DOKTER DE SMET DIRK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE SMET DIRK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.643.736

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.08.2014 14460-0098-011
30/01/2014
ÿþman Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR ~trL

23 `0;- alleîtrEER GELEGD

B7:LGIScH 201~

K AN

KOOI?HAI~TDEr~~~SENT

11111111

" 19030379*

Ondernemingsnr : 0434.643.736

Benaming

(voluit) : Dr. DIRK DE SMET

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv Bvba

Zetel : 9960 Assenede, Leegstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Jan Verstraeten te Assenede op 13 januari 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Bvba "Dr. DIRK DE SMET', gevestigd te 9960 Assenede, Leegstraat 8, volgende beslissingen heeft genomen:

1) Kennisneming van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen tot uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

2) Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van zevenhonderd tweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achthonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 810.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zat volledig worden ingeschreven door inbreng van het netto-dividend dat ingevolge het hierboven vermelde besluit werd uitgekeerd aan de vennoten.

3) Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

4) De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in geld zoals hierboven vermeld.

Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op achthonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 810,600,00), vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van waarde.

5) Wijziging van artikel 5 om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging, als volgt: "Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd en tienduizend zeshonderd euro (¬ 810.600,00). Het is verdeeld in vijfenzeventig (75) aandelen zonder nominale waarde."

6) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 4 aan te passen als volgt

"Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het juridisch kader scheppen voor het uitoefenen van de huisartsgeneeskunde en de kleine heelkunde, dit

alles onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende geneesheer opzichtens de patiënt, en met strikte inachtname van de code van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de verrichte prestaties ontvangen worden voor rekening van de vennootschap, en dat de geneesheer-zaakvoerder een vergoeding Kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

De vennootschap mag reserves aanleggen teneinde alle nodige apparaten en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- ais het buitenland. Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Zij mag alle zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, De

_ vennootschap_.mag_ zawel__in_Beigiiw_als._in_het__buiteniandr_op_.welke_ wijze__ook_ betrokken_ zijn in zaken,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4-7

~-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die ° de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen, in de mate dat voorgenoemde niet in , tegenspraak is met de wet of met de medische plichtenleer."

De enige vennoot verklaart dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

7) Wijziging van artikel 12 van de statuten, ais volgt:

"Artikel 12.- Benoeming - ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, benoemd door de jaarvergadering, die tevens arts-

huisarts dient te zijn.

' Werd aangesteld tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteiten : de Heer De Smet Dirk Alfons Edmond, geboren te Assenede op 3 februari 1950, wonende te 9960 Assenede, Leegstraat 8, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is principieel onbeperkt, met dien verstande dat er een beperking is in de tijd, gebonden aan het verenigen van twee hoedanigheden in hoofde van de zaakvoerder, enerzijds, werkend vennoot, en anderzijds arts -- huisarts.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels ' van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen komt toe aan het bestuursorgaan,

8) Wijziging van artikel 2% 30 en 31 van de.statuten door nieuwe artikel 29 en 30, als volgt:

"Artikel 29.- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden

van een van de vennoten,

Artikel 30.- Vereffening - Verdeling

' Bij ontbinding met vereffening worden, één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onverminderd de eventuele toepassing "ven artikel 184 § 5.

Er zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enlof het beroepsgeheim van de vennoten.

Hun benoeming moet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel bevestigd worden. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over aile machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de ; algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffe ; overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Na betaling van de schulden of consignaties van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden ; zij overhandigen hun ; de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

9) Vervanging in de volledige statuten van het woord "geneesheer" in "arts".

10) Machtiging om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

11) Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte statutenwijziging;

coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : GET000214
30/08/2011 : GET000214
27/07/2010 : GET000214
02/09/2009 : GET000214
31/07/2008 : GET000214
03/08/2007 : GET000214
04/08/2006 : GET000214
18/11/2005 : GET000214
30/09/2005 : GET000214
19/10/2004 : GET000214
29/10/2003 : GET000214
18/11/2002 : GET000214
10/11/1999 : GET000214

Coordonnées
DOKTER DE SMET DIRK

Adresse
LEEGSTRAAT 8 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande