D. & C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D. & C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.747.804

Publication

16/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN i ItERM1 IN

° Ondernerningsnr : 0462.747.804

Benaming

(voluit) : D & C

(verkort)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-- 6 MEI 2014

AFDELINGCffli ERMONDE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lindeveidstraat 8, 9308 Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit het verslag van de algemene vergadering van 21 maart 2014 blijkt wat volgt:

Vanaf 01 maart 2014 wordt Capten nv, Leo de Bethunelaan 80 te 9300 Aalst benoemd als bestuurder met als vast vertegenwoordiger de heer Buekens Jozef, Leo de Bethunelaan 80 te 9300 Aalst en dit tot en met de algemene vergadering van 2015.

Anouca nv, vertegenwoordigd door de heer Patrick Dierickx

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

16/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

6 MEI 2094

AFDELII~~~IDERMONDE

*14100458*

Ondernemingsnr : 0462.747.804

Benaming

(voluit) : D & C

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lindeveldstraat 8, 9308 Hofstede (0.-VI.)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming afgevaardigd bestuurder

Uit het verslag van de raad van bestuur van 30 april 2014 blijkt wat volgt:

Vanaf 01 mei 2014 wordt volgende bestuurder aangesteld als

afgevaardigd bestuurder tot en met de algemene vergadering van 2015:

Capten nv, Leo de Bethuneiaan 80, 9300 Aalst met als vast vertegenwoordiger de heer Buekens Jozef.

Anouca nv, vertegenwoordigd door de heer Patrick Dierickx

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van ,Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van' de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.03.2014, NGL 24.03.2014 14072-0585-015
17/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

kteGRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 8 JAN, 2014

DENDERMONDE

Griffie

na neerlegging ter griffie van de a

1

1111tIRIIIIIN

Onderrterningsnr : 0462747804

Benaming

(voluit) : D. & C.

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9308 AALST (HOFSTADE), LINDEVELDSTRAAT 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERHOGING VAN HET KAPITAAL-WIJZIGING STATUTEN

Uit het proces-verbaal opgemaakt door notaris Pascale VAN DEN BOSSCHE, te Aalst, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D. & C", met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst (Hofstade), Lindeveldstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0462.747,804 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0462.747.804, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de nagenoemde bedrijfsrevisor over de voorgenomen inbreng in natura, over de wijze van de aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding ais tegenprestatie, beide opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit aangezien alle leden van de vergadering erkennen hiervan een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben genomen. De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Conscius Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A bus 101, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, van twintig december tweeduizend en dertien, luidt ais volgt:

"4.Besluit

Ondergetekende, werd aangesteld door het bestuursorgaan op 20 november 2013 om krachtens artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de rekening courant schuldvordering in het voordeel van NV Wings, voormeld, ten belope van 748.000,00 ¬ om het kapitaal, samen met de kapitaalsverhoging door middel van inbreng in speciën ten belope van 2.000,00 ¬ , te brengen van 154.000,00 ¬ tot 904.000,00 ¬ .

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde per aandeel ten belope van 500,00 E. Wij vermelden dat voormelde kapitaalsverhoging geen invloed uitoefent op de relatieve verhouding.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Sint-Niklaas, 20-12-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ofe,' :411111k



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(ondertekend)

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg, CVBA

vertegenwoordigd door

Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA

bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer

Georges Koslowski

zaakvoerder  bedrijfsrevisor"

Beide voormelde verslagen worden alhier voorgebracht, doch worden niet aan onderhavig proces-verbaal gehecht. Een exemplaar van elk verslag zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een eensluidend verklaard afschrift van onderhavige akte.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

Op basis van voormelde verslagen besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND E.URO (750.000,00-EUR), om het te brengen van HONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND EURO op NEGENHONDERD EN VIERDUIZEND EURO (904.000,00-EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, te onderschrijven door de huidige aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

DERDE BESLUIT: INSCHRIJVING-VOLSTORTING-VERGOEDING

Alle huidige aandeelhouders verklaren volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en van de financiële en economische toestand van de vennootschap.

Zij verklaren vervolgens in te schrijven op de kapitaalverhoging, in verhouding tot hun aandelenbezit, als volgt:

1.De voormelde naamloze vennootschap WINGS, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart houder te zijn van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering in rekening-courant ten laste van onderhavige vennootschap.

Vervolgens verklaart de naamloze vennootschap WINGS, vertegenwoordigd zoals voormeld, die duizend vierhonderd zesennegentig aandelen (1.496) aandelen bezit, inbreng te doen in de vennootschap van een gedeelte van zijn schuldvordering in rekening-courant tot beloop van een bedrag van zevenhonderd achtenveertigduizend euro (748.000,00-EUR).

2-De heer DIERICKX Patrick, voornoemd, die één (1) aandeel bezit, verklaart inbreng te doen in de vennootschap in speciën ten belope van vijfhonderd euro (500,00-EUR) en deze som te volstorten;

3- Mevrouw CARDOEN Annouschka, voornoemd, die één (1) aandeel bezit, verklaart inbreng te doen in de vennootschap in speciën ten belope van vijfhonderd euro (500,00-EUR) en deze som te volstorten;

4-Mevrouw DEBEUCKELAERE Caroline, voornoemd, die één (1) aandeel bezit, verklaart inbreng te doen in de vennootschap in speciën ten belope van vijfhonderd euro (500,00-EUR) en deze som te volstorten;

5- De heer VAN MOORTER Dirk, die één (1) aandeel bezit, verklaart inbreng te doen in de vennootschap in speciën ten belope van vijfhonderd euro (500,00-EUR) en deze som te volstorten.

De gelden werden gedeponeerd op een bijzondere bankrekening nummer BE97 7450 7060 4349, geopend op naam van de vennootschap bij KBC BANK.

Het bewijs van deponering, dat niet aan dit proces-verbaal wordt gehecht, werd door voornoemde instelling afgeleverd op 19 december tweeduizend dertien.

VERGOEDING

Voormelde inbreng wordt vergoed, waarvan alle leden van deze vergadering verklaren volledig kennis te hebben, door de verhoging van de fractiewaarde van elk van de duizend vijfhonderd aandelen voor een totaal bedrag van zevenhonderd vijftigduizend euro (750.000,00-EUR), waarvan duizend vierhonderd zesennegentig (1.496) aandelen in het bezit zijn van de voornoemde naamloze vennootschap WINGS, één (1) aandeel in het bezit is van voornoemde heer DIERICKX Patrick, één aandeel in het bezit is van voornoemde mevrouw CARDOEN Annouschka, één aandeel in het bezit is van voornoemde mevrouw DEBEUCKELAERE Caroline, en één aandeel in het bezit is van voornoemde heer VAN MOORTER Dirk.

De vergadering stelt vast dat de verhoging van het kapitaal volledig werd gerealiseerd.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Alle leden van de onderhavige vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op negenhonderd en vierduizend euro (904.000,00-EUR) en is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN.

De vergadering besluit artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten, en het te vervangen als volgt:

'ARTIKEL VIJF, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENHONDERD EN VIERDUIZEND EURO (904.000,00-EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhcnderd (1.500) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénfduizend vijfhonderdste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen."

VOOR BEREDENEERD ANALYTISCH UITTREKSEL.

Volgt de handtekening van notaris Pascale Van den Bossche.

Tevens neergelegd: 1 gelijkvormige uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering; 1 analytisch uittreksel; 1 exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor; 1 exemplaar van het verslag van de raad van bestuur; coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij liëïBëIgisch Staatsble - 11/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0044-016
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 14.06.2012 12173-0427-017
22/05/2012
ÿþ Mod Worc! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV~~IN~~I~'MI'~IWI~~IWI

<izosassa

vol behoi

aan

Belgi Staats

Ut~lrr; ~ tC~ +~z ~i" ~~ VAN KOOPHANDEL

- 9 MEI 2052

DEN qui~ ;i'<~oE

~ - ..._..._

Ondememingsnr : 0462.747.804

Benaming

(voluit) : D & C

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lindeveldstraat 8, 9308 Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 16 januari 2012 blijkt wat volgt:

Vanaf heden wordt volgende bestuurder benoemd tot de algemene vergadering van 2015: BVBA Dieconsuit, Lindeveldstraat 10, 9308 Hofstade, met als vaste vertegenwoordiger: Patrick Dierickx, Lindeveldstraat 10, 9308 Hofstade.

Anouca nv, vertegenwoordigd door Dierickx Patrick Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lindeveldstraat 8, 9308 Aalst (Hofstade)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel bij fusie met 100%-dochtervennootschap

De bestuursorganen van nv D. & C., Lindeveldstraat 8, 9308 Aalst (Hofstade), overnemende vennootschap, en de nv European Container Systems, Lindeveldstraat 8, 9308 Aalst (Hofstade), overgenomen vennootschap, hebben op 08/03/2012 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit in overeenstemming met de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Anouca nv, vertegenwoordigd door Patrick Dierickx

Gedelegeerd bestuurder

i 6 Nu 2012

1111

xiaoeaasa*

DENDERMONDE

Griffie

Mod Wott111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,17r r" r'"'r-;RrANl'{ VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0462.747.804

Benaming

(voluit) : D. & C.

(verkort):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r+ T^ v_

.~It êT t F i .1-; r:{~-AjV K

VANn O~: P iNDEL

II1*i 1uao~ iwusasei~uui

"

u

D. O1 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.747.804

Benaming

(voluit) : D. & C.

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9308 AALST (HOFSTADE), LINDEVELDSTRAAT 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN - WIJZIGING STATUTEN - BENOEMING BESTUURDER

Uit het proces-verbaal opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, met het volgend registratierelaas: "Geregistreerd te AALST I, de 29 DEC 2011 drie blad geen verzending Boek 929 blad 73 vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro 25,- EUR De Ontvanger a.i. K. Danau." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D. & C", met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst (Hofstade), Lindeveldstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0462.747.804 en onderworpen aan de Betasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0462.747.804, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 2 van de statuten aan te passen aan de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9300 Aalst, Wijngaardveld 3A naar 9308 Aalst (Hofstade), Lindeveldstraat 8", bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van eenentwintig februari tweeduizend en vijf onder nummer 05029609.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit alle duizend vijfhonderd (1.500) aandelen om te zetten van aandelen aan toonder in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen of effecten.

De vergadering belast de raad van bestuur met de uitvoering van dit besluit en tot aanpassing van de statuten.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negentigduizend euro (90.000,00-EUR) om het te brengen van vierenzestigduizend euro (64.000,00-EUR) op honderd vierenvijftigduizend euro (154.000,00-EUR), door volledige incorporatie van gezegd bedrag uit de beschikbare reserves, zoals die blijken uit de balans afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en het optrekken van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering belast de raad van bestuur met deze boekhoudkundige verrekening.

De vergadering stelt vast dat de verhoging van het maatschappelijk kapitaal volledig is gerealiseerd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan de huidige wetgeving: -Artikel 2: vervanging van de eerste zin door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Aalst, Lindeveldstraat 8."

-Artikel 5: vervanging van de woorden "vierenzestigduizend euro (64.000,00-EUR)" door de woorden "honderd vierenvijftigduizend euro (154.000,00 EUR)";

-artikel 6: integrale vervanging van dit artikel door volgende tekst:

"De maatschappelijke aandelen en effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

Voor eventuele aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties wordt per categorie effecten een apart register gehouden.

Het gedematerialiseerd aandeel en effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

-artikel 18: integrale vervanging van dit artikel door de volgende tekst:

"Om tot de vergadering te worden toegelaten, kan ieder eigenaar van aandelen verplicht worden tot de nederlegging van zijn aandelen of certificaten van aandelen op naam in de maatschappelijke zetel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap of bij de instellingen, aangeduid in de oproeping, vijf volle dagen voor de datum van de algemene vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen en effecten dienen een door de erkende rekeninghouder of een door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen en effecten tot op de datum van de algemene vergadering, wordt vastgesteld."

-Artikel 27: toevoeging van de volgende zin: "De aanstelling of benoeming van (een) vereffenaar(s) vindt evenwel steeds plaats onder voorbehoud van de homologatie van de vereffenaar(s) door de bevoegde " Rechtbank van Koophandel."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit te benoemen tot derde bestuurder:

- de naamloze vennootschap INTRACONTENEURS met maatschappelijke zetel te 4620 Fléron, Rue Bacameleye 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Luik onder nummer 0810.168.051, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Dierickx Patrick, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de zonet benoemde bestuurder is kosteloos.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zeventien.

VOOR BEREDENEERD ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) notaris Pascale Van den Bossche

Tevens neergelegd: gelijkvormige uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering; analytisch uittreksel; coördinatie van de statuten.

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 04.07.2011 11261-0205-018
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 02.06.2010 10141-0096-017
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 19.06.2009 09247-0293-017
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 04.06.2008 08176-0158-017
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 15.06.2007 07223-0010-016
17/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0462.747.804

Benaming

(voluit) : D&C

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lindeveldstraat 8 - 9308 Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 20 april 2015

Volgende bestuurders worden herbenoemd voor een periode van zes jaar tot en met de algemene vergadering van 2021:

oDierickx Patrick;

oAnouca NV, met als vast vertegenwoordigder: Dierickx Patrick;

oCapten NV, met als vast vertegenwoordigder: Buekens Jozef;

oDieConsult BVBA, met als vast vertegenwoordigder: Dierickx Patrick;

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 20 april 2015

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen wordt het volgende besloten:

Volgende bestuurder wordt als voorzitter en afgevaardigd bestuurder aangesteld:

Capten NV, Leo De Bethunelaan 80, 9300 Aalst, met als vast vertegenwoordiger Buekens Jozef.

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten genomen door de enige aandeelhouder van 30 april 2015

De enige aandeelhouder neem akte van het ontslag van al de bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang, namelijk:

oDe heer Patrick Dierickx;

oBVBA DieConsult (478.676.885), vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Dierickx;

oNV Intraconteneurs (810.168.051), vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Dierickx;

oNV Anouca (424.583.846), vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Dierickx;

oDe NV Capten (826.164.638), vast vertegenwoordigd door de heer Jozef Buekens, tevens gedelegeerd

bestuurder;

De enige aandeelhouder beslist om de volgende personen te benoemen tot bestuurders van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang, die bevestigt hebben dit mandaat te aanvaarden:

oDe BVBA SDMS (893.306.310), vast vertegenwoordigd door de heer Jos Sluys, voor een periode van 6 jaar, namelijk tot de gewone algemene vergadering van de Vennootschap die zal georganiseerd worden in 2021;

oDe NV Capten (826.164.638), vast vertegenwoordigd door de heer Jozef Buekens, voor een periode van 6 jaar, namelijk tot de gewone algemene vergadering van de Vennootschap die zal georganiseerd warden in 2021;

oDe NV Wings (462.614.873), vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Dierickx, voor een periode van 6 jaar, namelijk tot de gewone algemene vergadering van de Vennootschap die zal georganiseerd worden in 2021;

Op de laatste biz van Luik B vermeiden v Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

tje akte

na neerlegging ter griffie van

Mort word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

 8 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

*15 85622*

uwe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover als nodig, bevestigt de enige aandeelhouder dat uitsluitend de drie bovenvermelde personen de bestuurders van de Vennootschap zijn.

De enige aandeelhouder kent een volmacht toe aan de heer Arnold Benoot en mevrouw Laetitia De Smet, samen of individueel handelend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige stappen te ondernemen om het rechtspersonenregister van de Vennootschap aan te passen en de publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad waar te nemen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 30 april 2015

De raad beslist met eenparigheid van stemmen om de NV Capten, vast vertegenwoordigd door de heer Jozef Buekens, met onmiddellijke ingang te benoemen als gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

De raad van bestuur kent een volmacht toe aan de heer Arnold Benoot en mevrouw Laetitia De Smet, beiden samen of individueel handelend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige stappen te ondernemen om het rechtspersonenregister van de Vennootschap aan te passen en de publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad waar te nemen.

Laetitia De Smet, bijzonder gevolmachtigde

Voor-

brhoude?'i

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 01.06.2005 05194-4149-016
27/02/2004 : AA
18/11/2003 : DE054488
18/11/2003 : DE054488
04/07/2003 : DE054488
25/07/2000 : DE054488
05/12/1998 : DE54488

Coordonnées
D. & C.

Adresse
LINDEVELDSTRAAT 8 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande