DAKAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.631.178

Publication

19/06/2014
ÿþ ModWorcl11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.11,11!1.!11j1111111111

Gent

Afdeling Oudenaarde

10 ,IIINI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernerningsnr : 0896.631.178

Benaming

(voluit) : DAKAT

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel KEERSTRAAT I C - 9790 WORTEGEM-PETEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 26/05/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat werd beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Weitstraat lite 9680 Etikhove«

De heer Gunther Delputte

Zaakvoerder

 . .

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : R" ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

13/02/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

111111filentipill

Oudenaarde

4 FEU. Z014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de aatste

Ondernemingsnr 0896.631178

Benaming (voluit):DAKAT

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Keerstraat 1C

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 17 januari 2014, geregistreerd te Oudenaarde op 21 januari 2014, 5 bladen geen verzendingen. Boek 762, blad 23, vak 04. Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

a/ De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zestigduizend euro (60.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op achtenzeventigduizend vijfhonderd vijftig euro (78.550,00 EUR), De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 742 nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

b/ Tussenkomst  inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is hier tussengekomen:

De heer Delputte Günther, voornoemd,

Die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Voornoemde vennoot verklaart voor zoveel als nodig te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

De heer Delputte Günther, voornoemde vennoot, verklaart dadelijk in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van zestigduizend euro (60.000,00 EUR).

De inschrijver verklaart dat het in te brengen bedrag, zijnde 60.000,00 euro, gestort is op een bijzondere rekening met nummer BE98 0688 9898 3293 op naam van de vennootschap bij de Belfius bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 januari 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

c/ Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer Delputte Günther, voornoemde enige vennoot, die aanvaardt, 742 nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

d/ Vaststelling verwezenlijking van de kapitaalverhoging en wijziging artikel 5 van de statuten

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achtenzeventigduizend vijfhonderd vijftig euro (78.550,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend honderd dertien (1.113) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de volledige tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (78.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd dertien (1,113) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend honderd dertienste (1/1,113ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

blz van Luik B vermelden " Recto Nufn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij von de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzen van derden te vertegenvloordgen

Verso Ntaarn en handtekermq

mod 11,1

TWEEDE BESLISSING  Omzetting van de handelsvennootschap in een burgerlijke vennootschap  Aanname nieuw (burgerlijk) maatschappelijk doel - Wijziging van de statuten.

a/ Omzetting in een burgerlijke vennootschap

De vennootschap beslist tot de omzetting van de huidige handelsvennootschap in een burgerlijke vennootschap. De vergadering beslist de rechtvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te behouden.

bi Doelwijziging

In aansluiting met voormelde omzetting beslist de vergadering het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen zoals hierna bepaald.

- Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de schrapping en vervanging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013.

De (enige) vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder alsmede de staat van activa en passive blijven aan deze akte gehecht,

c/ Wijziging van de statuten

- De vergadering beslist de volledige tekst van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 1.- RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: Dakat."

- De vergadering beslist de volledige tekst van artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

het bepalen van resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden; Juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap kan aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst.

De vennootschap mag een roerend en onroerend patrimonium opbouwen en beheren. Zij kan dit doen door aankoop, verkoop, huur, verhuur, in leasing nemen en in leasing geven van onroerende en roerende goederen. De vennootschap kan zakelijke rechten op onroerende goederen verlenen of vestigen zoals erfpacht, opstalrecht en vruchtgebruik.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

De vennootschap kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de vereiste vergunning of machtigingen bezit en dit alles voor zover de burgerlijke aard van de vennootschap niet in het gedrang wordt gebracht en voor zover die verrichtingen in overeenstemming en met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder."

PERDE BESLISSING Wijziging van het boekjaar en jaarvergadering

a/ De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen en voortaan te laten aanvangen op 1 april en af te sluiten op 31 maart van het daarop volgende kalenderjaar.

Op de taatate blz. vn Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanZien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo,or-'hehciadtn

aan het

Belgisch Staatsblad

4\7

mod 11.1

e I

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste zin van artikel 24 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar."

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang genomen heeft op 1 juli 2013, te verlengen tot en af te sluiten op 31 maart 2015.

b/ De vergadering beslist dat de datum van de jaarvergadering die thans bepaald is op de eerste zaterdag van de maand december om 10 uur te wijzigen naar de eerste zaterdag van de maand september om 10 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand september 2016 om 10 Lm%

De eerste zin van artikel 11 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd naar de volgende tekst: "De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van september, om tien uur."

VIERDE BESLISSING - Volmacht tot coördinatie.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIJFDE BESLISSING Machtiging.

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor-behoeen

aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd'. expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de iaatate blz van Luik B vermelden . Recto Noarn en hoedanigheid van de instrumentorende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de eCtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 15.01.2014 14008-0082-012
14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.02.2013, NGL 13.02.2013 13033-0071-011
16/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 11.02.2012, NGL 14.02.2012 12031-0393-011
22/03/2011
ÿþMOA 2.1

Ondernemingsnr : 0896.631.178

Benaming

(voluit) : DAKAT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Grachtschelde 24 bus 0302, 9700 Oudenaarde Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.11,11111111.11! h Oudenaarde

1 0 MAART 2011

Griffie



Uit het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op 28102/2011 ten maatschappelijke zetel, blijkt dat werd beslist om met ingang van 01 maart 2011, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Keerstraat 1 C te 9790 Wortegem-Petegem

Aldus opgesteld te Oudenaarde, op 2810212011.

Delputte Gunther

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 05.02.2011, NGL 15.02.2011 11031-0420-011
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.02.2010, NGL 28.02.2010 10054-0542-011
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 30.09.2015 15611-0005-012

Coordonnées
DAKAT

Adresse
WEITSTRAAT 11 9680 ETIKHOVE

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande