ELITE RIJSCHOOL GENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELITE RIJSCHOOL GENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.111.609

Publication

27/08/2014
ÿþ'4 Mal vomi 11..t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

11111111!11111,1,11311111

beh

aa

Be Sta«

E

ELGISCH

KOOPHANME

VAN

NEERGELEGD

MONITEUR BELGE

2 9 MO 2014

2 o -Oe 2014 REons

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0845111609

Benaming

(voluit) : Elite Rijschool Gent

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Dampoortstraat 17 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Bij Bijzondere Algemene Vergadering van 24/07/2014 werd beslist om:

* met terugwerkende kracht vanaf 01/04/2012, Dhr. Yoldas Metin, wonende te Johannes Schrantstraat 70 te 9000 Gent, te ontslaan als zaakvoerder. Er wordt hem volledige kwijting verleend.

Denizii Gülsen

zaakvoerder

. ....

Op de laatste biz. van Luika vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

19/04/2012
ÿþMod PbF 11.1

MOI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I*112I0I 7III6I 6I5I7 *



NEERGELEGD

6 -04- 2022

RECHTBVAN

KOOPHANJ~L ieÈ GENT

V beh aa Bel Staa

~45 4.4-1c09

Ondernemingsnr

Benaming (voluit): ELITE RIJSCHOOL GENT (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Dampoortstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gentbrugge op

zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het

tweede registratiekantoor te Gent, dat

1) De heer YOLDAS Metin, geboren te Turkije op dertig november duizend negenhonderdachtenvijftig, rijksregister nummer 581130-387-08, echtgescheiden, wonende te 9000 Gent, Johannes Schrantstraat 70.

2) Mevrouw DENIZLI Gülsen, geboren te Gent op vier oktober duizend negenhonderdzevenenzeventig, rijksregister nummer 771004-018-94, echtgescheiden, wonende te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 44, bus 201.

3) De heer DENIZLI Kadir, geboren te Gent op negentien november duizend negenhonderdachtenzeventig, rijksregister nummer 781119-049-29, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Johannes Schrantstraat 70,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming ELITE RIJSCHOOL GENT met zetel te 9000 Gent, Dampoortstraat 17.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening :

" Het uitbaten van een rijschool voor allerhande voertuigen (gemotoriseerd of niet-gemotoriseerd) met inbegrip van alle mogelijke diensten ter voorbereiding van de examens voor het rijbewijs in alle categorieën. Het organiseren van theorie- en praktijklessen voor het behalen van een rijbewijs, bilscholing en herscholing inbegrepen, en begeleiding bij het praktijkexamen;

" Het uitgeven en de aan- en verkoop in het groot en in het klein van alle boeken en ander studie-en didactisch materiaal;

" Het verstrekken van onderricht en onderwijs op alle andere gebieden en bij middel van alle mogelijke methoden;

" Het inrichten van alle andere activiteiten die tot doel hebben de verkeersveiligheid te bevorderen;

" Het uitbaten van een wagenpark en in het bijzonder de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle soorten voertuigen, al dan niet dienstig voor de autorijschool;

" Het nemen van participaties in andere vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel, en deze beheren;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van alle opdrachten en functies;

" De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stelten die

z:-van-Luik-Bvermeiderr Recto Naamen-hoedanigheid-van" de tinstrumenterende-notaris,- hetzij -van-deperso(o-)n(en) - bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

b

Y:71rrte-raatste

a

i ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde of gelijkaardig voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen, zodat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze;

" Het verwerven en beheren van onroerende goederen, het verwerven en verlenen van zakelijke rechten op onroerende goederen, de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. De huur en verhuur van roerende en onroerende goederen;

" Het beheren van vennootschappen;

" Het optreden als zaakvoerder, vereffenaar In andere vennootschappen;

De vennootschap kan tevens alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van éénlhonderdzesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal,

Op de 186 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per stuk, als volgt:

- door Yoldas Metin, voornoemd, voor vierduizend achthonderd euro (¬ 4.800,00) of voor 48 aandelen ,

- door Denizli Gülsen, voornoemd, voor vierduizend vierhonderd euro (¬ 4.400,00) of voor 132 aandelen ,

- door Denizli Kadir, voornoemd, voor zeshonderd euro (¬ 600,00) of voor 6 aandelen , Samen: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Op elk ingetekend aandeel is gestort ten belope van meer dan één/vijfde, zij voor zesduizend tweehonderd euro (6 200,00 EUR)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ledere zaakvoerder kan afzonderliik optreden tot zevenduizend vlifhonderd euro (¬ 7.500,00). Boven de zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) is de handtekening vereist van de twee zaakvoerders.

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede donderdag van juni om 16.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt 31 december van ieder jaar.

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

a "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsDtad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervo[g

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk" kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boeklaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de tweede donderdag van de maand juni tweeduizend dertien om vijftien uur.

3. Benoeming van de zaakvoerder.

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

De heer Yoldas Metin, voornoemd.

De heer Denizli Gülsen, voornoemd.

4. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer Yoldas Matin en Denizli Gülsen, beiden hier aanwezig, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan EURO ACCOUNTANCY BVBA en al zijn aangestelden, met kantoor te 9090 Melle, Tuinstraat 22, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tepelijk mee neergelegd

-uitgifte van de akte oprichting

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

06/05/2015
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,111118111111

Ondernemingsnr : 0845111609

Benaming

(voluit) : Elite Rijschool Gent

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dampoortstraat 17 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij Bijzondere Algemene Vergadering van 20 april 2015 werd beslist om:

* met onmiddellijke ingang, Dhr. Yoldas Metin, wonende te Godelieve .!oliestraat 48 te 9041 Oostakker, te benoemen ais zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd.

'~ ~---" -.-~..__..._ _.._

tn, 20a

=

' _ ~ i,= ` ~ ~~  ~ -r

~~

- Griffie

Denizli Gülsen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ELITE RIJSCHOOL GENT

Adresse
DAMPOORTSTRAAT 17 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande