CASSIMAN-DE GUCHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASSIMAN-DE GUCHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.433.628

Publication

17/01/2014
ÿþMod Word 11.1

bd"

1Wgit _ 1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ix1u11uMm1111111u11111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0442.433.628

Benaming

(voluit) : CASSIMAN - DE GUCHT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Denderbellestraat 126 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VEREFFENING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 21 december 2013, dragende de melding "Geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 27 december 2013 boek 130 blad 6 vak 2 ontvangen: vijftig euro (¬ 50) getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van de; vennoten van de Besloten Vennoot-ischap met Beperkte Aansprakelijkheid "CASSIMAN  DE GUCHT" met? zetel te 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 126, opgericht bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op twintig december negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd éénennegentig onder nummer 910109-196, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op twintig maart tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna onder nummer 06062591. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.433.628, en waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Dat de vennootschap in vereffening werd gesteld bij akte verleden voor ondergetekenje notaris op twintig juni tweeduizend dertien, waarbij één vereffenaar werd aangesteld met name de heer Cassiman Marc, voornoemd, gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde bij beschikking de dato achttien juli tweeduizend dertien, bekend gemaakt in de bljlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig augustus daarna onder nummer 2013-08-23/0131577.

Bij verzoekschrift de dato 7 oktober 2013 neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 17 oktober 2013 werd het verdeelplan van de vereffening ter goedkeuring voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel.

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde de dato achtentwintig oktober tweeduizend dertien keurde de Rechtbank de voorgelegde verdeelstaat goed.

Voor zoveel als nodig verklaren de vennoten te verzaken aan de toepassing van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Na kennis te hebben genomen van het verslag van de vereffenaar over het beheer en de vereffening, besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen:

1, dat ingevolge de vereffening afgifte wordt gedaan van het hierna vermeld onroerend goed aan de,

vennoten als volgt: .

-de heer en Mevrouw Marc Cassiman  De Gucht Karine, bekomen de geheelheid volle eigendom van de

hierna vermelde onroerende goederen.

II. De vennoten en de vereffenaar verklaren dat geen andere activa en passiva afhangen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CASSIMAN  DE GUCHT".

III. dat de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goedkeurt.

IV, dat zij de heer Cassiman Marc, voornoemd, zonder voorbehoud, noch beperking ontheft van zijn functie

ais vereffenaar en hem volledige kwijting verleent.

V. dat zij vaststelt dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan. Dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de eigendom van alle voormelde

goederen definitief overgaat op de vennoten.

Vl. dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tien jaar zullen bewaard worden door de

fineer Cassiman Marc, voornoemd, in zijn woonplaats te 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 126.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2013
ÿþMod Wartl 11,1

t =~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

t

a e4eirigl

M.Ag

1

13 AUG, 2013

IUI11.tiiitile~iNw

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442.433.628

Benaming

(voluit) : CASSIMAN - DE GUCHT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Denderbellestraat 126 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 20 juni 2013, dragende de melding "Geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Denderrnonde I op 24 juni 2013, boek 125 blad 99 vak 18, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), getekend E.A.lnspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CASSIMAN -- DE LUCHT' met zetel te 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 126, opgericht bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op twintig december negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd éénennegentig onder nummer 910109-196, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op twintig maart tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna onder nummer 06062591. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.433.628, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATS1NG

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 130 naar 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 126, zoals bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari tweeduizend en elf onder nummer 11012995 te bekrachtigen.

2. VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

a.Vaststelling dat aan artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan

Comparanten verklaren dat:

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag van de zaakvoerder inzake de ontbinding van de vennootschap werd opgemaakt op éénendertig mei tweeduizend dertien.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid¬ "PARMENTIER GUY', vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te; 2900 Schoten, Valkenlaan 31 op zes juni tweeduizend dertien.

-bij dit verslag een staat van actief en passief gevoegd is die niet meer dan drie maanden voor de: ondertekening dezer is opgemaakt en die is afgesloten op éénendertig mei tweeduizend dertien.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van het verslag van de~ zaakvoerder werd overgemaakt aan de vennoten.

-de vennoten verklaren van voormelde verslagen een afschrift te hebben ontvangen en de notaris te ontslaan van de voorlezing van deze verslagen.

b.Bestuit van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag dat overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd; opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in' uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " C ASSIMAN  DE GUCHT" kan ik verklaren dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

`1

" o Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd , zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat en volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de ; vennootschap op datum van 31 mei 2013.

~~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad o De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 mei 2013 van genoemde

vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrag van 278.590,40 EUR volledig en getrouw

weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen;

De staat van activa en passiva werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen

naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van

onzekerheid toe.

Schoten, 6 juni 2013

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor,"

2. ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CASSIMAN  DE GUCHT", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 126, wordt ontbonden, en dit vanaf heden.

3. BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De algemene vergadering besluit als vereffenaar te benoemen: de heer Cassiman Marc, voornoemd, onder

voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

4. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen worden voorzien.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen of toe te bedelen aan de vennoten, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van de vereffenaar vrij zou komen door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Dit alles mits naleving van de pleegvormen overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

5. ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Cassiman Marc, voornoemd. De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de hem te verlenen kwijting.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder

-benoeming van de vereffenaar (beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde dd

18/07/2013.





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.06.2013 13148-0501-010
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 11.06.2012 12157-0382-012
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 10.06.2011 11150-0290-011
25/01/2011 : DE045423
08/06/2010 : DE045423
10/06/2009 : DE045423
06/06/2008 : DE045423
27/06/2007 : DE045423
06/04/2006 : DE045423
08/06/2005 : DE045423
09/07/2004 : DE045423
15/07/2003 : DE045423
12/06/2001 : DE045423
29/06/2000 : DE045423

Coordonnées
CASSIMAN-DE GUCHT

Adresse
DENDERBELLESTRAAT 126 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande