DULLAERT-SCHEERDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DULLAERT-SCHEERDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.958.164

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 03.07.2014 14277-0511-012
20/02/2013
ÿþ-I

Ondernemingsar : 0448.958.164

Benaming

(voluit) : DULLAERT-SCHEERDERS BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kluizenhof 6 - 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Volgens de bijzonder algemene vergadering van 28/01/2013 wordt er met eenparigheid van stemmen beslist om

- De heer Dullaert Willy, wonende te Leestraat 14, 9112 Sinaai, vanaf 31/12/2012 te ontslagen als zaakvoerder van de "BVBA Dullaert - Scheerders ",

Dullaert Filip

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

AAod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte, ,

l

j lllI 11111 U11 lIlI II II II11 llll llll 1

X13030573*

juli j

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 FEB. 2013

DENDERi1fiaQE

Bijtagen ûij Ire-teetgís-cirStaatsb-tad - 21T/02/2023 Annexes du MonifeurTiëIgé

20/09/2012 : DE051778
20/06/2012 : DE051778
15/06/2011 : DE051778
15/06/2009 : DE051778
24/06/2008 : DE051778
20/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i II

AI





*1507198

KOOPHANDESANK

L GENT

0 8 ME! 2015

AFDELING DENDERMONDE ri

Ondernemingsnr : 0448.958.164

Benaming

(voluit) : DULLAERT-SCHEERDERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof, nummer 6.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging (volledige vervanging) doel - verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief - wijziging datum en uur jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap - volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissing(en), de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht en ingevolge voorstel van het bestuursorgaan van de vennootschap - machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en):

Het jaar tweeduizend vijftien.

Op zes mei.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris met standplaats te 9340 Lede (Oordegem). IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DULLAERT-SCHEERDERS", met maatschappelijke zetel thans gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof, nummer 6, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0448.958.164 RPR; (rechtspersonenregister) Dendermonde.

Opgericht blijkens akte verleden door notaris Johan VERSTRAETE, te Sint-Niklaas (Sinaai), op achttien; december negentienhonderd tweeënnegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht: januari negentienhonderd drieënnegentig, onder referentie nummer 19930108-032.

Waarvan de statuten achtereenvolgens gewijzigd werden:

-blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de" vennootschap, opgemaakt door notaris Annelies VERSTRAETE, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas (Sinaai), op tweeëntwintig december tweeduizend en drie, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari tweeduizend en vier, onder referentie nummer 04013944, en:

-blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap, opgemaakt door notaris Raf VAN der VEKEN, te Sint-Niklaas (Belsele), op negenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig september daarna, onder referentie nummer 12157546.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door: de Heer DULLAERT Filip Frans, nagenoemd. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende personen, met name:

1) De Heer DULLAERT Filip Frans, geboren te Sint-Niklaas op tien april negentienhonderd vierenzeventig, en zijn echtgenote, Mevrouw DE VOS Isabelle Clara Maurice, geboren te Gent op drie september negentienhonderd negenenzestig, samenwonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof, nummer 6.

Gehuwd voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te Sint-Gillis-Waas op zeven april tweeduizend en zeven, en dit onder het wettelijk stelsel der gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden door notaris Johan VERSTRAETE, te Sint-Niklaas (Sinaai), op vijftien maart tweeduizend en zeven, éénmalig gewijzigd met behoud van het bestaand huwelijksstelsel blijkens akte verleden door ondergetekende notaris Benjamin VAN HAUWERMEIREN, te Lede (Oordegem), op dertig juni tweeduizend veertien, aldus verklaard,

Dewelke verklaren gezamenlijk eigenaars te zijn van zeshonderd negenentwintig (629) aandelen van de vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde.

De lidmaatschapsrechten die aan deze aandelen verbonden zijn worden door voormelde echtgenoten eveneens gezamenlijk uitgeoefend.

2) De Heer DULLAERT Willy Albert Maria, geboren te Sint-Pauwels op dertig november negentienhonderd! vijftig, wonende te 9112 Sint-Niklaas, Leestraat, nummer 14, echtgenoot van Mevrouw SCHEERDERS Maria!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benedicta, geboren te Doel op tweeëntwintig augustus negentienhonderd éénenvijftig, met wie hij gehuwd is voor de Ambtenaar van de Burgerlijke stand van de gemeente Doel op tweeëntwintig september negentienhonderd tweeënzeventig, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door:

De Heer DULLAERT Filip Frans, wonende te Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof, n° 6, hogergenoemd.

Ingevolge onderhandse volmacht tot vertegenwoordiging, gedateerd op achtentwintig april tweeduizend vijftien.

Dewelke verklaart, bij monde van zijn voornoemde lasthebber, eigenaar te zijn van één (1) aandeel van de vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde.

Voornoemde verschijners, alhier aanwezig en/of vertegenwoordigd zoals voorzegd, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DULLAERT-SCHEERDERS", zijnde zeshonderd dertig (630) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, verklaren vervolgens te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

SAMENSTELLING VAN HET HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Het huidig bestuursorgaan van de vennootschap bestaat uit de hiernagenoemde persoon (personen), met name:

-De Heer DULLAERT Filip Frans, hogergenoemd, voor onbepaalde duur als zaakvoerder van de vennootschap benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op twee januari tweeduizend en vier, en waarvan het benoemingsbesluit werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig januari tweeduizend en vier, onder referentie nummer 04012452.

DE VOORZITTER ZET VERVOLGENS UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, ter verantwoording van de door te voeren wijziging aan het doel van de vennootschap (volledige vervanging), met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden - vervanging van de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap.

2) Wijziging datum en uur jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap.

3) Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en), de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, en dit op voorstel van het bestuursorgaan van de vennootschap.

4) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing(en) - volmacht(en).

B) Verzaking:

Voomoemde leden van de vergadering en het bestuursorgaan van de vennootschap, allen alhier aanwezig en/of vertegenwoordigd zoals voorzegd, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is.

D) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en samen met het bestuursorgaan van de vennootschap alhier aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda,

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

PUNT 1: VOORLEGGING EN VOORLEZING VAN HET VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP, TER VERANTWOORDING VAN DE DOOR TE VOEREN WIJZIGING AAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP (VOLLEDIGE VERVANGING), MET AANGEHECHTE STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF, NIET OUDER DAN DRIE MAANDEN - VERVANGING VAN DE BESTAANDE STATUTAIRE OMSCHRIJVING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

-De vergadering verklaart voorlezing gekregen te hebben van het voorgelegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de data 10 april tweeduizend vijftien, waarin het voorstel tot navermelde wijziging aan het doel van de vennootschap (volledige vervanging) wordt toegelicht, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden.

Zij heeft hierover geen opmerkingen.

-Alle leden van de vergadering, alhier aanwezig en/of vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren eveneens een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-De vergadering beslist vervolgens de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap volledig te vervangen door de volgende, nieuwe statutaire omschrijving, met name:

NIEUWE STATUTAIRE OMSCHRIJVING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

1 't "De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge -Het organiseren van het transport en het zelf transporteren van de goederen te land, ter zee en in de lucht,

met alle mogelijke transportmiddelen, en op alle mogelijke manieren.

-Organiseren van de opslag, overslag, stouwen, stapelen en bewaren van alle goederen al of niet verpakt,

waaronder ook vloeistoffen.

-Vrachtbehandeling in zijn algemeenheid.

-De activiteiten van vervoerscommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen

naam, maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren.

-Verstrekken van advies en leveren van know-how voor de opslag, overslag, stapelen en transport van alle

goederen.

-Verpakking en herverpakking van goederen, zowel van partijen als individuele stukgoederen.

-Kopen, verkopen, huren en verhuren van containers en verpakkingsmiddelen.

-Expeditie en declaratie van alle goederen en vloeistoffen.

-Het plaatsen van publiciteitsborden.

-Tussenpersoon in de handel.

Tevens:

-Uitoefening van managementtaken bij bedrijven.

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake handels- en financiële aangelegenheden, -Het organiseren en geven van seminaries, opleidingen en aanverwante onderwerpen.

-De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard. De bemiddeling bij dergelijke operaties. De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor de rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen en constructies. Het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, Het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen. Het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren en beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen. Het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden, dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland. Het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen. Het optreden als beroepsoprichter of als bouwpromotor.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

-Het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen betreffende voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleidingen en incentives.

-Voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, aile handelsverrichtingen te stellen, die zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van algemene ondernemingen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

-Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

I. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Ii. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

!I!. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of andere, evenals het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen op het gebied van portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard.

IV, Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

V, Het verhuren of huren al of niet onder het BTW-stelsel, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, evenals alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

VI. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

VII. Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, evenals het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

VIII. Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsook het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

IX. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing betreffende beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Algemeen:

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel In België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

-De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

-De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, evenals niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren."

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven, PUNT 2: WIJZIGING DATUM EN UUR JAARVERGADERING VAN DE VENNOTEN VAN DE VENNOOTSCHAP:

-De vergadering beslist om de jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap voortaan te laten doorgaan op de tweede zaterdag van de maand juni, om veertien (14) uur.

-De jaarvergadering in verband met het huidig boekjaar zal derhalve plaatsvinden op de tweede zaterdag van de maand juni, om veertien (14) uur, in plaats van de eerste zaterdag van de maand juni, om achttien (18) uur, van dit jaar.

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast.

PUNT 3: VOLLEDIGE HERWERKING VAN DE STATUTEN NAAR AANLEIDING VAN DE GENOMEN

BESLISSING(EN), DE RECENTE WIJZIGINGEN AAN HET VENNOOTSCHAPSRECHT, EN DIT OP

VOORSTEL VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

-De vergadering heeft bij deze kennis genomen van het voorstel van het bestuursorgaan van de

vennootschap om, in het kader van de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering, de daarbij

genomen beslissing(en), en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, de bestaande statuten van de

vennootschap volledig te herwerken.

-Na bespreking en beoordeling van voormeld voorstel, beslist de vergadering om de bestaande statuten van

de vennootschap volledig te herwerken als volgt:

STATUTEN:

Artikel één - naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en

zij draagt de volgende maatschappelijk naam, met name "DULLAERT-SCHEERDERS".

Artikel twee - maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof, nummer 6.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen of tweetalig

Brussel.

De vennootschap mag ook bij beslissing van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - doel:

De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel:

-Het organiseren van het transport en het zelf transporteren van de goederen te land, ter zee en in de lucht,

met alle mogelijke transportmiddelen, en op alle mogelijke manieren.

-Organiseren van de opslag, overslag, stouwen, stapelen en bewaren van alle goederen al of niet verpakt, waaronder ook vloeistoffen.

-Vrachtbehandeling in zijn algemeenheid.

-De activiteiten van vervoerscommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen

naam, maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren.

-Verstrekken van advies en leveren van know-how voor de opslag, overslag, stapelen en transport van alle

goederen,

-Verpakking en herverpakking van goederen, zowel van partijen ais individuele stukgoederen.

-Kopen, verkopen, huren en verhuren van containers en verpakkingsmiddelen.

-Expeditie en declaratie van alle goederen en vloeistoffen.

-Het plaatsen van publiciteitsborden.

-Tussenpersoon in de handel.

r r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tevens:

-Uitoefening van managementtaken bij bedrijven,

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake handels- en financiële aangelegenheden.

-Het organiseren en geven van seminaries, opleidingen en aanverwante onderwerpen.

-De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard. De bemiddeling bij dergelijke operaties. De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor de rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen en constructies. Het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden. Het verrichten van aile studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten. Het in eigendom behouden en uitbaten van aile onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen. Het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren en beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen. Het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden, dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland. Het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen. Het optreden als beroepsoprichter of als bouwpromotor.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

-Het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten, Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

De vennootschap mag tevens aile diensten en adviezen betreffende voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleidingen en incentives.

-Voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, alle handelsverrichtingen te stelten, die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van algemene ondernemingen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

-Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

I. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

ll. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

III, Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of andere, evenals het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen op het gebied van portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard.

IV. Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

V. Het verhuren of huren al of niet onder het BTW-stelsel, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, evenals alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

VI. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

VII. Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, evenals het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

VIII. Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsook het zich hoofdelijk of ais borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

IX, Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing betreffende beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Algemeen:

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

-De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, evenals niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren.

Artikel vier - duur:

De vennootschap is opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

Artikel vijf - maatschappelijk kapitaal - winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten: Maatschappelijk kapitaal:

Wet maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend honderd tweeënzeventig EUR en tweeënnegentig CENT (¬ 19.172,92) en is verdeeld in zeshonderd dertig (630) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/zeshonderd dertigste (1/630e) deel in het kapitaal.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de vruchtgebruiker van dit aandeel.

Winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten:

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

Artikel zes - aandelen en effecten:

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, dan kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot,

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en in vruchtgebruik, dan zal alleen de vruchtgebruiker de aan dit aandeel verbonden rechten mogen/kunnen uitoefenen.

Artikel zeven - overdracht of overgang van aandelen  inkoop van eigen aandelen:

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet afgestaan of overgedragen worden onder de levenden dan met de voorafgaande, bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen of af te staan moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder(s) kennis geven bij aangetekende of voor ontvangst ondertekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De zaakvoerder(s) zal (zullen) een algemene vergadering samenroepen binnen de drie (3) maanden na de postdatum van het voormeld aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven. De beslissing wordt ter kennis gebracht van de vennoot die aandelen wil overdragen binnen de drie weken na de vergadering.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen voormelde termijn te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie (3) maanden, hetzij de aandelen zelf in te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf inkopen, zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit.

In dit laatste geval zal de verkoopprijs van de aandelen uitsluitend bepaald worden op basis van de laatste drie goedgekeurde jaarrekeningen, waarbij het eigen vermogen wordt berekend als het rekenkundig gemiddelde van de drie voornoemde goedgekeurde jaarrekeningen. De boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel wordt bepaald door het hiervoren berekend eigen vermogen te delen door het aantal aandelen.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes (6) maanden na de dag van het verzoek tot overdracht van de aandelen, of tenminste een begin van uitvoering moeten kennen door betaling van een eerste schijf van de overnamesom.

De betaling van de overnamesom geschiedt, behoudens andersluidend onderling akkoord, door middel van zes (6) halfjaarlijkse schijven van tenminste één/zesde van de totale ovemamesom. Het nog verschuldigde blijvend kapitaal zal interest opbrengen aan de wettelijke rentevoet vermeerderd met drie ten honderd (3 %) per jaar. Deze rente is op dezelfde tijdstippen eisbaar.

Vervroegde aflossingen, hetzij geheel hetzij gedeeltelijk, zijn steeds toegelaten zonder enige vergoeding.

De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet opnieuw worden overgedragen alvorens de overeenkomstig dit artikel bepaalde prijs volledig is betaald.

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, mogen de aandelen van een overleden vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgaan aan zijn erfgenamen, legatarissen en/of rechtverkrijgenden dan met de voorafgaande, bijzondere en geschreven toestemming van alle andere vennoten.

Daartoe dienen de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot dezelfde procedure te volgen als hogervermeld.

Erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hogeraangehaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Inkoop eigen aandelen:

De vennootschap kan haar eigen aandelen kopen.

Deze beslissing moet evenwel genomen worden, met naleving van de formaliteiten voorzien voor een statutenwijziging en overeenkomstig de bepalingen van de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel acht - bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel negen - bevoegdheid van de zaakvoerder(s):

Interne bestuursbevoegdheid:

Eedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3)

beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij steeds gezamenlijk het bestuur vormen.

Indien er drie of méér zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een Voorzitter aanstelt en waarbij

verder wordt gehandeld zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

Volmachten:

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder

zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat

deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel tien - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de

algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfskosten door hen gemaakt

in de uitoefening van zijn (hun) mandaat.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij

kan ten allen tijde worden aangepast.

Artikel elf - controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris,

Artikel twaalf - algemene vergadering:

1) Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering heeft het recht zijn statuten uit te leggen.

2) Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (1/5e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vernielden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s).

3) Volmachten:

ledere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4) Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee (2) stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5) Verloop van de algemene vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter

stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de

opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

'~ c De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de

tweede zaterdag van de maand juni, om veertien (14) uur.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7) Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen), indien benoemd, brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drievierden (314den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5den) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel dertien - boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel veertien - winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende (1/10e) van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel vijftien - ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, dit alles onder voorbehoud van bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zestien - woonstkeuze:

iedere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden. Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

Artikel zeventien - verwijzing:

r De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en worden en zullen geacht warden van rechtswege te zijn aangepast bij een wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel achttien - gerechtelijke bevoegdheid;

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s), wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel negentien - bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt:

-Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en de derde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

-Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn alle bepalingen van deze statuten toepasselijk in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna voor een eenhoofdige vennootschap gestelde regels.

-Omtrent de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen beslist de enige vennoot alleen. -Ais de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast,

-Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

-Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

-Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

-Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, zijn de bepalingen betreffende het voorkeurrecht, vermeld in artikel vijf (5) van deze statuten niet van toepassing,

-Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

-Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist voor elke zetelverplaatsing en voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen.

-Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan hij te allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd met opzeggingstermijn.

-Zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd is, bestaat geen controle in de vennootschap.

-De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

-Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

-Is een derde als zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij die zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder bij aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Maar laatstgenoemde formaliteit behoeft niet te worden vervuld wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen, In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

PUNT 4: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSING(EN) - VOLMACHT(EN):

-De vergadering machtigt hierbij het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van alle genomen beslissingen.

-De vergadering verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten om voor zoveel als nodig de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap (volledige herwerking) op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiernavolgende persoon (personen), en dit voor zoveel als nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

f f

Voor-

?gOhbuden aan het Belgisch

Staatsblad

administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van

Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle

Federale Overheidsdiensten en/of administraties.

Identiteit van de lasthebber:

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid BOFISCO, met zetel gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Reepstraat, nummer 103/A, met als

ondernemingsnummer 0883.154.514, evenals aan haar zaakvoerder(s), bedienden, aangestelden en

lasthebbers.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening,

voorwerp van voorgaande volmacht.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, datum en plaats van geboorte voor de

natuurlijke personen en/of de naam, de oprichtingsdatum en de maatschappelijke zetel voor de rechtspersonen

gelijkvormig zijn aan de meldingen in de officiële stukken hem vertoond. De rijksregistemummers werden

vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen, die tevens de juistheid van de voormelde

identiteitsgegevens bevestigen.

Voor ontledend uitttreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte wijziging statuten;

-coördinatie statuten;

-onderhandse volmacht tot vertegenwoordiging;

-verslag bestuursorgaan van de vennootschap + staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden.

Op de laatste blz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2007 : DE051778
27/02/2007 : DE051778
20/06/2005 : SN051778
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0438-012
07/07/2004 : SN051778
27/01/2004 : SN051778
23/01/2004 : SN051778
09/07/2003 : SN051778
27/06/2000 : SN051778
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0011-012

Coordonnées
DULLAERT-SCHEERDERS

Adresse
KLUIZENHOF 6 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande