GEBROEDERS D'HOEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEBROEDERS D'HOEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.506.104

Publication

26/06/2014 : DE036627
17/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0418506104

Benaming (voluit) GEBROEDERS D'HOEY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Laurentiusstraat 36

9130 Beveren (Verrebroek)

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op 28 augustus 2013 "Geboekt 3 blad 0 verzending te Beveren de 29 augustus 2013, Boek 459 blad 56 vak 2. Ontvangen 50 EUR vijftig euro. De ontvanger, (getekend) An van Avermaet, EA in5pecteur Al" dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Edward De Vre" met zetel te 9140 Tielrode, Sint-Jozefstraat 36 (de vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Philip Coppens te Boechout op 29 november 1999, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 december 1999 onder nummer 991223-306, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd), RPR Dendermonde, B.T.W-nummer BE 0468.275.418, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 mei 2013.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfrevisor Nathalie Bogaerts, Burg. Venn. ovv CVBA VAN HAVERMAET

GROEN WEGHE BEDRIJFSREVISOREN over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"ln het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van EDWARD DE VRÉ Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met maatschappelijke zetel te B - 9410 Tielrode, Sint-Jozefstraat 36, een staat van actief en passief per 31 mei 2013 opgesteld, zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 1.113.717,83 EUR en een netto-actief van 861.150,45 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 mei 2013.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten."

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen, te rekenen van heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

- na neerlegging ter griffie van de akte

GRIrric RECHTE Ale vAl\L-L _

1,1,11113W1j1J11

à

11

f Il

KOOPHANDEL. GENT

8 )111 20111

AFDELING DENDERMONDE

Griffil

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

rnocf 11.1

Derde besluit: benoeming der vereffenaars

De vergadering stelt aan als vereffenaars: de heer DE VRÉ Eduard, voornoemd.

Hier aanwezig en aanvaardend. De heer DE VRÉ Eduard bevestigd niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van Koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van deze vereffenaar niet homologeert, wordt als vereffenaar voorgesteld mevrouw Osselaer Solange Maria, geboren te Temse op 6 juli 1958, wonende te Temse, Sint-Jozefstraat 36.

Vierde besluit: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot homologatie van zijn benoeming of die van de voornoemde plaatsvervanger.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: ontslag zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Zesde besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst

Artikel I  De vennootschap opgericht in een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "Edward De Vré in vereffening"

Artikel 2 De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3 De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

I. de uitoefening van de klinische biologie, studies in verband met klinische biologie en farmacie; dit op zelfstandige basis of in dienstverband. De uitoefening van de,

klinische biologie gebeurt door een klinisch bioloog en onder zijn onbeperkte verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning der lonenferelonen en de betaling van de klinisch-bioloog-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft;

2. het ter beschikking stellen van alle middelen aan de klinisch-bioloog die tot de vennootschap toegetreden is;

3. het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

4. de aankoop, huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

5. het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen;

6. de mogelijkheden scheppen om de klinisch-bioloog toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven;

7. beheer, organisatie en consulting in algemene zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Daartoe zal de vennootschap alle commerciàle,'finanCièle-,JAdüStriëie,.raereride en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken,

vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse (Tielrode), Sint-Jozefstraat 36 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (19.000,00 tlli)en is verdeeld in honderdnegentig (190) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6 De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7 Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8 De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maandjuni om twintig uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- ln de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend warden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Be ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Bij beschikking gewezen door de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement Dendermonde dd. 3 oktober 2013, is de benoeming van de vereffenaar van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EDWARD DE VRE, gehomologeerd.

mod 11.1

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL







Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenteronde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

s

Vincent Lesseliers, Notaris te Beveren.

Neergelegde stukken:

mod 11.1

- expeditie van de akte

- beschikking houdende homologatie van de vereffenaar

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva - verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/10/2014 : DE036627
09/01/2015 : DE036627
12/06/2013 : DE036627
19/06/2012 : DE036627
14/06/2011 : DE036627
10/06/2010 : DE036627
18/06/2009 : DE036627
24/06/2008 : DE036627
13/06/2007 : DE036627
21/06/2005 : SN036627
23/06/2004 : SN036627
13/04/2004 : SN036627
25/06/2003 : SN036627
12/06/2001 : SN036627
01/07/2000 : SN036627
01/01/1986 : SN36627

Coordonnées
GEBROEDERS D'HOEY

Adresse
SINT-LAURENTIUSSTRAAT 36 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande