ANDY DE LAMEILLIEURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDY DE LAMEILLIEURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.175.713

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 25.07.2014 14344-0377-006
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.06.2013 13217-0163-006
09/08/2011
ÿþw

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 JULI

RECHTBANK VAN

KOOPHFfjE GENT

lU ll nlfl ll I 11 1H lU H

*11122935*

Va I

behc

aan

Belc

Staat





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ondernemingsnr : O 3 - 1-4 3

Benaming Andy De Lameillieure

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : VAARTKANT 1

9991 Maldegem (Adegem)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 27 juli 2011, neergelegd voor registratie,: blijkt dat er door :

1. De heer DE LAMEILLIEURE Andy Joost Eric [IK 590-8802489-56] [RR 73.10.10-249.84],, vrachtwagenchauffeur, geboren te Torhout op tien oktober negentienhonderddrieënzeventig, wonende te 9991', Maldegem (Adegem), Vaartkant 1, ongehuwd. Welke verklaart en bevestigt dat hij geen verklaring van wettelijk', samenwonen heeft afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand en dat hij geen samenlevingscontract, heeft afgesloten

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

" Naam : Andy De Lameillieure

Zetel : 9991 Maldegem (Adegem), Vaartkant 1

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zowel in België:

als in het buitenland : "

1. De groot- en kleinhandel alsmede de in- en uitvoer van turf, potgrond, en humusproducten.

2. Het vervoer van alle goederen in binnen- en buitenland, hun berging, hun bewaring, hun onderhoud en alle I herstellingen van die goederen.

3. De uitbating van een transportbedrijf met alle activiteiten in binnen- en buitenland die gewoonlijk eigen zijn; aan een dergelijke uitbating, inclusief goederenopslag en -overslag, en herstellen van rollend materieel voor; eigen rekening en voor rekening van derden.

4. Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen,: het aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren van onroerende goederen, optreden als makelaar in. onroerende goederen, coordinator en promotor.

5. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of: onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

6. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

7.De aan - en verkoop, in - en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke; goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

8. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

technologieën en hun toepassingen. "

9. Het verwerven van, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles voor eigen rekening of: in deelneming met derden.

10. De aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als inj i vruchtgebruik.

11. Het huren en verhuren van roerende en onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of

i een erfpacht.

12. Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende en financiële aard die rechtstreeks of: onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze lijst geldt als voorbeeld en is niet beperkend zodat de vennootschap bevoegd zat zijn alle handelingen: zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij kan bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of: op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het:

j buitenland, waarvan haar maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is. de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

--- _--_--.--_

Tevens kan z~h~ mandaat vennootschappen

iOuur:Onbapa~ ~daduu ~

!Kapiboa| : .

! Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaa van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd !euro (18.60,00 EIJR), en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder vermelding van de

nominale waarde.

. Inbreng in geld. !1. De heer DE LAMEILLIEURE Andy voomoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van achttienduizend zeshonderd euro h~600~0EURK waarvoor hem honderd aandelen op naam werden

'

toegekend,zonderanne|din~xandenominm|~wmondm '

De oprichter verklaart dat een storting werd gedaan ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro 'M24QQ~~~U~~ zodats~|emanda~nvuurkwn~dmnded~|~nwo~sÓz~zUn

. . . ~

Bestuur : ;Dm vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet i vennoten.!WanneerVompacht pem000n~ózaakvoendermmnd~isdezaondaroÜnxann~æn.

_ benoemd,verplicht zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

.

~be|oot wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de ! rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden !daze|fdo regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. ! Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer DE LAMEILLIEURE Andy voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd

door enige maatregel die zich hiertegen verzet. ;

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zm)~indien h~ '

vennoot ZUnopdracht kan umgmwichó redenen

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor de statutenwijziging.

; De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verricht n die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet

toekomen aan vergadering. .

; Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling ' van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap. !Oe vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaokvpondero, die afzonderlijk of gezamenlijk i optreden.

zaakvoerder |Oo zoakvoendprnfoaakvmendens kunnen gevn|maph |Qden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachtennvoo,bopaa|deufxouraannaekobepoo|doreuhtohonde|inAonzÜnAeooÓoohÍ. Algemene vergadering

!De gewone algemene vergadering van de vonnpten, jaarvergadering *genoemd, moet ieder jaar worden ! bijeengeroepen op vijftien juni om negentien uur of op het uur vermeld in de oproeping. !|nd|on die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ' gehoudenomnognntienuurnfophe$uurvenmeldindeppnuoping. : Boekjaar :

Heó boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Bestemming van de winst - Reserve. Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat elle lesten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering. Nochtans kan dealgemenevaqgadehngbem~iÓondatdewins*nfeandaa|emanzo\wundengarauamaaod.

iAAN8TELL|NG E=N LA HEBBER.

;1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer HERPELINCK Marc, boekhouder, te 9990 Maldegem, ; HeinmmQ O. met de mogelijkheid tot in de p|oatsmÓa||ng, alle machten verleend om voor de opgerichte xannootschop alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een ''B.T.W.^' ; nummer, en voor de activering van het ondememingsnummerbÜhe{undememinQo|oka\.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer DE LAMEILLIEURE Andy de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel :88 van het Wetboek van Vennootouhappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "FORTIS BANK", agentschap Maldegem

Genoemde Gmnommde|asthebbornnag.nmdatdmweckendenutohoaandainstoUingberiohtheoftgegevenvmnhetverlUden! 'von onderhavigeakte, over de gedeponeerde gelden beschikken om overba gaan tot dringende betalingen . zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap. !Dm financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wmvdt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de: gelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANDY DE LAMEILLIEURE

Adresse
VAARTKANT 1 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande