DIRK VERMUSSCHE, AFGEKORT : DV

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIRK VERMUSSCHE, AFGEKORT : DV
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.683.363

Publication

10/10/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 85 9*

NEERGELEGD

01. OKT. 2014

RECHTSANj( VAN

KOOPHAODÉIEPE GENT

Ondernemingsnr _ 0872.683.363

Benaming

(voltuit) : DIRK VERMUSSCHE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oefenpleinstraat 16, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : vrijwillige ontbinding - invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Paul RENRIST, geassocieerd notaris te Merefbeke met standplaats Bottelare, op 11 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."DfRK. VERMUSSCHE", met zetel te 9090 Melle, Oefenpleinstraat 16, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0872.683.363, volgende beslissingen met éénparigheïd van stemmen heeft'. genomen;

EERSTE BESLISSING - GOEDKEURING JAARREKENING/KWIJTING ZAAKVOERDER.

De voorzitter legt aan de vennoten de laatste interne jaarrekening voor van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2014, welke vervroegd is afgesloten naar aanleiding van de ontbinding van de vennootschap.

De vennoten erkennen een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De zaakvoerder licht deze' jaarrekening mondeling toe.

De vennoten nemen inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud, goed te keuren.

De vergadering der vennoten beslist rekening houdend met de hierna gemelde ontbinding van de vennootschap, en zonder enig voorbehoud, tot algehele kwijting van de zaakvoerder voor zijn beheer van de, vennootschap.

TWEEDE BESLISSING - TERUGNAME VAN ONROERENDE GOEDEREN DOOR DE ENIGE VENNOTEN.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de hierna beschreven onroerende goederen worden toebedeeld aan de echtgenoten Dirk VERMUSSCHE-VAN DE PUTTE Christine.

De heer Dirk VERMUSSCHE was enige vennoot, handelend voor het gemeenschappelijk vermogen, doch in persoonlijke naam wat betreft de lidmaatschapsrechten, ten tijde van de aankoop door voornoemde BV ovv BVBA DIRK VERMUSSCHE,

De heer Dirk VERMUSSCHE aanvaardt mits tussenkomst van zijn echtgenote, mevrouw VAN DE PUTTE Christine, voor het gemeenschappelijk vermogen, negenennegentig procent (99%) van de volle eigendom van nabeschreven onroerende goederen.

Beschrijving onroerende goederen:

STAD OOSTENDE - vierde afdeling

In een complex, genaamd INFINITY, bestaande uit een ondergronds garagecomplex op niveau min twee, een commercieel complex op niveau min één en op het gelijkvloers, en drie aparte appartementsresidenties van zeven verdiepingen, gestaan en gelegen aan de Northlaan en de Leopold Van Tyghemlaan, gekend volgens huidig kadaster sectie A, deel van nummer 150/Y/11, en volgens vroeger kadaster en titel, kadastraal gekend sectie A deel van nummer 150/8/10 met een oppervlakte volgens meting van achtendertig are negenendertig centiare (38a 39ca).

Opgedeeld in drie afzonderlijke fazen omvattend:

- fase 1: het óndergronds garagecomplex op niveau min 2;

fase 2: het commercieel complex (niveau min 1 en gelijkvloers);

- fase 3: de drie afzonderlijke appartementsresidenties INFINITY I, II en III (eerste tot en met zevende verdieping; respectievelijk Northlaan 9,11 en 15).

1) In een appartementsgebouw, Residentie "INFINITY I", zijnde het gebouw uiterst rechts gelegen vanop de Northlaan:

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het appartement genummerd 504 op de vijfde verdieping .als volgt beschreven in de hierna gemelde

basisakte:

KAVEL ViER:

Het appartement van het type 4 gelegen op de vijfde verdieping en genummerd 504, omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

inkom, berging, living met open keuken en voorterras, berging, , badkamer, nachthall en wc, slaapkamer 1

en slaapkamer 2 uitgevend op achterterras;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijfenzestig/tienduizendsten (65110.000sten) in de gemene delen waaronder de grond en

zesentwintig/duizendsten (26/1.000sten) in de lasten verbonden aan de bijzondere gebruiksrechten van de

residentie 1NFINITY L

2) in het parkingcomplex INFINITY, gelegen in de ondergrond op niveau min 2:

De garage genummerd 44, als volgt beschreven in de hierna gemelde basisakte:

KAVEL TWEE:

De garagebox op het niveau min twee, genummerd 44, aangeduid op het uitvoeringsplan gehecht aan de

basisakte en begrijpende ieder:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke garage met zijn poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zeven/tienduizendsten (7110.000sten) in de gemene delen van het complex INFINITY en zeven/duizendsten (7i1.000sten) ir' het aandeel van fase i in de lasten verbonden aan de bijzondere gebruiksrechten van fase I.

Zolang het uitvoeringsplan niet het voorwerp heeft uitgemaakt van een wijzigende stedenbouwkundige vergunning, bestaat de garage juridisch als:

De garagebox op het niveau min twee, genummerd 39, aangeduid op het uitvoeringsplan gehecht aan de basisakte en begrijpende ieder:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke garage met zijn poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zeven/tienduizend en eersten (7110.001sten) in het aandeel van fase 1 in de gemene delen waaronder de grond, en zeven/duizend en eersten (711.001sten) in de lasten verbonden aan de bijzondere gebruiksrechten van fase L

DERDE BESLISSING  OVERNAME VRUCHTGEBRUIK.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het resterende vruchtgebruik van de hierna beschreven onroerende goederen wordt overgenomen door de echtgenoten Dirk VERMUSSCHE-VAN DE PUTTE Christine, hierna ook de verkrijgers of overnemers genoemd.

De echtgenoten Dirk VERMUSSCHE-VANDE PUTTE Christine aanvaarden, voor het gemeenschappelijk vermogen, het bestaande vruchtgebruik voor de resterende periode van de oorspronkelijke 10 jaar ingegaan op 2 december 2009 om van rechtswege te eindigen op 2 december 2019 betreffende nabeschreven onroerende goederen en volgens de voorwaarden zoals bepaald bij de aankoop van het vruchtgebruik, zoals blijkt uit de hierna vermelde eigendomstitel:

Beschrijving onroerende goederen:

STAD OOSTENDE - negende afdeling

in een appartementsgebouw, genaamd residentie 'VI/INDEKIND", gelegen aan de Kastanjelaan 3, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie B, nummer 446/11/K16, met een oppervlakte volgens van vijf are tweeënzeventig centiare (5a 72ca),

Het appartement genummerd A102, gelegen op de eerste verdieping op de hoek van de Torhoutsesteenweg en de Kastanjelaan, met als indeling volgens de hierna gemelde basisakte:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de inkomdeur die het appartement met de gemeenschappelijke overloop verbindt, de inkomhal, de w.c., de berging met boiler, de badkamer, de living met keukenhoek uitgevende op de Torhoutsesteenweg en op de Kastapjelaan met een terras aan laatsgenoemde laan en twee slaapkamers uitgevende op de Kastanjelaan,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

eenenzestigiduizendsten (61/1.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

VIERDE BESLISSING VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF.

De voorzitter legt het verslag voor van het bestuursorgaan de dato 10 augustus 2014 waarbij de voorgestelde ontbinding en vereffening van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 30 juni 2014.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 18 augustus 2014 van bedrijfsrevisor BB&B Bedrijfsrevisoren, BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger, te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt ais volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «DIRK VERMUSSCHE», verklaart ondergetekende, de

Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevlsorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

- De staat van activa en passiva per 30 juni 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 1.959.160,06 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 1.939.959,52 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.), Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hierboven werd gesteld."

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde staat van actief .en passief alsook van voormelde verslagen.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling.

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING - VRIJWILLIGE VROEGTIJDIGE ONTBINDING.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Aile stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten volgende gegevens vermelden:

1° de naam van de vennootschap;

2° de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening" of "bv ow bvba in vereffening";

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

c:p 4° het ondememingsnummer,en,

50 het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en, in voorkomend geval, het

feit dat de vennootschap in vereffening

ZESDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de

hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend zijn: voornoemde heer Dirk VERMUSSCHE.

ZEVENDE BESLISSING  BENOEMING VAN VEREFFENAARSNERGOEDING,

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: voomoemde heer Dirk VERMUSSCHE, die zijn mandaat aanvaardt, onder

voorbehoud van de hierna vermelde bevestiging door Voorzitter van de bevoegde rechtbank.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering verleent alle machten aan ondergetekende notaris om het verzoekschrift met het oog op het

verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Voorzitter van de

bevoegde rechtbank.

et

" Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal

neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de griffie van de bevoegde rechtbank van

et koophandel.

et

ACHTSTE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaars als volgt vast.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek

d1D van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontstaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

et

vennootschap.

pQ Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bts van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel:

- in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling, waarbij de omstandige staat moet zijn

opgemaakt in de zesde, respectievelijk twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar;

- één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en

dient aan te geven wat nog moet worden vereffend.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek

van Vennootschappen en bijgevolg, vooraleer de vereffening af te sluiten, aan de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor

akkoord moeten voorleggen.

NEGENDE BESLISSING  VOLMACHT FORMALITEITEN.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan PwC Tax Consultants, te Woluwedal 18, 1932 Sint-

Stevens-Woluwe, meer bepaald aan Nathalie Boonen of een andere vertegenwoordiger) medewerker, teneinde

de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingfaanpassing van de

gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting

over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag van de bedrijfsrevisor inclusief verslag van de zaakvoerders en staat van actief en passief;

-afschrift vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent houdende bevestiging van de benoeming van de

vereffenaar.

Geassocieerd notaris Paul HENRIST.

Merelbeke-Bottelare.

M.. Y . Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad *zr























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 20.12.2013 13690-0500-010
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 04.01.2013 13003-0150-010
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 21.12.2011 11647-0094-010
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 05.01.2011 11004-0053-012
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 05.01.2010 10003-0394-010
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 22.12.2008 08863-0144-010
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 07.01.2008 08002-0092-012
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 14.12.2006 06901-0249-012
22/06/2015
ÿþr Mod PPF 11.1

1_i tle f ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N_EFERvlz.:'r~`7-0. r:

1 1 JUN1 2015

Rf`Cet3iiíÿiENK VAN

KOOF`t-IAf\i0E". TE GENT

r

Ondernemingsvr : 0872.683.363

Benaming (voluit) : Dirk Vermussche

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel : e eellristhr cát 16 - 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Sluiting

Tekst :

Uittreksel uit de Schriftelijke Besluiten van de enige aandeelhouder dd 13/03/2015

1. Na kennis te hebben genomen van de vereffeningsrekeningen afgesloten per 6 maart 2015 alsook van de stukken tot staving van de vereffeningsdaden en het verslag van de vereffenaar de dato 10 maart 2015, keurt de aandeelhouder het beheer van de vereffenaar en de bovenvermelde vereffeningsrekeningen goed.

2. De aandeelhouder neemt eveneens kennisvan de goedkeuring van het verdeelplan door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent op 24 februari 2015 en beslist om de vereffening van de Vennootschap definitief af te sluiten zodat Dirk Vermussche BVBA - in vereffening per datum van deze beslissing, zijnde 13 maart.2015 definitief heeft opgehouden te bestaan.

3. De aandeelhouder verleent kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

4. De aandeelhouder beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap bewaard zullen worden te Oefenpleinstraat 16, 9090 Melle, waar zij te rekenen vanaf heden, bewaard zullen blijven gedurende een periode van minstens vijf jaar.

5. De aandeelhouders bevestigen dat, gezien het resultaat en de wijze van de vereffening (zie verslag van de vereffenaar), er geen maatregelen dienen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden bij de Deposito- en Consignatiekas.

6. De aandeelhouder beslist om de heer Vermussche Dirk te belasten om alle formaliteiten aangaande de afsluiting van de vereffening te vervullen, zoals onder meer de ondertekening van de formulieren I en Il, de afsluiting van de bankrekeningen, de ondertekening en indiening van de aangiften in de vennootschapsbelasting en dergelijke meer.

7. Ten slotte geeft de aandeelhouder mandaat aan Xerius Ondememingsloket met te 9000 Gent, Sint-Pietersplein 60A, bus 1, haar bedienden, aangestelden en lasthebbers en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle andere administratieve formaliteiten.

Tegelijk neergelegd PV dd 13/03/2015 + akkoord rechtbank

Vermussche Dirk

Vereffenaar

Op de laatste blz. vin Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid 'van de-instrumenterende notaris, hetzij van de persd(ti)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DIRK VERMUSSCHE, AFGEKORT : DV

Adresse
OEFENPLEINSTRAAT 16 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande