DOCTAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCTAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.465.387

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 24.06.2014 14206-0029-012
27/08/2014
ÿþ Motl Wartl 11.1

Frd~~ ds~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 AUG, 2014

AFDELING M ERMONDE

Voorbehouden 191 073

aan het 0111

Belgisch Staatsblad











Ondernemingsnr : 0508.465.387

Benaming

(voluit) : Doctar CVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drie Sleutelsstraat 74, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Op de Algemene Vergadering van 28 mei 2014 werden volgende beslissingen genomen:

- de jaarrekening van 2013 werd goedgekeurd

- er werd unaniem kwijting verleend aan de bestuurders voor hun bestuurdersmandaat

- de benoeming van de bestuurder De Wilde Consulting BVBA met ondernemingsnummer 0476.098.467en met vaste als vertegenwoordiger Paul De Wilde werd aanvaard en dit vanaf 1 april 2014

- Ingevolge het overgedragen verlies bedraagt het netto-actief minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal. De vennootschap bevindt zich dus in een situatie bedoeld in art. 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de Raad van Bestuur heeft overeenkomstig met dit artikel dan ook de Algemene Vergadering samen geroepen die in casu samenvalt niet de jaarvergadering van de vennootschap. Er wordt in 2014 een kapitaalsverhoging voorzien.

Getekend

Willcon BVBA niet als vaste vertegenwoordiger Willy Vertongen

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Ann xe . du niteur_belge

31/12/2014
ÿþ' y4;.;

Voor-

behouden aan het ~--Belgisch 

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0508A65.387

Benaming

(voluit) : DOCTAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Drie Sleutelsstraat 74

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Er blijkt uit een ake verleden voor Meester Hubert Van de Steene, Notaris te Denderleeuw, op 3 december 2014, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOCTAR", gevestigd te 9300 Aalst, Drie Sleutelsstraat 74, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, onder het ondernemingsnummer 0508.465.387:

BESLIST HEEFT met eenparigheid van stemmen:

1, Verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal met een bedrag van 280.000,00 EUR om het te brengen naar 380.000,00 EUR.

De verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal werd gerealiseerd door een inbreng in geld door de naamloze vennootschap MEDERI, met zetel te 9000 Gent, Groot-Brittanniëlaan 18, ondernemingsnummer 0859.979.036, RPR GENT. Deze kapitaaiverhoging gaat gepaard met een uitgifte van duizend honderd twintig (1.120) nieuwe aandelen van de categorie "A" en met dezelfde rechten als de reeds bestaande aandelen van categorie "A" en deelnemend in de winsten pro rata temporis vanaf de onderschrijving die aan de naamloze vennootschap MEDERI zullen worden toegekend. MEDERI NV verklaart dat de kapitaalsverhoging waarop werd ingeschreven volledig volgestort is.

Het bedrag van de volstorting van tweehonderd tachtig duizend euro (280.000,00 ¬ ) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met nummer BE25 0016 8608 1682 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 3 december 2014.

2. Verhoging van het variabel gedeelte van het kapitaal met een bedrag van 20.000,00 EUR om het te brengen van 59.500,00 EUR naar 79.500,00 EUR.

De verhoging van het variabel gedeelte van het kapitaal werd gerealiseerd door een inbreng in geld door de naamloze vennootschap MEDERI, voornoemd. Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met een uitgifte van tachtig (80) nieuwe aandelen van de categorie "A" en met dezelfde rechten ais de reeds bestaande aandelen van categorie "A" en deelnemend in de winsten pro rata temporis vanaf de onderschrijving. MEDERI NV verklaart dat de kapitaalsverhoging waarop werd ingeschreven volledig volgestort is.

Het bedrag van de voistorting van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met nummer BE 25 0016 8608 1682 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 03 december 2014.

GRIFFIE RECHTBANK VAN j

KOOPHANDEL GENT i

16 DEC, 2014

AFDELING DENHi i#freNDr

3. Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd en veranderlijk, met uitzondering van het in volgende paragraaf vast gedeelte.

Het vast gedeelte ervan bedraagt driehonderd tachtig duizend euro (380.000,00 E) vertegenwoordigd door 1.520 aandelen categorie A. De aandelen zijn op naam, en zijn volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boven dit vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van de intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten.

-_AP.j te.tMears verWeren.en e lserme 3seelle.emideeRweep Yien ingeeirevera -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de aandelen niet volstort zijn, kunnen zij, in afwijking van artikel 364 van het Wetboek der Vennootschappen, ten aanzien van de vennootschap niet aan derden worden overgedragen dan indien de verkrijger door de raad van bestuur als vennoot wordt aangenomen. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De raad van bestuur beslist soeverein over het opvragen van stortingen op de geplaatste maar niet volledig afbetaalde aandelen. Het besluit wordt aan de vennoten ter kennis gebracht bij aangetekende brief waarbij de wijze en het tijdstip van betaling wordt opgegeven. Elke opgevraagde storting wordt aangerekend op het globale aandelenpakket van de vennoot.

De vennoot heeft te allen tijde het recht het door hem toegezegde kapitaal dat nog niet gestort werd, meteen en voor het geheel af te betalen aan de vennootschap. De vennoot die nalaat, binnen de maand de opgevraagde storting te verrichten, is een nalatigheidsintrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet, vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

Zolang de opgevraagde eisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan is de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel. In geval van overdracht bij overlijden of anderszins, en telkens er meerderen aanspraak maken op het eigendom van eenzelfde titel zal de vennootschap het recht hebben de aan dit aandeel verbonden rechten te schorsen, totdat, ten hare opzichte, een enkel persoon als eigenaar van de titel is aangeduid. Hetzelfde geldt indien aandelen werden in pand gegeven.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais het oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt komen hem toe in voile eigendom.

Het recht is binnen de perken van wat de statuten bepalen met betrekking tot overdraagbaarheid van aandelen, verhandelbaar gedurende de intekenperiode, waarvan de termijn bepaald wordt door de raad van bestuur, doch die tenminste vijftien dagen moet zijn te rekenen vanaf de dag van openstelling.

Elke vennoot kan rechtstreeks of onrechtstreeks slechts maximaal 150 aandelen in eigendom hebben.

Van zodra de (rechts)persoon niet meer voldoet aan één van deze voorwaarden, verbindt de cvba er zich toe om binnen de twee maanden na kennisgeving ervan, de aandelen tegen de oorspronkelijk prijs, over te nemen, in geval dit zich voordoet binnen het jaar na de verwerving van de aandelen; in geval dit zich voordoet na één jaar, dan tegen de jaarlijks vastgestelde prijs."

Voor ontledend uittreksel

Hubert Van de Steene, Notaris

12 december 2014

Samen hiermee neergelegd:

Afschrift akte + volmachten historiek en coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012
ÿþis0

Mod Werd 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

17DEC.2012

DEND!MONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : SO% q 6 S. 3 $~

Benaming

(voluit) : DOCTAR

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 AALST, Drie Sleutelsstraat 74

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 4 december 2012, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TILLOVAN met zetel te 2820 Bonhelden, Oude Schrieksebaan 59. RPR nummer 0817.662.191. Opgericht krachtens akte verleden voor notaris Bart Amauts te Keerbergen op 4 augustus 2009, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 20 augustus nadien onder nummer 09119229.

2) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RAF BRONSELAER met zetel te 1740 Ternat, Ovemelleweg 27. RPR nummer 0875.796.469. Opgericht krachtens akte van ondergetekende notaris op 18 augustus 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 september nadien onder nummer 05126055.

3) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WILLCON met zetel te 9900 Eeklo, Tuinbouwstraat 1. RPR nummer 0835.839.694. Opgericht krachtens akte van notaris Yves Tytgat te Gent op 27 april 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 mei nadien onder nummer 11302947.

4) De Gewone Commanditaire Vennootschap MOLIMO met zetel te 3061 Leefdaal, Tervuursesteenweg 441. RPR nummer 0838.197.190. Opgericht krachtens een onderhandse akte van 28 juli 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 augustus nadien onder nummer 11123544.

5) Mevrouw BRAEM Martine, (rijksregistemummer: 59.12.30-210.19 - nummer identiteitskaart: 5904094661-26), geboren te Wervik op dertig december negentienhonderdnegenenvijftig, wonend te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Neerwaastenstraat(Wijtsch) 8 echtgenote van DE SMET Patrick.

6) De Naamloze Vennootschap MEDERI, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Groot Brittanniëlaan 18 - BTW nummer BE 0859.979.036 RPR GENT. Opgericht krachtens akte verleden voor notaris Siegfried DI-FRANCQ, Notaris ter standplaats Zellik op vierentwintig juni tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien augustus nadien onder nummer 03086075.

Een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming DOCTAR met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Drie Sleutelsstraat 74.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland In eigen naam en voor eigen rekening

-door een samenwerking ten behoeve van patiënten, de activiteiten van zelfstandig werkende huisartsen of huisartspraktijken al dan niet werkend in een multidisciplinair team, te ondersteunen, uit te bouwen en te versterken;

-diensten, meer speciaal systeem derde betalende, in de huisartsenpraktijk, in de eerste lijn en in de thuiszorg te ontwikkelen en uit te bouwen om zo het netwerk van de praktijken waarin onder meer op zelfstandige huisartsen werken, te versterken.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wanneer deze deelname kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Hoger vermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, zowel in België ais in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het is de vennootschap toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruike- en genotsrechten te verkrijgen.

De vennootschap zal niet in concurrentie treden met de nv MEDERI en integendeel een samenwerking met deze vennootschap beogen en zo mogelijk versterken.

Derhalve zal steeds één bestuurder van nv Maden ambtshalve een bestuurdersmandaat in de Raad van Bestuur van de coöperatieve "DOCTAR" (cvba) opnemen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd en veranderlijk, met uitzondering van het in volgende paragraaf vast gedeelte.

Het vast gedeelte ervan bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door 400 aandelen op naam, en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het variabel gedeelte bedraagt op heden dertienduizend euro (¬ 13.000,00).

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boven dit vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van de intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten.

De Intekenaars verklaren en erkennen dat alle aandelen waarop werd ingeschreven volledig volgestort zijn.

Zolang de aandelen niet volstort zijn, kunnen zij, in afwijking van artikel 364 van het Wetboek der Vennootschappen, ten aanzien van de vennootschap niet aan derden worden overgedragen dan indien de verkrijger door de raad van bestuur als vennoot wordt aangenomen. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Elke vennoot kan rechtstreeks of onrechtstreeks slechts maximaal 150 aandelen in eigendom hebben. Categorie A en B aandelen

Er worden twee categorieën aandelen gecreëerd: Categorie A en categorie B.

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie A zijn (de investeerders): ondernemers en rechtspersonen van ondernemingen die als maatschappelijk doel hebben de thuiszorg, in de brede zin van het woord, mede te ontwikkelen, te promoten of ondersteunende diensten leveren in het kader van de geformuleerde doelstellingen onder artikel 3 van de statuten.

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie B (de praktijken) zijn: vertegenwoordigers van praktijken van zorgverstrekkers (zoals daar zijn, huisartspraktijken, verpleegkundepraktijken, etc). Deze aandelen bezitten geen stemrecht.

De beide categorieën aandelen hebben dezelfde aandelen In de winst.

De raad van bestuur houdt een lijst bij van het aantal aandelen van categorie A en categorie B.

Op de 452 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van tweehonderdvijftig euro (¬ 250,00) per stuk, als volgt:

- door BVBA TILLOVAN, voornoemd, tweeduizend euro (¬ 2.000,00) of voor 8 aandelen

- door BVBA RAF BRONSELAER, voornoemd, voor tweeduizend euro (¬ 2.000,00) of voor 8 aandelen , - door BVBA WILLCON, voornoemd, voor tweeduizend euro (E 2.000,00) of voor 8 aandelen ,

- door GCV MOLIMO, voornoemd, voor tweeduizend euro (¬ 2.000,00) of voor 8 aandelen ,

- door mevrouw BRAEM Martine, voornoemd, voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00) of voor 20 aandelen ,

- door NV MEDERI, voornoemd, voor honderdduizend euro (E 100.000,00) of voor 400 aandelen , waarvan thans reeds gestort vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Samen: honderddertienduizend euro (E 113.000,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering op voordracht van de raad van bestuur. De algemene vergadering dient minstens één bestuurder aan te duiden uit de lijst van kandidaten, voorgedragen door vertegenwoordigers van de vennoten van de B-categorie. De bestuurders dienen geen vennoot te zijn

De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie bestuurders.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een of meerdere bestuurders die de naam dragen van afgevaardigde-bestuurder, gekozen in of buiten zijn midden. De raad van bestuur zal hun machten bepalen en de emolumenten verbonden aan hun functie vaststellen. Hij zal deze mandatarissen mogen herroepen.

Voor alle administratieve aangelegenheden evenals voor aankopen en leningen tot een maximum van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ) kunnen deze afgevaardigde bestuurders afzonderlijk handelen. Voor alle andere aangelegenheden en niet behorend tot het dagelijks bestuur, zal de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd zijn door het optreden van minstens twee bestuurders, voor zover de vennootschap minstens twee bestuurders heeft. De bestuurders die in naam van de vennootschap tekenen, moeten het bewijs niet leveren van een bijzondere machtiging, noch tegenover de hypotheekbewaarder, noch tegenover derden, behoudens inzake handelingen waarvoor het akkoord van de algemene vergadering vereist is.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

"

t Voor-

behouden

`+ aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De netto-winst volgens de resultatenrekening zal als volgt worden bestemd:

-vijf procent aan het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; -op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het

overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Benoeming eerste bestuurders.

De oprichters zijn overgegaan tot het benoemen van de bestuurders en hebben met éénparigheid van stemmen aangesteld:

-De BVBA TILLOVAN, voornoemd, die benoemt als vaste vertegenwoordiger, de heer VAN LOON Herman, voornoemd.

-De BVBA RAF BRONSELAER, voornoemd, die benoemt als vaste vertegenwoordiger, de heer 13RONSELAER Rafael, voornoemd.

-De BVBA WILLCON, voornoemd, die benoemt als vaste vertegenwoordiger, de heer VERTONGEN Willy, voornoemd.

-De GCV MOLIMO, voornoemd, die benoemt als vaste vertegenwoordiger, de heer PERSYN Peter, voornoemd.

die ieder afzonderlijk hun mandaat verklaren te aanvaarden.

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Herman VAN LOON.

Wordt benoemd tot afgevaardigd bestuurder: de heer PERSYN Peter voornoemd.

De afgevaardigd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

De bestuurders zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de bestuurders vast.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aanpsrakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1/7/2012 en de kosten gedaan in hoofde van Mederi.doc (Doctar). Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 31.08.2015 15569-0093-015

Coordonnées
DOCTAR

Adresse
DRIE SLEUTELSSTRAAT 74 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande