DOBA SALES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOBA SALES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.917.206

Publication

17/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

Oudenaarde

08 14N 7A14

Griffie

flh1I'i~uuui~w~~~~iW~

*1A0181

bel

BE

Sta

Ondernemingsnr : O 5113 gA 9'o G

Benaming

(voluit) : DOBA Sales

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Clementine De Niestraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde op zeven januari tweeduizend veertien werd door

1) De heer BARTHELON Dominic (RR 75.12.12-123.12), geboren te Oudenaarde op twaalf december negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te Ronse, Clementine De Niestraat 30, echtgescheiden.

2) Mevrouw DHOOP Elisabeth Christiane Freddy (RR 79.04.06-166.80), geboren te Gent op zes april negentienhonderd negenenzeventig, wonende te Ronse, Clementine De Niestraat 30, echtgescheiden., de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOBA Sales" opgericht.

Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DOBA Sales".

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Clementine De Niestraat 30.

De zaakvoerders hebben elk de bevoegdheid om bij eenvoudig besluit, zonder statutenwijziging, de zetel te verplaatsen in het Vlaamse of Brusselse gewest mits zij deze verandering bekendmaken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en om in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam als in opdracht en voor rekening van derden:

- Het verlenen van advies, en het verrichten van allerlei prestaties inzake administratieve, organisatorische, technische, wetenschappelijke, economische, sociale, commerciële en financiële aangelegenheden, budgetcontrole en algeheel management.

- Het verrichten van allerhande studies en het geven van opleiding binnen het domein waarin de onderneming actief is.

- De planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projecten van allerlei aard, alsmede het participeren in alle befeggings- en financiële transacties die de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren en er ook toezicht op uitoefenen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow, prototypes, tekeningen en modellen, fabricageprocedés en andere intellectuele rechten.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die daarvoor nuttig enfof nodig zijn.

Groot- en kleinhandel in computers, randapparatuur, programmatuur, kantoormeubelen en kantoorapparatuur;

-1T-services;

- De ontwikkeling van software;

- de aan- en verkoop in binnen-en buitenland van hardware, software, computersystemen computemetwerken en alle aanverwante producten en toestellen, inbegrepen alle toekomstige ontwikkelingen in dit gebied;

- Het uitbaten van een of meerdere garage- en carrosseriebedrijven.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het afstellen en reviseren van motoren; de installatie van onderdelen en accessoires in voertuigen, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden; in het algemeen het verrichten van alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden aan voertuigen en machines.

- De groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling int nieuwe en tweedehandse rijwielen, motorrijwielen, autovoertuigen, motorvoertuigen en voertuigen in het algemeen;

- onderdelen en wisselstukken, banden, oliën, smeermiddelen, brandstoffen, onderhoudsproducten, accessoires en toebehoren, elektrische en mechanische onderdelen, auto-elektriciteit; tuning-parts; carkits; land- en tuinbouwvoertuigen, land- en tuinbouwmachines, hard- en software, telecommunicatie, audio en video.

- Het verrichten van alle werkzaamheden inzake algemene mechaniek en automatisatie;

- Het verhuren en leasen van motorvoertuigen;

- Het uitbaten van een takeldienst, taxi- en ceremoniebedrljf, carwash, service- en benzinestation.

- het aanbieden van diverse diensten op het vlak van motorvoertuigen, garage  carrosseriebedrijven, vervoer en mobiliteit.

- het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten kortom het uitbaten van een bed and breakfast;

- de aan- en verkoop van dranken;

- het uitbaten van een dagverblijf of een crèche voer de opvang van kinderen;

- het organiseren van kinderopvang, zowel voor niet schoolgaande kinderen of buitenschoolse kinderopvang, dit in kinderkribben als onthaalmoeder of enige andere vorm;

- De uitbouw en het beheer van een vermogen in de ruimste zin van het woord, zowel roerend als onroerend, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten ervan te bevorderen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen voor rekening van derden zal slechts geschieden op voorwaarde dat de vennootschap daartoe over de vereiste vergunningen en toelatingen beschikt.

- Het nemen van belangen en het verwerven van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten, op gelijk welke wijze, binnen de activiteit van de vennootschap, maar ook met het oog op het renderen van beschikbare middelen.

- Het verwerven, het beheren, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen tegen vergoeding, het valoriseren, het te gelde maken van gebouwen, loodsen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan tevens een gebouw aankopen om het bij wijze van bezoldiging ter beschikking te stellen van haar zaakvoerder(s).

- Het in leasing geven van onroerende en roerende goederen.

- Het verwerven, beheren, te gelde maken, lenen en ontlenen van thesauriemiddelen.

Voorgaande opsomming is niet limitatief, doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat. De formulering omvat eveneens al wat in de sector waarin de onderneming actief za! zijn gebruikelijk is of zou worden.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen ais natuurlijke personen, verenigingen of instellingen. Zij kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen en tevens allerhande mandaten en functies uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, of die kunnen bijdragen tot de bevordering en verwezenlijking ervan.

Zij kan tevens als vereffenaar worden aangesteld.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal zelf, samen met of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handelingen, zowel van administratieve, organisatorische, com-merciële als van financiële aard, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken, alsook alle mogelijke maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de commissie voor het bank- en financiewezen of andere instanties. Dit alles in de ruimste zin.

D uur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd te rekenen vanaf zeven januari tweeduizend veertien.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro, verdeeld in honderd aandelen, zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst is als volgt

-De heer Barthelon, voornoemd, een inbreng in geld te doen van achttienduizend vierhonderd veertien euro, waarvoor hem negenennegentig aandelen worden toegekend

-Mevrouw Dhoop voornoemd, een inbreng in geld te doen van honderd zesentachtig euro, waarvoor haar één aandelen wordt toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen achttienduizend zeshonderd euro of honderd aandelen

Welke aandelen volgestort werden ten belope van 6.500,00 euro.

Welk bedrag overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen véér de oprichting van de vennootschap door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC Bank onder nummer 737-0410179-09, zoals blijkt uit een bewijs van deponering. Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt de algemene vergadering onder de vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De algemene vergadering is bevoegd om de vaste vertegenwoordiger te allen tijde te ontstaan, In dat geval is zij verplicht tezelfdertijd te voorzien in zijn vervanging.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Interne bevoegdheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel.

ledere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

Tegenstrijdige belangen

Indien een zaakvoerder bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijk aard heeft, dat strijdig is met een besluit of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is hij gehouden te handelen conform artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Indien hij de enige zaakvoerder is mag de beslissing slechts genomen of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc,

Een zaakvoerder, die de bovenvermelde regels miskent, kan aansprakelijk gesteld worden.

Ontslag door de zaakvoerder

De zaakvoerder die vrijwillig ontslag wil nemen moet ten minste twee maanden op voorhand, op straffe van schadevergoeding, zijn voornemen te kennen geven aan de eventuele andere zaakvoerders en aan de vennoten,

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien en hij is daartoe op straffe van schadevergoeding verplicht.

Het ontslag behoeft geen aanvaarding.

Opvolging van de zaakvoerder

Wanneer wegens overlijden of om een andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt of moet neerleggen, zullen de overblijvende zaakvoerder(s) of bij ontstentenis de vennoot, die het grootst aantal aandelen bezit, binnen de maand na het overlijden of het neerleggen van de funtie, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die ofwel een nieuwe zaakvoerder zal benoemen, ofwel het" bestuur aan de overblijvende zaakvoerder zal toevertrouwen,

Controle

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien opgedragen aan ten minste één commissaris-revisor, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Indien geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Jaarvergadering

Ieder jaar zal op de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur een jaarvergadering gehouden worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van

de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de jaarvergadering.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf per aangetekend schrijven verstuurd aan de vennoten,

de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Indien aile personen die moeten opgeroepen worden aan de vergadering deelnemen kunnen de

convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts

geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Door de zaakvoerders kunnen bijzondere algemene vergaderingen worden belegd zo dikwijls als zulks

nodig blijkt en telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over een

Wijziging van de statuten te beraadslagen.

Deze vergaderingen worden gehouden op plaats en uur, vermeld in de oproeping.

Vertegenwoordiging op de vergadering

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere

stemgerechtigde vennoot, mits voorlegging van een bijzondere geschreven volmacht.

De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor

onbekwamen, de afwezigen en diegenen die tegenstemden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke en/of statutaire beperkingen.

Wijze van stemmen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de zaakvoerders, of anders door de

oudste vennoot.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen,

wordt door ieder van hen of hun lasthebbers ondetekend vooraleer de vergadering aanvangt.

Ieder vennoot heeft het recht zijn stem schriftelijk uit te brengen.

De vennoot die zijn stem per brief wil uitbrengen, zal in een aangetekende brief, die ten laatste de dag

voorafgaand aan de dag van de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel moet toekomen, de

agenda overnemen en naast elk punt van de agenda antwoorden met "aanvaard" of "verworpen" of

"onthouding".

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen met de gewone meerderheid

van de stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.,

Van de algemene vergaderingen worden tijdens de vergadering notulen gemaakt die ondertekend worden

door de aanwezige vennoten. Afschriften en uittreksels voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder.

Boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder,

overeenkomstig de wet, een inventaris op alsmede de jaarrekening. Deze laatste bestaat uit de balans, de

resultaatrekening en de toelichting, die één geheel vormen. Deze stukken worden neergelegd en eventueel

bekendgemaakt overeenkomstig de alsdan geldende wetten,

De zaakvoerder stelt bovendien, indien vereist, een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn

beleid.

De jaarrekening wordt goed- of afgekeurd door de algemene vergadering.

Daarna besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting van de zaakvoerder(s)

en eventueel commissarissen.

Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies en

afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap,

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds, Deze

verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Zij ontstaat opnieuw, om gelijk welke reden, indien het wettelijk reservefonds verminderd wordt.

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die ondermeer kan besluiten dat de winst of althans een

gedeelte daarvan wordt gereserveerd.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op zeven januari tweeduizend veertien en eindigt op eenendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

B. Benoemingen

1) Wordt benoemd tot gewoon zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Dominic Barthelon, voornoemd, die aanvaardt onder de bevestiging dat geen maatregel zich hiertegen verzet.

2) Overeenkomstig de vennootschappenwet wordt er geen commissaris benoemd.

^..,

~^..

oce

ro

Voot-

heh*uden Belgisch

Staatsblad aan het

CA~v~~~n~a de vennootschap in oprichting alsook'~v~b~a~~nm~~

na de oprichting en v6br de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende notaris

Mr. Leen Coppejans

notaris te Oudenearde

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte

Opdv laatste Wr. van Luik JBvonnddon: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris (o)n(nn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dederi te vertegenwoordigen

Verso : Naam onhano\okvnino

Coordonnées
DOBA SALES

Adresse
CLEMENTINE DE NIESTRAAT 30 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande