan tot de betaling van de prijs van de overgenomen aandelen ingevolge uitoefening van de optie tot verkoop.

De eigendomsoverdracht van de bedoelde aandelen gebeurt op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek

Il. OVERDRACHT BIJ OVERLIJDEN.

ln geval van overlijden van een vennoot, en voor zover enerzijds de vennootschapswetgeving en anderzijds de wettelijke bepalingen inzake erfopvolging toelaten om de overdracht van aandelen in geval van overlijden vrij te regelen, zullen de erfgenamen en legatarissen van de overledene, niet van rechtswege vennoot van de vennootschap worden.

Een Bijzondere Algemene Vergadering van de houders van stemgerechtigde effecten, die zich het voorkooprecht en/of het volgrecht voorbehouden hebben zoals bepaald hiervoor, zal over de al dan niet aanvaarding beslissen.

Het stemrecht van de effecten van de overleden vennoot worden op de vergadering geschorst. Deze vergadering beslist met gewone meerderheid van de op deze vergadering aanwezige stemgerechtigde effecten.

Het bestuursorgaan is gelast met de bijeenroeping van deze Algemene Vergadering binnen de maand volgend op het verzoek van de erfgenamen en/ of legatarissen of van de kennisname van het overlijden,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z

mod 11.1

Voor- In geval van weigering door de Algemene Vergadering dienen de aandelen binnen de vier (4) maanden na deze vergadering overgenomen te worden als volgt:

bebouden aan het Belgisch - ofwel verwerven de vennoten die zich het voorkooprecht voorbehouden hebben de betreffende aandelen, overeenkomstig de principes van het recht van voorkoop, zoals hierboven uiteengezet onder de voorkoopregeling, in verhouding tot hun bewezen deelname in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik, of in gelijk welke ander; verhouding Pussen hen overeen te komen, met de mogelijkheid om de verkoopprijs door een college van deskundigen te laten vaststellen;

Staatsblad - ofwel wordt het bestuursorgaan gemachtigd om een derde kandidaat-ovememer voor de betreffende aandelen te zoeken, conform de goedkeuringsregeling hiervoor.

ln ieder geval is een globale regeling voor aile aandelen in het bezit van de overleden aandeelhouder verplicht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokken partijen zal de overdrachtsprijs vastgesteld worden zoals voor de uitoefening van het voorkooprecht, beschreven onder.-,'de :Goorkoopregeling hiervoor, zijnde de prijs vastgesteld door een college van deskundigen samengesteld volgwis de procedure hiervoor

bepaald bij overdracht onder levenden. ,.,

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokken partijen zal de koopprijs moeten betaald

worden bij het afsluiten van de verkoopovereenkomst.

De eigendomsoverdracht van de aandelen zef van rechtswege plaatsvinder) op hèt ogepblik van de betaling

van de koopprijs.

111. TOEGELATEN AANDELENOVERDRACHT. . "

De voorkoopregeling noch de goedkeuring tot aanvaarding van een nieuwe bij aandelenoverdracht

onder levenden of bij overlijden is vereist wanneer de aandelen worden'overdedragen aan bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager/overleden vennoot."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegellik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 20 september 2013,

met aangehechte volmacht, alsmede de gecoördineerde tekst der statuten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11111

*13155541*

r

ber aa Be Sta,

i I

NEERGELEGD

3 OKT. 2013

RICHTBANK VAN

K O >i" fANII.û, ETS G

-J



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0414.991.932

Benaming (voluit) : AMELCO

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel ; Venecolaan 7

9880 Aalter

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging overdracht van aandelen - ondeelbaarheid van de aandelen - aanpassing statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 20 september 2013, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 23 september daarna, boek 277 blad 92 vak 04 dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van "AMELCO", Commanditaire Vennootschap op Aandelen, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "Fyto Varia", blijkens akte verleden voor notaris Jacques Van Damme te Brugge (Sint-Andries), op 23 januari 1975 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 maart daarna onder nummer: 446-26, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris Henry Van Caillie op 30 maart 2010, bekendgemaakt alsvoren op 26 april daarna, onder nummer 10060242, inhoudende de omzetting in huidige rechtsvorm, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen: genomen heeft:

(1) a) de tekst van het artikel vijftien van de statuten te herformuleren en vast te stellen als volgt:

"De effecten (aandelen en andere) zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening, jegens haar, van de

rechten eraan verbonden.

Ingeval een effect onverdeeld toebehoort aan meerdere personen, worden de rechten van de effecten

geschorst tot dat de belanghebbenden het eens zijn geworden over de aanduiding ten overstaan van de

vennootschap, van één titularis of van één enkele vertegenwoordiger.

De rechten verbonden aan effecten die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker

uitgeoefend."

b) op het einde van artikel dertig van de statuten volgende tekst toe te voegen:

"Dividenden uit te keren op aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, komen toe aan de

vruchtgebruiker."

(2) een voorkoopregeling en goedkeuringsclausule op te nemen bij de overdracht van aandelen.

De volledige tekst van artikel veertien van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "ARTIKEL VEERTIEN: BEPERKING AAN DE VRIJE OVERDRACHT VAN EFFECTEN.

I. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten die zich een recht van voorkoop en volgrecht voorbehouden hebben, en behoudens wettelijke uitzonderingen, zijn alle overdrachten van aandelen, warrants en andere effecten die recht geven op de verkrijging van aandelen (hierna genoemd: aandelen) onderworpen aan de volgende overdrachtsbeperkingen.

Met overdracht van aandelen in de zin van het vorig lid, wordt naast een eigendomsoverdracht tens bezwarende of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld.

De aandelenoverdrachten die met miskenning van deze overdrachtsbeperkingen tot stand komen, zijn niet tegenstelbaar aan de vennootschap, noch aan haar vennoten, onverminderd de toepassing van de:: schadevergoeding voorzien hierna.

De vennoten die zich het recht willen voorbehouden om, bij overdracht van aandelen onder levenden,: gebruik te maken van het hierna bepaalde voorkooprecht en volgrecht (hierna gezamenlijk genoemd: de,; vennoten), melden dat bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur van de vennootschap. Deze melding: geldt voor onbepaalde termijn, zolang de betrokkene de hoedanigheid van vennoot behoudt.

VOORKOOPRECHT.













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De uitoefening van hef voorkooprecht wordt als volgt georganiseerd:

1° De vennoot die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven het bestuursorgaan op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs. Indien het gaat om een overdracht ten bezwarende titel, moet die kennisgeving tevens de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat-overnemer bevatten om de bedoelde aandelen te verwerven onder de aangeduide voorwaarden. Die verbintenis moet gelden voor een termijn van minstens zes (6) maanden. Indien hef gaat om een overdracht ten kosteloze titel, moet die kennisgeving tevens de prijs per aandeel vermelden, die hij zou vragen bij overdracht ten bezwarende titel. Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

2° Binnen de zeven (7) dagen na ontvangst van deze kennisgeving, geeft het bestuursorgaan hiervan kennis, eveneens bij aangetekend schrijven, aan de vennoten die zich het voorkooprecht zoals hierboven beschreven toegeëigend hebben. Dit schrijven vermeldt eveneens de postdatum van de vermelde kennisgeving door de kandidaat-overdrager.

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan de kopen.

3' Daartoe beschikken de vennoten over een termijn van zes (6) weken vanaf de postdatum van de kennisgeving vanwege de kandidaat-overdrager vermeld onder punt 1°, om het bestuursorgaan bij aangetekend schrijven mede te delen of zij hun recht van vaarkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximum aantal aandelen dat zij wensen te verwerven, Geen antwoord binnen die zes (6) weken betekent dat de vennoot geen gebruik wenst te maken van zijn voorkooprecht.

4° Indien één of meerdere vennoten hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk wensen uit te oefenen, komt dit recht toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, telkens in verhouding tot hun deelname in het kapitaal, hetzij In eender welke andere verhouding tussen hen te bepalen, gedurende een termijn van vier (4) weken, na het verstrijken van de periode van zes (6) weken, waarvan sprake onder punt 3° hiervoor. Daartoe zal het bestuursorgaan de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben en de kandidaat-overdrager op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van zeven (7) dagen na het verstrijken van de voormelde periode van zes (6) weken.

5° Behoudens het verzoek tot aanduiding van deskundigen, zoals bepaald in punt 6° hierna, zal het bestuursorgaan alle in het voorkooprecht betrokken vennoten, alsmede de kandidaat-overdrager, op de hoogte brengen van het uiteindelijk resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

Deze kennisgeving door het bestuursorgaan zal geschieden uiterlijk zeven (7) dagen na het verstrijken van de periode van tien (10) weken vanaf de kennisgeving onder punt 1° hiervoor.

Indien het voorkooprecht uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen worden de vennoten geacht aan hun voorkooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule voorzien hierna in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokken vennoten.

Indien echter het voorkooprecht wordt uitgeoefend op een groter aantal aandelen dan aangeboden, wordt de uitoefening van het voorkooprecht voor elke betrokken vennoot herleid in verhouding tot zijn bewezen participatie in het kapitaal

De prijs.

6' Het voorkooprecht moet uitgeoefend worden aan de prijs zoals opgenomen in de kennisgeving sub 1° hiervoor.

Niettemin zal de vennoot die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, doch die een objectieve waardering van de aangeboden aandelen wenst te kennen, over de mogelijkheid beschikken om het normaal karakter van de voorgestelde overdrachtsprijs te laten evalueren door een college van drie deskundigen, te weten: een deskundige aangeduid door de kandidaat-overdrager, een deskundige aangeduid door de kandidaat-overnemer(s) die om een waardering verzocht hebben, en een deskundige die in gezamenlijk overleg door de voornoemde deskundigen wordt aangeduid.

De vennoot zal van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken door middel van een aangetekend schrijven, tegelijkertijd bekend te maken aan het bestuursorgaan van de vennootschap en aan de kandidaat-overdrager, binnen de periode van zes (6) weken zoals bepaald onder punt 3° hiervoor,

Voor zover van deze mogelijkheid gebruik werd gemaakt zal het bestuursorgaan uiterlijk binnen de twee (2) werkdagen na het verstrijken van deze termijn, de identiteit van de vennoten, die deze waardering gevraagd hebben aan alle betrokkenen bekendmaken.

Het aangetekend schrijven waarbij tot aanstelling van een college van deskundigen werd verzocht geldt als uitoefening van het voorkooprecht en verbindt definitief die vennoten om de betrokken aandelen te verwerven tegen de prijs die door de deskundigen zal worden vastgesteld, behoudens indien deze prijs hoger is dan de voorgestelde prijs, zoals hierna bepaald.

Indien een deskundige niet aangeduid is binnen de termijn van veertien (14) dagen na de termijn bepaald in punt 3° hiervoor, zal de deskundige aangesteld worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, handelend zoals in kart geding en dit op verzoek van iedere gerede partij.

In de methode van waardebepaling zal het college van deskundigen minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minderwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn met de controletaak, dient het college van

deskundigen deze.commissaris(sen) te aanhoren-teneinde tot een correcte.waardering te komen: --- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-eliouden aan hei Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het college van deskundigen zal het waarderingsrapport aan alle betrokken vennoten en aan het bestuursorgaan bezorgen binnen de vier (4) weken na de aanstelling.

Bij aanstelling van een college van deskundigen worden de kosten en erelonen van het college van deskundigen, inclusief de kosten voor de aanstelling, gedragen door de vennoten die om de aanstelling hebben verzocht.

Binnen de termijn van zeven (7) dagen na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundigen, zal het bestuursorgaan alle betrokken vennoten, inclusief de kandidaat-overdrager, inlichten over het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

De definitieve prijs voor de overdracht van de aandelen is dan als volgt:

a) Voor de vennoten die hun voorkooprecht uitoefenen doch niet om de aanstelling van een college van deskundigen hebben verzocht, de voorgestelde prils.

b) Voor de vennoten die hun voorkooprecht uitoefenen doch wel om de aanstelling van een college van deskundigen hebben verzocht:

- indien de prijs vastgesteld door het college van deskundigen r elifk of hoger is dan de voorgestelde prijs, zal de verkoop gebeuren aan deze vennoten tegen de voorgestelde prijs. In geen geval zal er dus rekening gehouden worden met een door het college van deskundigen vastgestelde prijs die hoger is dan deze voorgestelde prijs.

- indien de prijs vastgesteld door het college van deskundigen !acier, is dan de voorgestelde prijs, zal de verkoop aan deze vennoten gebeuren tegen de door het college van deskundigen vastgestelde prils, tenzij de kandidaat-overdrager binnen de zeven (7) dagen na mededeling door het bestuursorgaan van het uiteindelijk resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht, zijn aanbod tot verkoop intrekt per aangetekend schrijven gericht aan het bestuursorgaan.

Dit intrekken van aanbod tot verkoop zal alsdan gelden op al de te koop aangeboden aandelen, inclusief de aandelen waarop vennoten het voorkooprecht hebben uitgeoefend zonder verzoek tot waardering ervan.

Het bestuursorgaan informeert al de vennoten betrokken in het voorkooprecht binnen de zeven (7) dagen na ontvangst van het voormelde aangetekend schrijven of bij afwezigheid van dergelijk schrijven binnen de zeven (7) dagen na het verstrijken van de voormelde termijn van een week hiervoor, over de houding van de kandidaat-overdager.

Tot standkoming van de verkoopovereenkomst.

7° Een verkoopovereenkomst ontstaat enkel indien het voorkooprecht op de totaliteit van de aangeboden aandelen is uitgeoefend en het aanbod tot verkoop niet is ingetrokken, en dit als volgt:

- Zo niet tot een deskundigenonderzoek voor objectieve waardering van de aandelen is verzocht: de derde (3de) dag volgend op het schrijven van het bestuursorgaan, zoals voorzien in punt 5° hiervoor.

- Zo wel tot een deskundigenonderzoek voor objectieve waardering van de aandelen is verzocht de derde (3de) dag volgend op het schrijven van het bestuursorgaan, zoals voorzien in punt 6°, in fine hiervoor.

Betaling van de prijs -- eigendomsoverdracht.

8° De verkoopprijs moet betaald worden binnen een termijn van zes (6) maand na het versturen van het aangetekend schrijven door de kandidaat-overdrager, waarin het aanbod, zoals vermeld onder punt 1° hiervoor, werd opgenomen.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgertijk Wetboek,

9° Indien na intrekking van het aanbod tot verkoop de betrokken aandelen opnieuw te koop zouden aangeboden worden, dient terug de volledige procedure van voorkooprecht te worden gevolgd. GOEDKEURINGSCLAUSULE.

Procedure  prijs.

10° Indien het voorkooprecht wondt uitgeoefend op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen, kan de overdracht van de aandelen door de kandidaat-overdrager aan de kandidaat-overnemer enkel plaatsvinden mits het voorafgaandelijk akkoord van het bestuursorgaan.

11° Daartoe heeft het bestuursorgaan het recht om, binnen de maand nadat vastgesteld is dat het voorkooprecht niet op de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen werd uitgeoefend, aan de kandidaat-overdrager de weigering van zijn akkoord met de overdracht aan de voorgestelde kandidaat-ovememer kenbaar te maken.

De weigering dient niet gemotiveerd te worden.

In dit geval zal het bestuursorgaan in zijn kennisgeving een eigen kandidaat (hierna genoemd: kandidaat verwerver) voorstellen die bereid is de totaliteit van de aangeboden aandelen te verwerven aan de door de kandidaat-ovememer voorgestelde prijs of aan de prijs voorgesteld door de kandidaat-overdrager bij overdracht ten kostenloze titel.

De aandelen zullen definitief overgedragen worden aan de kandidaat-verwerver; tegen de prijs als hiervoor bepaald.

Tot standkoming van de verkoopovereenkomst.

De verkoopovereenkomst komt tot stand de derde (3de) dag na de kennisgeving door het bestuursorgaan als voorzien hiervoor.

Betaling van de prjjs eigendomsoverdracht.

De verkoopprijs zal moeten betaald worden binnen een termijn van zes (6) maanden na het versturen van het oorspronkelijk aanbod van de kandidaat-overdrager. De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Voor-ebouden aan het Belgisch c

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-bellouden '-"San hot Belgisch Staatsblad

12° Bi] gebrek aan kennisgeving door het bestuursorgaan aan de kandidaat-overdrager binnen een termijn van één (1) maand zoals hierboven voorzien onder punt 11°, wordt de door deze laatste voorgestelde kandidaat-ovememer beschouwd als goedgekeurd.

in dit geval is de kandidaat-overdrager vrij om hem zijn aandelen over te dragen voorzover:

- de overdracht gebeurt aan de prijs en de voorwaarden zoals oorspronkelijk door de kandidaat-overdrager in zijn verkoopaanbod voorgesteld;

- de overdracht gerealiseerd wordt binnen de zeven (7) maand na de kennisgeving van het voorkooprecht door de kandidaat overdrager

- de overdracht bekendgemaakt wordt aan het bestuursorgaan binnen dezelfde termijn van zeven (7) maand

SCHADEVERGOEDING.

13° De vennoot die aandelen van de vennootschap overdraagt met overtreding van de bepalingen van onderhavig artikel, zal, per aandeel dat in strijd met de bepalingen van het onderhavige artikel werd overgedragen, een forfaitaire bepaalde minimum schadevergoeding moeten betalen gelijk aan de helft van de werkelijke waarde van ieder aldus overgedragen aandeel, met een minimum van de helft van de behaalde verkoopprijs, vergoeding die pro rata aan hun aandelenbezit op het ogenblik van de onregelmatige overdracht, onder de houders van aandelen, die zich het recht van voorkoop hebben voorbehouden, zal worden verdeeld.

De werkelijke waarde zal worden bepaald door een deskundige die zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van (één van) de venno(o)t(en),

De kosten verbonden aan de aanstelling van de deskundige zijn ten laste van de vennoot die zijn aandelen onrechtmatig heeft overgedragen.

VOLGRECHT.

14° Onverminderd de toepassing van de voorkoopregeling zoals hiervoor beschreven, moeten de vennoten, die één of meer van hun aandelen aan een dente ten bezwarende titel willen overdragen, alles in het werk stellen opdat de derde zijn bod tot aankoop aan dezelfde voorwaarden, inclusief de prijs, uitbreidt tot de aandelen in handen van de andere vennoten die wensen te verkopen.

Daartoe beschikken de vennoten over een termijn van zes (6) weken vanaf de postdatum van de kennisgeving vanwege de kandidaat-overdrager vermeld onder punt 1', om het bestuursorgaan alsmede de kandidaat overdrager bij aangetekend schrijven mede te delen of zij hun volgrecht al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verkopen. Geen kennisgeving van de uitoefening van het volgrecht binnen deze zes (6) weken betekent dat de vennoot geen gebruik wenst te maken van zijn volgrecht.

15° Indien het bod tot aankoop door de kandidaat overnemer niet uitgebreid wordt tot al de aandelen te koop aangeboden door de andere vennoten binnen de twee (2) weken na het verstrijken van de termijn van zes (6) weken bepaald in punt 3° hiervoor, komt een optie tot stand als volgt:

De betrokken vennoten bekomen een optie tot verkoop aan de kandidaat-overdrager van aandelen, en dit aan de prijs aangeboden door de kandidaat-ovememer. De totale optie tot verkoop kan de kandidaat-overdrager nooit verplichten om meer aandelen te kopen dan hij zelf kan verkopen aan de kandidaat-ovememer. Indien meerdere vennoten de optie tot verkoop wensen uit te oefenen, zal dit tot voornoemd maximum beperkt worden en geschiedt de verdeling tussen de vennoten pro rata hun te koop aangeboden aandelen.

16° Deze verkoopoptie zal moeten gelicht worden bij aangetekend schrijven gericht aan de kandidaat-overdrager en aan het bestuursorgaan, binnen een termijn van twee (2) weken na het verstrijken van de termijn waarop de kandidaat-ovememer zijn bod niet uitbreidde, zoals bepaald in punt 15° hiervoor.

De verkoopoptie zal evenwel niet kunnen gelicht worden, en zelfs indien ze gelicht wordt, zal dit zonder gevolg blijven, indien ten gevolge van de uitoefening door andere vennoten van hun voorkooprecht of om gelijk welke reden, de aandelen aangeboden ter verkoop door de kandidaat-overdrager niet daadwerkelijk overgedragen zijn aan de kandidaat-ovememer.

De kandidaat-overdrager zal over een termijn van twee (2) maanden beschikken, te rekenen vanaf de dag waarop is komen vast te staan dat de kandidaat-overdrager vrij is om zijn aandelen over te dragen aan de kandidaat-ovememer, om over te gaan tot de betaling van de prijs van de overgenomen aandelen ingevolge uitoefening van de optie tot verkoop.

De eigendomsoverdracht van de bedoelde aandelen gebeurt op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek

Il. OVERDRACHT BIJ OVERLIJDEN.

ln geval van overlijden van een vennoot, en voor zover enerzijds de vennootschapswetgeving en anderzijds de wettelijke bepalingen inzake erfopvolging toelaten om de overdracht van aandelen in geval van overlijden vrij te regelen, zullen de erfgenamen en legatarissen van de overledene, niet van rechtswege vennoot van de vennootschap worden.

Een Bijzondere Algemene Vergadering van de houders van stemgerechtigde effecten, die zich het voorkooprecht en/of het volgrecht voorbehouden hebben zoals bepaald hiervoor, zal over de al dan niet aanvaarding beslissen.

Het stemrecht van de effecten van de overleden vennoot worden op de vergadering geschorst. Deze vergadering beslist met gewone meerderheid van de op deze vergadering aanwezige stemgerechtigde effecten.

Het bestuursorgaan is gelast met de bijeenroeping van deze Algemene Vergadering binnen de maand volgend op het verzoek van de erfgenamen en/ of legatarissen of van de kennisname van het overlijden,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z

mod 11.1

Voor- In geval van weigering door de Algemene Vergadering dienen de aandelen binnen de vier (4) maanden na deze vergadering overgenomen te worden als volgt:

bebouden aan het Belgisch - ofwel verwerven de vennoten die zich het voorkooprecht voorbehouden hebben de betreffende aandelen, overeenkomstig de principes van het recht van voorkoop, zoals hierboven uiteengezet onder de voorkoopregeling, in verhouding tot hun bewezen deelname in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik, of in gelijk welke ander; verhouding Pussen hen overeen te komen, met de mogelijkheid om de verkoopprijs door een college van deskundigen te laten vaststellen;

Staatsblad - ofwel wordt het bestuursorgaan gemachtigd om een derde kandidaat-ovememer voor de betreffende aandelen te zoeken, conform de goedkeuringsregeling hiervoor.

ln ieder geval is een globale regeling voor aile aandelen in het bezit van de overleden aandeelhouder verplicht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokken partijen zal de overdrachtsprijs vastgesteld worden zoals voor de uitoefening van het voorkooprecht, beschreven onder.-,'de :Goorkoopregeling hiervoor, zijnde de prijs vastgesteld door een college van deskundigen samengesteld volgwis de procedure hiervoor

bepaald bij overdracht onder levenden. ,.,

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokken partijen zal de koopprijs moeten betaald

worden bij het afsluiten van de verkoopovereenkomst.

De eigendomsoverdracht van de aandelen zef van rechtswege plaatsvinder) op hèt ogepblik van de betaling

van de koopprijs.

111. TOEGELATEN AANDELENOVERDRACHT. . "

De voorkoopregeling noch de goedkeuring tot aanvaarding van een nieuwe bij aandelenoverdracht

onder levenden of bij overlijden is vereist wanneer de aandelen worden'overdedragen aan bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager/overleden vennoot."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegellik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 20 september 2013,

met aangehechte volmacht, alsmede de gecoördineerde tekst der statuten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.09.2013, NGL 25.09.2013 13595-0018-035
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.10.2012, NGL 29.10.2012 12624-0533-034
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.08.2011, NGL 29.08.2011 11467-0481-033
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.06.2010, NGL 05.07.2010 10268-0599-014
26/04/2010 : GE116597
06/07/2009 : GE116597
23/01/2009 : GE116597
01/10/2008 : GE116597
24/07/2008 : GE116597
28/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Luik,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





flibli111u~u~una~u1u~u NEERGELEGD 1 8 MEI 2015

1507 3 7* RECHT K VAN KOOPHAh.~~ffl GENT





Ondememingsnr : 0414.991.932

Benaming

(voluit) : AMELCO

(verkort)

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : 9880 AALTER, VENECOLAAN 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL FUSIE DOOR OVERNEMING

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD 12 MEI 2015 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN COMM.VA "AMELCO" EN NV "INTERGROW'

Op 12 mei 2015 hebben de bestuursorganen van Comm. VA "AMELCO" en NV "INTERGROW', nagenoemd, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, het voorstel van fusie door overneming opgesteld.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap :

De naamloze vennootschap "INTERGROW" met zetel te 9880 Aalter, Venecolaan 7, heeft volgens artikel: drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vervaardiging, de aankoop, de verkoop, het verpakken onder eigen naam van fytopharmaceutische producten, zaden, vitaminen, veeartsenijkundig materiaal, drogisterij-artikelen, ontsmettingsmiddelen en plastiek, aile benodigdheden ten behoeve van de land- en tuinbouw en dit in de breedste zin van het woord.

Tevens dienstverlenende activiteiten ten behoeve van de land- en tuinbouw.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij zal ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen."

2. De over te nemen vennootschap :

N De commanditaire vennootschap op aandelen "AMELCO" met zetel te 9880 Aalter,'Venecolaan 7, heeft

volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald;

"1) De vervaardiging, de aankoop, de verkoop, het verpakken onder eigen naam van fytofarmaceutische producten, zaden, vitaminen, veeartsenijkundig materiaal, drogisterijartikelen, ontsmettingsproducten en plastiek, alle benodigdheden ten behoeve van de land- en tuinbouw en dit in de breedste zin van het woord. Tevens dienstverlenende activiteiten ten behoeve van de land- en tuinbouw.

2) Onderneming voor nijverheidsteelten.

3) Onderneming voor land- en tuinbouw.

4) Onderneming voor het verhuren van land- en tuinbouwmachines.

5) Nijverheid voor het bereiden van land- en tuinbouwproducten_

6) Groot- en kleinhandel in zaad en pootgoed.

7) Groot- en kleinhandel in aardappelen.

8) In- en uitvoerhandel van menigvuldige goederen.

9) Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden onder meer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten

uitvoer_en,_dit alles in de ruimste zin .

Op de laatste orz van Luik B vermeiden Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de aerso(o)ntanl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Ivan derden te vertegenwoordigen

Verso Naam an handtekening

,

a

, 'eiri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

10) Het verstrekken van leningen aan derden

11) Het beheren van roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

12) De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen,

13) Het maken van studies en het formuleren van adviezen, zowel op het administratief, financieel als juridisch vlak,

14) Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op know-how en ontwikkelde procedés.

15) Optreden als tussenpersoon in de handel ln de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij zal ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen,"

B. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap "INTERGROW" heeft thans een kapitaal van drie miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 3.062.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd achtentwintig (2.728) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweeduizend zevenhonderd achtentwintigste (1/2.728ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Na voormelde fusie door overname van de naamloze vennootschap "INTERGROW SEEDS" en van de naamloze vennootschap "VANHULLE FYTO" (inhoudende tevens een voorafgaandelijke vermenigvuldiging van het aantal aandelen met 100) zal het kapitaal van de naamloze vennootschap "INTERGROW" drie miljoen vierhonderd zevenenvijftigduizend vierhonderd drieënnegentig euro achtenzeventig cent (¬ 3.457.493,78) bedragen, vertegenwoordigd door driehonderd en achtduizend negenenveertig (308.049) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/driehonderd en achtduizend negenenveertigste (11.308.049ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie en rekening houdend met de voorafgaandelijke voormelde fusie door overname van de naamloze vennootschap "INTERGROW SEEDS" en van de naamloze vennootschap "VANHULLE FYTO", wordt de waarde van de vennootschap bepaald op twaalf miljoen tweehonderd tweeënnegentigduizend driehonderd tweeëntachtig euro drieënzeventig cent (¬ 12.292.382,73).

De waarde van één aandeel wordt aldus met oog op onderhavige fusie bepaald op negenendertig euro negentig cent (¬ 39,90).

b. De commanditaire vennootschap op aandelen "AMELCO" heeft een kapitaal van tweeënzeventigduizend tweehonderd eenenzestig euro achtenvijftig cent (¬ 72.261,58), vertegenwoordigd door duizend en tien (1.010) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend en tiende (1/1.010de ) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op negen miljoen vijfentwintigduizend honderd negenentachtig euro tweeënvijftig cent (¬ 9.025.189,52).

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen "AMELCO", worden aan de aandeelhouders van deze laatste vennootschap tweehonderd zesentwintigduizend honderd vijfennegentig (226.195) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend.

De verdeling van deze tweehonderd zesentwintigduizend honderd vijfennegentig (226.195) aandelen tussen voormelde aandeelhouders zal geschieden pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap als volgt

-aan de Heer Diderik AMELOOT, voornoemd, voor 2.240 aandelen in volle eigendom en 145.122 aandelen in vruchtgebruik, de blote eigendom toekomende aan :

AI Mevrouw Ann AMELOOT, wonende te PL 4505 Zuidzande (Nederland), Obijnsweg 1 voor 28.890 aandelen in blote eigendom.

B/ de Heer Benedikt AMELOOT, wonende te 9880 Aalter, Venecolaan 7 voor 28.890 aandelen in blote eigendom.

C! de Heer Dominiek AMELOOT, wonende te 9880 Aalter, Lijkstraat 24 voor 29.114 aandelen in blote eigendom.

D/ Mevrouw Nefe AMELOOT, wonende te 9880 Aalter, Biesemveldstraat 81 voor 29.114 aandelen in blote eigendom.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

EI de Heer Stijn AMELOOT, wonende te 9880 Aalter, Venecolaan 7 voor 29.114 aandelen in blote

eigendom.

-aan Mevrouw Hilda BALANCK, voornoemd, voor tweeduizend tweehonderd veertig (2.240) aandelen in

voile eigendom en zesenzeventigduizend driehonderd negenenzestig aandelen in vruchtgebruik, de blote

eigendom toekomende aan

A/ Mevrouw Ann AMELOOT, voornoemd, voor 15.229 aandelen in blote eigendom.

B/ de Heer Benedikt AMELOOT, voornoemd, voor 15.453 aandelen in blote eigendom.

Cf de Heer Dominiek AMELOOT, voornoemd, voor 15.229 aandelen in blote eigendom.

DI Mevrouw Nele AMELOOT, voornoemd, voor 15.229 aandelen in blote eigendom.

EI de Heer Stijn AMELOOT, voomoemd, voor 15.229 aandelen in blote egeindom.

3/ Mevrouw Ann AMELOOT, voornoemd, tweehonderd vierentwintig (224) aandelen in volle eigendom.

Er is geen opleg verschuldigd.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 226.195 nieuw te creëren kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap die aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toegekend in ruil voor hun kapitaalaandelen van de over te nemen vennootschap, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

-identiteit van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze aandeelhouders toekomt; "

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

Tegelijkertijd zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap de fusieverrichting in het register van aandelen van de over te nemen vennootschap inschrijven.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN HET RESULTAAT

De 226.195 nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen In het resultaat, zoals de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en dit vanaf 1 januari 2015.

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de ontwerpen van jaarrekeningen van de betrokken vennootschappen per 31 december 2014.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschappen warden vanaf 1 januari 2015 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN TOEGEKENDE MAATREGELEN.

De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap hebben geen bijzondere rechten. ln de over te nemen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen.

Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET 1N ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG.

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de commissaris voor de redactie van dit verslag.

De commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT -- ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 391A, hier vertegenwoordigd door de Heer Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A, bus 42, za! het verslag opmaken in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden :

-het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen.

-andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de het bestuursorgaan

J. ONROERENDE GOEDEREN

De overgenomen commanditaire vennootschap op aandelen "AMELCO" is eigenaar van volgende onroerende goederen.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

1/ SINT-KATELIJNE-WAVER, eerste afdeling

a/ Een woning op en met grond, gelegen aan de Hagelsteinweg 11/A, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 0692/S/2 voor een oppervlakte van zeventien aren dertien centiaren (17a 13ca).

b/ Een perceel grond gelegen aan de Hagelsteinweg + 11A, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 0692N/2 voor een oppervlakte van zestien aren negenenvijftig centiaren (16a 59ca), de opstallen (magazijn) behorende tot de naamloze vennootschap "FYTO PAUL HEYMANS".

2/ AALTER, eerste afdeling

al Een eigendom gelegen aan de Venecolaan +7, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 0027/M voor een oppervlakte van drie aren zesenveertig centiaren (3a 46ca).

b/ Een perceel grond gelegen aan de Venecolaan +7, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 0027/R voor een oppervlakte van negenentwintig aren zevenendertig centiaren (29a 37ca), de opstallen (magazijn), behorende tot de naamloze vennootschap "INTERGROW".

c/ Een perceel bouwgrond, gelegen aan de Venecolaan, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 003018 voor een oppervlakte vijfenveertig aren tweeënveertig centiaren (45a 42ca).

dl Een magazijn op en met grond, gelegen aan de Venecolaan +7, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 00271P voor een oppervlakte van vierenzeventig aren eenenzestig centiaren (74a 6lca).

e/ Een magazijn op en met grond, gelegen aan de Zuidleiestraat 10/14, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 00041L voor een oppervlakte van zevenennegentig aren eenentwintig centiaren (97a 21 ca).

3/ KORTEMARK, eerste afdeling

al Een woning gelegen aan de Torhoutsesteenweg 42, ten kadaster bekend onder de sectie C nummer

1038/K voor een oppervlakte van zes aren zevenentwintig centiaren (6a 27ca).

bl Een werkplaats, gelegen aan de Torhoutsesteenweg +42, ten kadaster bekend onder de sectie C

nummer 10351M voor een oppervlakte van zes aren tachtig centiaren (6a 80ca).

4/ EEKLO, eerste afdeling

Een perceel grond, gelegen aan de Korte Moeie +10, ten kadaster bekend onder de sectie E nummer 1605/N voor een oppervlakte van zesennegentig aren vijfenveertig centiaren (96a 45ca), de opstallen (magazijn) behorende tot de naamloze vennootschap "VANHULLE FYTO".

Voor voormelde percelen werden bodemattesten afgeleverd door de OVAM in overeenstemming met artikel 101 § 1 van het Bodemdecreet als volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

11 voor de woning op en met grond, gelegen te Sint-Katelijne-Waver, Hagelsteinweg 11/A, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling, sectie B nummer 0692/5/2 voor een oppervlakte van zeventien aren dertien centiaren (17a 13ca) op 2 april 2015 met volgende inhoud ;

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

Op basis van beschikbare informatie bij de gemeente is of was er op deze grond een risico-inrichting

aanwezig.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 27.02.2009, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdrachtavam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : wwW.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Voor voormeld perceel zal een recent bodemattest voorgelegd worden bij het verlijden van de fusieakte.

2/ voor het perceel grond gelegen te Sint-Katelijne-Waver, aan de Hagelsteinweg + 11A, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling sectie B nummer 0692N/2 voor een oppervlakte van zestien aren negenenvijftig centiaren (16a 59ca) op 28 juli 2014 met volgende inhoud :

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten er op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd,

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond,

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 26.05.2014, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM : 18.03.2002

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL_ : Oriënterend bodemonderzoek Fyto Paul Heymans NV  Sint-Katelijne-Waver (Pmjc 1481),

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM : 20.11.2008

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Fyto Paul Heymans NV  Sint-Katelijne-Waver (Pmjc 8297).

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM : 26.05.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie oriënterend bodemonderzoek Fyto Paul Heymans NV  Sint-Katelijne-Waver.

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

5.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

6.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling ; www.overdracht.ovam.be

7.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : wwW.ovam.be/grondverzet.

8.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

9.Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.be/inzage."

Voor voormeld perceel werd een melding van de sluiting van een risico-inrichting gemeld aan en ontvangen door OVAM.

3/ voor de eigendom gelegen te Aalter, Venecalaan +7, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling, sectie B nummer 0027/M voor een oppervlakte van drie aren zesenveertig centiaren (3a 46ca) op 1 april 2015 met volgende inhoud :

" d,..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten er op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1,1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 28.03.2002.

2.2. Documenten over de bodemkwafiteit

2.2.1. Extra informatie

DATUM : 28.03.2002

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL ; Oriënterend bodemonderzoek Fyto Varia NV  Venecolaan 7 te 9880 Aalter (Pmwa2029).

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5,Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.be/inzage."

Voor voormeld perceel zal een recent bodemattest voorgelegd worden bij het verlijden van de fusieakte.

4/ voor het perceel grond gelegen gelegen te Aalter, aan de Venecolaan +7, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling, sectie B nummer 0027/R voor een oppervlakte van negenentwintig aren zevenendertig centiaren (29a 37ca) op 28 oktober 2014 met volgende inhoud :

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten er op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 04.08.2014.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Extra informatie

DATUM : 28.03.2002

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Fyto Varia NV Venecolaan 7 te 9880 Aalter (Pmwa2029).

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM ; 10.10.2008

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Intergrow NV, Venecolaan +7, 9880 Aalter (Pmogr8207)

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM : 04.08.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie oriënterend bodemonderzoek : Intergrow nv, Venecolaan 7, 9980 Aalter.

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5.Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.be/inzage."

5/ voor het perceel bouwgrond, gelegen te Aafter, aan de Venecolaan, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling, sectie B nummer 003018 voor een oppervlakte vijfenveertig aren tweeënveertig centiaren (45a 42ca) op 1 april 2014 met volgende inhoud :

"2. Inhoud van het bodemattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens in verband met de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : www.ovam.belgrondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

61 voor het magazijn op en met grond, gelegen aan de Venecolaan +7, ten kadaster bekend onder de sectie B nummer 0027/P voor een oppervlakte van vierenzeventig aren eenenzestig centiaren (74a 61ca) op 28 oktober 2014 met volgende inhoud :

"2, Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

2.1, Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten er op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd,

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 04.08.2014, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond,

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM : 28.03.2002

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek New Fyto Varia NV  Venecolaan 7 te 9880 Aalter (Pmwa2029)

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM : 10.10.2008

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Intergrow NV, Venecolaan +7, 9880 Aalter (Pmogr8207)

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM : 04.08.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie oriënterend bodemonderzoek : Intergrow nv, Venecolaan 7, 9880 Aalter

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5.Voor inzage van de bovenstaande documenten ; www.ovam.be/inzage."

7/ voor het magazijn op en met grond, gelegen te Aalter, Zuidleiestraat 10114, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling, sectie B nummer 0004/L voor een oppervlakte van zevenennegentig aren eenentwintig centiaren (97a 21ca) op 4 mei 2015 met volgende inhoud

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten er op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 18.08.2010, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2,1.2. Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze gron.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 03.03.2015.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Nieuwe verontreiniging

DATUM : 18.08.2010

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

f&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Maenhaut Wim BVBA, Brug Zuid, 9880 Aalter (10.06.525).

AUTEUR ; Becewa NV

2.2.2, Extra informatie

DATUM :10.03.2009

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL ; Oriënterend bodemonderzoek - Maenhaut Wim BVBA  Brug Zuid -- 9880 Aalter.

AUTEUR : Becewa NV

DATUM ; 03.03.2015

TYPE ; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie oriënterend bodemonderzoek : Amelco nv, zuidleiestraat 10-14 te Aalter.

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5.Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.be/inzage."

8/ voor de woning gelegen te Kortemark, Torhoutsesteenweg 42, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling sectie C nummer 1038/K voor een oppervlakte van zes aren zevenentwintig centiaren (6a 27ca) op 2 april 2015 met volgende inhoud :

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Op basis van beschikbare gegevens bij de gemeente is of was er op deze grond een risico-inrichting

aanwezig.

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer

informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Voor voormeld perceel zal een recent bodemattest voorgelegd worden bij het verlijden van de fusieakte,

9/ voor de werkplaats, gelegen te Kortemark, Torhoutsesteenweg +42, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling sectie C nummer 1035/M voor een oppervlakte van zes aren tachtig centiaren (6a Boca), op 26 november 2014 met volgende inhoud

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten er op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 04/11/2014, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2,1.2. Gemend overwegend historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 04.11.2014

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM : 19.04.1999

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Cafmeyer N.V., Torhoutstraat 42 te 8610 Kortemark (Dd.19.04.1999)

(198.01.40) en Verklaring van Belconsulting I.V.M. Terreinbezoek Dd. 16.12.1999.

AUTEUR : Belconsulting NV

DATUM : 04.11.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie oriënterend bodemonderzoek : lntergrow nv, Torhoutstraat 42 te Kortemark.

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

t

2.2.2. Gemengd overwegend historische verontreiniging

DATUM :19.04.1999

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Cafmeyer N.V., Torhoutstraat 42 te 8610 Kortemark (Dd.19.04.1999)

(198.01.40) en Verklaring van Belconsulting 1.V.M. Terreinbezoek Dd.16.12.1999.

AUTEUR : Belconsulting NV

DATUM : 04.11.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie oriënterend bodemonderzoek : Intergrow nv, Torhoutstraat 42 te Kortemark.

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www_overdracht.ovam.be

3.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5.Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.be/inzage."

101 voor een perceel grond, gelegen te Eeklo, Korte Moeie +10, ten kadaster bekend onder de eerste afdeling sectie E nummer 16051N voor een oppervlakte van zesennegentig aren vijfenveertig centiaren (96a 45ca), op 19 februari 2015 met volgende inhoud

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Annexes dï Môi itCii b rgë





"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten er op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1,1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond,

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 27.01.2015, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.3. Historische verontreiniging

DATUM : 27.01.2015

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL ; Oriënterend bodemonderzoek : Intergrow nv, Korte Moeie 12 te Eeklo.

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5.Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.be/iinzage."

Diderik Ameloot

zaakvoerder

Op oe laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij var de pefsoto!P(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

01/08/2007 : GE116597
03/01/2007 : GE116597
19/10/2006 : GE116597
10/07/2006 : GE116597
05/07/2006 : GE116597
12/07/2005 : GE116597
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 09.07.2015 15295-0029-040
13/12/2004 : GE116597
27/07/2015
ÿþIlr ~.~º%-~r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 1 1.1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla! i NEERGELEGD

15 -07- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANS GENT

I Iii





Ondernemingsnr: 0414.991.932 Benaming (voluit) : AMELCO

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Venecolaan 7

9880 Aalter

Onderwerp akte : Fusie door overneming door NV Intergrow van CommVA Amelco

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tim Vandersteen te Brugge op 30 juni 2015, nog niet geregistreerd, dat de vennoten van "AMELCO", commanditaire vennootschap op aandelen, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "Fyto Varia", blijkens akte verleden voor notaris Jacques Van Damme te Brugge (Sint-Andries), op 23 januari 1975 en gepubliceerd in de Rijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 maart daarna onder nummer 446-26, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij :; beslissing van de Buitengewone algemene vergadering der vennoten, waarvan het proces-verbaal:; werd opgesteld door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 20 september 2013, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 oktober daarna onder nummer;; 13155541, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) kennisname en goedkeuring van het fusievoorstel waarbij de commanditaire vennootschap op aandelen "Amelco" bij wijze van fusie door overneming wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "Intergrow".

(2) de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende naamloze vennootschap "INTERGROW".

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap "Amelco",; met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap Intergrow".

De fusie zal plaatsvinden met ingang op 30 juni 2015 op basis van de jaarrekeningen per 31 december 2014.

(3) Vaststelling van het ontslag van het voltallige bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap "Amelco".

Voormelde beslissingen werden genomen en goedgekeurd door de algemene vergadering der;' vennoten/aandeelhouders van beide bij de fusie betrokken vennootschappen, met name de;, commanditaire vennootschap op aandelen "Amelco" en de naamloze vennootschap "Intergrow" bij zelfde proces-verbaal, welke zullen gepubliceerd worden door beide betrokken vennootschappen; voor haar genomen beslissingen.

VOLMACHT

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om: alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de. Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien,, einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en; formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161:

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

Mevrouw Ann Hemeryck.

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegellik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 30 juni

2015.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/08/2004 : GE116597
28/07/2004 : GE116597
22/08/2003 : GE116597
31/07/2002 : GE116597
26/06/2001 : GE116597
26/08/1999 : GE116597
25/01/1996 : GE116597
27/04/1995 : GE116597
20/09/1990 : GE116597
01/01/1986 : GE116597

Coordonnées
AMELCO

Adresse
VENECOLAAN 7 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande